- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
masterfghdd
csendes tag
Szia,
egyszerű. Expert dungeonban ha az épületeket elpusztítod akkor nyertél. Szóval hősöket bosstól messze rakd le az épületeknél varázslatokkal megtámogatva hogy az épületeket pusztítsák el. Vigyél katonákat is azokat meg a távolabbi épületeknél tedd le. így menni fog.
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
IMIIKE1998 #7838 üzenetére
Az is regen volt. Mostmajdnem 130k mightnal jar :-D. Azonban a valasz tokeletes volt prokiller csak megcsuszott egy kicsit
-
masterfghdd
csendes tag
Hali,
nekem van Aries és 4/5 revites...És iszonyat jó lenne LR-ben.... csak!!
4/5revit kevés!!! Toronyfoglalásnál kell az 5/5 akikkel összerak szinte mindnek az van és onnantól kezdve esélyem sincs...
Szóval Aries iszonyat jó hero de csak 5/5reviten hasít és 8/9-en kell lennie h minden hőst üssön, -
masterfghdd
csendes tag
válasz
robekraptor #7056 üzenetére
Ez sem helyes teljesen. Masfel milla a jo valasz.
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
Shokkolo #6699 üzenetére
A megetetéses dolog azért nem volt régen olyan egyértelmű hogy rossz...
Én 2013 ősz óta játszok és régen én is nagyon sok legendet megetettem mert már van felkiáltással...
De azért régen ez nem volt ilyen véresen komoly hiszen HBM nem volt Quest nem volt Expedition nem volt Lost realm nem volt Boss nem volt........
Szóval ha volt is több azonos herod akkor értelme nem sok lett volna hogy megtartsd csak talán a napi reward miatti might szint miatt. De arra emlékszem h a shard szűkös időkben nem volt mindegy ha 2-4000-et be tudtam olvasztani 1 hőssel.Szerintem jelentős mértékben csak az új dolgok bevezetésével nőtt meg a magas might előnye.
Aztán lehet hogy csak nem emlékszem -
masterfghdd
csendes tag
93000 might a következő "ballaszttal" van nekem:
100+level:
ninja 2
champ 1
druid 6
paladin 6
pd 1
cupid 6
tg 1
gr 1
snowzilla 3
succ 2
atlanticore 680+level:
ninja 1
champ 1
succ 1
cupid 2Jellemzően 1/9-esek néhánynál van 2 vagy 3 csak
Van még 7 elit illetve 4 ordinary a múltbólEzeken kívül van 16legend a mindennapi használatra természetesen magasabb szintekkel.
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
skorpio6369 #6598 üzenetére
Akkor a nagyok hoseit az ujra elosztas szellemeben szet kell osztani:-D :-D:-D:-D:-D:-D:-D
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
IMIIKE1998 #6503 üzenetére
Immo vagy gr esetleg succ
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
KohanTroon #6446 üzenetére
Ejha ez azért nem rossz! Grat! Mennyi shardot toltal bele eddig? KB elég; tudom, hogy lehetetlen összeszámolni...
-
masterfghdd
csendes tag
Azért van értelme a 40 fős klánoknak, mert a boss hp adott pillanatban történő belépéskor mindenkinél ua.
Egyébként pedig:1, Vagy mindenki tök erős és egyszerre lépnek be --> mindenkinek van 3 perce 34 millát beleütni --> 14300HB mindenkinek
2, Vagy a "nagyok" rendesek és addig nem lépnek be míg a kicsik le nem ütik a boss hp-ját 40-50milla környékére így a kicsik is kapnak és a nagyok is.
A legnagyobb értelme pedig azért van, mert nem kell napi 200-600 shardot kiköhögni.
-
masterfghdd
csendes tag
Eddigi legtöbb shardom quest-ért 82db volt. Ott nagyon összejött minden....
Meritet én el szoktam "barmolni"... Korábban gyüjtögettem én is de 3 érdemtelen legend után(39000merit), úgy döntöttem, hogy ez túl nagy lutri ehhez az árhoz képest... Így most mindig van tarcsi mana, dungeon entry takony, shard, exp book stb...
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
Shokkolo #5807 üzenetére
Hali,
Pedig nem vicc... Boss3-ból, raidből, dungeonból sőt HBM-ből nálam is kiszorut már a druid...
Sztem nagyon érdemtelenül sokan leszólják ariest pedig iszonyatosan erős és a skillje is jó.
140+ hösöknél (gondolván, hogy a crestek is fel vannak húzva) nem hiszem, hogy Immo többet érne mint aries...
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
OldManager #5707 üzenetére
Szia kell venned egy hírót. Javaslom 5 shardért a zöld taknyot.
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
Treavis #5617 üzenetére
Ez a hiszti jogosnak tűnik.
Hiszen alacsonyabb mightnál (a relative alacsonyabb épületszintek miatt) nem termelődik olyan gyorsan a mana --> ergó a rablása is sokkal tovább tart...
Azért azt se felejtsük el h eddig mindenki manába akart belefulladni --> eddig egy támadásból volt kb 1 milla mana bevét most ez átlag 100k-ra esett vissza.. Tehát eddig 1 perc alatt megvolt a quest meg a full raktár most kb 10 perc... az ugye tízszeres növekedés kicsiben ez persze sokkal nagyobb difi...És ez tényleg nem szerencse kérdése!
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
skorpio6369 #5486 üzenetére
Szia akkor boldogabban hiszed el ha elrakom onnan a pd.t es csinálok egy uj kepet rola? Oda írtam a kommentbe hogy nem kellenek a ..... hosok.
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
robekraptor #5477 üzenetére
Hero skillek?
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
skorpio6369 #5472 üzenetére
Az amire reagáltál pont egy ilyen bázis le is írtam, de azért ne csak 140-es legyen a hős a skill sem árt ha magas legalább 5/9...
-
masterfghdd
csendes tag
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
robekraptor #5450 üzenetére
Akkor lehet mégse javították a bug-ot?
-
masterfghdd
csendes tag
udv,
kicsit megkésve, de akkor mi értelme van az alacsony mightnak (nyílván úgy értem ha van rá lehetőség hogy magasabb is lehet).
Én is most stagnálok egy kicsit de csak addig amíg a 6 jelenleg még 160 alatti hősöm megugorja a szintet.
Ha az meglesz akkor onnantól már nem fogok tökörészni én is elkezdem tolni a többit---> Minél magasabb might a cél. -
masterfghdd
csendes tag
válasz
robertinyo70 #5375 üzenetére
Ha legendekről van szó akkor én nem etetném meg őket. Might növelésre tökéletesek felhúzni 100-ra. Aztán elférnek enni inni nem kérnek
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
robertinyo70 #5337 üzenetére
Szia,
én biztos Cupid és Aries-t vinném tovább.
-
masterfghdd
csendes tag
Hát bakker ha ez igy tényleg igaz a drakularol nem csak valami cheater video akkor sikerult az igg.nek egy kurvara kiegyensúlyozatlan hőst teremteni.
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
laca17kecske #5189 üzenetére
Hi, attól függ minek az érdekében akarsz skillt növelni....
De ha mindenhova jó hőst akarsz fejleszd a TG-t. Én mondjuk utána GR-t nyomnám. -
masterfghdd
csendes tag
válasz
banderassss #5072 üzenetére
Hali,
bocs a kései rakcióért, de nem voltam gép közelben...,
Aries, Cupid, Druid, TG és SM ezekt mindenféleképpen húzzad. Skill ezeknél sztem legalább 5/9 de inkább 6/9 legyen. Nincs sárkányom így ahhoz nem tudok hozzászólni, de az biztos hogy a többihez képest nagyon erős, így én arra most nem áldoznék.
Champion 4/9-re és berzerket neki minél nagyobbat, hogy bosson menjen a perma.
GR-t sztem vétek ilyen gyengén hagyni. Hóember is többet érdemelne.
Immom sincs így nem tudok érdemben nyilatkozni. De én elvagyok nélküle.A talanteket nézd meg a wikin, egyszerűbb mint ha én most elkezdem írogatni h mellyik jó melyik nem.
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
banderassss #5064 üzenetére
Melyik boss? Pontosan milyen hőseid vannak, skill level és talent is...
bocsanat a dupláért...
-
masterfghdd
csendes tag
Raidnél/expeditionnál egy PD-vel elképesztő tud lenni. Az a baj hogy még így is bazi lassan üt, ezért nem minden esetben használható jól. Azoknál érdemes vele "szarozni" ahol van elég helye a többszöri skill elsütésnek.
Viszont Ariessel arenaban nagyon jól elvannak.
40 shardos dungeonnál második skill elsütésnél (4/5ös reviten van) Ares Frenzy alatt a pálya 80%-a hamvad el..
Itt már 2,5sec a stun is, bossnál jól jöhet illetve a HBM.en is jól hasít. Hirtelen ennyi jutott eszembe -
masterfghdd
csendes tag
válasz
banderassss #5061 üzenetére
na ha megvannak akkor mi a gond?
azért a rohadt sárkányért sokan "ölni" tudnának
Komolyra fordítva a szót! Arénába én most így használom:
Pd 162, Aries 150, Tg 155, Sm 155, Cupid 155, Mino 155. mindegyik 6/9-es kivéve PD és Mino ők 7/9-esek.
Sztem Mino helyett rakd be az Immot, Pd helyett meg a Druidot/Moltanicat...
Pont az előbb sikerült velük az alábbi cselekedet)))
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
banderassss #5056 üzenetére
Attól függ mire.....
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
robertinyo70 #4983 üzenetére
Hát egyszerű volt 7000 shardom ;-)
a tíz perc meg azert tiz mert csak harom helyem van uj heroknak es lassan megy ugy... -
masterfghdd
csendes tag
válasz
hádzsime #4942 üzenetére
Nagyon úgy néz ki hogy igencsak meg fogja érni az árát de persze csak magas skill szinten...
Ha nem lenne a Heal funkció akkor simán kis PD-nek is lehetne hívni....
Asszem most én is abbahagyom a shard költést és a könyveket sem tolom továbba Aries-be.
Meglátjuk mi sül ki belőle mire valóság lesz. Ha meg nem éri meg akkor gyűjtögettem legalább egy kicsit. -
masterfghdd
csendes tag
Sziasztok.
Championnak nem kell magasabb szintre mennie hanem a talentjet kell lecserélni minél nagyobb berzerkre.
Nekem is csak 4/9-es 2-es berzerkkel és sima a perma.(mondjuk nekem van cupidom 6/9es is).GR-t 4/5-ös kómája nem mindig jókor sül el (én a championon cseréltem le ugyanezt berzerk-re)... cseréld ki exe-re úgy, ahogy előttem már javasolták.
-
masterfghdd
csendes tag
Arra figyeltem fel, hogy akármilyen talenteket is pörgetek ki mindegyikkel gagyik a hőseim mikor egy ugyanolyan szintű (jelenleg 150-160 közötti) 4es és 5ös revites csapattal kerülnek össze....
Lehet hogy hülyeség, de számomra úgy tűnik, hogy az összes legendnek a (magas)revit a legjobb talent.Vélemény?
-
masterfghdd
csendes tag
Sziasztok,
kérdésem volna ötleteket várok PD menjen(csak később) 8/9-re vagy vegyek Immot?
Nektek PD-n milyen talent van?
-
masterfghdd
csendes tag
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
masterfghdd #4680 üzenetére
Megoldva..
Ez az új boss dolog szerintem is érdekes... az első kettő amit egyedül próbáltam..
ment a lecsóba.
Aztán joinoltam és az sikerült...de a végére csak a másik srác és az én hőseim maradtak a 4 közül ezek mind 140-160 közöttiek. Ajándékozás elég satnya...100 hb, 1 ordinary hős meg 3 zöld könyv.
Aztán sikerült még egy ez Qva nagy volt4 PD meg 4 Cupid... szóval kb 1,5 perc alatt lement...
utána mind bukó volt... Úgy néz ki - bár még nagyon az elején vagyunk az új dolgoknak - hogy nem sikerült könnyűre ez az új része a játéknak. Kár hogy nem látni hogy a csapatban a többieknek mekkora hőseik vannak.
Csupa 100 alatti hősökkel ha összedobott a rendszer mindig bukó volt...
De még ki kell ismerni.
Azt észrevettétek hogy az expedition-nál már 8 hőst is le lehet rakni? -
masterfghdd
csendes tag
válasz
Logeeen #4643 üzenetére
(#4643) Logeeen: Igen sima raid volt
(#4649) Permet Elek: nézd csak meg ez a mai boss3 vége: Itt jóval több HB került kiosztásra mint a 42k amit írtál. Azt vettem észre, hogy ha bent tudsz maradni folyamatosan (perma) akkor engedi végig...
Sztem ha egy klánban vannak 30 és mind végig bent tud maradni és elérik a 35millát akkor mind megkapja a 14500-at. Pont úgy ahogy "MNO" aztfeljebb kifelytette.
Ha megáll 30%on valaki az miért jó? Akkor atöbbieknek már csak 70% marad. Ha 3-an csinálják ezt akkor az már csak 10% a többinek...Ennek úgy lenne értelme ha előszőr a kicsik küldik kb 60%-ig és a nagyok csak a végén állnak be..lenyomják a 3 percüket (hiszen engedi végig!!!!) és mindenki happy.
-
masterfghdd
csendes tag
-
masterfghdd
csendes tag
Sziasztok volt ma valami frissítés?
mert mintha 500 gemmel többem lenne.... -
masterfghdd
csendes tag
válasz
robertinyo70 #4606 üzenetére
Ebben igazad van.
De a nagy is pont ugyanígy járt korábban.
Sajnos nincs tökéletes megoldás. A nagy is meg akarja kapni a HB-t hiszen neki 200k kell belőle 1 hőshöz naná hogy nem hagy veszni naponta 14500-at. És ha tetszik ha nem minden valószínűség szerint többet is ad be érte a közösbe. A kicsi meg elégedetlen a 2-3kval ez is tökéletesen érthető. Továbbra is azt mondom létre kell hozni egyszemélyes guildet és lehet erősödni.Sztem ez a legjobb megoldás.
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
robekraptor #4601 üzenetére
Sziasztok,
Tudjátok ez egy soha véget nem érő story tud lenni. Sajnos ha tetszik, ha nem mindig van egy nagyobb hal...
Ha keveslitek a HB-t amit elértek csináljátok azt amit én is (és még nagyon sokan mások is.) tessék kilépni létrehozni egy egyszemélyes guild-et és egyedül farmolni a Boss1-et. Ha el vagy eresztve shard ügyileg akkor a Boss2-őt. Relative gyorsan lehet növelni a HB mennyiséget.
Viszont azt sem tartom korrektnek amikor csak a napi/heti shard miatt fölvesznek egy rakás embert akik aztán a beadott shard után nem tudnak elegendő HB-ben részesedni. Ilyenkor miért nem lehet megállapodni guilden belül, hogy a nagyok csak mittomén 10 perc után kezdik el ütni....?
De persze ez sem a legtökéletesebb megoldás...
-
masterfghdd
csendes tag
Szerintem meg megéri megvenni az 5. építőt, hiszen a későbbiekben ez épületeket sokkal tovább fog tartani megasabb szintre emelni. És amikor egy épület 15 napig fejlődik akkor azért igencsak meg van kötve a kezed.... Ha tudnék én is vennék most ötödik sőt még hatodik építőt is....
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
tomrRRR #4558 üzenetére
Szerintem egyesével, de tarts meg 300-at, hogy a quest bordos feladatot teljesíteni tudjad ha bedobja.(talent refresh)
Azt nem garantálja semmi, hogy 1000ből vagy 10000ből forog-e ki a legandary.
Nekem a cupid úgy jött, hogy volt 160gem-em és pörgettem egyet...de előtte hetekig nem pörgettem hőst. Szóval teljesen random. Elvileg van valami százalékos esélye a dolognak annak a wikin tudsz utánna olvasni. -
masterfghdd
csendes tag
Valóban igazad van, de ha éppen nem pörög kék vagy lila akkor a zöld is jó rövid távon a látványos might növeléshez. Aztán a szint megtartása mellett szépen folyamatosan le lehet őket cserélni jobbra.
De amúgy egyet értek Veled.Arra azért kiváncsi lennék, hogy azok akiknek 70-80k might-ja van azt hogy a picsolínóban érték el?
Mondjuk - most néztem - összesen 8-an vannak....de azért érdekelne. -
masterfghdd
csendes tag
válasz
Shokkolo #4544 üzenetére
Nem "olyan" nehéz a napi 20K..
Boss3-nak ütsz 40-50millát az már 14500HB. Naponta megcsinál 2 quest bordot onnan meg bejön a maradék és már meg is van a 20K. Plussz még a napi ajándékok nekem 33k mightom van az kapásból 3500HB.Halkan mondom még többet is össze lehet szedni...
De kell is, mert nekem a hőseim 147-144 között vannak és nagyjából egyszerre lesznek 160-nál ergó relative kis időn belül lesz szükség rengeteg HB-re.De még csak 146k hb-t szedtem össze. -
masterfghdd
csendes tag
Sziasztok,
megvan a 6. hero base...
szerintetek milyen csapattal vágjak neki a Boss3-nak?Pumpkin Duke: 133 5/9 és 4es war god
Spirit Mage: 131 5/9 3as revive
Druid: 130 5/9 és 5ös war god
Thunder God: 128 4/9 és 4es life drain
Cupid: 128 5/9 és 5ös blade shell
Ninja: 120 5/9 és 2es heavy blow
Champion: 120 4/9 és 4es heavy blow
Grizzly Reaper: 120 4/9 2es revitalize
Atlanticore: 120 4/9 és 1es revive
Snowzilla: 120 4/9 és 2es war god
Paladin: 100 3/9 és 5ös flame guard
Succubus: 80 3/9 és 1es tenacityKöszi az ötleteket!!
-
masterfghdd
csendes tag
Sziasztok
régóta olvasgatom a fórumot és most szeretném bemutatni az és "kastélyomat":
Ha esetleg van valami ötletetek (pl.: HBM-H-ra) akkor megköszönöm.29200 Mightom van.
HBM-en napi 6-7szer G-t szoktam garrison nélkül farmolni. Viszont a H-t még nem tudtam letolni...Tök érdekes...
Dungeon: mindet letoltam... 8ason a 33/34 shardost szoktam tolni ha van pénzem varázslatra, Ha nincs akkor 6oson a 18-19 shardosokat.Boss 1 egyedül két körben simán első kör 16-18 mil damage 2 kör a maradék... Boss 2-t még nem próbáltam sajnáltam a shardot a Guild fejlesztésre.
Boss csapat: PD, Druid, Champion, Cupid, Ninja
6. hero base még nincs elérhető közelségben.
Hőseim:
Pumpkin Duke: 125 5/9 és 3as heavy blow
Spirit Mage: 123 4/9 (hamarosan 5/9) 3as revive
Druid: 123 5/9 és 4es self destruct (tudom ez gagyi de nem volt jobb pörgetésem... majd egyszer)
Thunder God: 121 4/9 és 4es life drain
Atlanticore: 120 4/9 és 1es revive
Snowzilla: 120 4/9 és 5ös enlighten
Cupid: 120 5/9 és 5ös blade shell
Grizzly Reaper: 116 4/9 1es revitalize
Ninja: 111 4/9 (hamarosan 5/9) és 2es heavy blow
Champion: 108 4/9 és 4es heavy blow
Paladin: 100 3/9 és 5ös flame guard
Succubus: 80 3/9 és 1es tenacity --> utálom mint az állat.....
ezen kívűl a többi szutyok ....Köszi
További jó játékot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest