- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padawan333
tag
Ezen a démonos dolgon Lr-ben tuti változtattak valamit.Eddig a top10-ből bárkivel nekimentem akármelyiknek levertem,most meg a deflectesnek van hogy 4x kell nekimenni hogy meglegyen.Bepörögnek a karik ütjük szépen már 1 perce Ariesek teszik a dolguk egyszercsak bejön neki a skill.Hogy a fa*zba?Régen akkor se jött be a skillje ha az én Ariesem leszedte.De a reducesnek is bejön a skill kifigyeltem.
-
Padawan333
tag
-
Padawan333
tag
Nincs uj patch vagy ez csak sima maintence volt?
-
Padawan333
tag
válasz
Nova96 #10562 üzenetére
A Th-nál ha kezdesz a magic towereket fagyaszd mindenképp mert ahogy jönnek a heroid befelé egyből bekapják a stunt.Nekem bal felső sarokból lett meg alsó sarkokból sokkal nehezebb megcsinálni.3 napig szoptam vele és egyszercsak sikerült 87%-ra (sajna nem 100).Skillek nagyon jókor kell hogy bejöjjenek meg akárhova rakod őket mindíg valamelyik mesara akarnak rámenni.
-
Padawan333
tag
Ez az insane 2/1 megbolondít...30%-nál többre az istennek se sikerül.Ugyanúgy megyek mint a Malchik a videóban pd cupid mino santa sm dru.Próbáltam sm dru helyére már mindent dread ghoulem ork warlock vlad aries destro de amint lemegy a GA róluk fakereszt egyből.Két mino destro marha kemény baloldalon.
-
Padawan333
tag
válasz
Thirlexx #10458 üzenetére
Nem akarom elvenni a kedved de vissza fog taposni ugyis.Én 347-ik voltam de ált 600 körül szoktam lenni.Volt hogy letapostak 20871-re,visszamentem estére 700-ra másnapra megint 16000.Értelmetlen az aréna utálom.Ezt a nyuszicsajt kivéve minden hősöm megvan pd cupid 4/5 revit és így is lenyomnak.Változtathatnának már arénán mert unalmas ebben a formában.Ha nem adna 40 honort egy win nem is foglalkoznék vele.
-
Padawan333
tag
válasz
robertinyo70 #10345 üzenetére
Köszi a baset másnap sikerült is az S😀.Megpróbáltam a T-t is de wave3-nál lenyomták az épületeket.Lehet magic tower+garrisonnal kéne megpróbálni.
Köszi mégegyszer😀
Én beragadtam insane 1/5-nél vagy 2 hétre.Nagy nehezen lement.Elevickéltem 1/8-ig néha alig sikerült 51%-ra.Nekimentem 1/9 utána 1/10-nek és elsőre 100% lett. -
Padawan333
tag
válasz
golhun #10395 üzenetére
Veszel gemet és lucky flippingen van 5% esélyed hogy olyat ad...papíron.Gyakorlatilag kevesebb.Nekem volt hogy 5 kártyából 3 hős jött másnap 12-ből egy se.
Hessi: Pedig azt írja.Előtte mindegyik meg van csinálva?Úgy értem ezek az artifactok,talán még az lehet a gond.Nekem mind megvan működnek is a herokon csak ez a gobletes nincs mert az még nem ment le 100%-ra.Pedig az 1/5 meg 1/7 sokkal nehezebb szerintem.
Úgy nézem ezeket megint a high playereknek csinálták.Elég magasak a követelmények egy random játékosnak vagy egy smurf acchoz. -
Padawan333
tag
válasz
TheHessian #10389 üzenetére
Insane 1/6 kell 100%-ra.
-
Padawan333
tag
válasz
robertinyo70 #10345 üzenetére
Szia.Herokat megkérdezhetem milyenek?Kipróbálom ma ezt a baset köcce😀
-
Padawan333
tag
Srácok hbm S-re tud valaki olyan baset ahol nem kapok zsinorban 4x time outot?Most hyuga vagy hogy hívják fajta van de R szépen lemegy vele de S-nél mindíg beakad egy kis patkány valahova vagy a falon akarja magát átrágni.TH20 van és nem tom mi baj cm-re ugyanugy építem és nem oké.Hősök bírnák evo150 kb mind de vagy time out vagy W5-nél a nagy molta kifújja a hero baset alóluk és bukok.Basek 19-esek.Corner is jöhet.Köszi előre is.
-
Padawan333
tag
válasz
Nova96 #10315 üzenetére
Tölteléknek tűnik nekem...de a dodge POINT az érdekes.Akkor ez nem egy harmadik crestként fog üzemelni hanem mondjuk mint az energy?
Más:kipörgött a DD végre megvan minden hero...erre megint jön egy új😐
LR-be kit raknak be a top-ok?Nekem pd,ari,skull,drake,santa van de lehet valakinek a helyére ki kéne pöckölni a warlockot(santa mondjuk).Nem tom hogy lenne optimális a LR team? -
Padawan333
tag
válasz
robertinyo70 #10266 üzenetére
Mino azért gem only mert Chuck Norris kipörgette free gemből és az Igg kénytelen volt betenni a játékba.
-
Padawan333
tag
Srácok valaki elmondja mi a manó van ezzel az új arénával mert valami nem gömbölyű.Úgy indulok hogy péld. a 917-ik vok és claim a gemre.Első nap vadállatokat kapok evo 180 karik stb.Próbáltam de ezt az újhoz adja ha harcolok.Második naptól jönnek a 60-as exe assa ilyenek.Megyek felfelé 300 utána 600 most van 1 nap 19 óra vissza,valahol a 810-ik helyen vok asszem.DE az eleje már most 950 körül jár...HOGYAN?Holnap ha mindenkit megverek se leszek 930 felett.Utána reggel 6-kor lejár az idő és azokat a harcokat már az újba fogja számolni.Mit csinálok rosszul?
-
Padawan333
tag
válasz
Mardel #10205 üzenetére
Egy dolog felett mindenki elmegy srácok.Ghoulem nekem spec nem a heal vagy az anti stun miatt brutál...8-as skillen mindenkinek osztja a 45% dmg red-et az pedig finom nagyon😀.Én ezért tettem be a hatos fogatba harpy helyett.Többi az pd,mino,santa,molta,skull.(bár lehet mino helyére vladot kéne)
Ja bocs meg még sebez is mint immo vagy vlad. -
Padawan333
tag
Srácok miért nem buffolnak a karik?Pd 4/5 revit 9-es skill 2-es life drain,cupid 4/5 revit 6-os skill 2-es zerk.Skill bejön egyből szinte csak cupid nélkül pd percek mire buffol mondjuk bossnál.Lr-ben demonnál másik pd-vel buffol egyből.Revive volt neki de ld-el nehezebben hal ezért cseréltem.
-
-
Padawan333
tag
válasz
robertinyo70 #10126 üzenetére
Köszi majd próbálgatom.Expert 8/10-is olyan volt hogy 2 napig max 20-30% volt amit elértem aztán egyszer bementem ugyanúgy csináltam mindent és csak lestem hogy mino bont mindent és már 87%-nál járok szal ha jokor jön be a skill akkor darálnak.
Csillagkuty: nem csak töltelék lesz az...sebez mint immo vagy vlad,jobban healel mint druid,dmg reducedet ad és nem lehet stunnolni ja és neki van legtöbb hp. -
Padawan333
tag
válasz
Thirlexx #10119 üzenetére
Nem lehetetlen az csak nem 120-as hősökkel kell ellenük menni.Meg egy 5/5 revit aries csodákra képes.
Insane dungeon...na az a kemény...már 1/5-nél megakadtam.Odáig megvan összes normal/expert 100%-ra insane 1/5-be eddig a max az 27% volt.Szó szerint meg se tudok mozdulni.
Evo pd,mino,santa lvl147,sima cupid,skull,molta lvl170+,skillek7-9 insc 85+ talentek 4/5 revit pd cupid,többinek 5/8 war god,scatter meg hasonló szal nem gagyi talentek és esélyem nincs.
Adjon valaki tippet hogy a snow az csak lvl3 az a baj vagy hogy cupid csak 7-es skill?Próbáltam más herokat cserélgetni ork druid sm vlad még ezt a ghoulemet is bedobtam igaz csak lvl140 és 5-ös skill de hátha és be se pörögnek a karik.
Insaneben mitől ilyen bazi kemények a herok?Lvl 104-es snowzilla skullom üti(skillel!!!) meg se látszik a hpján szinte,az meg 2 ütésből leüti a skullom.Raidnél 180-as herot max 2 ütésből viszi ha rajta a skill insaneben meg esélye nincs. -
Padawan333
tag
válasz
TheHessian #10108 üzenetére
Detto L17-nél vok de 12-est tolom inkább.Aries meg pixie ilyeneket nem érdemes elindítani.Nekem cupid,pd,gr,ac ami nem megy.
-
Padawan333
tag
8/10 bocs csak már nem enged javítani.
-
Padawan333
tag
Jól látom LR-ben hogy ahogy nő a szint úgy nő a demonok hpja? Lv19-en vok és 3 percig ütjük a demont de marad pici hpja kell egy második nekifutás is.
-
Padawan333
tag
Köszi a segítséget srácok.Akkor első körben megy a pd,mino evolvera.Mindenből van +1 hősöm sőt több is☺
Am ezt az uj arénás dolgot én se vágom.Első nap 160-körülre tudok felmenni mert 32-t ad kb egy harcért.Hogy vannak első nap 299-en nem vágom.Nekem 877 volt a plafon. -
Padawan333
tag
válasz
TarakMachto #9727 üzenetére
Inkább arra hogy ki mennyi $$$-t vert bele😕.Szerintem úgy szar ahogy van.Felküzdöm magam 50-70-et lépek előre...ha valaki megver lentről egyből 1000-et esek.Meguntam én is.
Más: hbm o-p toltam hónapokon át.Pár napja csak J-t tolom...látványosan jobban jön xp.Érdekes hogy sokkal könnyebb mint O és nincs time out.Régen mennyit szenvedtem mire megcsináltam.Sm egyedül ami cinkes de 1-2 épület megmarad legrosszabb esetben is.Evolve miatt nagyon építkezek most leszek 4mill goldon.Kiváltanám gemből is de úgyis csak 178-asok herok szal 180-ig építgetek majd ott bevetem a gemeket.
Kérdés: pd,mino 178 santa 160,skull molta harpy 154.Evolvozzam a minot vagy Vladot(140) húzzam többivel és majd inkább azt evolvozzam? -
Padawan333
tag
Ha jól emlékszem tavaly ősszel jött be a Vlad patch
azóta vártam hogy kiforogjon.Gemet vettem,ládákat nyitottam
tojást törtem,kártyát forgattam stb.Azt hittem már sose adja...
Tegnap este ez jött ládából... -
Padawan333
tag
Esély nélkül...
-
Padawan333
tag
-
Padawan333
tag
A múltkor még én is life draint akartam az enyémre tenni,de amióta pörgött egy 5/5 heavens és ráraktam fejet hajtok előtted.Sokkal többet ér mintha LD lenne rajta.Arénában volt hogy ezzel aláztam be 188-as teamet (nekem csak pd mino 177 skull harpy molta santa 153-148).Ha bejön a stun bedarál sokkal erősebb ellenfelet is a skull.LD-ből elég crestbe 2-3-as mert minnél magasabb a hero lvl annál többet leechel szal heavens aranyat ér😀
Skull nagyon op-re sikerült még pd se kell mellé.HBM O...bosst verte egyedül 8/10skill lvl147 crest 2-es LD 5/5 heavens.40 shardos dungeonben 178-as pala 1 ütés neki.Brutális...milyen lesz ha majd lvl180+😀 -
Padawan333
tag
Ugyanígy vagyok én is.Hónapokig N-t farmoltam most hogy vannak új hőseim molta,skull,harpy meg felnyomtam a skilleket mindenkinek 8/10-re stabilan megy O-P csinálgattam napokig őket és alig adnak xpt.Visszamentem J-re de alig marad épület majdnem bukom emiatt hbm-et.J sokkal jobban adja xpt mint O-P azokból állandóan gold/manna jön szinte.Én visszatértem N-re nekem elég sűrűn ad xpt.Hbm 2-re sokan panaszkodnak külföldi fórumokon xp drop miatt😕
-
Padawan333
tag
Csak viszonyításképp...tegnap este fizetős ládanyitós event,5 ládából pd card,death knight card,moltanica card.Free 2k event...22 ládából csak hb,merit,shard.Ennyit az esélyegyenlőségről.Smurfokon már nem is nyitottam 2k-s eventen,feleslegesnek láttam.
-
Padawan333
tag
Tegnap jöttek Lucky flippingen 6 pörgetésből😃
-
Padawan333
tag
Pulffy köszi a baset kipróbálom.
Stunnolosat én is azzal szoktam,idegesítő mert 10 mp-ként stunnol kb3-5mpre.Két aries kell és ha bejön a chain skill nekik akkor leverhető.Én a deflecteset hanyagolom azzal nem lehet bírni bármivel megyek.Pdk bepörögnek...skill...instant fakereszt mindenkinek😕 -
Padawan333
tag
Valaki help légyszi picit gyilkol az ideg.TH18 van és corner base.Enyhén idegesít hogy 5 waveből 3-at a nyakamba dob a gép.HBM N-t farmolom Q3-ig jutottam,néha O-t is tolom de N biztonságosabb és nem sokkal ad kevesebbet.Szeretném P-t farmolni de corner drop miatt bukom sokszor.Tudnátok olyan baset amivel O-P farmolható?Pd cupid mino santa skull harpy stb van,igaz skull/harpy még 130-as csak.
Most corner 4 bejáratosat használok,jó is lenne csak corner drop... -
Padawan333
tag
Warlock bocs benéztem😀.
Destroyert szinte nem is használja top10 szerintem se olyan jó mint amennyibe kerül.
Arénában felcsillant a szemem mikor ariesre került egy 5/5 revit,eddig 5200 volt a legjobb helyem most ~4700 de másnapra lenyomnak.Úgy nézem amíg cupid is nem lesz 5/5 revit addig nem jutok ffeljebb hiába van skull (mondjuk pici még).Arénában revit az isten ha az nincs pd,cupid,ariesen akkor ne sokat reméljen az ember. -
Padawan333
tag
válasz
TheHessian #9390 üzenetére
Na igen ezért kérdeztem Moltit mert hasonlóan jártam én is csak szerényebben nyomultam.Burzsoák ilyenkor rámennek minora sőt mostmár destroyerre csóróknak esélyük nincs eltapossák őket.Ládás tojásos szarja a gem/shard/hb áradatot nagy mák kell Moltihoz.Viccen kívül amiből már van abból ad újat új hőst nehéz rollozni én ezt figyeltem meg.Pdm van vagy 10,Vladra meg rászorult a koporsó fedele mert nem jut el az accomig pedig 160k vett+fél év free gem csalogatja.Smurfon 2k eventen jött...érdekes.
Más:Harpy meg Shaman ilyen genyó herok?😀 Raidnél baloldalon ütöm az ellen bázist harpy jobb szélen,elnyomott egy skillt és majdnem ledöglött a 144-es mikim😀 közelébe nem mentem.Shaman ugyanez ahogy figyeltem.Mostmár nézem hogy ezek vannak-e úgy raidelek. -
Padawan333
tag
Célirányosan a Moltanicához melyik eventen "könnyebb" hozzájutni szerintetek?Sok pénzzel bármelyikből megvan de annyi az új hős hogy egyre nehezebben adja.LINK-en is az újakat adják nyereményként általában.
-
Padawan333
tag
Köszi szépen hogy ennyit segítesz😊
Még 2 dolog lenne,az egyik hogy ki legyen a 6-os main team,másik hogy a 2 mikiből melyiket húzzam?
Lvl 143 5/10 3-as life drain,lvl97 1/10 4-es heaven's wrath?
Main team hbm-re pd cupid skull mino santa harpy vagy pixie-t dobjam be valakinek a helyére?
(Jó lenne +2 hero base)😀 -
Padawan333
tag
Srácok tegnapi nap az én napom volt.Vettem 50$-ért gemet jött egy ork,pala,pixie kártyákból pd,santa card.Pixie kivételével mind volt de új santa 4-es heaven's wrath vagy mivel jött (ami 15% hogy stunnol ellenfeleket),régimnek lvl143 és 5-ös skill 1/8 war god van.Húzzam az újat?
Vettem megint 50$-ért gemet...succu,snowz,harpy queen és!!!...skull night😀 meg egy ac 4/5 revitalizeval.Nyomtam talentre is jött 5/5 revitalize ment ariesemre.Kaptam 2 db exe-t szintén 5/5 revitalizeval😕.
Kártyákból semmi,számgenerálós event meg kuka,hb shardon kívül semmi nem jött.De most bőség zavara van mert kit használjak?
Jelenleg pd cupid aries mino ork dru van kint.Úgy képzeltem hogy pd cupid skull mino harpy santa lenne a fő team.Vagy pixie-t tegyem ki?Ariest arena LR vinném,meg cresteket se tudom mik lennének jó nekik.Van 2-es zerk,bulwark,war god,revi,revive,life drain.Skull 1/8 sprintel jött cseréltem egy 3/8 berserkre.Main team 175-ös nemsoká újakat 140 alatt nem merem kirakni addig garrisonban vannak.
Pd cupid kötelező minot nagyon szeretem mert bont raid,dungeon nagyon de utána nem tom kit tegyek melléjük.Fő cél HBM,heros trial,esetleg raid.Mesaból 2-3 szoktam arena annyira nem izgat csak ne tapossanak 10k hely alá. -
Padawan333
tag
válasz
TheHessian #9311 üzenetére
Mit tud a skillje hogy ennyire op?
-
Padawan333
tag
válasz
#86973952 #9285 üzenetére
Javítottak Lavan...már nem 5sec bírom hanem 10😢 Legalább körülnéztem van a démon mellett egy bazi nagy sárkány olyasmi mint Molt csak 3x akkora.Rápróbáltam lava2-re is,középen van egy démon 4 mesa...ennyit láttam uutána úgy jártak a herok mint Leonidasz a 300 végén😀
Uj dungeonokban járt valaki?Tolhatna infót hogy ott mi vár,shardot mennyit ad,van-e értelme.
Smurfon pörgött pd na mondom csinálok inscribet hogy jobban bírja...nyomulok LR-ben a 90 körüli legend teamel...battle altar mit ad?...176-os pd,cupid,vlad stb ellent.Legelső ellenfélnek mi manóért nem ad kissebb mightosat?Mert nem hinném hogy annak is 11k a mightja. -
Padawan333
tag
Lvl 174 ins95 9/10 zerk4 revive2 (van revi is 2-es de nem láttam nagy változást ezért használok reviveot).
4-es talentet nem lehet uppolni fame-ből ugye?
-
Padawan333
tag
Tökmindegy mert ha Jézus is a heroid között van akkor is ledöglik mindenki😀
Mardel:
Nekem szinte mindenki ezt játsza.4 sarokba vagyunk...3..2..1 és bedobja magát valaki mellé.Kicsikkel kell vigyázni azok a retardok lvl80 druid meg ilyenek.Pont ezzel dögleszti le a runt amúgy mert miatta a Pd csinál egy kanyart és pont keresztülvágtat a bombákon.Mondjuk én úgy is leverem ha csak az én pd-m marad de magas lvl heroknak kell a többinek is lenni.Egyedül is próbáltam Mesa2-t le is pucolom csak bossba nem tudok beleverni annyit hogy pusztuljon.Kb felére tépem meg és lejár az idő.
-
Padawan333
tag
Van valahol egy screenshotom Mesa2...1 db lvl 40 immoval állt rajthoz a kolléga(nem 5 heroval!).Ultimate favorit akkor is Mesa3...lvl20 hill giant😀
-
Padawan333
tag
Normálisak ezek most őszintén?Ez a láva sziget kinek készült?4 PD moltanica mino cupid stb. herokkal megyünk 170+ mindenki és megmozdulni nem lehet a tornyok szarrá tépnek mindenkit akárhonnan indulunk.Ez valami vicc?Ez az új feature hogy beteszek 100 tornyot lvl2760as garrisonnal egy démont középre aztán juss el középre szerencsétlen.Remélem a démon is Deflectes reward meg 10 merit😀 Hab a tortán hogy vannak vagányak akik bepróbálják 120as executonerrel 😀😀😀
-
Padawan333
tag
válasz
Csillagkuty #9223 üzenetére
Kár pedig ennyi heroval lenne egy tuti raid safe base😀 Hbm is könnyebb lenne...
-
Padawan333
tag
válasz
Csillagkuty #9216 üzenetére
Igy már én is jártam 😀
-
Padawan333
tag
Jó ez igaz csak péld Vlad tepsi mé free mikor rohadt erős hero én simán betettem volna sm mino közé.Boldog boldogtalannak kipörög én meg lassan elzarándoklok Vatikánba a pápának kezet csókolni és nem adja.Mindenre van ellenfél de kicsit idegesítő a stun főleg ha Failure felirat a vége :-)
-
Padawan333
tag
válasz
TheHessian #8775 üzenetére
Hát én egyszer számolgattam hogy a top500 nak van mino.Az garantált 500*900$ az 450000*kb 200 a dodo az laza 100milla huf.Ez csak ami minimum bejött nekik egy androidos gameből...basszusrossz pályát választottam.A top gamerek ezrével tolják a $ bele szal itt csúnyán pörög a bankszámla,és ennek ellenére sóherek (ládanyitós event you won 10 merrit pl) röhögni sincs kedvem,egyre éhesebbek jönnek ki a gem only herok,az egész arra megy hogy még több $.Ezzel semmi gondom mert Jézus se ingyen osztotta imáit,csak lenne fair play.Mert amíg én betoltam minora zsetont és megyek Lr ben pd,mino,cupid,aries,ork,sm meg ilyen hősökkel koma meg jön (nagy kedvencem) tg,cha,immo trióval és szarrá stunnol akkor minek vegyek gemet?
-
Padawan333
tag
válasz
TheHessian #8765 üzenetére
Persze hogy nem mert ott kiváltják a minot szal 900 a beugró,és nagy gengszterek mert azt látod mennyi kell a kövihez nem azt hogy mennyit vett eddig.
-
Padawan333
tag
válasz
pcpunisher88 #8711 üzenetére
Igg keresi a módját hogy kombinálja az összes szervert egy világ szerverre mint a coc ban.
Nem lenne hülyeség amúgy. -
Padawan333
tag
válasz
Csillagkuty #8485 üzenetére
80k shard kell kb hogy 9ről 10re húzd.Nekem most van 83k szal össze lehet szedni,magasabb szinten 1k shard megvan naponta sőt több is ha van időd.
-
Padawan333
tag
Srácok mi ez a Psyshield ami reward néha gem vásárlásnál meg ebben az új team mókában is lehet azt kapni? Valami spéci crest féle?
-
-
Padawan333
tag
válasz
Csillagkuty #8206 üzenetére
Ügyi vagy!Én is örültem amikor először sikerült.Mostmár csináld a K\L\M stb.Kevesebbet adnak de sokkal könnyebbek,én N farmolom.
Amúgy maintence óta csak nekem jön dupla dínó N wave5nél vagy másnak is?Úgy értem hogy 2db jön az eddigi 1 helyett.Mondjuk viszem így is csak furcsa -
Padawan333
tag
válasz
Depression #7073 üzenetére
Nem ezt kérdeztem.Mi alapján adja hogy zöld/kék/lila láda?
-
Padawan333
tag
Akkor nem tom mi alapján dönti el.
Nekem 1 hónap alatt adott Mesa 2 össz kb. 3lila ládát.Ofc egyikben se legendary hero card volt.
Akárhány Mesat csinálok (2est) csak zöld meg kék láda.Ötlet valakinek hogy mi szerint adja a ládákat?Úgy néztem hogy belevert dmg szerint adja,de nem vok biztos benne. -
Padawan333
tag
válasz
pcpunisher88 #6932 üzenetére
Ja raidnél tudom hogy ledarálnak akármit csinálok.Én elsősorban arena+lost realmre gondoltam.Arénában ha eret vágok se jutok 5000 fölé de felesleges mert másnap 14000 vagyok.Lost realmbe nem vicc már undorom van bemenni mert a battle altarok...minek azok most komolyan?Elfoglalom visszafoglalja,megint elfoglalom másnap megint az övé,és ezt játszom mióta van lost realm.Legalább a védők kapnának valami bónuszt vagy valami.
-
Padawan333
tag
válasz
Depression #6913 üzenetére
Annyi azért nem olyan 1k dodó ment bele,de az bánt hogy nem adott Vladot.Hiába a mino,ork,aries,pd,cupid,sm stb. jön egy basic shard team ilyen tg,dru,cha,gr,immo és letapos mert 170+.Hiába vok 153 pd is 4/5 bers majdnem 9/9,többi is 4/5revive meg 3/5revi szal nem szar talentek,van 70_80 ins is,de a stun miatt meg se bírok mozdulni néha.És egy forintot se fizetett.Ha most kezdeném ugyanígy csinálnám én is.
-
Padawan333
tag
válasz
KohanTroon #6752 üzenetére
A 10k mightosokat én is bírom,speciel 36k felett vagyok.Ahhoz meg hogy mennyi pénzt tettem bele
közöd nincs.Aki segített annak köszönöm szépen,előbb meg is csináltam J-t simán.
-
Padawan333
tag
Na átvariáltam picit és megy a H állandóban,de I bukó wave3 nál.
Néztem egy videót ezt ,ezzel csinálja a srác J-t.
Annyi a különbség hogy nekem magic towerek vannak,meg Moltanica nincs és annak a helyére Ariest tettem be.Skilljeim csak 5/9 srácnak 7/9.Pd jobb egyedül az 8/9 lassan meglesz 9/9is.
Viszont ins nekem 50+ mindnek,srácnak gyengébbek és ígyse megy le I.
Hero levelben jobb 5-6 szinttel de az szerintem annyit nem számít,és a vicc hogy 3 hősőm is megmarad w3-ra de épületeket ledózerolják.
J-n akarom magam átszenvedni mert néztem videókat és utána K-L-M sokkal gyengébb. -
Padawan333
tag
-
Padawan333
tag
Köszi mindjárt megkeresem a based átépítem a sajátom,mert ha hiszed ha nem én még a G-t farmolom
ezen a héten kezdtem el a H-t csinálni garrison nélkül eddig viszik.
Korábban rápróbáltam az I-re de wave5 bukó volt és nem erőltettem.
Olvastam hogy a J-t kell túlélni a többi könnyebb lesz és nagyobb a reward. -
Padawan333
tag
Sziasztok!
Valakinek van egy jó base th17 hez ahol belül van szinte az összes gold mana vault?
Olyan kéne amivel esélyem lenne az I vagy a J-re.
Hőseim:PD 150 8/9 4/5 berserk
Mino 150 5/9 4/5 tenacity
Ork 150 5/9 4/5 revive
Aries 149 5/9 3/5 slow
Dru 149 3/9 3/5 revitalize
Cupid 130 3/9 3/5 revitalizeIns 32 és 67 között tenacity meg stone skin secondary talentnek.
Ezekkel ha jó a base vinni kéne J-t?
Másik: Magic towerek vannak de beletettem a lv 140 TG-t 3/9 skillel és csak 2-est adott.
Skillt húzzam vagy lvlt hogy 3-as garrisont adjon?Mennyire kell hogy 3-as legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest