Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andris837
senior tag
fnatic - TSM bo1
Érdemes fogadni az underdogra, vagy hagyjam a fenébe?

Véleményem szerint bo1-ben egy jó mapon TSM hozhatja a fnatic ellen ezt a meccset, de nem tudom, tanácstalan vagyok.

-
po1son
addikt
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Hát nem csodálom.

Januárban 100 kulcsot adtam el egy 13 évesnek és az apjával kötöttem meg az üzletet vagyis házhoz mentem... Faterja mondta, hogy ez az utolsó vásárlás bármit is beszélek a kisfiával steamen, mert eddig 200k-t ölt bele neki és azt mind elbukta fogadásokon.
-
törölt tag
-
wjbhbdux
veterán
lehet hogy be fogják tiltani a 18 év alattiaknak a skinekben fogadást a loungeon.
-
Mclovin
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Hát csak ha kp-val megy enemy rád, akkor meg nem árt a nagy kevo.(mert közelharc és nem wp-vel lő)
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Hangm4n
üzenetére
"Egy teljesen felszerelt T felállás ellen eléggé felesleges venni sisakot, ha tudod, hogy a túloldalon csak AWP/AK van. Ha netán fejbelőnek bármelyikkel, azonnal halott vagy, bőven elég a sima kevlar, akkor már inkább vegyél füstöt, vagy még egy flasht, esetleg kitet."
Belegondolva, ebben tényleg van valami. És ezen még én sem gondolkoztam.
-
Kempeti
tag
válasz
Ochocinco46
üzenetére

-
Kempeti
tag
válasz
Ochocinco46
üzenetére
???
Nem kell sehova sem másolni. Válaszd ki, hogy botokkal akarsz menni, és ott lesz, hogy egyedi pályák, vagy valami ilyesmi, megfogod találni. -
Ochocinco46
aktív tag
válasz
freeknight
üzenetére
igen workshopról töltöttem le ezt a pályát is, de nem tudom átrakni arra changelevellel, ezért gondoltam h valamilyen mappát rossz helyre másoltam.
-
po1son
addikt
válasz
Ochocinco46
üzenetére
Én szerintem is 60-70 körül érdemes venni kevlart. Én ezeket tudom még tanácsolni.
Side első körben, ha nyertek akkor érdemes venni full kevo-t, hogy következő körben ne érjen egy golyós meglepetés.
T oldalon ha jól állsz pénzbe, akkor mindig full kevo-t vegyél mert az m4a4 és a m4a1-s 92őt sebezz fejre.
CT oldalon csak akkor vegyél full kevo-t, ha biztos vagy benne, hogy az ellenfél nem 4-5 aka-val fog jönni, mert full kevoval is halsz egy fejesbe. Egyébként érdemes átolvasgatni Slystylenak az összefoglaló leírását itt, mert a játék elégé komoly stratégián alapszik. -
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
Pont tegnap játszottam silver 3 haverral nova 2-ként, a meccs után feldobott 3-ba, és akkor már nem engedte csak ha öten vagyunk.
-
-
xenom0rph
őstag
válasz
freeknight
üzenetére
Gondold már át mert nem lehet menni akármilyen rangú baráttal, csak ha megvan az 5 játékos.
-
freeknight
őstag
válasz
Ochocinco46
üzenetére
Szia!
Ha baráttal mész, bármilyen rank különbséggel lehet játszani, csak az általad írt különbség elég nagy. A játék kb a legerősebb szintűnek megfelelő ellenfeleket dobál be, szóval silverekkel hiába megy egy MG1, az ellen is MG1 lesz, vagy nova master, az meg szinte biztos lose.
Én 60-nál szoktam új páncélt venni.
A harmadik kérdésedet nem igazán értem, de workshopon vannak ilyen aim training pályák, onnan válogathatsz dögivel.
Ha gyakorolni akarsz, elsősorban only headshot szervert ajánlanék.
-
htc07
addikt
lounge-n akadtam rá, aki arra jár, dobjon rá egy -rep-et, emoticonos scamet tol.
-
Ochocinco46
aktív tag
hali!
ketten szeretnénk mm-ezni, mekkora rank különbséggel lehetséges ez? Silver elite master és master guardian 1 tud együtt játszani? Hol van ez leírva?
köv kérdésem, hogy páncél egy körben mennyit fogyhat? Szóval mennyinél kell újat venni?
illetve, hogy szeretnék training aim csgo-n játszani, de nem találtam olyan szervert, úgyhogy letöltöttem fileokat, azokat hova kell berakni?
köszi -
Evome
senior tag
válasz
Zsolt1
üzenetére
magával a Pass-al is jól tudsz járni, amikor már 2-3 hónapja kint van álltalában le esik az ára és olyankor én mindig veszek legalább 4-et. Eddig még nem bántam meg. Pl a mostani ára 3 euróra volt leértékelve és utána 8 nappal felment az ára marketben 14 euróra
Van nekem 2 passal ezelőtti is 3 darab, azt 75 centért vettem most több mint 5 euró

-
BaLee
addikt
válasz
Zsolt1
üzenetére
Vannak úgynevezett "operation"-ok (új pályák, küldetések stb.), ezeket pénzért lehet megvenni és ilyenkor eshetnek ládák. Érdemes az elején megvenni mert ha az első pár napban esik láda akkor azt nagyon jó áron el lehet adni akár 2 ládából visszajöhet az operation ára (~5€). A ládák ára folyamatosan megy lefelé, a Vanguard (aktuális operation) ládákból nagyon sok esett (küldetésekből is sok jött) így elég hamar lement az áruk. Amíg esik nem is nagyon fog feljebb menni és ezt így előre nem lehet megmondani hogy mi a jó befektetés. Valószínű ha most veszel belőle rengeteget akkor 1 év múlva már 2-3x ennyiért el tudod majd adni de ez csak nagy tételben jó befektetés és hosszú idő után térül meg mivel ha van egy ládán 0.05€ hasznod az úgy még elég kevés.
-
Zsolt1
tag
Sziasztok! Azt lehet valahonnan tudni, hogy mikor jön új fajta láda, amit majd megint drágán lehet eladni marketen? Függ ez valamitől? Általában milyen időközönként szoktak újakat csinálni? Kb. egy éve megvan a játék, de csak egy hónapja kezdtem el aktívan játszani vele, amikor rájöttem, hogy egész jó áron el lehet adni ezeket a cuccokat, szóval ezért érdekelne a dolog
. -
freeknight
őstag
válasz
Balazs255
üzenetére
Egy biztos, hogy lentebb nem nagyon fog menni
Szóval nem érdemes eladni most, ha már a küldik nem doppolják, felmehet egészen magasra az ára, akár 0,7, vagy 0,10 euró köré is
Elnézést, most látom, hogy passról van szó, nem case-ről. Attól azonnal szabadulj, miért nem adtad még el eddig?

-
Balazs255
csendes tag
Sziasztok!
Az operation vanguard pass ára fog még föntebb menni előreláthatólag, vagy most érdemes szabadulni tőle? -
törölt tag
Dupla kala, sheriff versengőzni vágyókat keresek, most!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
po1son
addikt
report mehet rá!

-
vzsryl
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Nekem is dobott november, december környékén egy minimal wear-t.
-
Xero
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Cro elég masszív emberke volt, szóval sok alternatívája nem volt. Ez megmaradt nála, hiába kupálódott kis kissé.

-
Ace owner
addikt
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Ez mondjuk nem teljesen igaz.. Ballistic BJ-t ismeri nagyon regota pl. Meg azert nem veletlen jatszhatott a Lone Survivorban mellekszerepet.. Nem a szineszi kepessegei miatt az biztos

-
Cthulhu Dawn
őstag
Casualban valakinek droppolt egy M4A1 Nitro-t, ráadásul nem is missziót csinált, wtf?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Nova-silver körül valaki játék most? Egy ember kell.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
+1😊
-
SchramD22
csendes tag
Az a baj ezzel az alkaros témával hogy rátehénkedek az egérre hogy érezzem rendesen az egeret

A másik hogy nem a legolcsóbb dolog ez a mionix
szerintem ezen is menne de már az idegem kivan ezzel a sok gyakorlással és átszokással
még a teljes csuklós fogást se tanultam meg.
Amúgy sas 1-sherif vagyok
vagyis voltam még nem lett új egerem
most duplakala
.
Elszántság megvan az új fogáshoz csak kedv nincs xDDD
De amúgy kösz a választ -
csaba951
veterán
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
A lelke mélyén minden férfi Charlie Sheen szeretne lenni. Vagy Dan Bilzerian...

-
-
SchramD22
csendes tag
Sziasztok!
Azzal a segítség kéréssel fordulok hozzátok hogy nem tudom beállítani rendesen az érzékenységet CS:GO-ba. Nem kezdő vagy már régóta játszok a játékkal de azóta változtattam már az egeremen és azóta nem tudom megtalálni az ideális érzékenységet.
Régen a tenyerem bal sarkát támasztottam az asztal szélére de az új egerem ezzel a fogással nem volt jó/kényelmes.
Azóta változtattam csuklós fogásra hogy csak a csuklómat használom de így meg pontatlan vagyok. De gyanítom nem csak azért mert szokatlan az új fogás hanem az érzékenység se jó.
Nézegettem oldalakat ahol kiszámítják hogy ennyi területen ennyivel kell megszorozni az egérmozgási területét blbabla bala és ebből kijön hogy mennyi lehet neked az ideális sens.Az a kérdés hogy ezt valaki tudja e hogy hogy működik is hogy hogy lehet megtalálni a legjobb sensitivity-t?
Mivel lehetne még próbálkozni hogy ideális legyen az érzékenység?
Az egerem egy Razer DeathAdder Chroma jelenleg: 6/11 800/2.0 sensen tolom de így is közelharcba lassú.
Nem tudom hogy lenne a legjobb.
Bocs hogy hosszúra fogtam de már egy fél éve küszködök ezzel hogy megtaláljam a rendes sens-t.
Előre is köszi a válaszokat. -
Arkennys
addikt
jó ég, a nap öröme
eddigi CS pályafutásom legjobb dropja, küldetésből meg főleg (abból eddig 4 centnél jobbat soha nem adott): M4 nitro (nem ér olyan sokat), de mégis, az az öröm, hogy lila itemet adott VÉGRE egy küldi 
-
törölt tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Már rátalált a jó féle cheatre, 1 évre 70€ sok csalónak az mi az...

-
nugat
tag
tudom, hogy van eger topic, de ugy gondolom itt is megfordul nehany ember kello tapasztalattal, szoval:
razer abyssus 2014 vagy steelseries kinzu v3? elobbi szimpatikusabb, viszont steelseries egerpadot vennek mindenkeppen. abyssus es deathadder szenzora megegyzik, ilyen szempontbol a steelseries-zel kapcsolatban olvastam kritikakat. -
törölt tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére

-
Kempeti
tag
-
törölt tag
Cro megint, élőbe cheat [link]

-
törölt tag
Nézzétek ScreaM-et cuki a fülese

-
Eagl3
veterán
Nem kell rágörcsölni, csak nyugodtan játszani...

-
Arkennys
addikt
Erőltettük még kicsit, de jah, megalázó vereség lett. Meglepő (ironikusan), hogy silver elitesek voltak, közben huszon kill és 10 alatti halál. Egész rangrendszer egy nevetséges és értelmetlen marhaság így (rangilag mi csapatunk erősebb volt, és nem is voltak rosszak pedig tényleg a srácok, egész jól védtük a túszokat), egy játszótér már ez

-
Z0C!
őstag
válasz
Arkennys
üzenetére
kb fél év kihagyás után 4-5 napja járkálok magamba meccselni.
mindig, kivétel nélkül, ellenem vannak a csalók. De úgy, hogy only HS minden körben..
az arany AK-ből lett 1 csillag...most 3 csillagnál járok..de kajak felbazs, inkább megyek BF3-azni...de ott meg a 100 szintű köcsüg helikopteres szed ki...50km-ről.. -
vorosmarti
senior tag
Én is eléggé meglepődtem mikor először láttam az SG553 rovatot
Hónapokkal később, talán pont itt a fórumban olvastam a hátteréről. Meg talán itt is beszél róla... -
Arkennys
addikt
Ez állati poén, de igaz volt

-
BaLee
addikt
válasz
vorosmarti
üzenetére
Hmm. Nekem csak most tűnt fel.

Kodiakról sem tudtam, hogy ott dolgozik.
Még anno a CS-SC-ben játszott mikor játszottunk ellene. Na az sem ma volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s M920s SFF / számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- Új 27% - ASUS TUF Gaming TF120 ARGB 3-pack FEKETE (90DA0030-B09030)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

), akkor az idegösszeomlás szélén állt gyerek...

Majd megnézem valami pro meccsen, hogy veszik-e a profik mindig a mellényt.

LendvaiFeri1