- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokorugró
tag
válasz
Grendar777 #11233 üzenetére
Sehogy, csak egyszer aktiválódik.
-
bokorugró
tag
válasz
pcpunisher88 #7534 üzenetére
Csak az arena, dungeon és raid számít bele. Forrás: [link]
Nekem éppen ma lett meg. -
-
bokorugró
tag
Ok, de nem ez volt a kérdés :]
Szóval a vlad meg az immo skillje több ellent sebez. A kérés az, hogy több ellent is lassít a slow down vagy csak azt az egyet akit támad direktben az immo/vlad.
Ami furcsa, hogy a slow down-nál nincs odaírva, hogy"Only affects normal attacks, not skills.", ergo mindenkire kellene, hogy hasson. -
bokorugró
tag
A slow down talent hat a hős skilljére is, pl. drakula vagy immo esetén?
-
bokorugró
tag
Pörgettem egy pixit. Akinek van, annak mi a tapsztalat vele, éremes húzni? Jelenleg ezekkel tolom: driud 180, tg180, pd 179, immo 179, gr 176, cupid 176. Egyelőre nem látom, hogy hol lenne jó. Talán arena (de ezzel nem foglalkozok) meg lost realm, csak kérdés, hogy megére-e ennyit a húzása.
-
bokorugró
tag
Tapasztaltatok már olyat, hogy storm 3-ban valamelyik hősnek leesik a HP-ja a semmitől? Tehát nem őket üti a bosst és mégis meghalnak. Nálunk az SM és a GR játsza ezt. (ritka, hogy nem, és sikerül visszatornászni a GR hp-ját)
-
bokorugró
tag
válasz
Saskakas18 #6426 üzenetére
Tehát ha jól értem, akkor ha fent van az egész klán háromig és ha mákunk is van, akkor még össze is jöhet annyi?
Nyilván erre sok példa lehet itt a fórumozók között.... -
bokorugró
tag
Itt le van írva, hogy melyik ládából mi pottyanhat: Castle Clash Items
-
bokorugró
tag
-
bokorugró
tag
válasz
robertinyo70 #5812 üzenetére
Innét válassz bázist TH17-re, nekem működött vele H (bár ez hős függő is): [link]
-
bokorugró
tag
válasz
robertinyo70 #5813 üzenetére
Én ezek közül a cupid, sm, immo, aries, tg,druid hatost tolnam. Inkabb a tg-t erőltetném a gr helyett, ha csak 5 helyed van.
-
bokorugró
tag
válasz
sirmalac #5787 üzenetére
Arra már nem emlékszem, hogy hányas insctiptionnel kezdtem, de 21 után már érdemes rápróbálni, hiszen akkor már be tudod rakni a cresteket a hősöknek.
A bázisom 18-as: [link]
Ha az I megy, akkor érdemes rápróbálni a J-re, mert nem igazán nehezebb, legalábbis én nem vettem észre. -
bokorugró
tag
válasz
laca17kecske #5053 üzenetére
5/9 már elég jó.
-
bokorugró
tag
Mit gondoltok, érdemes PD 5/5 heavy blow-t lecserélni 2/5 berserkre, vagy inkább a törpe 1/5 berserket cseréljem?
Bosshoz nem tudom melyik jönne jobban. -
bokorugró
tag
válasz
robertinyo70 #4873 üzenetére
Érdekes, mert a netes játékban és az androidosban is ugyanaz az ID-m. Hmmm, ha biztosra akarsz menni és van paypal fiókod, akkor innét tudsz venni gemet: (előtte lépj be a gamil fiókodba amivel a játékot használod):http://cc.igg.com/shop.php
-
bokorugró
tag
válasz
robertinyo70 #4871 üzenetére
A játékból közvetlenül nem tudsz venni gemet, próbáld az IGG-től: http://cc.igg.com/
-
bokorugró
tag
válasz
hádzsime #4749 üzenetére
Nekem ma 2 pala, 1 druid, 1 hoember meg 4 zselatin pottyant.
A hómebert érdemes feltolni?
jelenleg lvl: 160 druid, 155 imo, 152 gr, 158 tg, 152 pd, 140 törppe a felállás.
Nem tudom hova lenne jó....Gondolom max a törpét lenne érdemes lecserélni, de az meg kell bosshoz. Valaki használ hóembert? -
bokorugró
tag
Régebben valaki írta, hogy hány % esély van a különböző szintű talntek pörgetésére. Rémlik valakinek? Amúgy cupidra hány % az esély?
Dilemmázok hogy cupidra kellen próbálkozni vagy inkább talentre. -
bokorugró
tag
Mit gondoltok a GR-t vagy az immo-t érdemesebb előbb 140+ra húzni?
-
bokorugró
tag
válasz
Fannesz #4247 üzenetére
Shardot többféleképpen szerezhetsz:
- van olyan quest aminel shard a jutalom (sárga tábla 10 óránál)
- teljesíted valamelyik sárkányos challanget (kék barlang)
- dungeonokban harcolszEventek:
- rámész valamelyikre és "Go to page". Itt le lesz írva, hogy milyen feltételek vannak. Jellemzően venned kell gem-et pénzért és akkor ha mákod van még nyerhetsz is valamit a gem-en felül. -
bokorugró
tag
válasz
lajbi101 #4235 üzenetére
Vegyél fel egy új email címet droidba (ha azon játszol) és ezután a játékban a settings-ben a switch gombbal tudsz account-ot válatni. Így persze több account-tal is játszhatsz.
Boss-ból 3 fajta van. A 3-as a legerősebb és ezzel is lehet a legtöbb HB-t összeszedni. Persze a másik oldala a dolognak, hogy többe kerül egy-egy boss harc (több shardot kell beadni) indítás. -
bokorugró
tag
Már tágytalan, megtaláltam :]
-
bokorugró
tag
Ez a tojás törős akció hogy működik? Csak akkor ad tojást ha az 1400 gemes csomagból vásárol az emberfia? Vettem a 3600-asból de nem történt semmi. Hol kellene látnom tojásokat?
-
bokorugró
tag
Újabb mélyterasz 12:30-kor.
-
bokorugró
tag
Érdemes a tojás törős témára áldozni? Valamit lehet tudni, hogy hány % esély van, vagy azt titokban tartják?
-
bokorugró
tag
Aki TH17-el már több bázist is próbált, melyik vált be a legjobban?
-
bokorugró
tag
A Tg-t vagy az immo-t érdemesebb előbb 120 főlé húzni?
-
bokorugró
tag
Én is ezen [link] keresztül vettem paypal-lal, szóval műxik.
Lépj be a goolge fiókodba, valamint a castle clash-ben ellenőrizd, hogy ugyanahhoz a gmail fiókhoz van linkelve a játék. Utána bökj rá fenti linkre. (Persze előfeltétel, hogy legyen paypal fiókod is a káryával amiről fizetni akarsz).
-
bokorugró
tag
Egy kis vásárlási segítség kellene. A tableten három account van felvéve, és mindhárommal tolom. A harmadik acchoz akarok gemet venni, de amikor kiválasztom, hogy mennyi gemet vennék, akkor az elsőhöz tartozó emailt dobja fel, hogy ahhoz adjam meg a kártya adatokat. Ez normális? Így nem az első acchoz tartozó játékoz megy majd a gem?
-
bokorugró
tag
válasz
KohanTroon #3559 üzenetére
A videó róla: [link]
-
bokorugró
tag
A tajvani szerveren van olyan hős, aminek a megjelenése itt is várható? Van valami infó róla?
-
bokorugró
tag
válasz
Mazda6_2.0D #3131 üzenetére
Persze a talentre gondoltam, csak nem jutott eszmbe, megnézni meg lusta voltam :]
-
bokorugró
tag
Mit gondoltok, a TG, Immo, driuda, succ, champ csapatból melyiknek kellene először valami normális skill és mi lenne az?
-
bokorugró
tag
válasz
hádzsime #3104 üzenetére
Most 16-os a TH. Tudom hogy kevés a falad és azért törnek ott be (vagy alacsony szintű), de erre írtam, hogy próbálj meg a bejárattól elvenni 1-1 faldarabot és azzal egészítsd ki.
Itt is megerősítette Mazda (#3106), hogy az E egyszerűbb mint a D. Emlékeim szerint D-ben talán több a repölő egység vagy a kentaur, azert szopóbb. -
bokorugró
tag
válasz
hádzsime #3088 üzenetére
Azért bontják, mert oda 3 soros fal kellene. Én a helyedben a bejárattól elvennék inkább 1-1 építő elemet és három sorosra csinálnám a falat ott ahol bontják. Nekem is volt ilyen, de azóta nem bontanak, úgy hogy a vaultok is falon belül vannak, ahogy neked.
Az enyém:[link]
-
bokorugró
tag
A frissítéssel a HBM-eknél nem variáltak? Az uccsó három E-t zsinórban buktam...
-
bokorugró
tag
Mit gondoltok, a druidát vagy a TG-t érdemesebb előbb 100+ra fejleszteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest