- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
-
betegphiu
senior tag
válasz
bivalyolo #1593 üzenetére
minden fullon van.
Csak az árnyékminőség van gyengén.az élsimítás ssaa-van. (Msaa-nál már 4szeresnél laggol a kép,holott azzal is megvan a 100fps.) efektek közepesen. 1440*900-on,függőleges szinkron offon,többmagos képalkotás be. Ezt egy db radeon 7770 kreálja. Ha mindent lebutítok lowra,a prociban bekapcsolom a 3. magot és megrántom az órajelét,akkor 300 fölé is megy. -
Xero
nagyúr
válasz
bivalyolo #812 üzenetére
Én is nonsteames vagyok kb 4-6 éve. Valamilyen úton módon ellopták az accountomat és nem tudtam zöld ágra vergődni a Valve-el a levelezések során. Így hagytam elúszni az 1.6 és Source-os accountot.
Mondjuk az 1.5 WAN kulcsom még fel van valahova írva.A mostani accountom is alvó acc volt. Még a Mac-es megjelenés miatt csináltam.
-
Sabre
őstag
válasz
bivalyolo #103 üzenetére
nem, a kolléga nem tapasztalt csés...én sok-sok év 1.5 és 1.6 után tettem le a voksom source mellett és megtudtam szokni, mindazok ellenére. egy source és egy go viszont ég és föld, mint egy rendes fps és egy cod mw nyomd a gombot majd csak egy golyó eltalálja..semmi értelme célozgatni meg a szokásos mozgás a pályákon, katasztrófa.. ha ez marad, nem fogok visszaszokni a bf3-ről immár a csére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest