Új hozzászólás Aktív témák
-
admi99
csendes tag
válasz
dzsonesz #4111 üzenetére
Köszi szépen a választ. Neked is Shokkolo. Akkor immo-t egyenlőre hanyagolom, csak egy jó időbe fog telni amire meglesznek a skillek, mert naponta 150-180 max 210 shardot tudok szerezni +quest. Meg én nem vásárolok gemet csak egyszer vettem de többet nem fogok. Így 10 naponta 30k-val fogom feldobni 1-n eka skilljét.
-
xltt
tag
válasz
dzsonesz #4115 üzenetére
Pedig jó lenne...5k HB, 500 shrad és 300 gem a jutalom az elsőnek. Most vagyok 5600., még 5000-ren belülre tudom hozni magam (de jobb lenne tudni, hogy mitől függ a guild helyezés), akkor talán részt tudok venni benne. De ez még a jövő zenéje.
Csak gondolom megint kell valami, amiért fizetni fognak a játékosok. Mint a Mino, hozzá a heroes trial (amit Mino nélkül nem viszel végig), utána Moltanica, ami érdekében lebutítják a PD-t.
De az is lehet, hogy nem is lesz telóra, mert számomra meglepő, hogy facebookra jött ki elsőnek.
-
xltt
tag
válasz
dzsonesz #4112 üzenetére
Én ezt a torch battlest nem igazán várom ( meg nem igazán értem). Miért kell olyan frissítéseket, újításokat betenni a játékba, ami csak a top játékosoknak szól... és a játékosok legalább fele nem vehet részt rajta?!
Top 100 klán...facen van kb. 3500. Ha ezt átvetítjük androidra, akkor a 250k klánból részt vehet 5-10k benne. De ha pl. 1000-nél húzzák meg a határt, akkor az ismert magyar klánok közül 2 vehet részt benne.
Most én mint szólós dönthetek, hogy vagy belépek egy nagyobb klánba és részt veszek a torch battles-on, búcsút mondva, az így is szűkös HB forrásomnak, vagy lemondok a torch battles-ról és megmarad a HB forrásom. Jelenleg egyértelmű, hogy melyiket választanám.
-
sirmalac
csendes tag
válasz
dzsonesz #3796 üzenetére
Ez egy Kindle Fire HD, ami elvileg android alapú, viszont németektől jött.
Nem tudom ez segít e, ahol most vagyok ott a rankingsban Dinger a legerősebb játékos 55042 mighttal. Ha nálatok más akkor nem ott vagyok ahol kéne
Gyanús hogy így van mert pl se a legenda007 se a hunnia guildet nem találom, viszont ha rákeresek rangsor alapján valamelyikre amit látok azt beadja.
Ilyen esetben lehet valahogy váltani? -
Tuvix
tag
válasz
dzsonesz #3326 üzenetére
Hali!
Köszi. Ninja, Succubus Arena miatt lenne érdekes, de lehet csak amiatt nem éri meg arra költeni HB-t.
Talent rollról: TG 1/5 Flame Guarddal kezdte, lett neki 1/5 Scatter kétszer és 1/5 Slow down. Szóval semmi értelmes sajnosDruid is 1/5 Flame Guarddal kezdte, lett belőle 1/5 Tenacity.
Valahogy egy Pumpkin kellene, akkor nem lenne ilyen gondom, hogy mire költsem a gemeket(Nem mintha olyan sok lenne...)
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
dzsonesz #3173 üzenetére
Szia, most jelenleg igy nez ki a bazisom, egy kicsit megnoveltem mind a 4 iranyba 1 egységgel a falakat. Es most megint lazán megy az E. Igy a ranged troopok nem tudnak beloni, a madarak mire leszedik az epuleteket és elernek a toronyhoz, addigra meg vannak tizedelve, es ha már a tornyokhoz érnek akkor a hosok is elérik. A benti epuletek ezert jók mert nem egybol a hosoket vagy a tornyokat tamadjak hanem a tobbivel szoszolnek igy a towerek tudnak apritani. Most eddig 4szer toltam E-t és volt amikor mind a 4tornyom és az 5 hosom is megmaradt.
Koszonom a privatban elkuldott infókat, kiprobalom, ha megint elakadok, vagy valamiert megint nem menne az E. -
Mazda6_2.0D
tag
válasz
dzsonesz #3170 üzenetére
Igen az, de most atalakitottam a belso elrendezest. Kicsit kozelebb raktam a tornyokat egymashoz, az aranytarolok helyere. Azert van magic mert a repulo ellenseg ellen jok. A madarak gyalulnak le mindig. , azert van bent annyi minden, mert ha bejonnek azzal kezdik es addig a hosok apritjak oket. Most kiprobalom ezt, ha nem megy akkor atrendezem ugy ahogy irtad es kiprobalom.
A saját bazisodrol tudnal képet mutatni. Koszi.
-
-
Shokkolo
addikt
válasz
dzsonesz #3031 üzenetére
pont a TH 17-em épül végre, majd átrendezem.
Az E megy nekem simán az alap diamonddal, de mondjuk 15/1 et bukok mert csóri herok kiugranak3
Mennyi esélyem van így:
100+ TG 4/9 skillel (lvl 5 in progress)
100+ Druid 4/9
100+ Imo 4/9
80 ninja
80 champEzzel, megm ondjuk egy BOX -al menne az F esetleg a G ?
Jelenleg az F lvl 5 -je lesöpör -
csuzda
aktív tag
válasz
dzsonesz #2910 üzenetére
Tudom, de lusta vagyok
Mit javasoltok? 40:1-et (vagy valami hasonló neve van)??? 16os TH-m van.Egyébként... Azt mondtam ma magamban, hogy ha nem kapok most a 450-es pörgetésből Legendet akkor hagyom a fenébe a játékot. Ez lett az eredménye: KÉP
Örültem, hogy végre Legend, de fel is dühített, hogy ilyen már van. Mit kezdetek a legendekkel amikből már több mint 1 van? Azt sajnálom beáldozni -
Mazda6_2.0D
tag
-
csuzda
aktív tag
válasz
dzsonesz #2907 üzenetére
Én észrevettem, hogy gyorsabb lett. Bár az animációja így sokkal gagyibb, mert üt egyet villám gyorsan, aztán csak áll, üt villámgyorsan, majd megint csak áll. Darabosnak tűnik.
(#2892) bokorugró
Szintén HBM E kettőt buktam, majd ledobott, buktam még egyet, megint ledobott, majd ismét buktam... 2 lvl9-es és 2 lvl8as torony, Diamond elrendezés, 108 druid, 100 TG,GR,AC, és 98 Ninja. Ezután visszaraktam a garrisonokat (zöld és lila lvl2 mindegyiknek), de még így is sikerült egyet bukni, meg egyet pont megnyertem... Nem tudom mi van a játékkal, eddig olyan szépen ment csak hősökkel. -
Mazda6_2.0D
tag
válasz
dzsonesz #2894 üzenetére
Szia, koszi a valaszt. Lenne még 1 kérdésem: most ac-re vagy imortepre gyujtok, de a wikipedian az ac-nel nincs felsorolva a talentek kozott a berserker, az ütés gyorsito talent. Az csak ajanlas vagy az ac-hez csak azok a talentek elerhetoek amik ott vannak vagy a berserket is kirollozhatom? Nekem ac jobban tettszene de ha nem lehet berserk talentet adni neki akkor inkabb immortepet veszem meg.
Elore is koszi a választ mindenkinek -
IIIZIII
tag
válasz
dzsonesz #2841 üzenetére
Na kicsit megkésve, de a válaszom.....én korábban sem vettem észre komolyabb attack speed problémát reapernél, így nem érzékelek túl nagy különbséget most sem. Ha volt is bármi probléma előtte, szerintem nem volt az olyan számottevő.
Más:
Amúgy érdekes ez a shardos nyivákolás sok mindenkinél...legalábbis a guild donationt illetően.
Nekem pl 8-9k might-ig eszembe sem jutott volna klánban gondolkodni, mivel azon a szinten még bőőőven van annyi HB amiből fejlesztheted a hőseidet. Magasabb szinten pedig......mégis mi a kérdés?
Kis klánnál azért fizetsz többet mert a klánnak húzni kell a guild levelt, nem csak a bosshoz kell a shard. Nagy klánnál, (pl Whiteknights, Elite) pedig azért van "csak" napi 100 shard, mert nekik már nincs mit húzni, csak a bossra kell a credit és ahhoz hogy top tudjon maradni a klán. De alapvetően ott se nagyon adogatnak be napi 1-200-nál többet. -
Shokkolo
addikt
-
Shokkolo
addikt
-
hey73
tag
válasz
dzsonesz #2560 üzenetére
Hát én csak azért várom mert akkor adnak pár száz gyöngyöt ingyé
De hát elég sokan háborognak és ráadásul PD sok játékosnak meg van így azoknak alapból már nincs is mire hajtaniuk. Mivel szerintem már a taiwanin megbukott ezért már ide be se tették amit duplán fájlalok mert amikor meg kiveszik a játékból akkor is kapnánk gyöngyöt.
Amúgy pl shardokból is lehetett volna tojást venni max napi 3-t és az adja ezeket vagy a felét azt mondom jó van de így szánalom... 10 % esély meg azért még mindig nagyon lutri
-
Nova96
őstag
válasz
dzsonesz #2576 üzenetére
Oké, csak egyszer láttam egy csigát lvl 3-an (kép) és azt hittem.
rolikafaszik
Nekem sok, a napi 100 shard nincs meg, kb. napi 40-50 van meg..nagyon alacsony szintű vagyok.
Csak mák volt, hogy első pörgetésre cupidot dobott.Lehetne ha lenne mobilnet, de köszönöm mindenkinek.
-
IIIZIII
tag
válasz
dzsonesz #2544 üzenetére
...ezzel amúgy én is egyetértek, tényleg az látszik a legkiegyensúlyozottabbnak. Csak az a probléma, hogy pont ezért nem fér be, mivel most már elég sok szélsőségesen erős hős van.
Pl így hogy már van Cupid..sokaknak már a TG sem fér be a csapatba.........
Szinte az összes top (50k might feletti) játékos lecserélte a TG-t GR-re...
Na persze ez is olyan, hogy akkor éri meg igazán ha legalább 7/9-es, mert akkor már 5 lelket szív, és 5szörös heal....ja és persze ez magasabb HBM szinteken, ahol az utolsó kis szarnak is van legalább 5-6k hp-ja...na úgy már elég sokat ér. -
Mike
veterán
válasz
dzsonesz #2495 üzenetére
annyira azért nem nehéz
de fokozatosan le kell cseréli az ordenarykat és az eliteket is
ám ordenaryt nem kell kidobni, felesleges pazarlás, szépen fel kell őket hőzni 60-ra, meg 3/9-re hogy adjanak 150 pontot a toronybaén mindet kidobáltam, vehettem újakat
igaz nem olyan drágáknekem most az a bajom, hogy unom a farmolást. monoton. pedig kellene az xp. jó lenne valami app ami farmol
HBM-et is úgy csinálom, hogy közben mondjuk filmet nézek
-
xltt
tag
válasz
dzsonesz #2493 üzenetére
Köszönöm a gyors és tartalmas választ!
Akkor Immo nagyon megéri a shardját
Majd a bossra én is Palát akarom tanknak használni (már csak azért is, mert reviveot dobott rá a game), de még ez messze lesz, még nem vagyok klántag sem, mert még gyengusz vagyok addig nem látom sok értelmét
-
kovsol
titán
válasz
dzsonesz #2497 üzenetére
Pár napja játszok csak, de már van egy Legend hősöm, meg négy Elite, level 40 lesz nemsokára mind. Meg van két Ordinary höősöm is amit most nem használok, azok level 20.
És 2066 a Mightom. Amennyiben ez a felső sarokban lévő ököl melletti számot jelenti.
Army Camp -t próbálom húzni amennyire lehet. Most 3db-t enged lerakni azok level 5-ön vannak, és hármasra fejlesztve az egységek. Szerintem a szintemhez képest elég ütős kis seregem van. -
kovsol
titán
válasz
dzsonesz #2495 üzenetére
"Amíg nincsenek legendás hőseid, addig próbáld meg alacsonyan tartani a might-od, a könnyebb gold/mana-szerzés érdekében."
Miért könnyebb kevesebb might-al gold/manát szerezni?
Én rendszeresen fosztogatok másik játékosokat, így annyi van belőlük, hogy nem tudom költeni a nyersanyagot annyi van. Három munkással építkezem közben. Igaz én még nagyon az elején vagyok a dolognak. -
hey73
tag
válasz
dzsonesz #2457 üzenetére
nem értem pontosan mit tud ez a képesség...
bár ha a gyöngy rendelőknek lesz akkor azt hiszem nem az én csapatomba fogom nézegetni
lllZlll arról nincs vita köztünk, hogy arenában piszkos jó igaz az már némileg neheziti nekem a dolgom lerakásnál, hogy a hőseim 120+ (sokkal gyorsabbak) mig AC csak 100 de így is ő megy harcolni, és nem immo. Más csapatba másként viselkedik nekem hbm csapat mellette champ, tg, druid, pd ha neked pd es champ helyett sm es gr van azok azért jobban leszedik az apró népet nekem ez volt a fő gondom. Ha nem jóra ugrottak rá akkor volt gond.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
dzsonesz #2419 üzenetére
Koszi.
Lehet meg kerdesem?mightom: 10000+
Th15, tornyok 7-8lv, falak maxon, hoseim: pd80,tg80, champion 60, druid mindjart 80 es painda 80. Van exem is 80lvel. A tornyokba foleg range novelo van. A c challenge lazan megy de a d5 kivegez. Ezzel a felszereltseggel es azzal a 40:1 es bazissal menne a d szerinted? Most olyan a bazisom, hogy kozepen hero+torony dupla fallal bekeritve, 4 oldalon a barakkok griffekkel az is korbekeritve de csak 1 fallal. En tartok a nyitott bejaratos bazisoktol. Egyszer kiprobaltam a c-n es siman legyalultak. -
hey73
tag
válasz
dzsonesz #2390 üzenetére
Hát sajna nem nyitottam bankot de nekem a PD-n kivül minden shardért van ha lenne hóember cupido bizti nem lenne ilyen probléma
Emelett a napi boss és klán top játékosként is jön rendesen.
Amúgy AC-ra kicsit haragszok, büntibe is van 100 fölé nem fejlesztettem. Az alapembereim pedig mint druid, pd, tg és champ már 120+ ezeknél meg a fejlesztés 100k lesz. Mivel most 76 k van raktáron ezt mind immora megy, vagy ha gyorsabban begyülik akkor druid fejlödik.
Talent scorch 2/5 végülis jobb mint speed vagy self...
-
Lord Eruthal
újonc
válasz
dzsonesz #2379 üzenetére
Egyenlőre csak annyit tehetek a gyorsabb fejlődésért, hogy csak a kentaurokkal és a fejleszteni kívánt hőssel nyomok végig egy egy dungeont... többet ér, mint egy egy magasabb dungeon teljes csapattal, hiába ad több expet, ha feloszlik azok között is, akiknek éppen nem kell...
-
Pflegheim
csendes tag
-
hey73
tag
válasz
dzsonesz #2327 üzenetére
Ha válaszolnak erre akkor azért hozd légyszi nyilvánosságra.
Én is a te verziódat tudtam, hogy 100% esetén nagyobb az esély de az is igaz, hogy a 8 dungeonokba 2* annyi shardot kap az ember tehát ha 20% csökken az esély a nem 100% esetén akkor is jobban jár az ember hiszen ott 2* annyi shard van.
Amúgy az a baj, hogy a 8 dungeonok leveréséhez már kell SM vagy talán GR mert TG egymaga nem szedi le a hősöket és a seregeket. Én mondjuk kb óránként egyszer érek rá akkor lezavarom a kisebbekbe 100%-ra aztán neki esek teljes menetfelszerelésbe seregek varázslatokkal egy 8 nak. Kövi körre úgyis minden feltöltödik. Sok arany és manna de a raidek, hogy mindenki mint az örült növeli a mightját meglepően könnyű 120+ höseimnek 80+ hösök nem ellenfelek bár sajna nem tartanak 100k nál több aranyat
-
tuszy
tag
válasz
dzsonesz #2327 üzenetére
De pl ahogy én csinálom, reggel mikor készülődök, mosakodók csak az 5/2-öt csinálom, mert annyira nem kell odafigyelni rá, napközben meg a 8asból a 37 shardosat. Délután mikor gyorsba csinálom a raideket napi bonushoz, akkor is a kevésbé kockázatos 5/2 és ahogy megvan, csinálok shildet, majd jöhet megint 37es.
Szóval végülis én is váltogatom -
tuszy
tag
válasz
dzsonesz #2327 üzenetére
A fene se tudja, napi átlagban nem tűnik fel, hogy nagyon csökkenne a mennyiség. A lényeg, hogy így megvan napi kb. 650-800 shards (HBMel együtt), amíg alacsonyabb dungeont csináltam kevesebb jóval
és még így is, hogy mindig azt farmolom. 5/2 dungeonban se mindig ment 100% úgy hogy ne kelljen magicelni, vagy ne haljon meg egy hősöm, de így legalább sokkal több shard jön
Másik, ha kisebb is az esély 50%nál, akkor is érdemesebb addig csinálni, minthogy 70-80%nál meghaljanak hősök, és ne tudj folyamatosan dungeont csinálni. Nekem melóból adódóan szinte miden nap tudok úgy játszani, hogy ne teljen be a duneon lehetőség
-
tuszy
tag
válasz
dzsonesz #2319 üzenetére
Valóban ez vitatott, de nekem nem tűnik sem kisebb, sem nagyobb esélynek 100%nál. Főleg, hogy nem tudhatod, hogy kaptál volna-e vagy sem. Van hogy egy nap alig kapok, hiába sokszor 100%, van hogy viszonylag sokat ad. Ahol erről olvastam, és pl. én sandseven videókat nézek (tetszik ahogy kommentálja, és úgy gondolom tudja is, hogy mit csinál) ő is azt mondja, hogy az 50% legyen meg, az a lényeg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- HP EliteBook 830 G11 Üzleti erő kompromisszumok nélkül!
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest