Hirdetés
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
-
Skilly
aktív tag
Szeretnek eladni CS:GO kulcsokat penzert. Ismertek valakit, aki venne nagyobb mennyisegben? Plusz mennyiert szoktak eladni darab/ft?!
Elore is koszi!

-
vzsryl
nagyúr
válasz
salytmasztor
üzenetére
Nekem nip-keyd meccsen dobott inferno ládát és azt pont ingame néztem, de twitchen ment egy másik meccs is.
-
törölt tag
válasz
salytmasztor
üzenetére
twitch, esl_csgo csatorna.
-
wjbhbdux
veterán
válasz
salytmasztor
üzenetére
ugyanannyi az esély, vagy ott vagy nézőként vagy nem
-
vzsryl
nagyúr
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Most csoportmeccseket is 500k felett nézték. Döntőre lehet meglesz a bűvös 1 millió.
-
lemusz
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
A döntőben minden bizonnyal nagyobb esélyed volt, mint 1%, de azért ja, jól összefoglaltad a nagy semmit, köszönjük.
-
Eagl3
veterán
Ez milyen gusztustalan... JW-t nagyon pofán vágnám

-
Coccolino_O
őstag
válasz
lemusz
üzenetére
Egyrészt, ne azért nézd, hogy ládát kapjál, másrészt, így marad izgalmas, hogy kevesen kapnak. Amúgy ahogy Xero is mondta, döntőben sokat fog dobni (természetesen nem fogjátok érezni, mert nézni fogják minimum fél millióan). Nekem tavaly a döntőben dobott egy cobblestone ládát, 1%-nál kevesebb esélyem volt, hiszen majdnem nézték azt is 500 ezren. De esett. Az esélye mindenkinek megvan, csak nagyon kicsi az esély.

-
lemusz
addikt
válasz
zsolt200
üzenetére
Dehogy normális. Picit gyengébb gépem van és 120-250 fullHD, performance beállításokkal. Valszeg valami problem van ott, valami futó program, szolgáltatás vagy akármi. Sok minden lehet. Bios, driverek, rossz ccc beállítások, egyébként se kéne ccc csak az első beállításra, utána delete és radeonpro, gondolom fps növelő launcsok sincsenek, unpark utility se volt... de akár még olyan kis apróságok is lehetnek, mint a nic beállításoknál interrupt moderation letiltása, ami gyorsabb packet transfert eredményez, de igencsak leterheli a procit.
-
Mezcal
addikt
A Happy gyereknek most látom, hogy VAC-os a Steam fiókja. Azt nem látom, hogy melyik játékban csalt.
-
bivalyolo
őstag
Hali
Normális dolog az, hogy a cuccoknál szereplő géppel 95-140 között ugrál az fps fullhd-ban totál lowon és highon egyaránt?
-
Ace owner
addikt
Köszi srácok!

-
zkas90
senior tag
Megkaptam a netes játékokban elérhető legmagasabb elismerést: lecsítereztek (egy magyar banda)
Azt hinné az ember, hogy Nova II és 460 óra után már van egy kis esze az embereknek, de nem.Előhozta, hogy "csak 60 órád van és így nem képes lőni senki".
Aztán: "csak addig jöttél amíg megláttál és lőttél is".
"Gyere 1v1-be ott legyen nagy a pofád" (nem mintha nagyon visszaszóltam volna neki, mert minek).
Csgo-ban ezt az 1v1 játékot nem nagyon értem, hogy mire lenne jó. No mindegy, biztos codozik is mellette és csak előjött a vére.Mondtam neki, hogy reportoljon nyugodtan. Steamen ott a nevem és minden adatom. Nincs mit takargatnom. Ezek után szerencsére elhalkult. Pedig nem is volt kivételes meccs, egyszerűen nem tudtak lőni illetve helyezkedni.
-
lemusz
addikt
válasz
freeknight
üzenetére
Igen, bár szerintem messze nem ez a legkedvezőbb droppkialakítás marketinges szempontból, hogy a nézők 90-95%-a semmit nem kap akár 3-4 napos folyamatos követés után sem. Inkább kapna minden második account valamit, ami mondjuk csak 20-30 centet érne, mintsem az emberek ekkora hányadának legyen rossz szájíze egy-egy ilyen tournament után. A dobozok tartalmának kialakításán is lehetne fejleszteni, mert ez hogy egyik láda ér 40-50 eurókat, egy másik meg alig 2-t, ez se a legkövetkezetesebb szerintem.
-
mepet
addikt
válasz
Ace owner
üzenetére
Itt link-eled a twitch és a steam accodat: www.twitch.tv/settings/connections
majd itt nézed: http://www.twitch.tv/esl_csgo
(ez a nemzetközi közvetítés, van más nyelveken is, állítólag azok is dobhatnak itemeket) -
freeknight
őstag
válasz
lemusz
üzenetére
De így nyilván többet is ér annak, aki kap, nem?
Ace owner: a twitch főoldalán kb az összes stream, például a magyar hivatalos. Csak arra figyelj, hogy a twitch fiókod legyen összekapcsolva a Steammel!
-
lemusz
addikt
Az első 1-2 majoron még nagyobbak voltak a szorzók, emlékszem talán az első major döntőjében a nézők valami 10%-a kapott ládát. Nah most ehhez képest a tegnapi meccseken 0.5%, tehát még a nézők 1%-a sem. Úgy látom most tekertek rajta egy kicsit a negyeddöntőkre, de ez még mindig gyalázatosan kevésnek tűnik.
-
Ace owner
addikt
Hogyan is működik ez a dolog? Hol kell a streamet nézni?
-
Brada:D
tag
válasz
freeknight
üzenetére
Nekem tavaly 2 esett

-
Evome
senior tag
válasz
salytmasztor
üzenetére
xDDDD szegény pára

-
salytmasztor
aktív tag
-
gmx9
aktív tag
Múltkor láttam épp, hogy hasonlóan csaptak be egy srácot, aki élőben streamelt. Csak neki a sok CS:GO-s kacat közé becsúsztatták az AWP Asiimovját, így sokkal nehezebben lehetett kiszűrni. Nem figyelt eléggé és elfogadta, persze ő is saras volt. Többek között ezért jó az e-mailes megoldás, bár szó mi szó én is utálom azt a "macerát", ami vele jár.
-
Ace owner
addikt

Na így még nem próbáltak meg lehúzni.. Ötletes, tuti belefutnak páran. -
xenom0rph
őstag
kb 30 perc múlva valaki mm mix ? ( 2 sheriff , nova 4, meg egy unranked)
[link] vegyetek fel -
KeTyos99
csendes tag
hmmm ez a nem semmi

http://www.kephost.com/image/FNTn -
törölt tag
-
po1son
addikt
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Már megtaláltam öblítőszer...

-
csurenzoo
aktív tag
Aha, bármikor regisztrálhatsz és játszhatsz is. Vannak különböző ladderek pl. 2v2,3v3,5v5 stb.
Ja mindenki vesz magának demot. Kell használni még ESL wire anticheatet. Szerver is szükségeltetik, ha nincs az ellenfélnek.
Milyen szinten vannak a csapatok ? Ha feljebb kerülsz erősebbek ellen játszol, ha kevés pontod van gyengébbek ellen. ( 1000 pontról indulsz )
Elo rendszer van, mint cb, cybergameren volt/van.
Két meccs elett 2 értelmes teammel találkoztunk, gondolok itt nem pofáznak feleslegesen, értelmesen kommunikáltak velünk. -
Kempeti
tag
válasz
breakout123
üzenetére
-
Kempeti
tag
válasz
breakout123
üzenetére

Elég. Magyart is nézheted, ha ahhoz van kedved -
Kempeti
tag
válasz
Franky2Ster
üzenetére
Akkor egen
-
Franky2Ster
senior tag
Twitchet elég nézni ,hogy dropoljon a Katowice 2015 esemény ? Steamhez van rendelve...

-
marakuja
csendes tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Milyen népszerű lettél

-
mihályos
csendes tag
Hogy birom 4:3-ban széthúzni, hogy ne legyen blackbar?
Samsung t22c300 tvmonitorom van. -
mepet
addikt
válasz
_-ORANGE-_
üzenetére
Én azt figyeltem meg, hogy comp-ot csak 5-en vagy egyedül érdemes játszani. Én máshogy már nem is játszom. Az a legeslegrosszabb, mikor mondjuk 2 külön csapatból áll össze az 5 ember. Olyankor esélytelen a taktikázás, mert mindkét brigád a saját hülyeségét erőlteti... Egyedül annyira nem para, no meg olyankor eleve barmokra számítok, így csak pozitív meglepi tud érni.

-
_-ORANGE-_
senior tag
Ma mentünk egy versengőt haverommal. Természetesen smurfosok meg hackerek ellen. Vesztettünk 13-16-ra, de 8.-dik körig vezettünk magabiztosan, aztán wh, aim bekapcs. (pl. A lerakó doboza mögül hs shortra nekem
, meg "véletlenül az egyik gyerek mindig tudta, hol vagyunk, így elkerültük őket CT-ben.) A velünk levő emberek pedig végre angolul is tudtak, és jól is játszottak, de hát hackerek ellen nehéz. 
-
Cthulhu Dawn
őstag
[link] Nem hiába mondom mindig, hogy fogom egyedül b-t
. A végén meg egy kis bónusz, mert megkapom a magamét
. -
po1son
addikt
Melyik twitch csatornán lesz a katowice közvetítés, amelyik dobálja is a souvenir packot?

-
m_dawe
senior tag
Ma versengőztem Infernón és 8-7re nyertük a CT side-ot..
Jó, mondom ezt még hátha megnyerjük T-ből..Erre 3 csapattársam folyamatosan megállt a "kapuban" ahol a T-k fel tudnak jönni..Ezt csinálták végig..Közben lett 2 botunk és ígyis 15-15 lett
#JustSilverMoments -
nugat
tag
válasz
üzenetére
komolyan lassan elfogadom ha valaki szarik az egeszre es vesz valamilyen havidijas csalast, mert annyira jatszhatatlan ez a szar. csalok, angolul nem kommunikalo oroszok, smurfok,"kick me" 10 evesek, easy-zo hulyegyerekek tomkele ez az egesz community. a kis gepigeny es alacsony ar kombinacioja.
alacsonyabb rangon vagyok, mint 100 oraval ezelott, pedig azota sokat fejlodtem retake szervereken magasabb ranguak ellen. de hiaba. agyverzest kapok egy-egy ilyen meccs vegere. kapom hogy igy toggle, ugy wh, aztan ugyan ott vagyok, mint amikor megvettem a jatekot. -
zkas90
senior tag
hajrá wild

-
xenom0rph
őstag

-
csurenzoo
aktív tag
Szerintetek dmg, mge szinten el lehet kezdeni esl open laddert játszani, hogy azért legyen sikerélmény is ?
-
nugat
tag
ma jatszott meccseim azonos rangon: 16-2 (win) 16-1 (loss) 11-0 (surrender)
ez az egesz rendszer konkretan nem is lehetne szarabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Asus V16 16" FHD+ IPS Core 7 240H RTX 5070 32GB 512GB NVMe gar
- Playstation 5 pro / ps5 pro 2tb
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

Nem mindent olvasok el -.-

. A végén meg egy kis bónusz, mert megkapom a magamét
LendvaiFeri1