Új hozzászólás Aktív témák
-
xltt
tag
válasz
TheHessian #10957 üzenetére
Hát pedig van új hero...
-
xltt
tag
válasz
Grendar777 #10955 üzenetére
Érdemben semmit pár "csinosítás" kivételével. A totemek lettek volna a plusz dolgok, de nincs benne a frissben. Szóval, ami megemlíthető az a szokásos új hős.
-
xltt
tag
válasz
Nova96 #10642 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá. De első ránézésre nem vagyok túlságosan lenyűgözve... Pláne, hogy ezzel töltöttek(ha jól számolom) 3 hónapot. Közben nem tűnik semmi másnak csak raid/expedition bizonyos klánon belüli emberek ellen.
Remélem legalább a reward kivételesen jó lesz. Szerencsére úgy tűnik az idő itt nem lesz befolyásoló tényező, mint torchnál.
-
xltt
tag
válasz
Nova96 #10562 üzenetére
Én úgy csináltam meg, hogy PD az egyik sarokba GA rá és a közelében lévő magic towereket fagyasztom. Vlad a TH egyik oldalán lévő sarokba, a többi hero meg a TH másik oldalán lévő sarokba. Azért szerencse is kell hozzá, de ha minden jól megy, akkor 50% elérhető. Pláne, ha még meg is támogatod a herokat pár copterrel.
-
xltt
tag
válasz
TheHessian #10371 üzenetére
Végig vittem már. Az első az full 3 flame, a másodikban 2-7 kivételével mind 3 flame, harmadikban első három és a 3-10 van meg 3 flamre, negyedikből meg csak a 4-10.
Szóval ezek közül valamelyiket kell megcsinálni 3 flamre.
-
xltt
tag
válasz
TheHessian #10368 üzenetére
Az biztos, hogy el van írva, mert én tudtam unlockolni, és mint tudjuk insane 6-os dungeon még ki se jött...
-
xltt
tag
válasz
Padawan333 #10231 üzenetére
Első napon akik még nem váltják be a rewardot, azoknak megmarad a pontja, addig amíg be nem váltják. És mivel az egyes körökért kapott pontokat a te aktuális és az ellenfél aktuális pontjai közti különbség alapján kapod, így "könnyen" el lehet érni. Pl. nekem ha első nap sikerül levernem egy ilyen 1000 pont körüli ellent, akkor az 60 pontot ad. Ez 5 győzelem esetén már az első nap 300 pont. A többi napon kevesebbet lehet szerezni, de ha megvan a kellő különbség a saját és ellenfeled pontjai között, akkor ilyen 40-45 körül lehet kapni ellenfelenként. Így könnyen lehet, hogy valaki már tegnap 1000 felett volt.
A lényeg, hogy minél magasabb pontszámú (erősebb) ellenfelet győzöl le, annál több pontot tudsz gyűjteni.
-
xltt
tag
válasz
Makra01 #10199 üzenetére
Hali!
Igaz, hogy nincs meg a hero, de ez alapján: "Can heal up to a max of 20 heroes every 0.4 seconds within a range of 20" szerintem egyáltalán nem hibás semmi.
Ugye 5 mp-ig tart a skillje, ami azt jelenti, hogy 12-szer gyógyít (5/0,4). Az általad írt kb. 2k-s healek megszorozva 12-vel meg pont 24k. Tehát a "trükk" a heronál, hogy folyamatosan healel és a végösszeg lesz az a bizonyos % (hasonló, mint Santanál).
-
xltt
tag
válasz
robertinyo70 #9850 üzenetére
Amit még tudok javasolni, hogy Ork helyett Druidot vidd a plusz attack miatt, illetve Cup-PD-re minél magasabb Revit crest. Sajnos ezeknél már fontos tényező a szerencse is.
Én ezekkel vittem végig:
Cup, 183, 9/10 4/5 Revit, Revive crest
Pd, Evo 160, 9/10 6/8 Berserk, 3as Revit crest
Druid 185 6/10 4/8 Revive, 4/5 Slow down
Mino 177 9/10 4/5 Revit, 3/5 Wargod crest
Sm 170 7/10 4/8 Bulwark, 3/5 Berserk crest
Santa 172 9/10 5/8 Revive, 3/5 Wargod -
xltt
tag
válasz
robertinyo70 #9845 üzenetére
Remélem segít.
-
xltt
tag
válasz
The_Shrike #9328 üzenetére
Szia!
Mindenképpen olyanra rakd, aminél már nem cserélnéd tovább. Tehát ha neked Moltnál az 5-ös Revit az elképzelésed, akkor még véletlenül se tedd rá. Így csak elpocsékolod. Nekem Orkon, meg DK-n van life drain (igaz mindkettő csak lvl 4-es sajnos) és nagyon hasznos rajtuk. 8/8-on 15% visszatöltésnél, meg gyakorlatilag elpusztíthatatlanná teszi őket. Ork mellett szól még, hogy a legmagasabb HP-val rendelkezik a játékban, szóval rajta tudod legjobban kihasználni. Szóval én az Orkra raknám. De ez csak egy tanács.
-
xltt
tag
Sziasztok!
Régi telefonomon találtam pár accot, amit csak pörgetésre használtam. Ezek közül egy egész jónak mondható szerintem. És mivel én nem használom, ezért odaadnám valakinek, aki nagyobb hasznát veszi.
Ezeken kívül még Succ, Champ, Immo és 3 Druid van. Ha valakit érdekel, akkor dobjon egy privátot és viheti is.
-
xltt
tag
-
xltt
tag
válasz
frantyi #8741 üzenetére
From TW server, there are some information on Treantaur 's skill
1. Skill will be activated once hero's energy is full, same as Warlock.
2. Hero's revive skill can only be activated in attack modes such as raiding, and will not be activated in defense modes such as HBM, HT, WG. But his deflection skill is useful in both attack and defense modes. (the post didn't mention Arena, not sure if his revive skill is good there)
3. Hero's revive talent/crest will be used first on its first dead. On 2nd death, Treantaur can revive this hero once, but not twice.
4. Self destruct can only be used once on first death, not the 2nd time.
5. Heroes appear dead at the end of battle (raiding, Dungeon or HE) if revived by Treantaur.
6. In HE, there is a possibility that there are two similar heroes in the battle field or hero number above limit once hero is dead and revived by Treantaur. -
xltt
tag
Valaki már felnyomta a TH-t lvl 25-re (kiváncsi vagyok mennyi gembe fájt...
).
Elvileg erre lejet számítani:Level 21:
10x Walls
1x Gold Vault
1x Mana VaultLevel 22:
1x Gold Mine
1x Mana MillLevel 23:
1x TowerLevel 24:
10 x WallsLevel 25:
1 Army CampAz új hero meg a világ vicce szerintem... Defenzív játékmódokban (HBM, HT, WG) nem működik a skillje.
-
xltt
tag
válasz
Shokkolo #8704 üzenetére
Én is hasonló véleményen vagyok. Egyedül a Cupidra mondanám, hogy megéri (+10%). Esetleg még a Vladra, hogy OP-bb legyen, de a többié messze nem ér 80k shardot...
Nova96: Engem csak azért zavar, hogy nem lehet egyből felfejleszteni, mert most várhatok kb. 1 hónapot, hogy feljebb nyomjam az arany tárolókat. Vagy elköltök darabjáért kb. 1800 gemet, hogy egyből kész legyenek. Szóval kicsit érdekes, hogy nesze itt van, de jó esetben is 2 hét mire használhatod (5 építő egyből kezdve 13 nap/ db). Most nekem csak 4 építőm van, de lehet ezért beruházok az ötödikre.
-
xltt
tag
Itt vannak legendekre a 10-es skillek:
Paladin - Fortifies defenses. Reduces damage taken by 95% for 7 secs (9 sec CD)
Champion - Deals 330% DMG to 3 random nearby targets, inflicting Coma for 3 secs.
Ninja - Deals 800% DMG to target.
Succubus - Damages target by 44% of Max HP and reduces its attack by 44% for 8 secs.
Druid - Restores the HP of 11 nearby allies with the lowest HP by 290% ATK and increases their ATK by 33% for 5 sec
Atlanticore - Deflects DMG from all sources except buildings for 7.5 secs. Cooldown required 12.2 secs (up from 11.4 secs)
Vlad Dracula - Summons bats for 4 secs to bite upto 19 nearby enemies (up from 18) and restores HP. Causes 200% DMG and inflicts Fear
for 2 secs. Cooldown: 6 secs.Pixie - Deals 280% ATK at 3 foes & removes buffs. Heals 3 allies for 280% ATK & removes debuffs. CD: 5.5s. Has Lv 5 Scatter.
Orcsbane - Deals 380% DMG to enemies in front and slows them down by 75%. Restores HP to nearby allies equal to half the DMG dealt.
Moltanica - Deals 330% ATK and reduces target's ATK, ATK SPD, and MOV SPD by 90% for 6 secs. Cooldown: 6 secs.
Aries - Damages 5 Heroes by 350% ATK, reduces their energy by 100 and disables their skills for 5.5 sec. Cooldown: 7 secs.
Spirit Mage - Deals 380% DMG to 11 random targets.
Thunder God - Lightning strikes a random target (23 up form 21), dealing 470% DMG and inflicting Coma to all nearby enemies for 1.5 secs.
Pumpkin Duke - Increases ATK, ATK rate, and MOV SPD of allies by 55% for 8 secs.
Snowzilla - Deals 330% DMG every 0.5 secs to one nearby enemy for 4 secs and slows that enemy by 55% for 5 secs.
Grizzly Reaper - Deals 285% DMG to 7 enemies (up from 6) on the battlefield and restores HP equal to 15% of DMG dealt.
Immortep - Sandstorm for 6 secs. Has a chance to deal 300% DMG and inflict Coma for 1 sec. to units within the sandstorm.
Cupid - Increases friendly heroes' energy by 65 and DMG by 65% for 6 secs. Cooldown: 6 secs
Minotar Chieftain - Targets 55 random ground units (up from 50) in battle, dealing 230% DMG, inflicting Stun for 3.5 secs, and reducing
Energy by 70%. Cooldown: 6 secsSanta Boom - Deals 690% ATK and reduces MOV & ATK SPD near 2 targets for 4s. Cooldown: 7s. Has Lv 5 Self Destruct.
Warlock - Deals 460% ATK to 3 foes & reduces their MOV SPD by 85% for 6s. Lets 3 allies deflect 45% DMG & have immunity to one debuff for
5s. CD: 7s.Death Knight - Deals 600% AoE ATK to nearest foe. For 4s, 7 nearby allies (up from 6) are immune to one debuff. CD: 5s. Has Lv 5 Revive.
Siren - Deals 380% ATK to up to 9 foes in front and increases their damage taken by 34% for 5s. CD: 5s. Has Lv 5 Slow Down
Destroyer - Deals 460% ATK to 28 nearby foes (up from 26) & Stuns them for 2.3s. For 5s, boost ATK SPD by 55% & deflects 55% damage. CD: 6s. Has Lv 5 Life Drain.
10*: 5M gold, 400k HB, 550 flame. A jelenleg hiányzó 500k goldot nem lehet kiváltani gemmel. Előbb fel kell húzni az arany tárólókat.
-
xltt
tag
válasz
TheHessian #8552 üzenetére
Nem tudom, hogy mi a baj vele. Szerintem HBM-en az egyik leghasznosabb talent.
-
xltt
tag
Vlad, Aries Druid, Ork, Cupid, PD. Mind 160+; PD-Cupid 9/9, Aries- Ork- Vlad 8/9, Druid 7/9. Insc Vlad 100, a többi meg 90-95 körül. És mindegyiken a fő talent vagy a crest revive. Hero basek 17+, most kezdtem el húzni őket. Meg még annyi változtatás van, hogy én magic towereket használok.
Szerintem nem lesz még, mert a TW még nem kapta meg. És ők általában egy héttel előbb kapják a dolgokat. De ettől függetlenül lehetséges, hogy kivételesen mi leszünk az elsők.
-
xltt
tag
Nagyon jó kis base ez Nova96. Már a Q-t csinálom vele. Még egyszer köszönöm! És mindenkinek ajánlom, mert egy próbát mindenképp megér.
Egyéb: Holnap szerver idő szerint hajnali 1-kor (ez azt hiszem nálunk 8 óra) két órás karbantartás lesz. Kapunk érte 800 gemet 5000 HB-t meg 1000 meritet.
-
xltt
tag
Én olvastam. Az a talent kártya arra lenne, hogy két hero között cserélne talentet, ha jól emlékszem. Mondjuk én egy új PVP-t várok a legjobban, mert az aréna egy ....
(De azért remélem közelebbi tervek, mint pl. a troop talent
)
A baset meg szívesen kipróbálnám, mert amivel jelenleg nyomom, az kb. 80%-os rátát mutat, így inkább visszamentem O-ra.
-
xltt
tag
Kezdhetitek gyűjteni a gemet az új herora...
-
xltt
tag
Na csináltam egy accot a TW szerverre. Igaz még nem értem el a 3.000 mightot, így nem próbáltam még ki, úgy tűnik nem szükséges hozzá klán. Szóval szerintem random dobnak melléd játékosokat. De majd holnap letesztelem.
Viszont kicsit könnyebb itt legendásra szert tenni. 3 pörgetésből: Succ, Warewolf és lila slime.
-
-
xltt
tag
Várható update.
-
xltt
tag
Sziasztok!
Hú mennyi probléma van klánok terén.
Nos én is belépnék a közösbe. Két társat keresek jelenleg Boss 2-re, a későbbiek folyamán Boss 3-ra. Akit érdekel az keressen privátban!
-
xltt
tag
válasz
skorpio6369 #4476 üzenetére
Én úgy tudom, hogy csak akkor kapjátok meg a max. HB-t, ha legalább 30% sebzést okoztok (boss2-nél 24 millát). De ha mind az öten beleüttök 24 millát, akkor meg kell kapjátok.
Kipróbálni nem próbáltam, de azért lett megalkotva az új boss rendszer.
-
xltt
tag
válasz
robertinyo70 #4426 üzenetére
Hát ha veszel 50.000 gemet, akkor kapsz egy Spirite Mage-t, 150.000 vásárolt gem után egy Minotaur Chieftain-t. Ezt a kettőt garantáltan megkapod, feltéve, hogy vettél ennyi gemet. Ezeken kívül a gemből csak pörgetni tudsz hősöket, de semmit sem garantálja, hogy a kipörgött hősök legendásak lesznek.
-
xltt
tag
Szerintem a Merit arányokra gondol, nem túl ésszerűen vannak megállapítva egyes dolgokhoz.
Pl amit Bazsa14 is felhozott: 200 shardot veszel 900 Meritért (ebből 150-ért egy GC-t = 3000 skill exp.) vagy vehetsz Gelatinous Champion Essence 1500 Meritért, ami ugyancsak 3000 skill exp, csak sokkal többe kerül és még nem is marad +50 shardod.
Ezt a hivatalos fórumon is írták. Úgyhogy át kell nézni, hogy mit érdemes és mit nem megvenni.
-
xltt
tag
válasz
hádzsime #4281 üzenetére
Hali!
A frissítésben a "hero expedition" szerepel, az arénában lehet hozzáférni. Ez lényegében raid csak troopok és spellek nélkül. Napi 10 lehetőséged van (legalábbis szerintem nincs több, de én még nem vittem végig ma a 6.-nál buktam). 15 herot használhatsz egy "raid" során, amik közül, ha az egyik meghal, azt nem használhatod a nap tovább a hero expeditionban a server resetig. Egyszerre 6 herot rakhatsz le, ha az egyik meghal lerakatod a következőt. Itt győzelmenként HB-t és "Merit Pontot" kapsz, amit az új épületben beválthatsz, különböző dolgokra. Erről itt egy lista.
frantyi: Én ezt használom: link, igaz TH 17-nél, de 16-ra is van verziójuk és 6 basere is. G simán ment vele, amikor áttértem rá. Azelőtt az E-t csináltam. Viszont a tornyokat én lecserélném, illetve Pala helyett szereznék valami mást.
Ha esetleg nem jönne be, akkor még innen tudsz válogatni, de én ezt ajánlom.
zed111: Akkor (attól függetlenül, hogy még nem jött PD és Cupid) elég szerencsésnek mondhatod magad. Nekem eddig PD, Snowz és Ninja jött. A többit mind kifarmoltam (a Druid, Pala kivételével). Ezzel ellentétben smurfon, ahol csak pörgetéssel szerzek herokat (shard kell a klánnak) van : Immo, Cupid, Succ, és már jött 2 Druid is. És még csak 67 napja indítottam ezt az accot.
-
xltt
tag
válasz
killerhagyma #4270 üzenetére
Köszönöm!
Legalább most már az exp. bookoknak is hasznát veszem.
-
xltt
tag
Nincs mit!
Valaki, aki már megépítette az új épületet és van már lila EXP bookja az leírná, hogy mennyi HB-t lehet érte kapni?
Mert van 250 darab és ha sokat ad és tovább tudom fejleszteni a hőseim, akkor rááldoznám a 300 gemet, hogy befejezzem az egyik folyamatban lévő építkezésem.
-
xltt
tag
válasz
hádzsime #4141 üzenetére
Hali!
Régebben olvastam az oldalt, csak akkor még PD-m se volt és mindenhova best heroes: Pd, Sm, Cupid. Így inkább nem foglalkoztam az oldal ezen részével.
Igen, GR-t 6. heronak vettem meg HBM-re, mert jobban szeretem a több targetes herokat. Csak nagyon sokat kell rá költeni, mire lesz belőle valami, mert az alap skilljével semmit sem ér.
Viszont a válaszod alapján akkor veszek egy AC-t. Azért kérdeztem, mert a Minon kívül AC az egyetlen, ami meg tud szívatni raidnél. Legalább, ha ő is meglesz, akkor már "csak" skillre kell a shard.
Bossnál viszont hagyom a TG-t. A jelenlegi felállással 18-20 milliós köröket megyek és végig bent vagyok. A majdnem perma stun azt jelenti nálam, hogy fél percenként üt egyet, de azt a Druid lazán vissza healeli.
-
xltt
tag
Én Tg-t rakom elsőnek utána meg ahogy a sorban vannak. Amint Tg kap egy pofont nyomom a GA spellt (nem tudom mi a neve boss fight-nál). És így ki is húzom a 3 percet. Mivel Tg-t üti így neki gyorsabban töltődik fel az energiája, így elcsúszik a stunja Immohoz képest. Champ meg a berserk miatt stunnol máskor mint a többiek.
Nekem ennyi a Boss taktikám.
Tehát szerintem az egyik stunos herodat rakd először, mert így nálad Immo és Tg stunjából az egyik mintha nem is lenne, mert egyszerre aktiválódnak.
-
xltt
tag
Tudom, hogy más, de talán Cupid is tud segíteni, hogy tovább bent maradj (nem vagyok teljesen tisztában vele nekem nincs).
Szerintem jobb az Immo, mint a Succ. Nekem 10-20k-t sebez és folyamatosan, míg a succ 5-7 mp alatt beverne egyszer 35 k-t. Tehát Immo nekem skill sütésenként hoz szerintem min 100-150 k-t, ezzel szemben suc 35-öt. Egyedül a sebzés csökkentés lenne pozitívum mellette, de Immo meg stunnol.
-
xltt
tag
Én ugyan azt használnám arénában támadásra, mint amit védekezésre írtál.
Bossra: Champ, Immo, Tg, Druid, Cupid (ha van 6. base akkor Succ). Én is ezeket használom, csak Cupid helyett PD van és simán megy a boss 2 (majdnem perma stun), pedig csak a Champen van bosshoz illő talent( berserk 1/5).
Taknyot meg tökmindegy milyet veszel, ár-érték arányban ugyan az (lila takony 150 shard 3000 skill xp, kék takony 30 shard 600 skill xp-> 1 lila = 5 kék mind shardban mind skill xpben).
Én is kérdeznék egy hasonlót: Ti mit hol használnátok?
Druid Lvl 143 5/9 Scatter 4/5
TG Lvl 137 5/9 Revive 2/5
Immo Lvl 135 5/9 Stone skin 2/5
Pd LVl 134 6/9 Revive 4/5
Champ Lvl 133 3/9 Berserk 1/5
Snowzilla Lvl 130 3/9 Flame Guard 2/5
Pala Lvl 120 3/9 Revive 1/5
Ninja Lvl 120 3/9 tenacity 2/5
Gr Lvl 117 4/9 stone skin 4/5
Succ Lvl 80 3/9 Blade shell 2/5Jelenleg ezek a felállások mennek nálam:
Arénában: Druid, Tg, PD, Immo, Succ, Ninja
Raid/ dungeon/HBM: Pd Snowz TG Druid Immo
Boss Champ Tg Druid Immo PdViszont 12 nap múlva meglesz a 6. base és nem tudom bossnál mi lenne a jobb (snowz ninja succ)? Illetve raid- dungeon- HBM-nél mit használnátok 6.-nak ? Esetleg egy AC beférne valahova?
-
xltt
tag
válasz
dzsonesz #4115 üzenetére
Pedig jó lenne...5k HB, 500 shrad és 300 gem a jutalom az elsőnek. Most vagyok 5600., még 5000-ren belülre tudom hozni magam (de jobb lenne tudni, hogy mitől függ a guild helyezés), akkor talán részt tudok venni benne. De ez még a jövő zenéje.
Csak gondolom megint kell valami, amiért fizetni fognak a játékosok. Mint a Mino, hozzá a heroes trial (amit Mino nélkül nem viszel végig), utána Moltanica, ami érdekében lebutítják a PD-t.
De az is lehet, hogy nem is lesz telóra, mert számomra meglepő, hogy facebookra jött ki elsőnek.
-
xltt
tag
válasz
dzsonesz #4112 üzenetére
Én ezt a torch battlest nem igazán várom ( meg nem igazán értem). Miért kell olyan frissítéseket, újításokat betenni a játékba, ami csak a top játékosoknak szól... és a játékosok legalább fele nem vehet részt rajta?!
Top 100 klán...facen van kb. 3500. Ha ezt átvetítjük androidra, akkor a 250k klánból részt vehet 5-10k benne. De ha pl. 1000-nél húzzák meg a határt, akkor az ismert magyar klánok közül 2 vehet részt benne.
Most én mint szólós dönthetek, hogy vagy belépek egy nagyobb klánba és részt veszek a torch battles-on, búcsút mondva, az így is szűkös HB forrásomnak, vagy lemondok a torch battles-ról és megmarad a HB forrásom. Jelenleg egyértelmű, hogy melyiket választanám.
-
xltt
tag
válasz
hádzsime #4034 üzenetére
Nekem is van több, de ezek nem igazán zavarnak, csak a raid során nem működő varázslatok, mert akkor bukom a heroim és várhatok, amíg újjá élednek.
De nálam is előfordul, hogy nem veszi be a troopokat, már az a meglepő, ha nem "recording failed" ír, ha megnéznék egy battle reportot, Bazsa14 által írt aréna probléma is "működik". Igaz nem olyan régen játszom (kb. 6-7 hónap), így nem tudom milyen volt a játék a legelején, de mostanában azt veszem észre, hogy a minőség egyre ....abb, viszont arra egyre inkább rámennek, hogy minél többet fizessenek (főleg Húsvét óta).
järgenGuRu: Town Hall-t, tornyokat, tárolókat fejleszd első sorban. Így 1-2 nap játék után már farmolhatod az A HBM-et (kék portál a bázisod oldalán Fight Now felirattal). A Herokat ne fejleszd Lvl 60-nál feljebb, kivéve, ha Legendás. Inkább gyűjtsd a HB-t és majd, ha lesz egy Legendásod (legkésőbb a napi ajándékokból kapsz kettőt), akkor azokat fejleszd. A többit meg megveheted Shardból. Tanácsolom, hogy az első Thunder God legyen, az egyik legalapabb hero és mindenhol jó. Így ennyi jut eszembe.
Bázis típusokat itt találhatsz Town Hall nagyság szerint.
-
xltt
tag
Sziasztok!
A frissítés óta Ti nem vettetek észre semmi "furcsát" a spellekkel kapcsolatban?
Nekem a Restoration szinte nem is működik. Hiába áll benne a gyógyítani kívánt egység nem gyógyítja, csak elvétve (mondjuk 10 mp alatt 2-szer 3-szor). GA meg néha mintha nem is lenne, ugyanúgy sebzik az egységeim.
Persze egyik se állandó, úgy 10-ből 1-2-szer.
-
xltt
tag
válasz
Mazda6_2.0D #4005 üzenetére
Nekem ha nem is simán, de lement garrison nélkül. Ezt a bázist használom, azzal a különbséggel, hogy az épületeket a 4 sarokba pakolom egy-egy army camp köré. Így csinálatm a G-t. H-nál annyit változtattam, hogy a tornyokat kiraktam a négy sarokba és a helyükre minél nagyobb HP-jú épületet tettem a falon belülre. De azért még maradok a G-nél, H-nál még könnyen bukhatok (két Herom maradt, de szerintem azok is csak azért, mert Reviveosak).
-
xltt
tag
válasz
Logeeen #3951 üzenetére
Én is így vagyok 19000 might körül.
Mondjuk én megoldottam, hogy a smurf accjaimat raidelem. Kirakom a tárolókat egy sarokba és már meg is van oldva építésre. Ez a megoldás még a napi gemre is jó, csak a quest boardra nem...sajnos. Igaz egy kis HB-ba kerül, de nekem megér kb. 200 hb-t 2M arany.
-
xltt
tag
Megújul a boss rendszer...
-
xltt
tag
válasz
bokorugró #3781 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Én is gondoltam már, hogy Pala helyett mást kéne húzni, de egyenlőre még a Boss csapatból nélkülözhetetlen, ezért húzom.
De ezek közül valamelyikkel tudnám pótolni:
Champ 106 3/9 5/5 Deadly Strike
Ninja 109 3/9 2/ Tenacity
Succ 80 3/9 2/5 Blade Shell
Snowz 80 3/9 2/5 Flame GuardÉn a Snowzillát választanám, csak még sok HB kell neki.
Azt nem tudja valaki, hogy kb. mennyi gem az a +200k arany a TH 17-hez?
-
xltt
tag
Egy olyan kérdésem volna, hogy szerintetek folytassam lassú utam a 6. hero base felé, vagy vágjak bele a TH 17 építésébe?
Igazából arra irányul a kérdés, hogy dob-e annyit a TH 17, hogy menjen a G HBM.
Jelenleg ezzel megy az F két kettes lila garrisonnal (húzás miatt):
103 PD 5/9 4 Revive
115 Druid 4/9 1 Deadly Strike
117 TG 4/9 2 Revive
109 Immo 3/9 2 Stone Skin
110 Pala 3/9 1 ReviveMég csak mostanában tértem át az F-re, ezért még nem próbáltam a G-t, így nem tudom mekkora a különbség a kettő között.
-
xltt
tag
válasz
sirmalac #3741 üzenetére
Hali!
Igen én is a reviveosat húznám, a többi meg garrison.
TG-t érdemes beszerezni. Druid után a legalapabb hero és mindenhol tudod használni.
HBM-nél a D-re még gyúrj egy kicsit. Nem tudom, hogy a Ninja, Druid, Pala hármason kívül még mit használsz, de oda kellenének neked olyan 90-100-as herok szerintem. Illetve még sokan használják/ták a 40:1 bázist, ha gondolod egy próbát megér (nekem nem jött be).
Klánok meg, amiknek gyakran megfordulnak itt a képviselőik: Hunnia (skorpio6369), Whisky (Atus85), Vegzet: (Land), Legenda007 (beci0330). Nem tudom hol van felvétel, de keress rá a klánokra, vagy írj a leadereknek. Ők biztos többet tudnak segíteni ebben, mint én.
-
xltt
tag
válasz
lacika0926 #3736 üzenetére
Máshogy nem, csak ha kikeresed a ranglistából (jobb alsó sarok serleg). Kérdezd meg hol áll és akkor rá tudsz keresni.
Más: Érdemes mindig magatoknál tartanotok 300 gemet. Ha szerencsések vagytok, akkor tolhattok egy ingyenes talent rollt. Hála a Quest Boardnak
-
xltt
tag
válasz
Baulu81 #3720 üzenetére
Könyvek: EXP-et tudsz adni a Heroidnak. Úgy mint a Hero Skillnél, csak itt a TP csíkot nyomja.
Edit mód: rámész és vagy csak bizonyos épületeket, vagy az egészet letudod szedni, hogy újra rakd (a játék alján van egy lista amiből választhatsz, hogy mit szeretnél lepakolni). Épületeket nem lehet eltüntetni, tehát amit már a múltban megépítettél, azt muszáj leraknod újra. Amúgy egész jó, csak a falakat megoldhatták volna jobban, mert elég rossz egyesével pakolgatni.
-
xltt
tag
Én egyet értek tuszy-val, mert ez tényleg nem kihívás. Vegyük pl. a közepét, Lvl 10. Ez 30 herot jelent. Legyen a legkönnyebbnek vett Paladin a példában. Most HP növeléssel legyen 120.000 HP-juk (talán még keveset is írtam).
Szerinted van a játékban olyan, aki leveri ezt a kb. 150-es 30 herot 3 perc alatt, pláne ha még a skilljüket is el sütik és csökkentik a rájuk mért ütések erejét? Max. a top 10, de még azt is kétlem. És akkor még nem is beszéltünk a TG, PD, stb. herokról.
dzsonesz Én simán kinézem, mert oda van írva a szintek alá, hogyha teljesíted a trialokat, akkor nyerhetsz herot. Nem tudom hogy megy, mert nekem eddig csak HB-t adott. De elvileg minél magasabb a trail szint, annál nagyobb az esély, hogy nyerj herot (gondolom azt, ami jön a trialban ellened).
-
xltt
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki van rá mód, hogy smurf accról át tegyek egy herot a mainre?
Szerintem nincs, de valaki régebben írta nálunk klán chatbe (csak nem tudom ki) és gondoltam megkérdezem, hátha van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban.
-
xltt
tag
Nem tudom mennyi az a kevés, de én a Druidot húznám először.
Champet hagynám egyenlőre, míg nem tudsz egy klánból kiszedni egy kis HB-t.
A Hunnia klánt tudom ajánlani, minden nap boss 1, heti 30 shard. Ha nem is tudsz a top tízben lenni, akkor is kapsz a 30 shardért 3500 HB-t.
-
xltt
tag
válasz
Mazda6_2.0D #3298 üzenetére
Helló!
100 kell nekik. [link]
-
xltt
tag
Sziasztok!
PD-nek mi az ideális talent? Most sikerült kipörgetnem és 4/5-ös Reviveval kaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest