- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
mno
tag
Sziasztok!
Aktív játékosok jelentkezését várjuk a nagy múlttal rendelkező Legenda007 klánunkba!
-Guild War-on való részvétel a minimum elvárás a részünkről.
-Shard adó nincs
-Torch adó nincs, nyeremény megtartható
-Boss3 20:00, szombaton boss4, többi boss3.
-Klánunk szoros szövetségben áll a Végzet klánnal (közös fb csoport, átjárási lehetőség a 2 klán között, közös segítségnyújtás)
-Minimális might küszöb, mely felett lehet jelentkezni: 50.000
-Hajrá Legenda007 és Végzet! -
mno
tag
Sikerült befejezni HBM AE-t.
Előtte egyik próbánál AE2-ben top1 időt sikerült futni
Kép
AE3-ban a 3. idő is enyém lett, ezekhez mondjuk leginkább nagy szerencse kell, bedobta mindkét csapatot a bázis torkába
üdv
-
mno
tag
HBM AC is végre kipipálva
Ez már húzós menet volt, mert wave4-ben is már jött egy démon. 12-szer próbáltam mire én kerekedtem felül.
-
mno
tag
-
mno
tag
válasz
AKPH420 #10999 üzenetére
Ezen ne vitázzatok, a két legnagyobb magyar klán vitán felül a legenda007 és a vegzet, jócskán lemaradva a többiek. Mi donate vezetünk de nagyon, mert kezdetek óta torchozunk, ennyi, mightban hasonlóan állunk. De a guild war sorsolásunk ezért is szívat de nagyon minket.
-
mno
tag
Én és a lelkes tagságunk szintén rendkivül szeretnénk megköszönni ezafasza nevű játékosunknak, a guild warom nyútott kitűnő szereplését. Mindig utolsó oldalom voltál, többször 0 ponttal zártál. Emellett kommunikáció nuku, el sem tudtunk érni sehogy. További sok sikert egy másik klanban.
-
mno
tag
Az egyértelmű hogy war god nem ad hozzá heal értékhez, de ha nagyon fel van húzva a hős, akkor a crest által adott plusz érték elenyésző. Megnéztem én is az enyémnél.
Ghoulem EVO2 LV200, skill 10/10, inscribe lv100
Raidnél beküldtem ellenfélhez, ennyit gyógyított:
LV4 war god cresttel 16493/heal
LV4 berserk cresttel 16994/healGyakorlatilag alig van különbség, ráadásul egy kimaxolt ghoulemnél, és látványosan sokkal gyengébb volt a területsebzés és az auto attack sebzése is berserkkel. Ezen a szinten szerintem semmi értelme berserk crestnek rajta, kapsz kb +3% healt, és elveszítesz nagyjából 20% sebzést.
Természetesen egy kisebb, mondjuk alap LV140-160as ghoulemnél már nagyobb a különbség ugyanilyen crest soroknál, mert százalékosan nagyobb részt ad a sebzéshet a crest értéke.
-
mno
tag
válasz
TheHessian #10824 üzenetére
Dettó, 160. vagyunk mightban, ellenfelek 7,8m , 5,8m , 6m, 9,6milla mighttal. Ezen a szintem mindenki beáll brutál védelmi bázisra, nem könnyű ellenfelek vannak. De mi előzőt megnyertük és most is nagyon szépen állunk, 1-2 helyet cserélgetjük a top 25. klánnal.
Ja és nem mázlijuk van, hanem might alapján sorsol rendszer, IGG supportot megkérdeztük, igaz első 2ezer vesz részt de nem random dobálja össze ellenfeleket.
-
mno
tag
válasz
TheHessian #10534 üzenetére
Valamit ér de sokra soha nem mész vele. Én kozelharcban végigütöm, soloban ölöm boss4et egy teljesen más setuppal. Slow downt probaltam de nem igazán jó. 5ös revites hóember, warlock, ice demon esetén lehetne perna slowwal csinálni.
-
mno
tag
válasz
TheHessian #10524 üzenetére
Slow down boss4en? Mozgást lassít csak, semmit nem ér ha közelharcban vagy vele.
-
mno
tag
válasz
Nova96 #10501 üzenetére
Alig férek én is 150 helyen, pedig zöldből csak slow down, tenacity, sprint van meghagyva, összes többi kuka. Kekből is csak war god, bulwark van folyamatosan gyűjtve, scatterből van 5db lv3as komplett sorom boss4re, de tovább nem gyűjtöm, azért heavy blowot és deadly strikot elrakom, többi kuka. Lila persze összes gyűjtve. Legkevésbé kedvelem a napi átcrestelest boss4re egy setup, LB-re egy setup, egy harmadik meg passziv módban arena és LR altar védelmére.
-
mno
tag
válasz
Teo6667 #10286 üzenetére
Ez nem mindig igaz, játék bizonyos szakaszaiban egyszerűen nem tudtam mit kezdeni HB-val, napi 50-60ezret pörgettem skillbe mert nem kellett senkin szintet emelni, és 1milliós limit alatt tartottam kicsivel HB mennyiséget. Most is inkább kivárok, evole miatt most nekem is HB hiány van, pedig 158ezer a mightom... 13 hősöm már evolézva, kicsit bőjtölök, és XP könyvekre vigyázok, pár hét és újra HB többletem lesz. Hozzáteszem, pár könyvet én is beváltottam
-
mno
tag
válasz
Mardel #10227 üzenetére
Nagy nehezen, türelemmel és sok kék kristályból "kiforgéztam" egy sort, sőt egyik LV2esekből dobott kettes crestet
Draken használom. Aréna legjobb 300ban tart ha besegítek napi 10 csatával, és LB 1000+ ponthoz is hozzásegít.
-
mno
tag
Sziasztok!
Tegnap este újra nekiugrottam, 5 lost, de éppen csak. Utolsó wave buffokon múlt csak. Ma reggel folytattam és harmadik körre sikerült a HBM T
Addig kellett próbálkozni míg Wave 5re mindenki 80-100% buffal ment át, és alig hiányzott épület bentről, jó adag szerencse is kell hozzáInsane 4/10 után ez is letudva.
-
mno
tag
repeek: köszi
Mike: bőven több mint 2x annyi xp-t kapok onnan egész nap alapból, mint hbm R-ből. Sőt hbm-en nagyjából egy adott csapatot tudok vinni, míg így sweepelésnek köszönhetően egy kiválasztott hőst tudok húzni. Most pl Pixit nyomatom, akin 5/5enlighten van, 113x2x55, azaz kb 12,5millió xp-t kap egy nap+hbm towerben van+raidek, szumma 14-15milla xp megy rá naponta. 180felett napi 3szintet ugrik.Pixie 177ből 193lett nem egész egy hét alattHúzom 200ig, nem kell neki pár nap, és evo után kapok kegyetlen sok 500k-s xp könyvet, ami azért elég jó
-
mno
tag
Ja magic, az más, mert areisnek semmi szerepe insane dungeonban.
Insane az még kegyetlenebb mint expert, a 3.-4. sorozatban a lerakott pajzsba nem lehetett már Pd-t lerakni elsőnek, azonnal meghalt mielőtt pajzs hatott volna rá
. Az ork tudott megmaradni 1/5 hp-val. Ide két különboző helyre lepakolni hősöket eléggé beteges gondolat. A vlad meg ha egy csoportba mennek, pd-t nem hagyja stackelni.
-
mno
tag
válasz
TheHessian #9829 üzenetére
Hogy tenned le két csoportba? A 220k hp-s ork pajzs nélkül 2mp alatt halott. Ariessel mit akarsz insane dungeonban?
-
mno
tag
Pd evo159 10/10, 7/8 berserk, revit 3as crest sor
Cupid 199 10/10, 4/8 berserk, revit 4es crest sor
Mino evo170 9/10, 5/8 war god, bulwark 3as crest sor
Spirit mage evo155 7/10, 5/8 war god, berserk 4es crest sor
Ork evo159 8/10, 5/8 life drain, tenacity 4es crest sor
Santa boom evo159 9/10, 5/8 war god, bulwark 4es crest sorInscribe első háromnak 100as, többinek 90-95közötti.
Sok videót néztem, meg saját tapasztalat: Vladot nem szabad vinni, miatta PD nem tud stackelni. PD és cupid is 10es skill nagyon kell, hatalmas össz HP van kint pályán, és sok magic tower miatt még varázslat hatása alatt nagyon le kell rusholni amit lehet. Ork volt a tank, 220k HPja van most. Cupid skillez elsőnek, PD-t azonnal beindítja. SM berserk crest mert CD nélkül rombol. Van 1-2 nagyon durva, 1/8, 2/1, 3/6, 4/7 ahol nekifutottam 15-20szor mire lement éppen 51%-ra, vagy kicsi többre. 3/6 volt a legnehezebb összes közül!
717 lánggal fejeztem be egyelőre . 40ből 11ment le 3 lángra, többség 2 láng, néhány csak 1-re sikerült.
-
mno
tag
Köszi!
Franc se tudja, amióta sweep-elni lehet, ugyanúgy megvoltak szívatós napok, mikor 50ből 5-6szor adta, az átlagos napok mikor kb 12-15ször, és olyan is mikor majd felében dobta shardot. RNG... ez van... Ha meg kis mértékben rontottak esélyen, azt is megértem, normál farmolással többség vagy a 40shardosat, vagy 57 shardosat csinálta/csinálja. Sweep funkcióval viszont például most tudom már 88shardosat farmolni, tehát ha párszor kevesebbszer is adja be még mindig jobban jártam - xp-ről nem is beszélve. Normál attackkal meg nem lehetne farmolni egyik insane utolsó tornyosat sem, sokáig tartana, elhullanak hősök, összes spell kell, stb..
-
mno
tag
Ma sikerült teljesen befejezni insane dungeont, mostantól utolsó, 4/10est tudom sweepelni
-
mno
tag
válasz
TarakMachto #9758 üzenetére
S-t csináltam mert kíváncsi voltam hogy bírja csapat, bázis. De különben sok hőst húzok, nem zavart xp elosztás, kell sok erős hős, ott van expedíció, LB, meg más hős felállás kell insane dungeonra, aki jó hbm-re nem feltétlen jó oda, meg igaz fordítva is. Így patch előtt 14 180+os hősöm volt , és még 5 160+os.
Be is fejeztem S-t, ami tegnap jó volt nem biztos ma is az
Nem adja xp-t semmivel sem jobban R-nél, és valóban 8x5 shard, azaz kemény 40sharddal nem érzem magam jobban. Most úgy tolom csak kint 6 hős, és 3 hős towerben, mindhárom 5/5 enlighten talenttel, így XP-t 133%-osan hasznosítom HBM-en. Ez a 3 hős megy Sweep-elni insane 1/10-re, ahol 32780 XP-t kapok, így bő 65K-t magukra vesznek körönként. Ezzel a lehetőséggel baromi gyorsan el lehet küldeni lv200ig ezt a 3at, ott evole és hatalmas mennyiségű free XP-t kapok majd könyvben, aminek enlighten miatt fele bónusz. Kb napi 1millió XP-t termelnek bónuszban a HBM-en és 2milliót sweepen.
-
mno
tag
Érdekes amiket írtok HBM XP-ről, 700-800k O-P környékén, átlagban? Én nem ezt tapasztaltam, ahhoz utolsó körben xp-t kellene adni 70-80%ban.
HBM S-t farmolom, elkezdtem írni tegnap óta XP-t, kiszámoljam átlagot, eddig ezeket dobta:
104K, 452K, 738K, 934K, 296K, 251K, 104K, 1031K, 102K, 296K, 202K, majd jött egy 0K.
12 kör átlaga S-ben: 375K
Remélem csak egy rossz széria, most már jegyzetelem 40-50 körig, csak feljavul valamennyit.
-
mno
tag
Arena a semmirevaló jutalom miatt időpazarlás szerintem, legjobb 100, sőt legjobb 50 kap kiemelkedő mennyiségű HB-t, nem túl jó az elosztás. (Talán kis szinten van szerepe, játék elején még számít onnan befolyó HB) Kipróbáltam meddig tudok felnyomulni, rácresteltem csapatom és 3 napig nyomattam, 176.helyre jöttem fel. De jelentéktelen a HB, 147k mightom van, így kb a HB-m 2-3%át adja egésznek 110/óra esetén is, felesleges erőlködésnek tartom.
Valószínű tovább is tudhattam volna menetelni, de legjobb 200ban már nagyjából ugyanazokat dobálta, jegyzetelni kellett volna, ki honnan indul, ki az aki verhető, ki az aki nem, és minden kardot elhasználni leghatékonyabban. De beleuntam 3 nap után -
mno
tag
Legenda007
Mightban és shardban is elég jól állunk mi isShardos listán nem is tudom van-e vki előttünk, nem ismerem összes magyar klánt. Legjobb 300ban vagyunk nem régóta. Van nálunk is jópár 100k+os mightos tag.
-
mno
tag
Nekem sikerült a deflectes, amelyik a kettő AC-val van, csak kell két Aries, magas skillel, eltolt skillezéssel ami átfedi egymást. Próbáltam első 10 emberből több tagot is de nem bírtuk csak pár mp-ig
Utána egy játékossal bent maradtam 60milliót ütöttünk bele, második belépéssel megvártam vele tudjak menni és leütöttem vele maradék 320-330milliót. Meg lehet csinálni azt is. Ariesek mellett persze kettő moltanica és kettő santa-val le volt lassítva rendesen.
-
-
mno
tag
válasz
Subbase #7222 üzenetére
Heti 150shard az alacsony adók közé tartozik guild igényeket elnézve.
10k might alatt meg nem kell adózni. 10K might fölött meg illik egy HBM B-t, C-t farmolni, meg questből-dungeonból összejön még ugyanannyi, szóval szerintem napi 200shard alsó hangon is össze kell hogy jöjjön még egy kezdő accounttal is. Illetve említettem torch battlet, aki jön rá hajnalban heti 1000shard felett is kaphat ha jól csináljuk és szerencse is mellénk áll.
-
mno
tag
Sziasztok!
Legenda007 guild felvételt hirdet, főleg olyan játékosokat keresünk, aki tudna jönni torch battle-re, kifejezetten a végére éjjel 2:45-3:00 között heti 2 alkalommal.
Amit kérünk:
-heti adó mindössze 150shard, amit hétfőn szoktuk beadni. (10k might alatt nem kérünk adót)
-might lényegtelen, lehetsz kezdő, lehetsz profi, csak aktív játékos legyél.Amit nyújtunk:
-boss3 minden este 20kor. Bár sokan vagyunk, boss küzdelmet elhúzzuk, nagyok később lépnek be, kicsiket segítve
-boss után közös mesa küzdelmek, 1-2-3-4 is indul
-torch battle szerda és szombat, ha sokan feljönnek maximális jutalmat meg tudjuk szerezni. Hajnali résztvevők teljes shardot megtarthatják!
-zászló van folyamatosan, riches flag IV-es vagy protection flag III-as
-aktív chat, tapasztaltabbak segítik a kisebbet infókkal, ötletekkel
-saját FB oldalüdv: joejoe, Legenda007
-
mno
tag
válasz
IMIIKE1998 #7121 üzenetére
Mesa és lost realm teamben benne van, ezért nem engedi.
-
mno
tag
Valamit újíthatnának a HBM rendszeren a jutalmon, onnan nem igazán kellene mannát meg goldot kapjunk, annyira örül neki mindenki. Túl kellene lépni manna/gold jutalmon, akkor már HB, merit, kék, piros kristály akárminek jobban örülnénk szerintem.
Ez a csúcs:
-
mno
tag
válasz
Depression #6814 üzenetére
Rendben, várunk szeretettel!
-
mno
tag
legenda007-ben van még hely pár főnek.
-Minden este 20:00kor Boss 3
-Heti adó 150shard
-Storm mesa harcok közösen
-Zászló folyamatosan van, 3as szintű riches flag
-torch battle, korrekt jutalom lehetőségével résztvevőkneküdv
-
mno
tag
Ma először kaptam hőst herose challenge csatáért. Szokásosan L12őt tolom, kapom Paladint, lemegy és kapok érte egy paladint
-
mno
tag
válasz
bokorugró #6606 üzenetére
sziasztok!
Ugyanezt akarom már pár napja én is megkérdezni, hátha más klánok is tolnak mesa4et, és visznek SM-et.
Jelenség: Mesa4, alulról indulok, leghátul SM, nem üti boss, nem is komáztat éppen, de SM full HPról egy pillanat alatt elhullik. Ugyanez társamnál is. 10-ből ha egyszer élik túl. Összeszámoltam, 74K a HPja.
LV164-es, első talent 4/5tenacity, inscribe LV84, második talent 2-es stone skin.
Kicseréltem kb 2 hete akkor LV82es santa boomra(azóta 122es), talán 2szer halt meg 50-60 mesa4 alatt, ugyanonnan indulva. Jelenségnek mi lehet az oka?
-
mno
tag
Én nem vettem észre semmi problémát, ugyanúgy jön a shard dungeonból ahogy régen. Az igaz napon belül nagyon ingadozik, de nap végére annyi jön amire számítok. Olyan előfordul hogy 1-2napig szívat, de utána meg helyreáll, sőt szerintem kihozza akkor is átlagba. Én ha tehetem reggeltől ahogy felkeltem estig ahogy lefekszem nem hagyom kigyűlni, lenyomom mindet. Ez kb 50 menetet jelent, kizárólag a 40 shardosban. 1200-1300körüli shardom jön össze egy nap, ahogy számolok ebből 8xHBM, napi jutalom rangért és questekből jön be kb 600-650, a másik fele a dungeonból, tehát a hivatalos 28% esélyt kihozza, 50menetből 12-15szer beadja ezek szerint. És 50 menetből azért nem mellékes - bár nem a fő bevételi helye - de jön 900HB, 300ezer manna, ugyanennyi arany és 300ezer XP is.
-
mno
tag
válasz
robekraptor #5774 üzenetére
Csinálj egy kis accountot, lépj be vele a klánodba, add át neki a vezető pozíciót és utána lépj ki naggyal. Így nem veszik el belefektetett időd, energiát, goldod, shardod
Sőt, kis időráfordítással közben klánod fejlesztheted tovább. üdv
-
mno
tag
Legenda007 klánba szeretettel várunk új tagokat!
Minden este 20kor Boss3!
Után multi dungeon mesa 1-2 küzdelmek közösen.
Heti adó 150 shard.
Riches zászló 3as szint.üdv
-
mno
tag
Én jobb felül a Ninjánál szoktam kezdeni, a kis "hídfőállásba" lerakom Angel varázslatot(mint a képen), belerakom 6 hőst, utána ráteszem Ares Frenzy-t és 25-35 mp alatt lefut gyorsan (PD 9/9), más varázslat nem kell és unit sem, kb 20ból egyszer egy hős bekrepál, de egyre ritkább ahogy erősödnek. Itt egy kép honnan indítok.
-
mno
tag
Alapvetően leghasznosabb talent refresh card. Ha sokat adna belőle szerintem szinte csak azt vennék.
Mikor sok merit felgyűlik szoktam venni 900merit / 200shard-os csomagot, szerintem hasznos erre beváltani. Ha nagyon sok kigyűlik esetleg Quest refresh 5000ért, ezért kapsz csomó könyvet, ami fix XP, és sok egyéb jutalom(+esély talent refreshre-300gems, vagy csak beépíteni kis saccrificet 25gems, jöhet 600as, 3000es, sacrifice, meg shard és HB, stb). 4500ért HBM kevésbé értelmes szerintem, csak XP ami lehet éppen low lesz, és aktuális shard.
Egy dungeon entry cardot is mindig tartok, mikor questben kér 8-10 dungeont, akkor 5öt lemegyek majd aktiválom, és így még 5x lenyomom a 40 shardosat, így duplán jól járok, mert onnan is bejöhet akár 2-3szor a 40 shard jó esetben és küldetésben is gyorsan túllépek rajta.
Még valami, nem tudom milyen gyakori, nekem ma sikerült először teljesen kitakarítani expedíciót
Sokszor eljutottam 7-8as szintig, egyszer 9esig, de ma teljes siker
Kép róla
-
mno
tag
H-hoz garrison nélkül érdemes 5db 10es tower (főleg HP miatt), 6. hero base sem árt, és legyenek 16osak vagy magasabb szintűek. Hősök meg 140+osak, Immo, TG, GR legyen mindenféleképp, nagy írtást tudnak csinálni - persze minimum 5/9esek legyenek.
Nálam 10es minden tower, TH 17es, hero basek 4db 17es, 2db 16os, Druida, PD, TG, GR, Immo mind 159es, Cupid 140es, és kb 30ból 29szer sikerül H. Egy esetben szívok, ha első 3 roham nagyjából egy irányból érkezik, és letarolnak egy oldalon mindent, ettől függetlenül H4 még mindig sikerül, akármerről támadnak. De H5 is ha arról jön ahonnan H1-3 akkor előfordul hogy nem épület első célpont, hanem herok. Ekkor sincs baj ha PD, Immo, TG, Cupid skillek közül kettőnek legalább fel van buffolva közel maxig, akkor még megnyerem. Garissont természetesen nem használok, úgy nincs értelme egésznek. Unitokat viszont le szoktam gyártani, elején feltartják Ornithoptereket. LV 5 Shotgun dwarfot használok.
Én is ezt a fentebb linkelt falut használom, de én megcseréltem towereket vaultokkal, towerek közelebb vannak basehez és nagyobb védelmet kapnak első rohamoknál.
-
mno
tag
Legenda007 klánba szeretettel várunk új tagokat!
Minden este 20kor Boss3!
Boss után multi dungeon küzdelmek vegyes csapatokban, kisebbeknek is lehetőség erős játékosokkal a győzelemre.
Heti adó 150 shard, 10ezer might alatt 100!
üdv
-
mno
tag
válasz
Permet Elek #4646 üzenetére
Tévedés. Ideális esetben ha egy belépésre tudja mindenki stunt és végigmegy 3 perc akkor BOSS HP-jának sokszorosát le lehet sebezni együttesen. Boss 2nél nem is olyan nehéz bent maradni 3percre.
De BOSS3nál is ha erősek állnak össze, 30an is belet tudnak sebezni 36+ milliót gond nélkül egy belépéssel, így mindenki megszerezheti 14300HBM-et. (Persze ez csak feltételezés, 6hős, PD minimum 7/9 és 140+os hősöknél lehetséges)
-
mno
tag
Ok, de én megvettem régen és rendesen ki is használtam. Nem álltak összesen egy órát sem építők, pár nap és mind az 5 tower 10es lesz és hero basek is 16os körül járnak nekik köszönhetően. Úgyhogy kihasználtam rendesen 5.ket is, megérte, 2000 gemből jó eséllyel semmi normálisat nem kap ember ha elpörgeti, nagy szerencse kell hozzá.
"és most is áll az egyik mert amit fejlesztenék arra még nincs elég nyersanyag" Menj rabolni de gyorsan
-
mno
tag
+1
5.építő nagyon jó hosszú távon. Még akkor vettem mikor jött patch hogy lehetséges 6.hero base, akkor átlagban minden ami kellett épület kb 10es szinten állt, nem bántam meg 5. építőt, sőt utána is, húzom összes towert meg hero baseket folyamatosan.
-
mno
tag
Szerintem meg nincs igaza KohanTroon-nak. Semmi köze hozzá ki mennyit költött rá.
Az igaz hogy véleményt formálhat, na de ilyen stílusban kell? Illetve te is milyen jogon írod rá hogy hülye? Milyen jogon hülyéztek le bárkit is?
Millió más dologra elb@aszunk csomó pénzt, ha vki mondjuk 10 hónap alatt vásárolt 50k gems-t szerintem semmi probléma, magánügy, mérgelődik nem kapott cupidot, PD-t, de skilleket húzta, megvette 3.4.5 építőt már van eredménye.
Például ha valaki minden nap vesz fél liter kólát vagy más agyoncukrozott üdítőt, vagy dohányzik, mértéktől függően -10-15 de akár -20-30 ezer FT-al hátrébb van havi szinten ahhoz aki nem dohányzik és ásványvizet iszik csak. Akkor mondjam ilyen emberekre rá a boltban vagy az utcán hogy hülye ember? És lehet hogy egy ilyen szólja le azt aki 5k-t el mer költeni online játékra havonta.
Meg a pénz értéke is más, lehet Ti tanulók vagytok, vagy 100k alatt kerestek, más meg 300-400k-t, észre se veszi 50k Ft-ot ha elköltött játékra. Többet tanult, okos, talpraesettebb és ennek eredménye hogy megteheti.
Nem ismerjük egymást, ne hülyézzen le senki se senkit fórumban!
-
mno
tag
Arénában miért védekeztek? Magas szinten van talán értelme mikor már benne vagy első 10ezerben vagy fentebb.
Én szándékosan nem védekezek, egy zöld hős van oda berakva, viszont cserébe bármikor belépek 3-4 perc alatt lezavarom, 5 győztes arénacsata ami 5x40HB, a 60-70HB/órába így is bent tartom magam ha aktív vagyok. -
mno
tag
Amit a klánba beadunk shardot, az kreditben jóváíródik játékosoknak is. Ebből lehetett eddig is klán zászlót vásárolni(riches flag, protection flag) Utolsó patch óta ebből lehet azonnal újraindítani boss ellen a harcot, ha kiléptél vagy meghalt minden hős. Ez nem bug, egy lehetőség. Klán kredit vagyonát nem érinti, így nyugodtan lehet használni.
-
mno
tag
sziasztok!
Egy kérdés, ha fejleszteni akarok training centerben, vagy egy épületet upgraidelni, és ezekre nincsen elég arany, akkor milyen gems/gold arányban váltja át játék? Példa, 1,6 millió az összes tárolóm, fel is töltöm golddal, és van egy fejlesztendő épület ami 2millió, de meg akarom kezdeni, akkor mennyi gems szükséges megkezdéséhez? És ugyanez érvényes-e training centerre is?
Minden építőm dolgozik és training centerben is megy fejlesztés, nem tudom megnézni és wiki oldalon sem találom.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest