Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hey73
tag
Hát a hibák
1, AC a lehető legrosszabb választás hbmre lassan és kicsit üt így az épületeket röhögve letakaritják és őt is simán agyon csapják. Persze jó poén, ha bekaplcsol a pajzs amikor őt ütik de azért a 100ból 1 esetért nem érdemes berakni. Ha a ninja inscribeja 80 akkor az maradhat.
2, a fenti részen a varázstorony és a csapatfejlesztő közötti épületeket rakd az csapat táborok mögé.
3, be kell rakni kis katonákat kb 30 db guardiant (örzőt)
táboronként.
-
Shokkolo
addikt
Druid, PD, TG, Imo OK...
de AL sz@rt se ér szerintem HBM-en, szóval bármire ami sebez cseréld! Pl.: GR-re ...
Vagy ha az nincs akkor inkább a ninjára, az legalább gyorsan üt,Illetve told fel Imo skilljét legalább 6ra (vagy 7re ha belefér), mert ha beindítja a skilljét letarolja azonnal a sárkányokat / helikoptereket és a troopokat is.
-
hey73
tag
Bossra? 1 v 2 v 3???
Hát championt én is beszereznék a helyedbe Exet alaposan fel kell a skilljét tolni mig champ alapból ad 3 mp stunt.
Druid a támadási alapértékének bő 2 szeresét gyógyítja (ez tehát pd, cupid v önmaga nem növelheti) és a többiek támadási erejét növeli
Orc amennyit sebez tehát (druid, pd támadás növelője hat rá) annak a felét gyógyítja, stun és félelem miatt nem áll le ill lelasitja a haladását aki a hátósugarába van a sebzéssel együtt.
Tehát boss 1 és 2 re én bennt hagynám mindkettőt pláne ha druid egy revive miatt a tank egymást ippeg erősiti.
A helyedbe a csapatom pd druid ork champ tg de lehet tg helyett immo is. Bár szerintem a tg kiszámítható stunja miatt jobb ha sikerül elcsusztatni champ és tg stunját végképp nyerő dolog ebben revitalize vagy berserk segit sokat vagy a lerakás.
Bár lehet, hogy succ segit neked bennt maradni mert a sebzés csökkentése pont segit.
Ezeket probálgasd és rá fogsz érezni melyik a tuti.
-
e=mc²
őstag
Ugyanolyan hatosugarban gyogyit, mint a druid, annyi kulonbseggel, hogy a sebzett dmg felet adja hp-kent, mig a druid a legkisebb hp x%-szorosat (x skill lvl-tol fuggoen).
Ork immunis a komara es a horrorra, igy nem stunol be.Jobban jarsz szerintem permstunhoz ha champ-ot is hasznalnal.
-
Mike
veterán
ezeket lehet cserélgetni is?
tehát ha egyszer beraktam akkor azt ki lehet szedni vagy már soha többé?és akkor jól értem, hogy mostantól hiába van mondjuk a heromnak 5/5 war god-ja, azt nem fogja használni, amig alá nem rakom ugyanaezt crestben is?
és mi van ha vegyítem? tehát talent mondjuk az említett 5/5 war god, de én modjuk crestben berserket rakok alá?
(#5507) Csixi68
aranoys, lvl140-es hősökkel kezdő, nem, te már nem vagy kezdő -
Treavis
csendes tag
Nem szeretek ezek alapján a videók alapján következtetéseket levonni, aki ilyen videót csinál már beledobta egy autó árát a játékba és megvan neki mindene best talentekkel.. Itt is volt 4 PD és 3 Cupid ( ha jól számoltam). Én csak arra akartam rávilágítani, hogy ha lassítani akarod a bosst, akkor ne a Shamant, hanem a FW-t húzzad.
Amúgy meg csapódj valakikhez, akik lenyomják a mesa 1-et és a mertiből vegyél legendary hero cardot. Nekem is innen lett PD-m.
-
Shokkolo
addikt
attól függ mire.
AL-nak max arénában látom értelmét, esetleg tankolni a bosst.GR: arenara baromi jó esetleg raidelni is
Imo: arena, raid, dungeon sőt akár bosst is stunnol.
Én személy szerint a triobol Imo -t javaslom, és minnél gyorsabban 5 vagy inkább 6os skillel.
HBM, Dungeon, Raid, ezeken kiváló, de nekem Bosson és arénában is szerephez jut, nem is rosz hatásfokkal.
1-2 napja pont ezt veséztük ki, "GR v. Imo hamarabb" kérdésnél.Nálam a fontossáűgi sorrend:
> Imo
>> Gr
>>> ALMagaasabb szinten ahol már nem kell úgy raidelned, lehet h. jobb lesz a GR, de kisebb szinten fejlődni és haladni szvsz sokkal jobb imo.
-
tuszy
tag
Osztom a véleményt, miszerint nics értelme 5. építőnek. Nekem is 4 van, felesleges kidobás 2000 gem az 5.-re. Egyszerűen nincs szükség rá, hiába 10 nap egy építés 18ról 19re. Ha lvl 18 már minden főbb épület (hero base, tárolók, TH) és lvl 10 minden torony, akkor a többi már csak azért épül, hogy költsd a manát, goldot.
Ne pazarolj 2000 gemet rá! -
masterfghdd
csendes tag
Szerintem meg megéri megvenni az 5. építőt, hiszen a későbbiekben ez épületeket sokkal tovább fog tartani megasabb szintre emelni. És amikor egy épület 15 napig fejlődik akkor azért igencsak meg van kötve a kezed.... Ha tudnék én is vennék most ötödik sőt még hatodik építőt is....
-
dzsonesz
tag
Nos igen ez volna a normális minden klánban, hogy a nagyok miután rávágtak a bossra 30% sebzést, utána egy picit leállnak. Evvel segítve a kisebbeket, hogy több hb-hoz jussanak, és ezáltal ne menjen számukra kárba a beadott shard. Többek között nálunk is így megy. Lépj be a fő accountoddal is abba guildba.
-
skorpio6369
tag
Szia!
Nem értem, miért vagy felháborodva...
Mindenki tudja, mennyi az adó, és mennyit tett be....
Miért kell mindenkit mindig figyelmeztetni?
Nem kisded ovo a klán!!!!!Nem a létszám a lényeg, hanem hogy ne legyenek potyázok!
Ha beinditjuk a BOSS 3-at, megszünik a felvétel, zárt körüek leszünk, ezért most szigoruan szüröm az aktiv, adozo tagokat!
Ha gondolod, jelentkezz ujra, de önálloan tedd be az adot!
Ha sértődöttségből nem teszed, a te dolgod!Várunk vissza!
-
mno
tag
Amit a klánba beadunk shardot, az kreditben jóváíródik játékosoknak is. Ebből lehetett eddig is klán zászlót vásárolni(riches flag, protection flag) Utolsó patch óta ebből lehet azonnal újraindítani boss ellen a harcot, ha kiléptél vagy meghalt minden hős. Ez nem bug, egy lehetőség. Klán kredit vagyonát nem érinti, így nyugodtan lehet használni.
-
smisa
őstag
-
DarkManus01
csendes tag
adiputrq a neve. Nekem pörgetés közben dobja be. Ma is elhoztam őle 2x 160.000 goldot. Megéri figyelni őt mert a tárolói a szélen vannak és távolsági hősökkel pl druid szét lehet lőni őket simán.
Amúgy nem tudom ti hogy vagytok vele, de én tg-vel keresek olyan embereket akik teljesen lő távon kívül helyezik az összes épületet,és Tg a skillel a közepén általában a tower, hero base, és tároló szokott lenni mind lebontja. így akár 120-130-as herokat kiüt és letolja az egész bázist.
Carry0714 én még nem tettem be képet, de nekem alul amikor írom a hozzászólást a smile sor alatt ott van, hogy fájl kiválasztása.
-
rolikafaszik
csendes tag
PD-s accot érdemes tolni!4/9 skillel már nagyon ütös ha még több 6,7/9-es akkor nagyon jol buffol!
Legjobb ha berserk vagy revitalize van hozzá
Nekem 1/5 berserk van gyűjtők még kis gemet és pörgetek neki vmi jobbat
Ha youtub-on ràkeresel,hogy PD 9/9 skill akkor meg tudof nézni mire képes.. -
kovsol
titán
Én a legelején vettem 230gemet. Azt is csak azért, mert akkor adott még plusz gemet az első vásárlásra, meg a 230gemért is. Én eddig legend hős közül a TG -t és a Succubust pörgettem, de az elite hősök közül már az összeset beadta. Megjegyzem még csak 26 napja játszok a játékkal, így várom a 30. napon adott Druid rewardot még.
-
tuszy
tag
2 lehetőséged van
1, smurf (nekem is az van): időigényes megcsinálni, de megéri, mert ha ki kell lépned csak betámadod fő városod és máris van shielded (persze rank listában meg kell találnod főfalud ami szintén egy kis idő lehet főleg ha nem vagy mondjuk az első 100ban
.
2, nem használsz se garrisont, se troopokat, se heroekat a védelemre, hogy könnyen beüthető legyen a városod, így jó eséllyel nem csak részben támadnak, hanem 100%ban leölnek, így 10 óra shieldet kapsz.
Persze vannak olyanok akik így is kilépnek idő előtt de a lényeg, hogy a legkisebb rizikóval tudjanak támadni, így valószínűbb hogy nem lépnek ki 100% előtt.A bluestack nem tudom miért megoldás, laptopon én is azzal játszok, de az is kilép 15 perc után
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest