- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
IIIZIII
tag
Ezt én is észrevettem, bár érdekes módon nekem egyetlen napig állt fenn a dolog, közvetlen a bug fix update előtti napon bossnál. Aznap 1m15sec boss ütés alatt 7 millával(!!!) esett vissza a sebzésem. Utána jött az update..azóta megint ugyanannyi....
Nem értem ezt a játékot. -
IIIZIII
tag
Ahogy nézem itt csak úgy lesz esély magas szinten valami komoly rewardot behúzni a trialból, ha valaki bemákolja a paladinokat.
Én L4-nél kaptam paladinokat...sima is volt. Esetleg még Champion lehetne elképzelhető....de így belegondolva az sem, mert oylan mennyiségben a skillje annak is szétbombáz mindent.
Csakis paladinokkal lehet majd előrelépkedni. -
-
IIIZIII
tag
válasz
Shokkolo #3115 üzenetére
Alapvetően Def box, vagy Death box...de ebben a "box" kategóriában ahány annyi féle. Az én változatomban az tetszik, hogy lassítós bejárati pontok vannak, és elfér a tornyokon kívül 3 vault is. Egyedüli hibája, hogy ha meglesz a 6. hero base, annak pont nincs hely, úgyhogy át kell a belső részt kicsit variálnom, és az egyik vault ki is fog esni.
-
IIIZIII
tag
Végre megvan a TH17 ^^
Bevált az új bázis...elsőre eljutottam H5-igPersze H5-re csak 3 hero-m maradt, viszont H4 elejére még mindig 3 tornyom és 5 hero-m maradt..
Nagyon látszik, hogy a bázis tökéletesen működik, csak még nincs elegendő DPS-em. Kell a teljes csapatnak legalább a 7 csillag CAP-el együtt. -
IIIZIII
tag
válasz
Tyutyu88 #3061 üzenetére
Pörgettem
Soha nem szoktam keresőt használni...nem azért mert olyan hú de sok XP-t ad a raid.
Viszont sokan ráálltak a keresőre, ez látszik is. Pörgetéssel egyre gyakrabban találok 3-700 ezres raidokat. Szóval nekem tetszik ez az új felállás...én nem sajnálom a 250 aranyat pörgetésenként...sokszorosan visszajön. -
IIIZIII
tag
válasz
Tyutyu88 #3043 üzenetére
Remélem megint jól szétcseszik a HBM AI-kat, mint általában lenni szokott, mikor nem írják ki előre, hogy mi lesz a következő maintetnance-ban.
...aztán majd jönnek sorban a post-ok, hogy mindenkinek eggyel gyengébb HBM-et kell tolni az új AI miatt...Na jó....remélem nem ez lesz.
Viszont a 600 gemnek nagyon örülök, ez most nagyon kell a sok revive miatt.
-
IIIZIII
tag
Na ná hogy van! Ideális esetben azok fogják védeni a "holttereidet".
Pl. ha túl nagy térközöket raksz az épületek közé akkor könnyedén tud az ellenfél a bázisod belsejéből támadást indítani... Így a legkönnyebb raidelni.
Másrészről, ha a bázisod jó is, akkor is ott van, hogy a beáramló pontoknál és a külső épületek közt túl nagy a hely, így egyből a bejárat elé pakolják a csapatot...
Nekem utóbbi áll fenn, pont ezért telepakoltam mindkét bejáratot virággal, így ha a külsőbb részen van is térköz , akkor is kifelé, és nem befelé agróznak majd az ellenfelek. -
IIIZIII
tag
válasz
dzsonesz #2841 üzenetére
Na kicsit megkésve, de a válaszom.....én korábban sem vettem észre komolyabb attack speed problémát reapernél, így nem érzékelek túl nagy különbséget most sem. Ha volt is bármi probléma előtte, szerintem nem volt az olyan számottevő.
Más:
Amúgy érdekes ez a shardos nyivákolás sok mindenkinél...legalábbis a guild donationt illetően.
Nekem pl 8-9k might-ig eszembe sem jutott volna klánban gondolkodni, mivel azon a szinten még bőőőven van annyi HB amiből fejlesztheted a hőseidet. Magasabb szinten pedig......mégis mi a kérdés?
Kis klánnál azért fizetsz többet mert a klánnak húzni kell a guild levelt, nem csak a bosshoz kell a shard. Nagy klánnál, (pl Whiteknights, Elite) pedig azért van "csak" napi 100 shard, mert nekik már nincs mit húzni, csak a bossra kell a credit és ahhoz hogy top tudjon maradni a klán. De alapvetően ott se nagyon adogatnak be napi 1-200-nál többet. -
IIIZIII
tag
Ha 2 milla a max tárolható aranyad, és 2,2 milláért TH-t akarsz fejleszteni, akkor, összeszedsz 2 millát...pont tele vagy. Rákattintasz a TH fejlesztésre...ugyebár ott lesz pirossal, hogy 2,2 milla, mert nincs annyi aranyad, viszont engedi, hogy rányomj, és ki fogja írni arányosan annak a gold-nak az árát, gemben (a különbözet ára), amennyi hiányzik a gold limiteden túl.
Alapból is lehet gold-ot venni...pont ott ahol gem-et is vásárolhatsz. Csak eddig nem is gondoltam, hogy ez ilyenkor is működik. És így ha rákattintasz a fejlesztésre, akkor ugye lennullázza az aranyadat rendesen, és levonja a gem-et is a különbözetért, és elindul a fejlesztés.
Tök jó. -
IIIZIII
tag
Na végre elkezdett fejlődni a TH17
Valószínűleg nem sok mindenkinek fogok ezzel újat mondani, de nagyon örültem a felismerésnek, hogy lehet "csalni" a gold/mana követelménnyel, mármint kompenzálni gemből, úgyhogy érdemes néhány száz gemet mindig talonba tartani. TH17hez 2,2 milla kell, viszont a 4 darab lv16os vault csak 2 milla....a különbözetet pedig ~130 gemért meg lehet venni, és így most nem kell fölöslegesen plusz egy hetet várnom, plusz lekötni 2 építőt olyan hosszú időre, csak egyet.Most hogy ezt tudom, erre fogom gyűjteni a gemet, és amit meg lesz a szint, egyből nyomom is a TH18-at, hogy tudjak normális def box-ot csinálni mint a "nagyok"... ^^
-
IIIZIII
tag
Hát igen, ennyiért már tényleg beadhatná a kis hermafroditát. Amúgy van egy emberke, CC-s youtube channellel, akinek már kb 300 ezer gem óta nem ad PD-t...nagyon vicces ahogy mindig 10-20 ezresével lövi el a gemeket és semmi... Persze minden más legendaryból már van neki vagy 10. Volt hogy reapert olvasztott be xp-ért, meg ilyenek.
Mondjuk leleplezte magát, mert ezek egy része akik ennyit tolnak bele, nem saját pénzből csinálják. Hanem a youtube donationt forgatják vissza a game-be amit a csatorna után kapna....mert bármilyen hihetetlen is (számomra)....kapnak. -
IIIZIII
tag
Hát ha ennyire rámentél akkor érthető. viszont Cupid azért messze nem egy létszükséglet, pláne hogy rengeteg új hero jön, és 2nél több (Druid+PD) buff hero hamarosan nem is fog beférni a csapatokba. Az meg hogy a boss-t 3 perc alatt vagy 2*3perc alatt öli le az ember...szerintem olyan mindegy, ha már bent tudsz maradni teljes 3 percet... Utóbbi meg talent függő.
Na szóval szerintem erre inkább ne pörögj rá..nem éri meg. Annyi gemből meg már csak kijönnek a jó talentek, minimum 4/5-el. -
IIIZIII
tag
Xp farmolás nem annyira, mivel jó xp csak HBM-ből jön, annál meg csak elindítod, és lepörög magától.
Shard farmolás már kritikusabb....na pont ezért kell PD. Ha most nem kaptam volna meg, lehet hogy pár hét múlva ráuntam volna az egész játékra..egészen pontosan akkor mikor a fontosabb hőseim mind 5/9-esek lesznek. Mivel az az a szint ami még belátható...a 3500 shard pár nap alatt megvan. Utána viszont már egyetlen heronál egyetlen szint is 1-2-3...23 hét...
PD viszont olyannyira begyorsítja a dungeont, hogy az 5 kört le tudod tolni 2 perc alatt...maximum.
Persze így is sok idő...de a játék is sokkal látványosabbá válik...gyorsabb lesz. -
IIIZIII
tag
válasz
killerhagyma #2712 üzenetére
igen...tényleg sokba kerül hogy az ember esetleg megkapja amit szeretne.
És a durva az, hogy van aki viszont tényleg több ezer dollárt költ el rá. Persze nem itthon. -
IIIZIII
tag
válasz
sodokan #2709 üzenetére
Ezzel mondjuk egyetértek...én még nagyon régen kb 1 hónapot játszogattam a LoL-al, és az tényleg egy ésszerű rendszer.
Itt, ha már p2win...az lenne ésszerű ha nem "gem roll only" lenne az a 3-4 hero, hanem "gem buy only", és mondjuk ott lenne az, hogy van egy fix ára akár a PD-nek, vagy Cupidnak...mondjuk 10k gem. De ugyanakkor roll-olhatod is. -
IIIZIII
tag
válasz
killerhagyma #2707 üzenetére
17000 gem 100 dollár....számolj utána
a 150k gemet meg már többen is írták
-
IIIZIII
tag
Namost ez, hogy mi éri meg, vagy nem éri meg, ez teljesen szubjektív. Részemről ez az egész teljesen impulzív dolog volt, úgy ahogy az életben sok más féle és fajtájú "fogyasztás" is az.
A szórakozást nem hiszem, hogy van értelme racionális keretek közé tenni. Nyilván ha összeadom a teljes összeget amit eddig ráköltöttem, akkor az fog kijönni, hogy egy játékért cseppet sem racionális ennyi pénzt kiadni. Viszont ha azt nézzük, hogy ezzel mennyi potenciálisan használhatatlan időt töltöttem ki játékélménnyel, akkor már lehet hogy inkább megéri.
Az meg ha valaki hajlamos komoly mértékben ráfüggeni ilyen dolgokra,....na ott már sokkal mélyebb problémák vannak.Hey: szerintem még előre ne féltsd a helyed, az a PD mire 6-7/9 lesz...az se ma lesz. Egy ideig nem is fogom egyáltalán használni bosshoz.
-
IIIZIII
tag
Erre a játékra azért mertem költeni, mert tudom hogy világszinten top5 android játékban van, és első számú stratégiai játék. A facebook-on max a zynga ami nagy cég és futtatja a játékait, de ott elég illékony minden.
Az android viszont egyenlőre elég stabil pozícióban van...és még pár évig biztos így lesz, ahogyan a vezető játékaik is.
Na és persze nem életem végéig fogok ezzel sem játszani...az igen vicces lenne.Csak egy ideig...ki tudja meddig.
-
IIIZIII
tag
Bizonyos mértékben egyetértek, mivel soha korábban nem költöttem én sem, de ez a játék valahogy megfogott. Máig sem értem pontosan, miért pont ebbe a játékba öltem pénzt, pláne, hogy manapság már nem is játszok semmivel, egyedül ezzel. Ezzel is azért mert telefonon lehet vele játszani, anélkül, hogy hazamennék és bekockulnél egy képernyő elé. Így pont azt a "holtidőt" tudom vele áthidalni, amit semmi mással nem lehetne...talán egy könyvvel.
Viszont, ettől függetlenül...költesz rá vagy nem költesz, a játék attól még játék marad...
-
IIIZIII
tag
Na úgy döntöttem hülye leszek, és tegnap vettem gem-et, most hogy kivételesen 10%-ra nőtt az esély PD-t kapni a 0,0000000000005634%-ról...
És bejött!!...4.re beadta!
Úgyhogy mostantól amíg ezzel a játékkal játszom, a büdös életbe nem fogok több hero roll-t nyomni!!! Gemet meg már eleve nincs is miért vennem
Éppen ezért minden gem-et talent roll-ra küldtem, és a játék végre megkönyörült rajtam
Eredmények:
Druid - 3/5 berserk
PD - 3/5 revit
SM - 3/5 revit
GR - 465 revit
TG - 4/5 heavy blow
Champion - 2/5 berserk
Succubus - 2/5 berserk
Immortep - ezen rajta hagytam a 3/5 revive-ot
AC - 3/5 revit (így 120-ason T2-nél épphogy fel tudja rántani a pajzsot mielőtt meghal)
Pala - ...le van szarva, maradt a 2/5 slow down.Összességében, így hogy kb lv100-ig nem fogom használni PD-t bosshoz, még így is érezhetően ütőképesebb a csapat...nade raidnél...
Még csak 3/9-es a PD skillje, de már ezzel meg egy 3/5-ös frenzyvel olyan gyorsan bebontok akármilyen bázist hogy öröm nézni..Szóval most már teljesen elégedett vagyok mindennel!
-
IIIZIII
tag
Berserk team....relatíve low szintű hősökkel...
Eddig ez a top. -
IIIZIII
tag
válasz
vendingo #2589 üzenetére
Detto. Pont ma reggel lettem 90 napos a játékban. A 650-ből pörgettem 4-et...még ordinary is volt benne
Pretty funny!
Arénában én is csak úgy tudok előre jutni ha face to face megyek...úgy nagy szerencsével 2000 környékére feljutok....egyszer voltam 1330-adik..kb 2 percig.... Pillanatok alatt kivernek a 10.000-ből....szal azért szoktam küzdeni, hogy legalább abban benne legyek. -
IIIZIII
tag
Egyébként meg az IGG cseszte el szerintem azzal, hogy ennyire létkérdéssé tette PD-t...nem kellett volna ennyire durva, mindent ütő hero-t betenni eleve a játékba, és akkor nem lenne háborgás. Mindenki kialakítaná a neki tetsző, saját játékstílusának megfelelő csapatot és annyi. De így..ha nincs meg...kb el vagy vágva mindentől... 6-7 csillagos hősökkel nem tudok D8-at tolni...az azért elég vicces szerintem
180k kell minden körben magicra- hogy egyáltalán 70-80%-ra le tudjak tolni egy akármilyen D8-at. Nagy ritkán megvan a 100%.
-
IIIZIII
tag
válasz
dzsonesz #2544 üzenetére
...ezzel amúgy én is egyetértek, tényleg az látszik a legkiegyensúlyozottabbnak. Csak az a probléma, hogy pont ezért nem fér be, mivel most már elég sok szélsőségesen erős hős van.
Pl így hogy már van Cupid..sokaknak már a TG sem fér be a csapatba.........
Szinte az összes top (50k might feletti) játékos lecserélte a TG-t GR-re...
Na persze ez is olyan, hogy akkor éri meg igazán ha legalább 7/9-es, mert akkor már 5 lelket szív, és 5szörös heal....ja és persze ez magasabb HBM szinteken, ahol az utolsó kis szarnak is van legalább 5-6k hp-ja...na úgy már elég sokat ér. -
IIIZIII
tag
Igen, most nekem is ez a fő gondom, hogy mi az amit fejlesszek. Mert ugyebár sorra jönnek az új hősök, viszont csak 6 hely lesz. És az - személy szerint - nekem nem pálya, hogy minden játékmódnál más hero setup-ot használjak (kivéve aréna)...mert az rohadt macera, úgyhogy nagyon meg kell válogatni, hogy mit használ az ember.
Most ami nálam fix team az Druid, TG, GR, SM....az 5., ileltve a leendő 6. pedig mozgó hely. Jelenleg Immo tölti be az 5. posztot...ha lesz 6. hero base, akkor jön vissza az AC is, mert érezhetően többször támadnak meg mióta Immo van a bázison...
Az AC-tól valahogy félnek, mert az ellen még a GA magic sem nyújt igazán védelmet....ezt én is tapasztaltam sokszor.
A tornyok miatt viszont most minden legendary-t felhúzok 4/9-re..még az immo és a pala van hátra. Viszont én nem duplikálom a hősöket, szóval nekem mindenből csak 1 darab van. Anynira nem mozgat meg ez a might bónusz dolog..úgyis csak az nyer vele nagyot arénában aki legalább 32-33k körül van...a napi bónusz meg kb. el is megy ha van vagy 50 hősöd akit húzol a rank miatt.....értelmetlen. -
IIIZIII
tag
Most már nekem is van egy kevés tapasztalatom Immoval..bár még nagyon kis törpe...most 87-es.
Viszont lv60 óta olyan simán megy vele a G, mint korábban az F.
Már csináltam pár kört..nem tudom, hol tarthatok, de nagyjából 30/30 lehet a mérleg, mivel vasárnap este óta van meg. -
IIIZIII
tag
válasz
killerhagyma #2510 üzenetére
Egy csöppet sem....
....viszont hogy a kis kék kezdőkörön belül hová rakod le a hero-kat (előre, hátra és kissé oldalra is lehet), konkrétan azon múlhat az egész győzelem. -
IIIZIII
tag
Én 2 napja álltam át G-re...eddig 7/7...bár nem tudom ez mennyire mérvadó...
Azért vállaltam ezt a kis kockázatot, hogy átállok, mivel F már annyira nevetséges, hogy pazarlásnak éreztem a köreimet. De amint bebukok egy G-t visszaállok F-re, amíg meg nem lesz mindenki 7 csillagos.
Szólok ha megtörténik... -
IIIZIII
tag
Cél..az biztos..nem is kicsi.
Ez a HBM érdekes. Szerintem nekem az AC az egyetlen olyan hősöm ami a 119 szintje alatt csak akkor halt meg HBM-nél amikor az egész wave fail lett.... Persze beleszámolom a revive-ot is...viszont...mióta 6 csillagos lett, szerintem még revive-t sem kellett egyszer sem tolnia..
Szóval akkor neked valószínűleg a csapat többi tagjával annyira nem kompatibilis, hogy az AI valahogy máshogy viselkedik..vagy base design...rossz agrók...vagy nem is tudom.
Raidról nem is beszélve....simán betankol szinte akármit.
Arénába pedig nagyon egyszerű megoldani hogy mindig őt üssék először, ha kell lövök egy shot-ot a startról és megmutatom. Bár igazából felesleges mert a lényeg annyi hogy az AC-t rakod a lehető legelőrébb....a TG-t, druidot, és kb minden mást (kivéve GR és SM) a lehető leghátrébb. És így pont úgy találkozik középen a csapat, hogy az AC kapja az első ütéseket.
Ha pedig az ellenfélnek Ninja-ja is van, vagy assasin...vagy bármi sprint-es...akkor mondanom sem kell, hogy instant win. -
IIIZIII
tag
Húha..ez az uccsó kis update infó amit írtál egész érdekesen hangzik...
Persze továbbra sem szándékozok már költeni a game-re, de így hátha 30 napos daily reward keretében lehet majd szerezni PD-t...engem igazából csakis az érdekel...Cupid egy cseppet sem.
Ami H-t illeti, én valszeg akkor sem fogom azt tolni ha már 3 hőssel is megy majd a G garrison nélkül, mert egyszerűen akkora a különbség a két szint közt, ami szerintem teljesen irreális...és ha akár 1et is elbukok a napi 8bór..már nem éri meg....legalábbis nekem, mivel az XP nem érdekel.
Az AC meg szerintem egy nagyon alulértékelt hero. Nekem most már lassan az lesz a kedvencem...könynen lehet hogy visszacserélem az Immoról...és esetleg 6.-nak berakom ha addigra nem lesz egy másik új hero. Meg persze ha eljutok odáig, hogy lehessen 6. hero.Ehhez kapcsolódóan, nem tudom ki mennyire tudja, de megvan mi kell majd hozzá. 4 darab 16 os mana és gold vault. Illetve 4 darab 16 os mana, illetve gold mine....szóval egyenlőre nem sok változás lesz a játékban, csak a top néhányszáz játékos számára.
-
IIIZIII
tag
Na ezt is megéltük... Megérte kivárni míg biztosra lemegy a G....le is ment..torony és hero veszteség nélkül.
-
IIIZIII
tag
Köszi! Na kíváncsi leszek neked milyen lesz majd!
Most 62-es a kicsike....már 40-től elkezdtem használni HBM-en, és egyenlőre nem érzem az AC hiányát, és nem is halt be még 40-esen se....talán egyszer...de akkor is revive-olt. Dungeonba és raidnél azért bőven lehet érezni az AC hiányát, főleg a nyitásnál. utána már nem..nyilván átfordul...de most pl alap, hogy restoration-ra pakolom ki a hősöket.... Jó persze, nyilván csak egy ideig lesz így.
Azt viszont nem gondolom, hogy sokkal jobban menne vele a HBM...talán akkor ha legalább 6 csillagos lesz. G szerintem már AC-val is menne. A H-I-J meg úgyis a nagyon-nagyon fizetős játékosok pályája...oda egy Immo önmagában kevés. -
IIIZIII
tag
Na végül meg is vettem, és hát ez nagyon vicces.... Milyen talentje lett?..na ná, hogy 4/5 revive....pont mint az AC-mon...
Ez a sors keze volt!!!Így ha "felnő"..legalább 100ra akkor lehet ezzel fogom tankolni a bosst is AC helyett...és néha hátha stunnol is egyet. Mivel kétszer olyan gyorsan üt mint az AC, így talán bele is fér egy skill amíg bent tudok maradni.
-
IIIZIII
tag
válasz
Csubak09 #2432 üzenetére
Na most hogy megvan a shard, komolyan elgondolkodtam azon, hogy megvegyem az EMOrtep-et...vagy inkább 5/9-ezzem a TG-met és az SM-emet. A helyzet az hogy arénába úgysem használnám, bossnál is elengedhetetlen nekem az AC...és igazából raidnál is az fogja fel mindig az első csapástömeget, sőt..a reflect dmg még HBM-nél is brutál sokat ér ha dinó agrózik rá...ami 5ből 4szer simán megtörténik.
Valaki nagyon tapasztalt meg tudná mondani vajon megéri-e? A kezdeti lelkesedés persze megvolt, csak nem tudom megéri-e azért megvenni, hogy felhúzzam 100-120-ra és betoljam garrisonba....
-
IIIZIII
tag
...ja és a lényeg...de arról nincs shot....150-es PD és 14x cupid volt az ellenfél csapatában.
-
IIIZIII
tag
PD hiányában AC szerintem Bossnál elengedhetetlen..legalábbis nálam, pláne hogy revive van az enyémen. Így kb 6-8 ütés erejéig tudok bent maradni úgy hogy egy darab stunt lőne bárki is....mert nincs ki lőjön...pláne nem időben és kellő rendszerességgel.
Néhány hibájától eltekintve (valamit valamiért) szerintem az egyik leghasznosabb és leginkább taktikai hero. Ha le is cserélem Immo-ra, legalább lesz belőle egy lv3-as garrison. -
IIIZIII
tag
Na ez érdekes, most már sok mindenkitől hallani ezt, úgyhogy biztos van alapja.
Viszont én egyenlőre semmit nem tapasztaltam. 40:1 bázison vagyok jelenleg.
Update előtt és most is F-et nyomom full 2-es garrisonokkal, és elég kényelmesen megvan mindig.
Persze a k*csög kentaurok néha szívóznak, meg az ellenséges druid elkezd falon kívülről lőni a hero-imra...de az előtte is volt. -
IIIZIII
tag
válasz
dzsonesz #2136 üzenetére
Csak 4-es a skillje, de így is bőven jó. Szerintem meg fogja kapni a következő upgrade-et is..persze a sor végén van...de akkor is, mert megéri.
Én egészen más taktikát követek arénában. El akartam kezdeni húzni a Ninja-t meg a succubust is...de letettem a DPS squad-ról. Ez nekem sokkal hatékonyabb. -
IIIZIII
tag
válasz
dzsonesz #2134 üzenetére
nekem 3/5 revive van rajta, és elsősorban arénába jó, illetve bossra vannak vele jó taktikák, meg sokszor raidnál jól jön....én már nagyon megszoktam hogy használom.
Most gyűjtök immortepre....de azért így belegondolva...nagyon nem szívesen cserélem le, kíváncsi leszek.
Arénába magas szinten kb mindenkinek van PD+Cupid amit én azért szeretek mert ha feljön a pajzs, akkor kb 3 mp alatt kinyírja az ellenfél saját magát. ^^Az meg hogy nincs revitalize, azért nem gond mert már van olyan magas szintű az AC, hogy feltöltődik mielőtt meghalna....ha esetleg mégis meghal, akkor pedig...revive..
Még ezen a szinten is van hogy kétszer tud pajzsot tolni. A startot meg mindig úgy állítom be, hogy őt kezdik el először ütni. -
IIIZIII
tag
Hú...új aréna rekord
1330. hely....6*-os hero-kkal...Buff hero nélkül...
Elképesztő hogy az AC mekkora kincs arénába ha az ember face to face küzdelmekkel képes csak előrejutni... -
IIIZIII
tag
válasz
Baulu81 #2129 üzenetére
Sajnos egyre gázabb a HBM...nagyon bolygatják az AI-t...szóval G-n lehet hogy tényleg változott valami.
Én 1-2 hete próbálkoztam G-vel..talán már menne is...de inkább nem csinálom mert ha csak egyet is elbukok a napi 8ból akkor már nem éri meg.
Úgyhogy én F-et nyomok..és még szerintem egy JÓÓÓ darabig azt is fogom. Mondjuk engem csak a shard érdekel belőle. -
IIIZIII
tag
Nagyon gáz...:S Dungeonba most már én is előbb lerakom, meg most már raidnál is inkább előbb GA...és abba dobálgatom bele a hero-kat kezdéskor...pláne ha "holt tér"-en keresztül támadok, mert akkor egyszerre agrózik a 4-5 torony és ott minden másodperc számít.
Restoration-nél annyira nem volt eddig feltűnő, de amúgy igaz..ott is van késleltetés....-.- -
IIIZIII
tag
nem laggoltatja, csak éppenséggel nálam kb 2 sec késéssel hat az a szar. Nem kis bug.... Rárakom a hősre...megjelenik rajta a pajzs, és a következő 1 vagy 2 ütés sebzését még megkapja..és nem egyedi eset, hanem kb 500szor fordult már elő.
Ez csak nekem van???
Nem egyszer buktam már el így a hero-kat.... -
IIIZIII
tag
válasz
KohanTroon #2065 üzenetére
Nézzetek hülyének vagy paranoiásnak, de szerintem pont ezért nem kéne pl bluestack-elgetni, meg smurf accountokkal szarakodni, ki-be-keresztbe-hosszába lépegetni egyik telefonról/accountról a másikra, és hasonlók.
Aztán csodálkozik mindenki, hogy feltörik az accountját a keresztbe loginolgatások miatt kialakuló biztonsági rések miatt.
Az a legbiztonságosabb, hogy fogod magad és elkezded egy e-mail címen a játékot, és onnantól kezdve azon nyomod. Csak sokan akarnak nagyon PRO-k lenni, és így nem nehéz belefutni ilyen dolgokba....de ez egyéni vélemény.
-
IIIZIII
tag
Alapvetően egyik sem kuka.
Lesz majd végül 5 tornyod...ha játszol addig,, de 4 biztos, és a garrisonokba majd érdemes lesz 4-4 ordinary és elite hero-t is pakolni.
A lv2-es garrisonhoz érdemes lv60-ra húzni ezeket a hősöket amiket oda szánsz, a skilljüket pedig lv3-ra fejleszteni.
CSAKHOGY...ezzel nem a játék ezen szakaszában kéne elkezdened foglalkozni, úgyhogy hagyj mindent úgy ahogy van, amíg 4 darab lv6-os arrow tower-ed nem lesz, és inkább gyűjts legendary-kra, ahogy vendingo is írta. -
IIIZIII
tag
válasz
dzsonesz #2006 üzenetére
Na igen, ezt akartam is kérdezni, hogy a hp-ja menynire jó...
Az teljesen jó, hogy jól sebez meg minden...csak nem akarom hogy kiegyensúlyozatlan legyen a csapat. Tank mindig kell, vagy legalább olyan hero aki tud tankolni. Cserélgetni meg nem akarom a hero-kat minden egyes játékmódnál.
Ettől függetlenül tuti megveszem ha összejön rá a shard...aztán majd meglátjuk -
IIIZIII
tag
válasz
Shokkolo #2004 üzenetére
Hát igazából nem kell hozzá semmi extra...HBM-en múlik a dolog.
F-et farmolok, most...de nemsoká G lesz belőle.
Ha F-el számolom, az napi 280 shard.... D5S2-ből és D4S2-ből kényelmesen bejön napi 200, nem is kell hozzá igazán sokat játszani. Így bőven meg van..csak hát az is idő..és addig a többi hero nem fejlődik..csak szintre. És kezdem azt látni, hogy itt a szint számít legkevésbé...a skill level-en és a talenten múlik minden....ja és persze itt megint arról van szó hogy én kell hogy kifarmoljam magamnak...szóval egyetértek.
Gem only hero nálam is teljesen kizárva....de mindegy...igazából be se férnének a csapatba, vagy ha be is férnek akkor valamiről nagypn jóról midnenképpen le kéne mondanom.
-
IIIZIII
tag
A francba, most farmolhatom ki azt a 7500-at..:S....bele fog telni vagy 2 hétbe
Talán AC helyére berakom, bár nem szívesen cserélném le...bármekkora sebzést meg tud fogni 4 sec-re..és még pajzs nélkül is rengeteget bír...ha rá agrózik a dínó akkor tornyot se vesztek F-en.
Meglátjuk megéri-e a cserét. -
IIIZIII
tag
válasz
Shokkolo #1973 üzenetére
Pharaoh...de nem került még be..vagyis még nem aktiválták ezt az update-et...mivel shardból is megvehető lesz, viszont még nincs a listában.
Amúgy nem lesz egy nagy durranás. Azoknak lesz jó akiknek soha nem adja be a gem only hero-kat....esetleg akkor beférhet a csapatba. Kötve hiszem hogy akár HBM-en bárki meg fogja bontani a Pumpkin &Cupid duót... -
IIIZIII
tag
...na ez a 3 free roll megint nem adott pumpkin-t...
-
IIIZIII
tag
válasz
dzsonesz #1937 üzenetére
Ez valóban így van! Update-et követően a Diamond base teljesen kuka. A hero-ra azért agróznak korábban mert nőtt a centaur range..amit korábban már alaki írt válaszként nekem.
A 40:1-re érdemes átállni, a sokkal szélesebb bevezető részek miatt, így már csak 10ből 1szer van gebasz, és általában az is a korai hullámokban.
Alapvetően jó a változás mert az F sokkal simábban megy most az új base-el update után, mint a régivel update előtt...ezért is próbálkozok most már G-vel. -
IIIZIII
tag
most rámehetnék arra hogy csakazértis..de nem akarok hülye lenni,
Most egyszerre fejlődik mind a 4 tornyom lv8 felé....jövő hétre meglesznek...plussz addigra bőven meglesznek az ordinary és elite garrisonok is lv2-re, meg a hősök is lépnek 2-3 szintet....akkor már meg kell hogy legyen
-
IIIZIII
tag
-
IIIZIII
tag
-
IIIZIII
tag
Na igen, a hero base range is folyamatosan nő...erre lesz majd megoldás TH17től a def box..vagy a death clover amit már inkább TH19-20nál éri meg használni...de az majd 1000 év múlva, ha még akkor is játszani fogok
Más....végre meglett a 300 láng...az achivement miatt nekiálltam..plusz 600 shard.
Nem tudom van-e aki használja, de ez a snowstorm eszméletlen jó magic...gyakorlatilag egy másik guardian angel, ami még sebez is, hiszem a teljes területet (tornyokat is) lock-olja 6 másodpercre. Így ez, a GA, restoration és a frenzy azért elég nagy boost tud lenni, ha csak arra megy az ember hogy meglegyen az összes dungeon 3 lánggal. Óriási segítség volt minden dungeonba...szerintem nekem a relic hall lesz az első lv20as épületem. -
IIIZIII
tag
Így van, én is ezt vettem észre.
Én tegnap váltottam 40:1-re...arra amit egy sruPL nevű játékos csinált. Ő már G-t nyomta elég lazán ezzel, ugyanúgy TH15-el, azonos szintű hősökkel..persze nála van PD...ami szerintem sokat számít.
Plusz amit észrevettem, hogy nem is TH levelre, hanem wave-re kell specializálni a bázist, mert ami működik E-n, az nem biztos hogy működik F-en..vagy G-n. Szerintem a wave-ek között is már más az AI...egyre inkább ez igazolódik vissza.
Most az F ezzel az új bázissal úgy 70%-ban megy, szóval én is bajban vagyok...tetves kentaurok...nem győzöm kitolni a sarkokat miattuk..:S -
IIIZIII
tag
szuper
...amúgy...nem tudom mi van a HBM-el nálam...még mindig muszáj vagyok E-t csinálni, holott TG-nek már 2 skillből(!!!) megvan a dínó....F-en pedig sorozatosan, 5ből legalább 3szor besülök...komolyan nem értem mi történt az uccsó 2 updateben.:S A centaurok AI-ja teljesen megváltozott...1 kilométerről elkezdenek targetelni, és egyből a hero-t.
-
IIIZIII
tag
cooldown-ja van a skillnek...soha nem lesz folyamatos pajzs, teljesen mindegy menynire van szétbuffolva..
9/9-en 6,5 másodprec a pajzs, és legalább 10 másodperc a cooldown, ha nem több.
Nekem 4/9-es, és szó se róla, így is űberbrutál, pláne HBM-en amikor van akkora mákom hogy rá agrózik először a dínó. -
IIIZIII
tag
-
IIIZIII
tag
ázsiaiak...........
https://www.youtube.com/watch?v=zFQRYIanLdo
-
IIIZIII
tag
Na igen, te azért fényévekkel előrébb tartasz mint én, meg itt majdnem mindenki, én is még eléggé újnak számítok a játékban, csak még visz előre a lelkesedés.
Most már amúgy értem a dolgot..mármint a fullos gamereket 40-es hősökkel....ha tényleg ez van mögötte, akkor szerencsém volt, jókor kaptam el őket..párszor már előfordult.
Legutóbb egy ilyenért 5555xp-t kaptam...csak néztem.........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest