- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
Padawan333 #10830 üzenetére
2 platformon játszok 5 fiókkal, egyiken sincsen vlad. Engem nagyon kerül ez a hero.
Több gemet akkor se veszek, ha ultimate halhatatlan csoda herot adnak 1 dollárért, ami 1 hiteli az egész mapot. -
TheHessian
tag
válasz
Padawan333 #10729 üzenetére
Nekem 5ös goblettel 6os lifedrainel 4es tenacityvel 160 evo1en van skullom. Nem verhetetlen ^^
-
TheHessian
tag
válasz
Padawan333 #10498 üzenetére
Dru helyére próbálj meg egy Tgt. Nekem bejott. Azért fasza mert nincs cdje és folyamat sorozza a tornyokat
-
Mike
veterán
válasz
Padawan333 #10460 üzenetére
tény, hogy állandó mozgás van, nehéz kifogni az állóvizet, de azért el lehet vele szórakozni.
régebben nagyobb szerepe volt, mostanában jóval kevesebb.
hol érdekel téged a 700. helyen 40 HB, de most komolyan, még 5x40 HB se, nem oszt nem szoroz -
TheHessian
tag
válasz
Padawan333 #10396 üzenetére
Most csináltam meg 3flamere az 1/6ot nem adta be. Wiki 2/1et ír viszont azt meg nem tudom 80%nal jobbra jelenleg
-
TheHessian
tag
válasz
Padawan333 #10391 üzenetére
Eddig nem volt meg az 1/6 most csinaltam meg és még mindig nem tudom unlockolni
-
robertinyo70
tag
válasz
Padawan333 #10350 üzenetére
Bal felül Skull alatta Cupid
Középen felül PD alatta Vlad
Jobb felül Santa alatta Druid -
robertinyo70
tag
válasz
Padawan333 #10342 üzenetére
-
robertinyo70
tag
válasz
Padawan333 #10269 üzenetére
Ott a pont!
-
xltt
tag
válasz
Padawan333 #10231 üzenetére
Első napon akik még nem váltják be a rewardot, azoknak megmarad a pontja, addig amíg be nem váltják. És mivel az egyes körökért kapott pontokat a te aktuális és az ellenfél aktuális pontjai közti különbség alapján kapod, így "könnyen" el lehet érni. Pl. nekem ha első nap sikerül levernem egy ilyen 1000 pont körüli ellent, akkor az 60 pontot ad. Ez 5 győzelem esetén már az első nap 300 pont. A többi napon kevesebbet lehet szerezni, de ha megvan a kellő különbség a saját és ellenfeled pontjai között, akkor ilyen 40-45 körül lehet kapni ellenfelenként. Így könnyen lehet, hogy valaki már tegnap 1000 felett volt.
A lényeg, hogy minél magasabb pontszámú (erősebb) ellenfelet győzöl le, annál több pontot tudsz gyűjteni.
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #10214 üzenetére
Én nem mentem el, de most ezért nem akartam még egy hszt írni.
Persze jól jön.
Főleg arenaban mikro már a top 500-ban sokaknak van dread drakeje meg revites warlockja.
Ilyenkor dread drake, skull, ghoulem, pd, cupid, aries szokott segíteni open lanen.
Ha ariesem el tud jutni a shrineig akkor többnyire nyert ügy van. -
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #10193 üzenetére
Nekem most lett meg az R, Ghoulem sokat segített, Druidot simán felváltja healelésben. [link]
-
AntAngel
csendes tag
válasz
Padawan333 #10179 üzenetére
Szia. Én is úgy vettem észre hogy néha mintha nem működne a skill, vagy nem egyformán használja.
-
Csixi68
tag
válasz
Padawan333 #10171 üzenetére
27355-ös is evo200-as hősökkel segíti a munkámat LR-ben
Kíváncsi leszek evo2-ben milyen színű hősök lesznek... remélem ez a piros mizéria eltűnik, nagyon gagyi így minden...
Más: nem értem a kék és zöld hősökkel miért nem kezdenek valamit? Szerintem jó ötlet lenne őket is evózni, mondjuk kéket 5-ös szintig, zöldet 10-es szintig amikor is az erejük már majdnem sárga (arany) hősökkel vetekedhetne. Így akár a szerencsétlenebb vagy lyukas zsebűek is közelebb férkőzhetnének a tűzhöz.
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #10149 üzenetére
Én LB-ben AC-t a 3. csapatban használom addigra már többnyire találkozom revites aries-el.
De az első kettőnek sem okoz gondot.
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #10124 üzenetére
Nekem az expert dungeon 5 utolsója nem megy sehogy sem 160-as hősökkel.
Folyamatosan stun magic towerek miatt.
-
robertinyo70
tag
válasz
Padawan333 #10124 üzenetére
Szia!
Hát Insane dungeon 1/5 elég nehéz pálya,
Szerintem a Cupid skillje is elég karcsú.
Én Vlad,cupid PD Santa Mino és Skull kombinációval csináltam meg.
Jobb oldalról indítva,varázslatokat és koptereket használva.
Nem egy szerű,de ha 27% meg volt akkor elöbb utóbb menni fog.
Csak a jó ütemet kell eltalálni a varázslatok és a hősök lerakásánál. -
Voxi
csendes tag
válasz
Padawan333 #10064 üzenetére
köszi, ahogy Nova96 írta a crest volt bibi. köszi mindkettőtöknek!
-
Nova96
őstag
válasz
Padawan333 #10064 üzenetére
+ crest levetel.
-
sirmalac
csendes tag
válasz
Padawan333 #9927 üzenetére
Igen valahogy úgy, 21esen van 500m feletti is, ki tudja mi lesz 30on..
Más: jön a HBM sweep! Végre..
-
BRS84
újonc
válasz
Padawan333 #9778 üzenetére
csak egy accom van. azzal szeretnék a gépen játszani. viszont hiába megyek a switch-re és választom ki a guest login alatti egyetlen címet ,mert amit betölt az ugyanaz a kezdő játék.
-
TarakMachto
csendes tag
válasz
Padawan333 #9746 üzenetére
Skull Knight-ról Tank csinált már videot ??
-
Nova96
őstag
válasz
Padawan333 #9728 üzenetére
Azt számold ki mennyi shardot veszítesz.
Az a nem mind1, annyival több xpt nem add, de a shardban meg van bőőven különbség. -
TheHessian
tag
válasz
En minoval kezdenem ha olyan magas. Mire vlad 180lesz lesz megint annyi famed hogy o jöjjön
-
TarakMachto
csendes tag
válasz
Én ezzel az evolve-el is úgy vagyok , hogy nagyon-nagy királyság , de hogy mit húzok az attól függ , mert 20k shard-ot biztos nem áldozom be rá -azt inkább eltolom essence-re (nyilván van akinek nem számít már , bár azok nem 160-as santával rohangálnak) tehát , hogy mit evolve-ek azt az határozza meg miből volt +1 hősöm ( druid , cupid -nem is használom lol- PD én ezeket toltam fel) , szóval szerintem a kérdés az , miből van 2 hősöd . Bár ha mindegyikből - na akkor fel van adva a lecke
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9687 üzenetére
Arenara már pd se kell.
Kell egy 5/5 revites warlock, harpy, dread drake, 5/5 revit aries, revites santa, revites cupid.
Nem lehet ledarálni őket.
Az 5/5 revites Skull Knightomat úgy szecskázták fel, hogy fel sem éledt és első ütésre oda sem ért, mert a warlock meg harpy annyira belassította.
Aki ezzel a felállással megy arenaban az jelenleg reno89, 590. hely körül van.
-
Mardel
őstag
válasz
-
Mardel
őstag
válasz
Támadtam vele.
Harpy, Warlock, Dread Drake, PD, Santa, Aries.Többnyire az ellenfél PD-je nem érte el a shrinet vagy az ellenfél sk-ja folyamatosan stun alatt volt, ha nem h2h jöttek.
-
pulffy
őstag
válasz
Padawan333 #9522 üzenetére
Akkor en is varom a Heavens Warhtot... , csak dobjon...
-
vendingo
veterán
válasz
Padawan333 #9467 üzenetére
Nekem az esetek többségében P 500-900k XP-t ad. J max 500 körül szokott lenni.
-
pulffy
őstag
válasz
Padawan333 #9462 üzenetére
Jaaa ezt en is kivettem, ott van valami piros gömb, az mi lehet?
-
TheHessian
tag
válasz
Padawan333 #9458 üzenetére
Nekem 2k eventen is jott már PD, összesen 2 és egy moltanica is..
-
pulffy
őstag
válasz
Padawan333 #9448 üzenetére
Grat hozza
nekem Santat adta anno.... Nekem is kene Molti, meg még az Orc... Siren es a Trentaur nem nagyon kell, max csak teljes legyen a gyujtemeny , Destro meg szerintem nem lessz, bar mar soksor megfogadtam hogy nem koltom mar ra, de hat....
-
TarakMachto
csendes tag
válasz
Padawan333 #9448 üzenetére
grat , irigyellek ...
-
pcpunisher88
tag
válasz
Padawan333 #9401 üzenetére
Nem használják mert èpp mást huznak.èn se használtam pdm mikor 180as volt de attol mèg jó hero.ha figyelmesen nèzed akkor minot ujra használják de jò párnak nincs kint a santa,szoval tök mindegy h èpp mit látsz kint a top 20-nál.amugy meg 1vs1 -be nyugott szivvel berakhatod barmekkora szintű ac ellen.simán leveri, raidbe ugy szintèn be lehet küldeni a bázis közepère revive-vel.
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9440 üzenetére
5/5 heaven's wrath 3-as ld crest sor.
Nem cserélném semmi másra.
-
pulffy
őstag
válasz
Padawan333 #9440 üzenetére
Erdekes, ha nem suti el a skiljet akkor nem müxik a 8/8 revi..... Most hogy igy kiprobaltam mar tudom hogy ki legyen 8/10 es elob...
-
pulffy
őstag
válasz
Padawan333 #9438 üzenetére
Köszi akkor megy is ra a 3 life drain crest
.... marha pumpállas közben összekevertem a két csontit, es véletlenül a buzigrizlire nyomtam el az uccsó lilakat
nahhh mind 1, rohaggyon meg
igy is lvl 8 140 es 7/10 es lett de 152 lehetet volna ha nem cseszem el...
maradt még 110 lila takony, drakulan mar vany 50k es nem tudom kit nyomjak fel elob 8/10re
-
pulffy
őstag
válasz
Padawan333 #9427 üzenetére
A deflectes demonnál 2 pixi kell ! Es warlock is jo ha van... a sima deflectest ki szoktam vinni, a moobsosat mar nehezebb, termeszetessen a top 15bol valogatok partnert...
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9421 üzenetére
Engem ez a stunolos demon idegel ki lr-ben.
Nemtudom megölni mert folyamatosan stunol, persze őt nem lehet stunolni.
Molti, santa meg nem lassítja be annyira hogy ne tudjon skillezni...
-
pulffy
őstag
válasz
Padawan333 #9421 üzenetére
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9415 üzenetére
Nekem ninjan van egy 5/8 self destruct.
Majd öngyilkos merénylőt csinálok belőle.Pixie 5/8 sprinttel?
Elég nagy range van, talán arenaban free lanen használható.3/5 revittel szoktam látni arenaban, hátha 2 auto attack után már van buff amit leszedhet a másikról.
-
Mardel
őstag
válasz
Arenahoz kell egy 5/5 revit pd, aries, warlock. Cupid annyira nem fontos.
Warlock a shield miatt, mert ő is olyan mint a harpy queen, hogy ha fullon van az energiája akkor automatikusan ellövi a pajzsot.
Plusz a saját csapatra teszi a debuff védelmet, így jobb mint a death knight. -
Mardel
őstag
válasz
Én mostanában open lanen garázdálkodom arenában.
120-as 4/10-es succubusra raktam egy 5/8 sprint talentet, meg egy revit crest sort, van egy 5/8 zerkes pd-m, már 140-es, lassan 7/10.
Mellé megy az aries 6/10 5/5 revit (2-es sprint talenttel, de majd kap egy 3-ast), pixie 5/10 4/8 zerk, santa 7/10 5/8 wg, cupid 6/10 3/5 revittel.Most ezzel mentem le 2626-ra, 1820 is meglenne csak ott az egyik hősének heavens wrath lehet, mert ahogy santa betalálja őket én comat kapok az altarnal.
Ma reggel legend hero carból jött egy atlanticore, kapott egy 5/8 tenacityt.
Eljátszottam a gondolattal, hogy felhúzom 180-ra, 8-9-re a skilljét, majd a talentet 8-ra a 100% HP-ért.
lvl2-3 Sprint crest sort neki és mögé beállítani a többieket arenában. -
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9395 üzenetére
Nem shaman, az warlock lesz szerintem.
És igen ilyenek, mondjuk warlocknak kell egy lvl5-ös revit talent hogy ezt tudja, harpynak meg van alapból.
Na meg ha a santa rádobja a rakétát ami sebezheti, akkor egyből nyomja a fire shieldet a warlock.Destroyer meg szerintem nem olyan jó hero, vannak nála jobbak, ezért sem hajtok a 300k gemre.
Mondjuk talentekre többet elköltenek.
Előbb láttam arenaban egy full revites csapatot, mino, molti, aries, sm, santa, pd.
Picit költött a játékra.
-
TheHessian
tag
válasz
Padawan333 #9386 üzenetére
Eladó az accom van rajta 3moltanica.. Biztos olcsóbban jössz ki vele mint bonanzaval
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9386 üzenetére
Ki van ez találva.
Mikor +25% a gem, akkor egész jó eventeket pakolnak mellé pl flipping card, múltkor csak ebből lett 12 db pdm, persze a gem az talentekre ment el.Mikor +35%, akkor meg kevés jó eventet pakolnak mellé, max a ládás.
Biztosra szerintem a mai vagy későbbi great gems bonanzaval mész.
Ahol az első 20 top gem vásárló kap egy moltanica kártyát az event végén.
Vagy event vége előtt vásárolsz hogy biztosra mennj, közben nézed hogy mennyi gemet kell venend hogy bent legyél addig a 20-ban, vagy amúgyis sokat veszel mert talentekre elköltöd. -
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9343 üzenetére
Nem tudom mennyire halnak le a hőseid hbm alatt, azért egy healert én tennék bele.
Szerintem
druid, harpy, pd, mino, santa, skull.
Vagy harpy helyett aries.
Santaból meg a nagyobbat húzzad és ha esik egy 5/8 war god talent, akkor ad neki.
4/5 Heaven's Wrath akkor stunol 15%-ban ha a hőst ütik.
Santa ranged hős, ez a talent meg inkább meele hősnek vagyis inkább tanknak jó. Pl, Skull Knight, Orksbane, Death Knight, stb.
Skull Knighton azért jó, mert a hős nagyon gyors 180-tól 400 a speedje, mindenhova ő ér oda elsőnek így őt fogják ütni előbb.
Arenara éppen emiatt nem annyira alkalmas ez a hős, mert találkozik egy 5/5 revites ariesel akinek sprint crestje van, a skull lesz az első aki nem tud skillezni, skill hiányában meg nem kel fel full hpról.
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9339 üzenetére
Hogy mennyit módosít a berserk úgy lehet kiszámolni, hogy attackspeed/1,(az érték amivel növeli az adott berserk szint.)
Pl. 3/8-as berserk 20%-al növeli az attack speedet.
Akkor skull knight esetében 600/1,2=500
Csak a program felfelé kerekíti az értékeket android rendszeren a legközelebbi 200-hoz, a többin 100-al, így az 500-as attack speedből lesz 600.
A legkisebb attackspeed ami meg elérhető pd celebrate skilljével az 200 ms.
A berserk a skull knighton csak 7/8 vagy 8/8-on ér valamit bár mindkettő csak 400 ms-re módosítja.
Bár ha egy 7/10.es pdvel számolunk aminek az attack speed módosítója 1,4, akkor az első celebrate alkalmával lesz a 3/8 berserkes skull knightnak (600/1,2)/1,4=357,14 ms ~ 400 ms, míg berserk nélkül csak a 2. celebrate stacknél megy le 400-ra.
Plusz ott van még a 2 seces cd a skilljén, pontosabban 12 sec de a skillje 10 secig tart.
Cooldownos herokon meg nem hatékony a berserk talent.
Többnyire csak druid, ork, pd profitál belőle, meg írják még hogy destroyerre jó a life drain miatt.
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9339 üzenetére
Szerintem Skullnak felesleges a berserker főleg a 3-as.
Neki van a leggyorsabb attackja a játékba jelenleg, még talán lvl8-as bersi sem gyorsít rajta.
4/5 heavens wrathot tettem az enyémre, kb 3-as ld crest sorral mint ami a videóban van, így elég op.
Heavens wrath meg meelere pont jó mint a skull knight, lr-ben, arenában, lost battlefielden vagy raidelésnél jól jön az a 2 sec stun.
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9312 üzenetére
-
pulffy
őstag
válasz
Padawan333 #9277 üzenetére
Jah, vettem észre.....
ez a rohadt köcsög IGG a kicsikre nem gondol....bár a magam 124k mightal nem erzem magam kicsinek, ott van a george ott is csak 1.2. lehet hasznalni ,ugy latszik itt meg az előtt se lehet.... Hat, gratula nekik...
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9274 üzenetére
Kedvencem még az a kezdő aki mesa2-ben felveszi a jó pozíciót, majd az utolsó mpben valaki mellé áll...
Eleve nem megyek olyanokkal ahol nincs legalább 2db legalább 120-as pd a felső sarkokban. Ha rossz helyre áll egyből lépek ki.
Mondjuk még így is lutri mert volt hogy 140+os pd volt csak kb. lvl1-es skillekkel mert alig gyorsitottak be. Természetesen nem sikerült leölni a bosst.
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9271 üzenetére
És expert után van Insane dungeon is.
Lava isle jó, legalább nem mesa 2 re jon a sok kezdo 80-100-as hosokkel.
-
Nova96
őstag
válasz
Padawan333 #9271 üzenetére
Mino, Ice demonnal le lehet elméletileg verni, de 200 merit 8 könyv (attól függ milyen láda) és kék vagy lila hős kártya.
Vicc. -
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #9268 üzenetére
Birnám ha betennék 300k gem vagy 500k gem heronak.
Nem kicsit lenne p2w.
-
Csillagkuty
tag
válasz
Padawan333 #9224 üzenetére
Bár most nem a legjobb heroim voltak kint, azért egy 12-es csapat elég durva lenne.
Épp ma lett meg az 550 láng a dungeonben, ami kell majd a L10 herohoz. Oda elkelt volna 12 hős, soha ne lássak expert dungeont többet. :-p
Pedig sanszos, hogy a jövőben végig kell vinni a hero szintezéshez. :-/ -
Csillagkuty
tag
válasz
Padawan333 #9222 üzenetére
Azért megnyugodtam, hogy nem nekem volt kettős látásom.
-
Mike
veterán
válasz
Padawan333 #8779 üzenetére
valahol mintha azt olvastam volna, hogy az IGG bevétele napi szinten millióban mérhető, dollárban
-
repeek
tag
válasz
'.Ezzel semmi gondom mert Jézus se ingyen osztotta imáit,csak lenne fair play.Mert amíg én betoltam minora zsetont és megyek Lr ben pd,mino,cupid,aries,ork,sm meg ilyen hősökkel koma meg jön (nagy kedvencem) tg,cha,immo trióval és szarrá stunnol akkor minek vegyek gemet?"
Ezen sírtam
Legyen fair play , ha fizetek nyerjek!Nekem amúgy pont az tetszik ebben a játékban hogy nem p2w.
Jó setupal ,taktikával picsázható a p2p is. -
Mardel
őstag
válasz
Lr-ben moltanica, vlad, aries, santa, druid combóval megyek.
Moltot beteszem középen a legelső kockába, ha ütik hamarabb tud skillezni, mögé vlad, vlad mellé balra aries, jobbra santa, vlad mögé druid. [link]
Aries-on így is csak 1/5 revit van de elég hogy kiüssön egy rosszabb talentes pd-t, molti meg santa meg kellőképpen belassítja őket, vlad meg még picit kómázza is őket.
Lr-ben már pár hónapja tartok vagy 6 battle altart.
-
Nova96
őstag
válasz
Talent majdnemhogy fontosabb mint a hős.
Az a hármas full revit team, max revit aries és annyi, de egyébként bármely revites csapat megbukik.Ha meg nincs simán nyered azt a kört, vagy bénán van lerakva.
-
TheHessian
tag
válasz
Padawan333 #8774 üzenetére
Sokaig 3ik voltam de éjfél felé elkezdtem visszaesni.. viszont nagyon durva hogy csak azon az eventen minimun 4-5milliot keres a cég =D
A trentaur nem rossz ha nincs jobb supportod, de sok helyen nem az igazi.. en azért ranéznék ha esne de tul nagy reményt nem fűzök hozzá
-
Mardel
őstag
válasz
Padawan333 #8307 üzenetére
Lvl1-en 4% HP-t ad és 15 mpenként blokkol egy negatyv értéket a hősön, szóval amolyan debuff védelem.
Ahogy nézem crest forgal is lehet ilyet kapni. [link](#8308) IMIIKE1998: Gondolom a mana, gold fejlesztő tárolókat és az army campeket ugyanúgy mindet 16-ra kell felhúzni hogy legyen 6. hero base. Szóval egyszerűbb nem lett.
-
Logeeen
senior tag
válasz
Padawan333 #8207 üzenetére
N-nél eddig is 2 jött.
-
e=mc²
őstag
válasz
Padawan333 #7074 üzenetére
Lehetne azt mondani, hogy veletlenul, de inkabb megvan adna, hogy mekkora % esellyel dob. Minel nagyobb a mesa szint, annal nagyobb az eselye.
[link]Depression: A lada kivalasztasakor mar el van dontve te mit kapsz. Csak ido gyorsitasakent van ertelme ratapicskolni. Ha kilepsz ladavalasztas nelkul akkor is bekerul a raktaradba.
-
Depression
veterán
válasz
Padawan333 #7074 üzenetére
Kiválaszthatsz egy random ládát. Az egész játék csak szerencse kérdése.
-
Depression
veterán
válasz
Padawan333 #7072 üzenetére
A végén te választhatsz is ládát, azt nem adja. Ráböksz valamelyikre, azt kapod.
-
zola79
csendes tag
válasz
Padawan333 #7054 üzenetére
Ez sem jó...
Első 80-as az angyal lett. Második lett a jégboszi, és utána a druida. Ha kiveszem a jégboszit, akkor az angyalt mutatja. Az angyalnak berserk talent-je van.Nem jövök rá, hogy mi alapján rangsorol.
-
Mike
veterán
válasz
Padawan333 #6939 üzenetére
"védők kapnának valami bónuszt"
akkor te sem tudnád visszafoglalni
-
Mike
veterán
válasz
ja, ez ilyen
bemegyek fele másnál van
leverem, nem verem lebemegyek kicsit később, már megint pajzs van rajta
erre mondtam, hogy olyan ez mint a szarvasbika amikor őrzi a területét
fel is fejlesztettem nemtomhányas szintre a bányáimat, most fele anynit adnak óránként mint az alatarok, kevesebb, de legalább biztosattól is falnak megyek amikor a 9-12 pontos harc ad egy bronz kulcsot
ám nem mindig ugyanaz foglalja vissza, és ha hagyod, akkor váltakozik a tulaj
(#6941) AntAngel
ilyen mindenkinek jól jönne, nem is lesz ilyen soha -
pcpunisher88
tag
válasz
Ja igy már èrtem.nálam ugyan ez a helyzet.a lost realm egy szar ès a battle altarok ráadásul nem is adnak annyit h megèrje rajta idegeskedni.egyszer bekapok rajta egy moltanicat ès egy ariest aztán cseszhetem.arena-ban nekem sikerult 3-4k körül maradnom de már 180-as pdk ès ninotaurok jönnek igy esèlytelen feljebb jutnom.ha vissza csuszok legalább kapok körönkènt a 40et
-
vendingo
veterán
válasz
Padawan333 #6931 üzenetére
A raid olyan, hogy nincs az a team, vagy báziselrendezés, amit egy jó csapattal ne lehetne leverni 100%-ra.
Én legalábbis nem találkozok olyannal, akit ne tudnék leverni, pedig nincs kiemelkedően jó csapatom.
Benyomom a sebezhetetlenséget, a frenzy-t meg a fagyit és volt csapat nincs csapat. -
pcpunisher88
tag
válasz
Padawan333 #6931 üzenetére
Raiddel ne is foglalkozz h. levernek.nincs olyan ellenfèl ahová nem lehet bejutni, lehet az akár a top 10is.
-
Depression
veterán
válasz
Padawan333 #6912 üzenetére
Gondolom elborult az agyad, mikor 300k-et ráköltöttél egy ilyen játékra...
-
Mike
veterán
válasz
Padawan333 #6748 üzenetére
így van, a K-L-M sokkal könnynebb, és aaz M közel annyit ad mint a J (xp-ben kicsit kevesebbet)
-
KohanTroon
tag
válasz
Padawan333 #6755 üzenetére
Valóban semmi közöm nincs hozzá , csak nem életszerű az ő fejlődésüket -legalábbis a Magyar viszonylatban példaként felhozni . Tehát amikor valaki beposztolja hogy Jankának milyen könnyen lemegy a J 10k might-el , akkor azért jó azzal is tisztában lenni , hogy Janika közel 250k ft-t tolt eme remek játékba , nekem meg az ilyen -miközödhizzá- hozzászólásokból van elegem , többször elmondtam -de tényleg nem fogok magyart magyarra fordítani- mindenki annyit költ a játékra (vagy amire akar) amennyit nem szégyenel . Sajnálom , hogy nem tudsz 3 mondatot értelmezni . Költőnk után szabadon : gagyog s ragyog .
miközödhozzá.... -
Shokkolo
addikt
válasz
Padawan333 #6755 üzenetére
ne vedd magadra, mindenki úgy játszik, ahogy neki szimpatikus.
ez a játékra költés meg már 1x volt.
megvannak azok akik "elvből nem", tegyék. elköltik másra.
van aki nem iszik, cigizek stb. ebbe tesz egy kicsit mert ez a kikapcsolódása és élvezi.
mi a francnak kell más zsebében turkálni.
én is tettem bele SM ig éls nem bántam meg. főleg, hogy nem egyszerre.Aki meg emiatt beszólogat max irigy, és nem képes felfogni, hogy persze h. jobban fejlődik valaki pénzzel.
az ilyen posztokat egyszerűen csak ignorálni kell. -
KohanTroon
tag
válasz
Padawan333 #6748 üzenetére
Ezeket a 10k might-osokat úgy bírom ... Rakott vagy 200k ft-t (dollárt , fontot , stb..)a kariba és tök örül , hogy ilyen kevés might-el megtudja csinálni a J-t .. LOL
-
Mike
veterán
válasz
Padawan333 #6725 üzenetére
nekem ezzel sikerült, mással meg nem
-
e=mc²
őstag
válasz
Padawan333 #6725 üzenetére
Nekem most ez az elrendezes van. H-t 100%-ban csinalom, de I meg 5. korben, de elbukom.
Nem tokeletes, de megteszi, amig nem fejlodok tovabb.
Tornyok lvl10, Hb-k lvl13, minden mas lvl16+
-
dreta
tag
válasz
Padawan333 #6684 üzenetére
Szia!
TG-nek a skilljét húzd fel 4/9-re, akkor meglesz a hármas garrison! (:
-
Csixi68
tag
válasz
Padawan333 #6172 üzenetére
Ez a legutolsó, L12-es szint.
Kíváncsi lennék, hogy PD mit csinál ennél, mert nálam már L6-nál is teljesen szétveri a bázisom. Viszont Palladint simán leverném, ha jönne... eddig csak PD és TG jött semmi más, nem is kísérleteztem még, mert nem láttam értelmét...
-
tuszy
tag
válasz
Padawan333 #6133 üzenetére
34db ha jól számoltam
-
tuszy
tag
válasz
Padawan333 #6133 üzenetére
Azt pontosan nem tudom hány db jöhetett, de lvl 250
-
Land
veterán
válasz
Padawan333 #6125 üzenetére
Remélem lesz, aki alátámasztja, mert több 10k-t el lehet pörgetni különösebb siker nélkül gyorsan.
-
Mike
veterán
válasz
Padawan333 #6125 üzenetére
sok tapasztalatom nincs ezen a téren, de ahogy olvasom azt, hogy emberek ezreket elpörgetnek, úgy tűnik igaza lehet
én sosem pörgettem túl sokat egyszerre
kivéve a multkori 2k
nem is lett belőle semmi értelmes -
atee
őstag
válasz
Padawan333 #6110 üzenetére
Kár egy forintot is rákölteni. Random az egèsz! Pènzèrt az esèlyek nőnek, de senki nem mehet biztosra.
Különben ha mindenkinek lehetne bármelyik heroja akkor már egyik se lenne különleges. -
Mike
veterán
válasz
Padawan333 #6007 üzenetére
H-nak mennie kellene, nekme is megy a H, az I meg szimplán nem, vagy csak ritkán
-
tuszy
tag
válasz
Padawan333 #5950 üzenetére
Nekem az tűnt fel, hogy rohadtul random, csak emberek próbálnak rendszert megfigyelni
Nincs mit gondolkodni ezen, random=vagy bejön, vagy nem
Manipulálni csak a %os esélyen tudnak nem a 30.án vagy este 11kor nagyobb esélyen
Emlékszem még lineage-ben ment az elméletgyártás, hogy ha Temple-ben, vagy Ant nestben plusszozod fegyót, akkor nagyobb az esélye, de az is csak random volt, lehet, hogy pont ott, akkor adta be
(Aki játszott vele érti, aki nem az nem)
-
pcpunisher88
tag
válasz
Padawan333 #5907 üzenetére
En sem vitazni akartam csak en szoktam hasznalni a kartyat igy tudom.es ha belegondolsz az igy eleg konnyu lenne ha 700 meritert ujra questelhetnel
a masiknak meg neveben is benne van h quest REFRES card.de 5000 meritet azert nem nyomnek el arra.
-
Treavis
csendes tag
válasz
Padawan333 #5907 üzenetére
Igen, akkor is ki lehet őket szedni/cserélni.
-
pcpunisher88
tag
válasz
Padawan333 #5898 üzenetére
3 lehetoseget arra irtam h ez a 700 merites kartya ami ha elfogy akkor ujra adja a 10 20 50 gemes kivaltast,amit te mondasz az az 5000res kartya amivel torli a quest idot es ujra nyomhatod
-
pcpunisher88
tag
válasz
Padawan333 #5890 üzenetére
pedig jo.nekem van 7.jo ha epp elfogy a 3 lehetőség
-
frantyi
tag
válasz
Padawan333 #5890 üzenetére
Hát nem tudom, Szerintem meg a legértelmesebb dolog. Soook könyv meg miegymás az eredménye.
-
frantyi
tag
válasz
Padawan333 #5886 üzenetére
Milyen Code, és hova?
-
Saskakas18
tag
válasz
Padawan333 #5858 üzenetére
Még nem, majd ha kapunk frissítést ami a napokban lesz szerintem.
-
Mike
veterán
válasz
Padawan333 #5724 üzenetére
minden lvl 5 pont
igen, ami termelődik is
de logikus is, te is azokra a mana bányákra mész amik tele vannak -
Nova96
őstag
válasz
Padawan333 #5700 üzenetére
Merre olvastad?
-
Mike
veterán
válasz
Padawan333 #5644 üzenetére
nekem volt hogy 11-en
ellenben mindig van pajzsom, szinte fillérekért
marha nagy mázlim, hogy minden épületem lvl16-17 és már nem tudom, akarom-e még tovább fejleszteni, minden varázslatom megvan amit akartam, egységek is, szal nekem max a hősökkel kell már csak foglalkoznom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gmail
- Óra topik
- Autós topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest