Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
emese23 #6853 üzenetére
Emese23 es mike
Hat en probaltam arit es pixiet is de nem tudom hasznalni, expeditionban tudom csak ariest hasznalni, de bazis felepitestol fugg. En pd,cupid,druid,ork,tg es sm-el pusztitgatok mindenhol. Ezek kozzul eggyikre sem tudom lecserelni mert csak rosszabb lessz
ebbe a csapatba max vlad ferne bele tg vagy sm helyere. Szamomra ezert hasznalhatattlan. Aries jo lenne, de sajna a boss ellen es a hbm o bossa ellen sem mukodik a skillblokkolasa, de ezt nem probaltam meg. Pixi es aries max arenaban lehet jo, de arra meg nincs idom max 2 havonta
Nem azt mondom hogy rosszak, de en nem tudom hol hasznalni oket, az en csapatomba nem fernek bele, nem ugy mintha egy santat vagy vladot kaptam volna, na ok befernenekJa es a laggproblemara remelem talalnak valami megoldast, mert egy hete ez megy, hogy este 7-9 kozott szinte hasznalhatatttlan a jatek. Amikor mesa es bossfight megy
tegnap is egy mesa4es ladikat nem kaptam meg mert nem lett vege miutan leutottuk a bossokat, csak szamolt tovabb. Azt hittem netproblema, de nem wifin es mobilneten is ugyanolyan sz...
Udv.
-
Csixi68
tag
válasz
emese23 #6398 üzenetére
Szerintem a hősöket egy csoportba kellene tenni, magyarul egymás mellé, a tornyokat meg közvetlenül a hősök mellé. A középső tornyot felülre a két aranytároló alá tenném...
Így a tornyok egymást és a hősöket is, míg a hősök a tornyokat is védnék.
próbának biztosan megcsinálnám... -
Csixi68
tag
válasz
emese23 #6386 üzenetére
Szia!
Itt is szétnézhetsz:
http://us.forum.igg.com/forum.php?mod=viewthread&tid=100199&page=2#pid721284
bár ha a G eddig simán ment mint írtad, akkor azt kellene megnézni, hogy most mitől nem megy, azóta mi változott, változtattál?
Valakinek sikerült már crestben 3-as vagy 4-es erősségre húzni a talentet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest