-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz
marakuja #38518 üzenetére
Az a baj, hogy ő erre gondolt: Emma vagyok...
-
zkas90
senior tag
válasz
marakuja #32409 üzenetére
Tudod, hogy veletek is szívesen játszok bármikor he
(#32410) Cthulhu Dawn
16-án értem el a nova 1-et. Azóta elkezdtem másokkal közösen játszani és tényleg sokkal könnyebb/jobb így. Gyorsabb a fejlődés. Magabiztosabban lövök. Van taktika a meccsek alatt. No és persze a meccsek alatti hangulat is sokkal jobb. -
Ace owner
addikt
válasz
marakuja #32225 üzenetére
Kösz hogy engem kihagytál...
Csak azt a p90-et hagyd el könyörgöm mert ak-mba dőlök
GratulálokEgyébként érdekes mert a csapatból szinte mindenki level upolt, ennyi noob vette volna meg a cs-t az akció során? Mert tényleg sokkal könnyebbek voltak a meccsek amiket toltam mostanában.
-
MurdR
veterán
válasz
marakuja #32230 üzenetére
Jólvan, tudod hogy csak hülyülök
De akkor sem tudsz meghatni annyira, hogy ''delfinek'' legyen a klán nevünk.
nincsenek akkora könnycseppek.
To all, aki nem értené: Van egy jól összeszokott brigádunk, akikkel esténként együtt szoktunk játszani. Jól ismerjük egymást, nem csak a játék a téma, tehát virtuális barátok vagyunk kb 10-en. Felvetettem, hogy találjunk ki egy klán nevet, és akkor mindenkinek a neve előtt ott fog díszelegni. Na ez kb 2 hete volt, el is felejtettem, egyszer csak marakuja kisasszony nagy lelkesedéssel mondta TS-en, hogy gondolkodott klán neveken, felírta egy cetlire. Mondom hallgatlak.
''Guppik- pillangók-delfinek...''
Nagyjából eddig tudtam követni ésszel, mert utána kővé dermedten bámultam a semmibe.Imádom
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
marakuja #31005 üzenetére
cfg mappába csinálsz egy txt fájlt, belerakod ezeket:
sv_cheats 1
mp_maxmoney 50000
mp_startmoney 50000
mp_freezetime 1
mp_roundtime_defuse 20
mp_buy_anywhere 1
mp_buytime 1000
bot_kick
sv_infinite_ammo 1
mp_warmup_endCsinálsz magadnak egy üres szervert, és beírod konzolba, hogy exec fájlneve.txt
-
törölt tag
válasz
marakuja #30590 üzenetére
Amit én.
Elkel kezdeni gyűjteni a buddykat.
Mostanában nagyon ritkán megyek egyedűl. De régen is, ha a csapatban volt egy játékos akin láttam, hogy nem most kezdte és normális volt. Egyszerűen felvettem steamen.
(#30592) BaLee
Ez tévedes. Csak szeretem olyan szinten űzni a cs-ét, ahol nem csak oda megyünk ahol először halt ez enemy.
Hanem gondolkodunk is
Nagyon ritka amikor olyan random embereket kapsz akik ismernek pár alap taktikot.
Az igaz, hogy néha egy ember a húzó player. De az csak inkább már mentális nyomást eredményez az ellennek.
-
_XXXXX_
tag
válasz
marakuja #30397 üzenetére
Azért akarják megváltani a világot, mert fiatalok
igaz ez a srácokra is érvényes, hogy megakarják váltani a világot. Idővel majd rájönnek, hogy a világmegváltás nehéz dolog és jobb a játék élvezete miatt játszani, sőt idővel már nem is a játék miatt játszik az ember, hanem a haverok/barátok/ismerősök, a társaság miatt
Barátnőről nem tudok beszámolni, de van sok lány ismerősöm, akiknek eszük ágában sincs cs-vel játszani
sőt ts-re se tudnám őket felvonszolni
-
vzsryl
nagyúr
válasz
A barátnőm teljesen elhatárolódik a lövöldözős játékoktól és ijesztőnek is tartja. Ha gondolod, egyszer Gyere fel a ts-emre (Jóskának megvan), odahívom az asszonykámat és próbáld meggyőzni, hogy nem is olyan rossz játék ez. Bár akkor új laptop is kelleni fog neki...;/
-
Shodan
őstag
válasz
marakuja #30408 üzenetére
még jó hogy csak gamelni láttad
a sheriff jelvényekre mindenki bukik
...Más most hogy nézek mecsseket próbálok rájönni hogy miért van az hogy a billzetet úgy használják hogy az már gyakorlatilag függőlegesen áll és kitörik a csuklójuk??
Meg lóg rajtuk egyszerre 3 füles? szponzor? -
Xero
nagyúr
válasz
Vedd fel Szanit. Egyes account, kettes account. Ő for fun játszik.
Néha játszik velünk is ha smurfölünk és végképp kiéget mindenkitől.Előfordulhat, hogy már játszottatok együtt ha jöttél velünk. Ha mégsem, akkor mond, hogy én küldtelek.
-
MurdR
veterán
válasz
marakuja #30391 üzenetére
Egyiknek ránéztem a FB-jára (a cikkben ott a link), és a falon ott volt egy stat, az alján pedig hogy nova2. Én el is bőgném magam 16:5-nél, ha egy MM végén mint ellenséges csapat a gamespeakbe megköszönnék a játékot, és hallanám hogy mind az 5 lány. Okot adna arra hogy sajtreszelővel kezdjek el maszturbálni, mert többet nem tudnék egy nőt sem megszólítani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest