- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Treavis
csendes tag
válasz
frantyi #8036 üzenetére
Nekem ezzel megy:
Én felállásom: 2. sor Ork, Vlad, Aries (2/5 Revit, 8/9)
3. sor PD, Frost W (7/9)Barát felállása:2. sor Aries (5/5 Revit), Molt (5/5 Revit), Pixie
3. sor Ork, PD (5/5 Revit)Egybe nem igen megy le, de 2-3 próbálkozásra igen (de egyszer volt már, hogy egybe lement). A lényeg, hogy ne lője el a skilljét. Ehhez az Ariesek felváltva nem engedik, plusz még annyira lassúak a boss ütései (Molt, FW), hogy nem tudja ellőni a skilljét. Igazából, hogy Pixie ér valamit, vagy sem, azt nem tudom, de csak ezzel a "baráttal" tudom lenyomni. Persze kell hozzá szerencse is, hogy minden klappoljon, de általában 1-1,5 perc elteltével mindig felhúzza a shieldjét..De 2. vagy 3. alkalommal már vége a bossnak.
-
Treavis
csendes tag
válasz
Shokkolo #7889 üzenetére
Most nyomtam le. Egyáltalán nem nehéz, csak kell hozzá 2 Aries (az egyik 5ös revites, de a top 10 játékosoknak mind az van), 2 Ork, meg egy pár hero, akik lassítják (santa, molt, stb.) én Frost Witchet használok.
Rier A deflectes se nehéz, csak ezek mellé még kell legalább egy Pixie, vagy 1-2 magas Scatteres hero.
-
Treavis
csendes tag
Nem kap semmit a segítő. Igazából tudatában sincs, hogy segített neked. Egy barát viszont nem lesz elég, mert akit egyszer behívtál azt fél óráig (ha jól emlékszem) nem hívhatod be újra. Mivel én is csak egy 5 fős klánban vagyok, ezért azt csináltam, hogy felraktam egy régebbi CC-t és a top 20 játékost bejelöltem (gondolom Rier is ezért kért egy régebbi verziót), mint barát, és így nagyon simák a bossok. (az update után el kell fogadnia a barát felkérést annak, akit felkérsz és ezt nem igen teszik meg).
Akinek esetleg még kellene régebbi verzió
-
Treavis
csendes tag
-
Treavis
csendes tag
Nyugi, szerintem ez az új LR shop be fog tenni a goldnak legalább annyira, mint az insc a manának... Legalábbis ha magamból indulok ki, mert én mindent megvennék belőle, amit goldért lehet. Ettől függetlenül örülök neki, hogy majd használhatom is valamire a goldot, mert mindig maxon vannak a tárolóim.
-
Treavis
csendes tag
Nem tudom, én csak a corner baset használtam, de sokat buktam, ha felülről jött minden. Úgyhogy inkább visszatértem a sima Caixa-ra és 100%-ban csinálom a P-t. Csak azért ajánlottam őket, mert tényleg minden második raidnél ilyen vagy hasonló baseket látok...Gondoltam akkor annyira használhatatlanok nem lehetnek.
Más: ki hogy látja... Megéri szerintetek ez a jövőheti shardos hero a 20k-t? Nekem elég gyengének tűnik. Legalábbis ár-érték arányban.
-
Treavis
csendes tag
Nyugi én is pörgettem már el ezen a eventen 8k gemet és csak 1 druidot kaptam. Igaz a 4 ládám egyikéből megkaptam a cupidot, amit akartam. De ez nekem ilyen nap volt tegnap, Fortuna mellém állt és minden jött. Én is meglepődtem, hogy egymás után potyognak a legendek. Csak sajnos ez is olyan, mintha semmit se pörgettem volna,mert nem veszem hasznukat. Már mightot se növelek, mert megvan a 80k és efölött már nem akarom "húzni".
A 2k-s eventhez meg annyit fűznék, hogy oké, hogy "random", de amikor én is 2k-nként pörgettem és egy ládát nyitottam, addig semmit nem kaptam a ládákból. Amint 4-et nyitottam igen. Egyik ismerősöm 4 hónapig spórolt, 5 ládát nyitott és Ő is megkapta a heroját a ládákból. Persze biztos van aki egy ládából kapott moltanicat, ez csak egy észrevétel volt részemről.
-
Treavis
csendes tag
Tényleg kéne kezdeni valamit a többszörös legendekkel. Elpörgettem ma ~4k gemet. Szépen kaptam (vlad, cupid, snow, succ, 2 immo), nem is panaszkodnék, de már mind megvolt legalább egyszer...
-
Treavis
csendes tag
válasz
vendingo #7191 üzenetére
Hali!
Nekem is van egy. Ahogy látom masterfghdd már kivesézte a LR-t, nagyjából ugyanez vonatkozik arénára is. Tehát ha nincs az ellenfélnél aries, akkor 99% siker, ha van, akkor akié előbb lövi el a skilljét. Én raidbe is használom, mint robertinyo70, és öröm nézni, ahogy az 5/5 revites csapatokat szedi le. Szóval szerintem Snowz helyett simán elfér. Nekem régen Snow-t váltotta GR, GR-t pedig Aries. Egy nagy negatívumot fedeztem fel csak vele kapcsolatban (de lehet, hogy elnéztem, mert még most se nagyon egyértelmű), hogy Bossra nem hat a skillje, csak a dmg-et nyomja el.
-
Treavis
csendes tag
-
Treavis
csendes tag
válasz
IMIIKE1998 #7037 üzenetére
Arra gondolt, hogy csinálj saját klánt. Ott tényleg annyi az adó, amennyit beledobsz. Boss 1-nél az 50 shardot meg nagyon könnyen ki lehet gazdálkodni.
-
Treavis
csendes tag
válasz
pcpunisher88 #6947 üzenetére
Nekem ma egész szépen jött. Kb. 600 shardot kapartam össze, de nekem is egyre több az 5-ből semmi. Azért régebben legalább egy, de inkább kettő adta. Amúgy az a 28% nem éppen annyi a wiki szerint se (vagy már frissítették).
"100% completion ~ 14% chance of Shards
50-99% completion ~ 7% chance of Shards"storm3: Osztom vendingo véleményét, én is Tg-re gyűjtenék. Champot még megéri talán megvenni a bosshoz, de Paladint még véletlenül se. Ő az akit 100%, hogy ki fog pörögni valamikor, és ennek ellenére sehol sem fogod használni.
-
Treavis
csendes tag
Erre gyűjtöttem, hogy a Cupid esélyét megnöveljem az eventtel. Most a 8k gem nem érdekel különösebben (ingyen volt), amúgy is elpörgettem volna, ha nem rá, akkor santa miatt. Egy hónap és megint megvan 6-7k és másra úgyse használom, csak herot pörgetek (néha warehouse slotot nyomok).
Meg amúgy is a pozitív oldalait kell nézni a játéknak, különben már rég dobtam volna a kukába.
e=mc²: Nekem szerencsém van eddig. Három kicsim van. Egyiken: Cupid, Snow, másikon: Vlad, Snow, harmadikon: Aries. A fő accon pedig: PD (3 db), Vlad, Aries, Snow, Ork és mostmár Cupid is.
-
Treavis
csendes tag
A mai nap folyamán az eventet meglátva, úgy döntöttem ideje elköltenem "megtakarításom" (~9k gem). Ebből kb. 8,5k ment el hero rollra. Az eredmény egy Pala és egy Succ....Mondom sebaj, még a láda nyitogatás hátra van. Ez nekem 4 ládát jelentett. Első 1200 HB, második 1000 HB. Itt már kezdtem egy kicsit ingerültebb lenni. Harmadik láda 1200 HB. Itt gondoltam arra, hogy nem reggel kellett volna, hogy ezzel a gyönyörű eredménnyel elrontsam a napom. Negyedik láda a Moltanica mellett nagyon várt kis íjász barátunk Cupid. Boldogság. Happy End. És így indult remekül a napom. Már csak Santa és Pixie hiányzik.
-
Treavis
csendes tag
válasz
robertinyo70 #6770 üzenetére
Természetesen azt a 6 herot fejleszd, akiket a leggyakrabban használsz. Nálam első lenne a druid, a magasabb gyógyításért. Kivéve, ha ismeretlenekkel mesazol. Ebben az esetben a PD legyen a legmagasabb szinten, mert sokkal könnyebb úgy teamet találni a mesahoz, ha a druid helyett a PD jelenik meg a nevünk mellett.
Szerintem egyenlőre felesleges a kisebb szintű, alig használt herokkal foglalkoznod. Előbb nyomd fel az alap csapatot 9*-ra és utána jöhet a többi. Előbb utóbb úgyis mind eléri azt a szintet. Nekem is már 11 9* herom van (igaz a többséget sehol se használom).
-
Treavis
csendes tag
Csak nekem tűnt fel, hogy mióta berakták az új HBM-eket, azóta alig ad XP-t a végén (O-t csinálom)? Nekem kb. 50%-ban gold meg manna jön, régen meg 90%-ban XP.
-
Treavis
csendes tag
5504-es hozzászólásban raktam ki egy képet, én azzal csináltam sokáig a J-t GR, Immo, TG, Pd, Driud, Snowz/Aries 6-ossal. Csak miután kipörgött Vlad is azóta lecseréltem, mert meg tud szívatni, ha a bázis bal oldalától közvetlenül jönnek. Tegyél 30-30 guardiant a campekbe és mennie kéne.
-
Treavis
csendes tag
válasz
Padawan333 #5907 üzenetére
Igen, akkor is ki lehet őket szedni/cserélni.
-
Treavis
csendes tag
HBM K-O Nem is annyira vészesek.
Most még nem húzzák feljebb a szinteket. Ami a valószínűleg jövő heti frissítésbe lesz:
-HBM 2
- 80 új dungeon (ebből következik szerintem, hogy lesznek új szintek a későbbiekben)
- Santa
- Inscription max level 80 helyett 100 lesz
- + 10 herod lehet a hero altarban (60 helyett 70)
- magic buy button ( megveszi az előtte elhasznált spelleket. legjobb újítás)
- lehet meritért venni 2. talent darabkákatEzeken kívül még lesz bug fix, meg az új dungeonokhoz kerülnek be új achievementek.
-
Treavis
csendes tag
-
Treavis
csendes tag
válasz
frantyi #5851 üzenetére
Szerintem édes mindegy, hogy kinek mit adsz( Lvl 1-2-es Sorch és társai esetén szerintem felesleges ilyeneken gondolkodni). Az Atk, HP értékeket így is növelik. Nekem egyedül GR-nek van tudatosan adva a Sprint, mert nagyon lassú. A többit meg csak elosztottam a többi hero között.
-
Treavis
csendes tag
Köszönöm a választ! Van PD-m, meg már az alap csapat kivan maxolva inscribe-ot tekintve. Meg az utolsó 2 szintugrásnál se tűnt fel változás, de azért 10k ugrás már sok, ezért gondoltam inkább megkérdezem.
LR meg nem igazán érdekel. A nagyon bika csapat kivételével az összeset le lehet nyomni 10 másodperc alatt PD-vel tankolva. Meg igazából el is ment tőle a kedvem. Silver ládából állandóan kék gold packet kapok, a 4 arany ládámból meg 1-be chest (berserk), a másik 3-ba meg kétszer 5k-s kék kristály meg egyszer lila gold pack...Így lenyomogatom naponta, de nem igazán érdekel.
golhun heroes altarra rámész -> "hire with shards" és amit bead első oldalról veszel valamit.
-
Treavis
csendes tag
Ha heroes trialra gondolsz, akkor lvl 1-en sikerült
Más. Akik elérték már az 58k mightos határt azoktól kérdezném, hogy mekkora a különbség a raid/ expedition ellenfelek között az 1-2 szinttel alacsonyabb szinthez képest? Most járok 47k-nál, jelenleg easy minden, és ha hasonlóak az ellenfelek a mostaniakhoz, akkor gyorsan összekaparom azt a 10k mightot a sokkal jobb belépési ajándékért
.
-
Treavis
csendes tag
válasz
masterfghdd #5620 üzenetére
-
Treavis
csendes tag
válasz
Padawan333 #5581 üzenetére
Utolsó kb. 20 (free gemes) rollomból kaptam: 2 Pd-t, 1 Ariest, 1 Vladot (mellé még 1 AC és 1 Champ). Szóval nem igazán értek egyet veled. Csak a szerencsén múlik.
-
Treavis
csendes tag
válasz
Saskakas18 #5565 üzenetére
80.
-
Treavis
csendes tag
válasz
hádzsime #5546 üzenetére
Én a 163-as reviveos PD-vel tankolok (aminek kb 15k-val meg is nyomtam a HP-ját). Kb. kétszer el is lövi a skilljét mielőtt meghal, aztán még egyszer mikor visszatér. Így mindig nyerek. AC-t csak a kastély foglalásnál szoktam használni, ha megindokolja az ellenfél (molt, mino, sm, stb).
sodokan: Szerintem ott csak az alap statok vannak, de él minden hol. Nekem a druidom 8k helyett most 11k-t healel. A hp növekedés nem annyira feltűnő, de azért érezhető.
-
Treavis
csendes tag
válasz
Mazda6_2.0D #5487 üzenetére
Én ezzel csinálom a J-t.
-
Treavis
csendes tag
"100+ -os hősökkel (pd nélkül) kb 25 perc alatt lehet lenyomni, 3750 HB-t ad." idézve Voxitól.
Sebastian15: Én amíg nem voltak legendjeim ezeket használtam: Angel, Pain-da, Assasin, Serpent Queen, Executioner. De 80 fölé szerintem nem érdemes tolni őket. Inkább tartogasd a HB-t, shardot a legendekre. Előbb utóbb úgyis jönnek majd.
-
Treavis
csendes tag
válasz
pcpunisher88 #5220 üzenetére
Semmi máson nem múlik csak a szerencsén. De szerintem nekem előbb lesz 20 PD-m, mint Cupidom.
-
Treavis
csendes tag
Miért nincs egy rohadt trade opció ebben a játékban...
Cupid, Aries és többé kevésbe Drakula, ezekre vadászok, erre ma leesik már a 3.PD-m.
(az egyéb végtelen számú shardos herot már nem is említem). Miért nem lehet ezeket elcserélni másokkal, vagy eladni valami hasznosért (shard, merit gem)?!
Igaz, hogy hülye kérdés, mert akkor nem dőlne a $$, de akkor is.
-
Treavis
csendes tag
válasz
robertinyo70 #5162 üzenetére
Tudtommal nem lehet név szerint keresni. Mondjuk ha tudod a mightját, akkor kikeresheted a rangsorból.
golhun: Menj rá egy hero "adatlapjára", ahol a skillját is szoktad növelni, ott alul lesz egy ilyen felirat, hogy "Change". Itt tudsz új telentet pörgetni a heroknak. Ez 300 gembe kerül, vagy talent refresh carddal is megoldató, amit 300 meritért lehet venni a warehauseban.
-
Treavis
csendes tag
válasz
banderassss #5101 üzenetére
SM, Molt, Mino kivételével mindent adhat. De szerintem még a Dracula sincs hozzáadva ehhez a részhez, mint a heroes trialhoz sem (de ez csak tipp, lehet itt hozzáadták).
-
Treavis
csendes tag
Nem szeretek ezek alapján a videók alapján következtetéseket levonni, aki ilyen videót csinál már beledobta egy autó árát a játékba és megvan neki mindene best talentekkel.. Itt is volt 4 PD és 3 Cupid ( ha jól számoltam). Én csak arra akartam rávilágítani, hogy ha lassítani akarod a bosst, akkor ne a Shamant, hanem a FW-t húzzad.
Amúgy meg csapódj valakikhez, akik lenyomják a mesa 1-et és a mertiből vegyél legendary hero cardot. Nekem is innen lett PD-m.
-
Treavis
csendes tag
válasz
robekraptor #5049 üzenetére
"Hero defense bonus" ezt is növeled minden szinttel +2%-kal (növeli a hero HP-ját és attackját).
-
Treavis
csendes tag
válasz
banderassss #4932 üzenetére
Erre azt tudom javasolni, hogy csinálj egy saját klánt és nyomd a boss 1-et. Így meglesz a napi fix ~3500 HB.
-
-
Treavis
csendes tag
Szerintem azért szükséges a HB még ott is. Közvetve még shardhoz is juttat (might növelés több shard).
Annyira én nem érzem unbalancenak. Nekem napi 900-1000 shard össze jön úgy, hogy nem nyomom nonstop. Tény hogy már a 9. skill szintnél ez nem tétel, de szerintem nem vészes.
(Srácok nincs kedvetek ezt máshol /mondjuk privátban/ folytatni?)
-
Treavis
csendes tag
válasz
banderassss #4910 üzenetére
Hali!
Nem tudom, hogy a "határolja" alatt mit értesz pontosan, de remélem arra válaszolok, amire választ vársz.
Szóval a fő HB gyűjtési források:
- aréna (minél előrébb vagy a rangsorban, annál többet kapsz)
- belépés (napi ajándék és a mightodból adódó másik napi ajándék)
- boss (klánban tudsz boss fighton részt venni, 3 fajta boss van erősség
szerint és mindegyik más mennyiségű HB-t szolgáltat)Ezek mellett szinte minden ad HB-t (raid, dungeon, heroes trial, stb.), de azok elenyészőek az előbbiekhez képest.
Ha a kérdés arra irányult, hogy mennyi HB lehet nálad maximum, akkor 1 millió.
(Ha jól megy az angol, akkor itt egy bővebb leírás.)
-
Treavis
csendes tag
válasz
skorpio6369 #4897 üzenetére
Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogy ezért a "Legendary Hero Cardért" csak az alap herokat lehet megkapni, vagy esetleg a csak rollolható herokat (cupid, pd, aries, snowz) is megszerezhetem?
-
Treavis
csendes tag
Én úgy vagyok ezzel, hogy azoknak a hősöknek, amiket többnyire használok csak Renit, Revive vagy Berserk az elfogadható, mert a többi talent szerintem semmire sem jó. Vagyis átfogalmazom inkább. Ez a 3 sokkal jobb a többinél. Hogyha kipörgetek egy magasabb szintű talentet , akkor most már (hála az új rendszernek)inkább odaadom egy kevésbe használt hősnek might növelés miatt.
pokersD : Champ bossnál jó, Succ meg arénában. Én anno Champet vettem meg előbb.
-
Treavis
csendes tag
válasz
laca17kecske #4847 üzenetére
Nem tud többet indítani. Naponta csak egyszer lehet indítani és a 3-ból lehet választani, hogy melyiket.
-
Treavis
csendes tag
válasz
masterfghdd #4828 üzenetére
Hali!
Nekem 4-es Revive van rajta. Gondolom a többség a Revitet vagy a Berserket (bár ezzel ha jól tudom van egy "kis" probléma az egyik update óta) favorizálná ezzel szemben, de nekem tökéletesen megfelel. Valamilyen szinten ellensúlyozza az elég gyenge HP-ját.
Igaz, ha kapnák rá egy 4-5-ös Revitet vagy Berserket, akkor elgondolkodnék, de én ezzel pörgettem ki, azóta meg nem változtattam rajta (többinek sokkal rosszabb van, így azok prioritást élveznek).
-
Treavis
csendes tag
válasz
skorpio6369 #4757 üzenetére
5/9-es és 2-es Revit van rajt.
-
Treavis
csendes tag
-
Treavis
csendes tag
válasz
Saskakas18 #4746 üzenetére
Hali!
Hát 2 féle ranglista van a klánoknál. Az egyik a bedobott shard alapján van, a másik meg a klántagok mightjának az összege. A torch battlehez a mightosat kell 3000-en belül hozni.
-
Treavis
csendes tag
válasz
Treavis #4710 üzenetére
Azt nem, tudja valaki, hogy hogyan lehet meghívni valakit erre a multi dungeonra? Tehát egy konkrét személlyel szeretnék játszani. Nem tudom, hogy kell-e valamilyen feltételnek teljesülnie (pl. azonos klán, ö is online legyen, barát listában legyen stb.). Mert láttam la videót, hogy valaki konkrét játékosokkal játszott, de nem tudom, hogy lehetne megvalósítani.
Előre is köszönöm a válaszokat!
(Bocsi a dupláért, de nem tudtam már szerkeszteni.)
-
Treavis
csendes tag
válasz
robekraptor #4709 üzenetére
Hali!
Mik lennének a feltételek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest