- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Talamin
csendes tag
válasz
Logeeen #9042 üzenetére
Szerintem abszolút hasznos hős, az tetszik benne, hogy raid def-en ha betölt a skillje sebzés hatására, akkor el is lövi azt sebezve ellenfél hősét, és így passziv módon védi a bázisod. 5/5 Revit mellett Raid off-on ahogy leteszed, már el is lővi a skilljét és sebzi ellenfél hőseit, viszont ha nincs fenn hős, akkor a stun elleni buffot dobálja magára és társaira. Nekem ezek a tapasztalataim vele kapcsolatban, sajnálom is, h main accon nincs meg.
Hogy hol fogod tudni használni, szerintem HBm-en kívül mindenhol szerephez juthat,de ez csapat függő is.
-
-
pcpunisher88
tag
-
masterfghdd
csendes tag
-
hádzsime
tag
-
-
Herczi
senior tag
válasz
Logeeen #5015 üzenetére
Én csak akkor nyomok H-t, ha megmaradtak a trropjaim valamiért. Szóval garisonokkal, meg troopokkal, szokott sikerülni, de általában csak a hero basek maradnak meg a végire, ezért nem is merem megpróbálni máshogy.
Ja igen, tornyaim maxon, basek 16-osak, és kevesebb mightom van, mint neked egyébként
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
Logeeen #4643 üzenetére
(#4643) Logeeen: Igen sima raid volt
(#4649) Permet Elek: nézd csak meg ez a mai boss3 vége: Itt jóval több HB került kiosztásra mint a 42k amit írtál. Azt vettem észre, hogy ha bent tudsz maradni folyamatosan (perma) akkor engedi végig...
Sztem ha egy klánban vannak 30 és mind végig bent tud maradni és elérik a 35millát akkor mind megkapja a 14500-at. Pont úgy ahogy "MNO" aztfeljebb kifelytette.
Ha megáll 30%on valaki az miért jó? Akkor atöbbieknek már csak 70% marad. Ha 3-an csinálják ezt akkor az már csak 10% a többinek...Ennek úgy lenne értelme ha előszőr a kicsik küldik kb 60%-ig és a nagyok csak a végén állnak be..lenyomják a 3 percüket (hiszen engedi végig!!!!) és mindenki happy.
-
xltt
tag
válasz
Logeeen #3951 üzenetére
Én is így vagyok 19000 might körül.
Mondjuk én megoldottam, hogy a smurf accjaimat raidelem. Kirakom a tárolókat egy sarokba és már meg is van oldva építésre. Ez a megoldás még a napi gemre is jó, csak a quest boardra nem...sajnos. Igaz egy kis HB-ba kerül, de nekem megér kb. 200 hb-t 2M arany.
-
-
hey73
tag
válasz
Logeeen #3763 üzenetére
Ez azért succubusnál nem igaz mert bossnál is jól jön, és szerintem pont az arenában kihagyható.
Bossnál mivel leveszi a sebzést a skilljét sokat segithet, hogy tovább bennt maradhass.
Arénában a szemtől szembe csatákba nem jó, míg az elkerülős módszer esetén hatásos is lehet ...
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
Logeeen #3208 üzenetére
Jaja, csodálkoztam is, tegnapelott nem voltal es elso lettem, tegnap megláttalak, na mondom ugrott a 3000hb pont max 2. Vagy 3. Lehetek
tegnap volt vagy 2 korom amikor osszejott a stun ketszer is champtol es vagy 10 masodpercig bent voltam, thunder is stunnolt meg a ninja elso utesre a 3/5os hevy blowjaval. Az a két hosszú bentmaradas 3-400k-t ért köronkent. Vasarnap a boss2-t lenyomjuk szerinted? Ha jo lessz minden akkor vagy 18-20milliot fogok tudni sebezni, de ha nem jo lessz akkor szinte semmit. Ha a skillje leoli az embereim, akkor nem fogom a gemeket beletolni foloslegesen
csak most azt nem tudom hogy addigra a ninjat huzzam 80lv fölé vagy a thundert lv100 fölé?
-
xltt
tag
válasz
Logeeen #3006 üzenetére
A leírtak alapján garrison. Ha megy az F, akkor több shard-> hamarabb lesz 4/9-es skill. Ha meg mégse megy, akkor meg ugyan ott vagy.
Azt nem tudjátok, hogy raidnél mitől függ, hogy mennyi exp.-t kapok?
Valahol, csak a herokat kell lenyomni és kapok 4500 körül viszont van,ahol troopok és minden egyéb és csak 3000 körül ad. Van amikor viszont fordítva az egész...Szóval, ha valaki fel tudna világosítani, azt megköszönném -
hádzsime
tag
válasz
Logeeen #2992 üzenetére
lényeg hogy hatékony legyen
amúgy szerintem lvl40 alatt nem lesz meg az A =/
(#2993) Land
pedig már majdnem kezdtem reménykedni =/, mindenem 13-mas ... =/
(#2997) smisa
hát igen elég vicces ahogy 5-ös TH-nál lvl 40-es Champion, Thunder God, Pumpkin Duke hősőkkel farmolja az A-t..
de amúgy van haszna is ezeknek a leírásoknak, nekem B alig ment, 60+on, most meg már majdnem D-t nézem h megy , mert C-t farmolom 80+ on.
Melyik a tökéletes TEAM HBM-n srácok? ha mindegyik területi skilles, illetve ha van 1-2 one targetos is ?
-
dzsonesz
tag
válasz
Logeeen #2928 üzenetére
Talán, de 100+ nál már biztos menne, 4-5 skill szintekkel garrison nélkül is simán.
immo lvl 5 skillnél már nagyon durva sebzéseket oszt, tg szintén, plusz több target minél magasabb a skill.
Druid is jó volna minimum lvl4, hogy mindenkit gyógyítson, ill buffoljon. Champion nál nem fontos a skill szint, maradhat ahogy van. -
-
dzsonesz
tag
válasz
Logeeen #1833 üzenetére
Succubusnak revitalize vagy berserk, esetleg revive, de mint kiderült a videóból, gondolva a későbbi boss raidekre, a slow down se egy rosz talent.
Igazad van exet pazarlás lenne 80 fölé húzni.Szerintem succubust vegyél előbb, jobban jársz.
endhy666: elmagyarázom, hogy hogy működik....
Kell egy ranged karakter, lehetőleg legyen 3-as a távolság amire tud lőni. Azt kell kitenni először, hogy a boss arra menjen. Ezután leteszi a két slow down-os hőst, amelyek belassítják picit. Ezután a pumpkin duke eltolja a celebrate-et, felgyorsulnak az ütések és a bossnak lenullázódik a mozgási sebessége. Magyarán ahogy a videon is van a spirit mage-et sose éri el, egy-helyben fut. -
-
csuzda
aktív tag
válasz
Logeeen #1524 üzenetére
Tegnap jutott eszembe, hogy az is jó megoldás lehet, ha veszel a dekorációknál 1 millióért szobrot, majd ha pénz kell lebontod, a felét visszakapod és máris építhetsz amit akarsz. Elég pazarló, de így kevesebb alkalommal kell vérnyomáscsökkentőt használnod
(#1557) skorpio6369: Véletlenszerűen kapsz egyet, ami rosszabb is lehet mint a mostani. Milyen szép is lenne ha te magadnak választatnád
-
vendingo
veterán
válasz
Logeeen #1530 üzenetére
Remélem tudok forgatni belőle egy PD-t
Tegnap kipróbáltam az IGG Lord of clans, vagy mi a fene nevű játékát.
Full castle clash copy. Egész jó megoldások vannak benne, amit átportolhatnának ide is.
Összességében nem rossz, de nekem nem tetszik. Minden olyan pici, átláthatatlan. CC jobban bejön nekem. -
csuzda
aktív tag
válasz
Logeeen #1114 üzenetére
Grizzly Reaper [link]
Elég jó Hero, képessége hogy véletlenszerűen sebez ellenfeleket a pályán, és annak a sebzésnek 15%-ával tölti a saját életét. Arénában nagyon rossz, mert lassú, de a Raid-ek során pont ezért hal meg a legkésőbb, és nagyon jó vele kipucolni az ellenséges várakat
Megelőztek... Sebaj -
Baulu81
tag
Ugyan az a hiba mint nálam volt. Ne akarj mindent falon belül tudni. Gold, max mana egybe, köré hősök negy sarkon tornyok. Falonkívül négyoldalt barakok bányák és egyéb. Totnyokat, falakat fejleszd igy az elején ahogy néztem azzal még gyengén állsz. Mondjuk még nekem is van hova fejlődni. :-) Aztan fog menni szepen a HMB is nem csak az A de a B is.
-
Tuvix
tag
Hbm alatt a toronyban lévő herok is kapnak xp-t. Dungeon és Raid alatt csak a Hero Base-ben lévő herok kapnak xp-t, amivel támadsz. Toronyban lévőket is ugyanúgy upgradelni kell 20 szintenként. De Hbm-en kívül a toronyban lévők nem fejlődnek, nem kapnak xp-t.
Érdekes elgondolkodni azon, mennyire éri meg neked növelni a mightodat herok fejlesztésével, lehet tudsz bepakolni tornyokba, viszont lehet erősebb ellenfelekkel fogsz összekerülni. -
Tuvix
tag
Fel kell húznod a tornyokat lvl 10-re, ott választani Arrow, Magic és Cannon közül. Ezután megjelenik egy olyan opció a tornyoknál hogy Garrison, ott megnézheted milyen Herok mit adnak a toronynak, és ott tudsz bepakolni Herokat a toronyba. Ha eléred a szükséges pontot, a tornyod kap valami pluszt (damage, range, hp...).
-
sodokan
tag
-
hey73
tag
Guild neked még nem segit.
A "here be monster" (azaz kék portálon a pálya bal szélén) az A hullámokat már végig kéne tudnod nyomni aminek a végén kapsz 10 shardot amit naponta 8* megtehetsz ez 80 shard... A tornyokat kell vadul felhúzni
Ezenkivül dungeonokba a tornyosokat csináld rendre mert azok gyakrabban adnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- Könyvajánló
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest