- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheHessian
tag
Új hero sincs..
1.2.85 TW szerver update.
1. Added hero quality switch button(garrison,hero base,expedition,arena)click on the button to change hero quality.
2. Shortened quest refresh time from 8hrs to 7hrs .
3. Added group chat room to mesa and WG game mode, text and voice message are supported.
4. Able to switch between troops camp with the additional left right button, to train troops easier.
5. Added delete spell button in relic hall。(coin will be returned after spell deleted)
6. Added function of open multiple resources( ex: credit bag,wg box, mesa box and etc)
7. Adjustment on evolved hero, added,to let player differentiate single or double evolved hero.
8. Improvement on guild war mode.
①pairing system improved.
②improvement on guild rank, guilds are able to check on ranking after the guild war ends.
③within the guild war period, new join player will have 0 chances on guild war mode. -
The_Shrike
csendes tag
Szia! Köszönöm a választ!
Azaz igazság, hogy az Ork eléggé hátra sorolódott a hőseim között. Leírom miket használok: VD (5/3 revit), PD (8/3 bers), Aries (2/8 WG), SB (2/8 berserk), Druid (5/5 revit), Cupid 5/5 revit). Ez az alap hatos, LV 163-153 között. A "beugrók": Ork (5/5 Heven's Wrath, ami elég hasznos, mondjuk LB-ben, ő LV 153-as), SM (3/8 WG, LV 149), Warlock 2/8 WG, LV 140) és egy Harpy is várja a lehetőséget, de utóbbi még "fejletlen"... Ha kapnék egy újabb 5/5-ös revitet egyértelműen az Ariesre menne... Ez is valószínűtlen, hogy harmadjára is kapnék 5/5-ös revitet... A Druidra véletlenül nyomtam rá, mentségemre szolgáljon munkaidőben történt... Napokig rosszul voltam, mert megvolt a Cupid (neki nem volt még 5/5-ös revitje) és az Aries is...
A Moltanicát meg "kulcsjátékosként" használnám...
-
KohanTroon
tag
-
zed111
csendes tag
Hát igazából nekem sem volt semmi bizodalmam hozzá...
Unott képpel be "Sign-in"-oltam reggel. Délután meg eszembe jutott, hogy még nem is probáltam rányitni a dobozra. Kerekedett ám a szemem amikor kiírta, hogy nyertem.Ja még egy fontos dolog! Minden nyitás előtt győzödjetek, meg róla, hogy van szabad slot-otok, nekem nem volt. Reklamálnom kellett a supportnál, hogy megkapjam.
Most 114-es a kicsike köszönhetően a könyveknek. Szépen muzsikál
Egyébként nem gondoltam volna, hogy előbb lesz sárkányom, mint PD-m és Cupidom. Mert azok még mindig nincsnek... (f2p vagyok) Gyakorlatilag TG, PD, Cupid kivételével mindent pörgettem már... Snowt pl. 3-at, Immot 2 db-ot, palát vagy 10-et, stb...
-
hádzsime
tag
Szia!
Régebben nagyon érdekelt mi alapján rakjam össze a csapatomat különböző helyzetekben
, és találtam egy nagyon hasznos oldalt ami leírja adott szituációban (arénán belül pl szemtől szemben) milyen csapattal érdemes menni, alternatívát is ad ha esetleg nincs olyan hősöd, mit érdemes beraknod, és miért . Azért nem 100%-os a leírás szerintem, de legalább ad némi támpontot mi alapján szervezd a csapatod.
Aréna: ha egyenes/akadálymentes utad van én TG helyére beraknám Snow-ot, támadásba mindenféleképp
HBM: nagyon sok Top játékosnál látom, h GR-t rakják be 6.nak (pedig nekik azért van miből válogatni) . Gondolom itt tudja legjobban kihasználni képességét, több targetet sebez, közbe heal-eli ezzel magát.
Raid/Dungeon: a leírás szerint ide férne be AC a jelenlegi csapatod mellé, egy ilyen PD mellett elég gyakran beugrana a képessége, Raidon mindenképp hasznos lenne
. Így viszont (ha jól látom, hogy még nincs) talán itt is GR lenne itt is hasznos, de meghalt Troopsok és Hősök után már haszontalan a képessége,meg Flying miatt szeret ön akciózni, bár talentje némileg kompenzálja szerintem ezt
Ninja,Chapm sem lenne rossz választás 6.nak, de AC lenne a legjobb
.
Boss: TG miatt van meg majdnem a permastun, így viszont, hogy nincs meg, célszerűbb lenne Succ, mert képessége a bossra is hat, így nem kapsz akkora sebzést amellett, hogy 35k HP-t sebez skilljével. Viszont ha meglenne a permastun, akkor egyértelműen Snow lenne az ajánlott, képessége miatt 4 mp alatt biztos több sebzést vinnél be 35K-nál (hasonló az immo-hoz), és akkor boss sebzésétől sem igazán kellene tartanod.
Ez csak az én véleményem, jó lenne minél több szemszögből megközelíteni a témát .
-
Nova96
őstag
Succ nem fog onnan hiányozni?
PD-vel jóhogy majdnem perma .Azért Cupid más ma megy a teszt.
Köszi a segítséget.A tanácsom, hogy GR-t rakd be.
Carry0714
Palát ne húzd tovább.
Pont a skill szintjét nem írtad.frantyi
Igen, csak növelni kellet, mert sokan nem adták be és kevés volt.De jól ki is lettek rúgva. -
hádzsime
tag
nekem általában kezdés után az eventes felugró ablakot lehetetlen kikapcsolni, nem érzékeli az Xet... emellett troopsat se akarja mindig megcsinálni, lejár az adott troopra az idő és beragad, és ezt csak eddgi úgy tudtam orvosolni, ha kitöröltem a játékot és vissza... meg persze van még 1-2 de azokat már megszoktam
-
Herczi
senior tag
Th16-al, Caixa Mod elrendezéssel, 6 hero basel, meg ezekkel a hősökkel megy a G:
TG lv 123, 4/9, Flame Guard 2/5
Druid lv 122, 5/9, revive 2/5
Champion lv 120, 4/9, Revive 1/5
Ninja lv 122, 4/9, Heavy Blow 1/5
Cupid lv 89 4/9, Scatter 1/5
Immo lv 106 4/9, Sel Destruct 1/5Ha jól emlékszem cupid nélkül is ment, 120-as palával.
-
dzsonesz
tag
Nos ahhoz akkor gratulálok!
Én ios-en tolom, így alkalmam még nem volt kipróbálni, talán majd olyan 2 hét mire megjön ez az update.
Viszont sokat olvastam utána, és sok videót láttam, ebből vontam le a következtetéseket.
A látottak alapján pd és cupid wave teljességgel lehetetlennek tűnt. -
dzsonesz
tag
Persze, kis eséllyel lehet nyerni hőst, csak azt nem tudom biztosan, hogy azt kapod-e, ami jön ellened.
Illetve ha így volna, akkor elképzelni nem tudom, hogy hogy takarít le valaki egy pd-csapatot.
Persze még az elején vagyunk a dolgoknak, a későbbiekben tutira születnek jóféle bázisok is hero trialra. -
tuszy
tag
Persze, nagyon OPk hősök, kb. 3-4x HPval szaladgálnak, mint az alap herok. Én is így gondoltam, hogy átgondolatlan az egész, bár forumon kiposztolta valaki, hogy persze nem kötelező csinálni és nem kell mindjárt a legmagasabb szintre menni, de minek raknak be valamit, amit gyakorlatilag lehetetlen akárcsak a kiírt szintek felég is megcsinálni... Érthetetlen számomra
-
Nova96
őstag
Rendben, köszönöm.
Csak akkor még ennyi, na mind1 majd ha B-t fogok csinálni, már könnyebb lesz.
Valami tipp arra? Jelenleg így nézek ki.
-
dzsonesz
tag
Szia!
Igen, mindenre hat az adott területen.
A helyedben én a palára cserélném le.
Nem rossz a pala ha tankolásról van szó, esetleg bossra jól jöhet, bár én nem nagyon használom.
Az enyém lvl80-as, max néha a toronyba szoktam pakolni, és nem nagyon tervezem húzni a közeljövőben, a fontosabb hőseimre koncentrálok.üdv
-
hey73
tag
Egy kis matek feltételezve, hogy van egy halom HB*d amivel druidot fejleszthetted meg egy halom időd
még 3,5 napra vagy durván az 1800 shardtól még további két nap amig druidból 80+ csinálsz ekkor már némi szerencsével és evvel a csapattal 4 dungeon 2 toronyosát is letudod verni így napi további 150 shardot tudsz szerezni szorgos játékkal és a D is tutira menne. Így 8 nap * 150 extra dungeon shard + 9nap * 8 alkalom * 5 extra sharddal 1520. Amennyiben az E hullámok is mennek bár ebbe vannak kételyeim akkor további 320 shard összejönne azaz kb ugyanott tartanál de van 2 druidod. Ha nincs HB-d és időd a buli se müxik.
-
hey73
tag
1, az 5. griff erősebb mint az egyes sárkány kb a 3. szintnél fordul a kocka. Ha fönix varázslattal operálsz valami miatt akkor persze lehet jobb a sárkány helyzettől függ..
2, Véhetőleg druid nem hozna annyi elönyt, hogy a mostanihoz képest két hét alatt további 1800 shardot hozna neked a mostanihoz képest. Bár a hőseid szintjét melyik hbm-t tolod le biztonsággal stb ismerete ill napi átlagos shard bevétel info nélkül nehéz mit mondani
-
Mike
veterán
1. ezt majd megmondják okosak
2. tökherceg, hóember, Cupid csak gemből szerezhető
ima
viszonylag hamar dobott nekem egy tökherceget, aztán lett egy nija, majd valentin napon, amikor a félpucér szárnyas kissrácra hajtottam, lett egy champion, amit elsőre lefitymáltam, de a többiek azt mondták, jó az, és tényleg így 50 körül már egész ügyes
amit szoktak mondogatni hogy kell az a druida, én biztos azt fogom megvenni, mert nincs gyógyító a csapatomban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest