Új hozzászólás Aktív témák
-
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #12319 üzenetére
En meg belepek szepen napi szinten egyszer aztan ennyi. Hamarosan szerintem en is abbahagyom.
-
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #12309 üzenetére
En is igy vagyok vele, hogy napi egyszer-egyszer belepek, es nem is izgatnak az ujdonsagok. Fejlesztem ugy a hoseimet, ahogy eppen jol esik.
Insigna-t pedig crest upgraddel lehet gyartani. Kell hozza egy set azonos lvl-en.
-
e=mc²
őstag
válasz
Shokkolo #12192 üzenetére
Megmondom oszinten nekem most mar lassan 4 eve kezd kisse unalmas lenni, hogy minden nap belepek, es megcsinalom azokat a minimalis dolgokat, amiket kb. 5 percben meg tudok tenni.
Heti kb. egy-ketszer van ra idom, hogy mondjuk foglalkozzak egy orat a jatekkal.
En teljesen f2p vagyok, en minden ilyen jatekot csak unalom es idouzonek hasznalom. Viszont most mar eljutottam oda, hogy egyszeruen nem fogom mar elinditani.
-
e=mc²
őstag
válasz
vendingo #12160 üzenetére
Csak kerdes mikor. Mar egy ideje en lettem a leader (meg is van) a tobbi tag kilepesevel, azota kb 20-an vagyunk.
Nem csinalunk semmit, nincs kotott feladat, csak vagyunk egy klanban es ennyi. Felosztani nem akarom, mert megis csak volt/van a klannak multja, es nekem ennek elvetelehez nincs jogom, es nem is akarom.
Aki akar csatlakozhat, ha ugy erzi pont olyan klan kell neki, ahol nincs kovetelmeny, de nincs kozosseg sem, csak tartozzon valahova.
Jatszunk es ennyi. (mert ez egy jatek meg mindig)
Azokat szoktam kileptetni, aki kb. 10-15 napja nem leptek be. Azonban ha visszajelentkezik nyugodtan johet.
-
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #12133 üzenetére
-
-
e=mc²
őstag
válasz
Tockos25 #12050 üzenetére
En evekig az undercover the treasure eventekre gyujtogettem es ketezrenkent, de eddig abbol semmit nem kaptam, ugyhogy miota van spend gems and win rewardjakent 2500-nal harom talent refresh card, azota azokat.
Ha nincs ra keret nem porgetek. Ha questbe kapom, akkor porgetek egyet.
-
e=mc²
őstag
válasz
Emerich1976 #12014 üzenetére
Ne aggodj, nekem azt 3 ev utan adott. De adott.
Ha valaki szeretne kielni magat gem rollal, itt megteheti.
-
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #11999 üzenetére
Ugyanugy, mint eddig mukodo - soulstoneokat bevalthatod hosre, ha osszegyult belole 200db bizonyos eventek rewardjakent - csak most kapott egy kulon menupontot. Eddig az also menuben volt ra lehetoseg.
-
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #11971 üzenetére
BT volt akkor a legujabb hero. Azota megjentek nincsenek benne.
-
e=mc²
őstag
válasz
szibe22 #11968 üzenetére
Ezt tudom linkelni. Korabban csinaltam egy kozvelemenykutatast a herok fejlesztesi rangsorarol, es nehanyan innen a topicbol kitoltottek a kerdoivet.
Szereny velemenyem szerint 1 pd, 2 aries, 3 sk es dd, 5 cupid, 6 dk, tg-re max annyit, hogy majd idovel toronyba jo lesz.
-
e=mc²
őstag
válasz
concrete4 #11961 üzenetére
Turelem, meg lesz az. Gemet masra ne hasznalj csak rollra (porgetes) szerintem. Jonni fognak idovel. Sokunknak evek teltek el, amig adott normalisat.
Amig mast nem kapsz DD mehet maxra. A tobbit amig jonak latod es van ra eroforrasod. Kesobb ugysem azokat fogod hasznalni. Persze amig alacsony a mightod, addig egesz jok, ugyhogy csak nyugodtan fejleszd azokat is.
-
e=mc²
őstag
válasz
Talgorius #11894 üzenetére
Attol fugg, hogy hova szandekozol menni. LR-hez, Arenahoz pl. nem biztos, hogy szukseges healer, mig mesahoz, raidhez szerintem kell,
Mesahoz santa v warlock helyett (en azt gondolom, hogy annak a bossnak a hp-jat szukseges csokkenteni, amelyiket epp en utom. A tobbivel foglalkozzon a tobbi resztvevo).
Raidhez vlad helyett, ugyanis ha tavolrol tudsz herot olni, az nagy elony. Ahhoz pedig kell santa es warlock, dd is jo, cupid skillje miatt, pd pedig alap.
Sima Boss-hoz is jo ha van gyogyito, Itt mondjuk warlock helyett (foleg ha van bw vagy wg santan)
Demonokhoz is kell healer oda santat nem vinnem. -
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #11857 üzenetére
Ugyis Ninja lesz benne.
-
e=mc²
őstag
válasz
robekraptor #11829 üzenetére
Az egykor szebb napokat is megelt Whiskynek lettem a korabbi tagok kilepdelesevel a vezetoje, igy ha van kedved kovetelmenyek nelkuli guildbe csatlakozni, ahol nem az a legfontosabb, hogy gw, torch, stbstb. kotelezoen menjen, akkor gyere.
-
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #11760 üzenetére
Nekem a rekordom tavaly februar kornyeken volt, osszesen 13 db volt a warehouseban, a questeket nem adta be.
-
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #11610 üzenetére
Az elore meghirdetett maintenance-re.
-
e=mc²
őstag
válasz
FrankyShogun #11503 üzenetére
0 Ft-ot sikerult eddig 2 es fel ev alatt. Honapokra lebontva ez asszem ugy 0 Ft.
Hozzateszem, hogy igy 90k mightot surolom alulrol es pd-n kivul kozel nincsenek jo heroim.
-
e=mc²
őstag
válasz
TheHessian #11459 üzenetére
Mondjuk igen, a 8/8 fel sem merult bennem. 5os crest revit sor pedig csak ido kerdese es meglesz
-
e=mc²
őstag
válasz
TheHessian #11457 üzenetére
Lehet, hogy hulye felvetes, de 5/5 -os talentet hamarabb fogok kapni, minthogy oszegyuljon a 4-es crest sor barmelyikbol, igy en elonyben reszesitenem a revitet a berserkkel szemben, mert szerintem inkabb hamarabb susse el a skilljet, mint hogy gyorsabban usson. Velemeny?
-
e=mc²
őstag
válasz
repeek #11440 üzenetére
Termeszetesen nem lesz reprezentativ, mert ahhoz kicsi a mintavetel. Hogy hasznos lesz-e?
Ha masfel-ket evvel ezelott lett volna egy lista arrol, hogy altalanossagban melyik hero hogy viszonyul egymashol skillben, hasznalhatosagban, attributumokban (fel lenne allitva egy leirt es nem kepzeletbeli sorrend), az nekem segitseg lett volna, hogy tudjam, melyik herora essen nagyobb hangsuly a fejlesztesek teren es nem osszevissza, szintenkent novelne valtogattam volna a shardok elnyeleset. Igen, nekem hatarozottan hasznos lenne most is, hogy ha netan kapnek egy beast tamert, vladot, santat, sk-t , akkor ezek kozul melyiket kezdjem huzni jobban, mint a tobbit (tovabbgondolva tavlatokba a jelenlegik fejlettsegehez merten is - pl. hamarabb huzok egy sk-t 7-re, mint 10-re a gr-t, de ha Sirent kapnek, mar nem biztos.)
Tudom melyik mit tud, angolul szoktam is olvasni leirasokat, redditet, cc wikit amikor infora van szuksegem, es a fejemben is van egy kepzeletbeli sorrend, de tobb szem elve alapon ez sem biztos, hogy optimalis ha a legkisebb raforditassal nagyobb fejlettsegi ugrast szeretnek eszkozolni. Foleg, hogy nem eleg, ha tudom mit tud, azt tapasztalni kell, es ehhez kelletek ti, akiknek vannak ilyen hosei, hogy relevans tapasztalatokkal tudjatok nyilatkozni roluk.
Postolni ide akarom, mert itt vagyok jelen. Aztan ha valaki ugy gondolja postolhatja oda ahova o jar cc temaban, free licensz. Csak egy otlet, amit kiviteleznek. Ha egy ujonc olvassa el es alkalmaz belole nemi informaciot, mar megerte, mert ez tenyleg csak a szabadidombol megy, pusztan joszandekbol, mindenfele ellenszolgaltatas nelkul kozremukodve a kozosseggel.
Ez a cel, hogy legyen egy sorrend a legend herok kozott, tokmindegy hogy egymashoz kepest mekkora a szakadek, de legyen egy relacio kozottuk.
Tenyleg nem ertem, hogy miert kell ezen rugozni, de ha nektek jobb olvasni azokat a hozzaszolasokat, hogy melyik klanba van felvetel es mindenhol kotelezo a gw, am legyen.
-
e=mc²
őstag
válasz
The_Shrike #11436 üzenetére
Elolvastam ujra a hozzaszolasod es nem ertem ezt a negativ iranyvonalat erre a kezdemenyezesre.
Ha az en hoseimet lehet rangsorolni, akkor masok hoseit is. Akkor mindenkiet lehet. Akkor minden host lehet. Ha nem lehet egy lapon emliteni ket herot azt megertem (tehat maris rangsorolod), de ha egyszeruen nincs mas csak a rendelekezesre allok?
De mondjuk ezek koze kapok egy Snowzillat, vagy Treantaurt netan Pixiet vagy Sirent. Akkor hogy dontsem el, hogy meliyket is fejlessszem? Nem egyszerubb, ha ranezek egy sokak altal "velemenyezett" listara es az alapjan sajat magam dontom el?
Jon uj hero? Nem gond, megbeszeljuk kozosen, hogy hova is lehetne besorolni. Ork utan, Netan Ghoulem ele? Inkabb ilyenekrol kene itt beszelgetni szeritem.
-
e=mc²
őstag
válasz
The_Shrike #11436 üzenetére
Te tenyleg nem erted.
Tehat azt mondod, hogy en egy tok hulye vagyok, mert a TG-m, GR-em, Immom, Druidom 8as skillekkel rendelkezik es 180+ lvl, ahelyett, hogy 0 szinten varnam, hogy porogjon jobb hero? de mibol porogjon, ha nincs herom, amivel tudnek egyaltalan jatszani?
Ha igy gondolod, akkor igazad van es nem ertem.
-
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #11425 üzenetére
Nem ertem a kerdesedet.
A heal a gyogyitas, a revive pedig az ujraeledes. Amirol elozo hsz-ekben irtunk az a revit, vagyis a minel elobbi skill hasznalat.
Druid eseteben skillje a gyogyitas (fokepp), de ha revit talentet/crestet hasznalsz rajta, akkor nem 7 utes utan fogja elsutni, hanem hamarabb (a talent/crest szinttol fugg, hogy mikor - maxon azonnal, azaz elso utesre)
A revive pedig a halalbol ujraeledes x%-nyi eleterovel.
laca17kecske
Azok a gem roll soran esett legend hosok. Inkabb ide teszem oket, mint a hero altarba es addig varnak, amig el nem kezdek majd evozni. -
e=mc²
őstag
válasz
The_Shrike #11423 üzenetére
Az elmeleted addig ervenyes, amig valaki szerencses (es kap jo herot) vagy vasarol gemeket (es roll ezerrel). Nem ugy mint en, hogy 2 ev utan kaptam eloszor non-shard herot. Habar en is azt mondom, hogy egyszer ugyis meg lesz mindegyik, de!
Addig valamit kell fejleszteni, hogy azert haladj elore, hogy legyenek shardjaid, dungeonok, HBM-ek, tudj ertelmesen mesazni, lb-t gw-t, stbstb nyomni. Ehhez elengedhetetlen, hogy ha csak pala, dudu, tg, ninja meg champ van, akkor azokat huzod. Ezek kesobb mar jok lesznek toronyba is.Mai szemmel ugy latom pont hogy az kell azoknak, akik kis szintuek, hogy tudjak, mit fejlesszenek a meglevo herok kozul. Ehhez pedig kell egy sorrend, hogy a szukos eroforrasait mire forditsa.
Keresztkerdes: ha kapsz egy 5/5 revitet kis szinten, es a heroid kozul a druid a "legjobb", akkor inkabb hagynad elveszni (kovetkezo talent roll quest vagy update miatt) vagy rarakod?
Termesztesen aki optimalisan szeretne haladni, az utana olvas dolgoknak, igy ki tudja bogaraszni, hogy melyik rendelkezesre allo herojanak jobb az 5/5 revit.Mindegyik hos jo valamire a maga fejlettsegi szintjen. Csak nem mindannyian vagyunk azonos might szinten. Ezert en sokaig nem is mesaztam, most meg nem is goerge-zok, se lavazom...
-
e=mc²
őstag
21-en toltottek ki eddig. [link]
-
e=mc²
őstag
válasz
The_Shrike #11419 üzenetére
Akkor meg egyszer, utoljara:
Egy sorrend felallitasa a cel az osszes legend herok kozott, hogy akinek ha nincs meg valamelyik es nem tudja, hogy melyiket fejlessze, akkor ranez, es ad neki egyfajta segitseget. Ez nem azoknak szol, akik evos herokkal rohangalnak, hanem azoknak, akik meg nem, de a te segitsegedre is van ehhez szukseg, mert te mar tul vagy azon a szakaszon, ahol mar ezek a herok oke, hogy nem nyomtnak latba, de te sem evos cupiddal, moltanicaval kezdtel szerintem.
-
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #11412 üzenetére
En azokat nem veszem, jobban jarsz ha majd elkezdesz mesazni (4es), abbol ugyis lesz quest refresh card, herok meg majd ugyis porognek majd. En csak talent refresh carot es ha van jo crest akkor azt szoktam venni. Ja meg amig nem volt maxon az altar, addig slot cardot is vettem. (de ez is jon mesabol (1-2-es) )
-
e=mc²
őstag
válasz
laca17kecske #11404 üzenetére
mg?
Legend hero card nekem sem esett meg.
Ugy tunik, hogy a kerdoivet tobben forditva toltik ki, mint kellene. A nagyobb szam a jobb erteket jelenti!
Aki tudja szerkessze a leadott szavazatat.
Meg egyszer leirom hogy tiszta legyen mindenkinek!
Ez a kerdoiv arra szeretne informaciokat gyujteni, hogy milyen sorrendben legyenek fejlesztve a hosok. Tehat itt nem csak az a lenyeg, hogy kinek melyik a jobb, mert nyilvanvaloan a pd elso lesz. Hanem legyen egy olyan sorrend, a kozepmezonyben is, hogy akinek nincs meg minden hero, az fel tudjon allitani egy fejlesztesi sorrendet a meglevo herok kozul. Igy arra kernek meg egyszer mindenkit, hogy ne csak 10-est es 1-eseket adjon, hanem rangsoroljon. -
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #11399 üzenetére
En is random mesazok. Amikor nem talalok normalis csapatot, inkabb kilepek, es tolom kesobb.
Ossze kell rakni 4 db-ot kulonbozo sorszamuakat (I-II-III-IV). Ez igy egy crest sor, melyet az incribe-olt herokhoz adhatsz. Elso szint 21-es insc. szinttol mehet, utana 20-asaval.
Crest szintet novelni 4 db ugyanolyan sorszamuval lehet, voros kristalyert a combine fulon. Ahhoz, hogy az egesz crest sor szintjet noveld, mind a 4 fele sorszamut kell egy szinttel emelned, csak akkor kapod meg a +statot. Ez 16 crestet jelent 1-esrol 2-esre noveleshez es 1600 voros kristalyt. Magasabb szintekre ennek a hatvanya szukseges. Itt is ugyanugy 4 db kell 1 felebol. Igy 3. szintet elerni, mar 4*4, azaz 16 db 1-es szintu szukseges. 4-eshez 4*4*4, azaz 64 es igy tovabb... -
e=mc²
őstag
válasz
Sanchez638 #11397 üzenetére
Pontos %-ot nem fogsz tudni, de eleg jo esely van ra. Nekem pl most igy alakult az elmult het: [link]
-
e=mc²
őstag
válasz
pulffy #11391 üzenetére
Na ez kezdetnek nem rossz.
Osszedobtam egy Google kattintos urlapot, amelyet barki kitolthet ha akar: [link]
1-10 ig lehet csak pontozni a hosoket (csak legendary). ha kello szammal erkeznek velemenyek, akkor megosztom az eredmenyt.
repeek: nem vagyok hallaskarosult, de olvasni sokkal kenyelmesebb, gyorsabb a sajat tempomban, atugorhatom azt, amit egy pillanat toredeke alatt elolvasok, mig video eseten kattintani a savban, betolt, szaggat, pont mondat kozepe visszateker, meg a lofszt... 53 percen keresztul, te viccelsz. Nem veled van bajom, hanem magaval a videokkal amik olyan informaciot kozolnek, amihez folosleges, hogy a savszelessegigenye, idoigenye, minosegigenye nagysagrendekkel nagyobb legyen, mint azt a minosege igenyelne. Tovabba lexikalis informaciok joban megmaradnak, (tudod a szo elszall az iras megmarad), es kulonbenis egy leirt sorrendet szerettem volna latni, nem holmi videot megnezni ami nem naprakesz, nem arrol szol, amire nekem szuksegem lenne egy olyan stilussal, ami aztan nem hogy videon, de meg eloben sem toleralom nem hogy 53 percen keresztul, de fel percig sem. Nem en vagyok a celkozonseged, ennyi.
-
e=mc²
őstag
válasz
pulffy #11386 üzenetére
pd, tg, immo, gr, champ, dru, suc, pala, snow amiket elso sorban huztam, mert mas nem volt. (a pd is kb. kezdes utan 2 evvel esett)
Aztan porgott az utobbi idoben wl, ork, atl, sk, valentina, pixie, santa. Ezekbol santat wl-t sk-t fejlesztem.Egy lista kellene (altalanossagban a hasznalatot tekintve), hogy milyen sorrend van legkozelebb az idealis fejleszteshez ha megvan minden hero. Igy ha kesobb esik valami mas akkor be tudom loni a sajat kis elkepzelesemben.
repeek: bocs, de a videok nem nagyon erdekelnek.
-
e=mc²
őstag
válasz
repeek #11384 üzenetére
Nos akkor hagy kerjek meg mindenkit, hogy allitson mar fel egy pritoritasi listat arrol, ha rendelkezne az osszes heroval, akkor milyen sorrendben huzna, milyen szintig, milyen talenttel, milyen cresttel.
Nekem most az a "bajom", hogy van nehany herom, amik kiporogtek, de nem tudom melyiket fejlesszem. (nincs eleg HB, se shard, es nem fizettem a jatekert, igy lassan, de haladok a fejlesztesekkel. Csak nem tudom ha egyaltalan kiporognek, akkor mihez kezdjek veluk.)
-
e=mc²
őstag
Aki esetleg nem latta volna, az eventek kozott keresgeljen, mert 3 db 150-es roll utan visszakapunk 150 gemet es 11 lila essence-t! Akinek tobb geme van, az mast is kaphat, de 300-ert ez egesz jo lehetoseg. Ha meg a 150-es questet is megkapjatok, akkor csak 150-be faj az egesz.
-
e=mc²
őstag
Amiota van gw, azota egyen nem vett reszt, es az nem a tegnapi volt!
Az, hogy nem ir, csak olvas, nem jelenti, hogy nincs ott, es nem lehet neki irni pm-t. Mint pl. tegnap este, amikor beadta a szokasos 1000 shardjat (ez ugye heti 2x)A sok sikert koszoni, nektek meg azt uzeni, inkabb nem irom ki
-
e=mc²
őstag
Rendkivul szeretnem megkoszonni a legenda guildnek, hogy kitettek ezafasza nevu jatekost egyetlen arva szo nelkul. Az 5. legtobbet befizeto volt, 65k sharddal.
-
e=mc²
őstag
válasz
Shokkolo #10486 üzenetére
Termeszetesen nem, de gondolj bele, hogy szerinted az IGG foglalkozik azzal, hogy megnezi, hogy na itt van ez a Shokkolo nevu user. Nezzuk milyen heroi is vannak... aha, na akkor most o nem kap egy darabig. De varj, hisz o szokott fizetni. Ahha, nembaj, kell meg love, a csuszkat lejjebb vesszuk. Ha befizet meg egy vagy ket 20$ csomagot akkor a csuszkat kicsit magasabb pozicioba tesszuk. Majd ranezek egy het mulva ismet mennyit perkalt be...
Vagy ki is a kovetkezo, ahha e=mc² user, na o elvegetal itt mar honapok ota, nembaj, amugy se fizet, minek allitsak rajta barmit is. Mondjuk ha egyszer befizetne, (mert az szokott lenni az attores, ha mar egyszer fizet valaki akkor kesobb is fog) akkor lehet feljebb tennem azt a %-ot, de addig nem.
Eselytelen mar ezt megcsinalni tizen embereknel is, nemhogy tobb ezer, netan szazezer userrel... (Google Play szerint 50 milla letoltesnel jar es 3,5 millioan ertekeltek - csak hogy meglegyenek a szamok)
Itt van egy "random" "motor", ami tobb, mint valoszinu, hogy nem random, csak szamunkra az, hiszen ez a ceg is a jatekbol, az userekbol el. A fentieket meg lehet tomegesen csinalni, de akkor masnak se kene kapnia egy adott idoszakban. Ha meg igen, akkor a tobbinek is.
A fentiek az en agyszulemenyem, persze lehet, hogy ez mind nem igy van.
-
e=mc²
őstag
válasz
Shokkolo #10484 üzenetére
En kb. kicsit utanad kezdtem a jatekot, de ennyit nem kellene szamitson az, hogy fizet-e az ember vagy sem.
Ha a jatek mar keseruseget okoz, az mar nem jo, akkor szerintem abba kell hagyni. Azert van, hogy szorakozz. Ezt dobta a gep. Azzal jatszunk, ami van. A mogotte levo mechanizmusra meg a rohadt budos eletbe senki nem fog rajonni, igy csak folosleges a mergelodes es a panaszkodas.
Ha tetszik jatszunk, ha nem nem.
-
e=mc²
őstag
-
e=mc²
őstag
válasz
orass9028 #10283 üzenetére
Ahhoz, hogy megkapd a crest bonuszt, akkor mind a negy ugyanolyan tipusu legyen (a szint is szamit persze).
Ha nem mindegyik ugyanolyan, akkor csak maganak a crestnek a tulajdonsagait kapja meg a hero.
Nyilvan, ha egy adott crestbol van legalabb 4 db 1-es, akkor a bonusz miatt erdemes az egesz sort felhasznalni. -
e=mc²
őstag
válasz
repeek #10220 üzenetére
En is randomban megyek (mar amikor eszembe jut es van ra idom), de az, hogy folyamatosan ugral a kepernyo ki es be, mert nem birnak elhelyezkedni az emberek es kilepkednek, ha nincs 4 pd azonnal lathatoan... az nekem egy kicsit frusztralo szokott lenni. Ezert inkabb tenyleg csak akkor nyomon el, ha nyugodt allapotomban vagyok es van idom erre.
-
e=mc²
őstag
Na mar reggel vegre megkaptam az elso pd-m. (Erdekesseg, hogy szokasos 2k eventen semmit nem kaptam tegnap, de ma reggel valami miatt mondom na porgetek egyet - tenyleg nem szoktam maskor (az utobbi fel evben), csak eventkor. 1 porgetes, 1 pd.)
Mondtam en, hogy egyszer ugyis bead minden herot barkinek, csak legyen turelme kivarni.
-
e=mc²
őstag
válasz
FrankyShogun #9524 üzenetére
Maris gyorsabban teljesitetted 20%-al a coopert?
-
e=mc²
őstag
válasz
kiezTe90 #9226 üzenetére
Meritet az arenan kivul leginkabb Team Dungeonbol (Mesa) kaphatsz a ladakbol (100-150-200-250 szintektol fuggoen/lada). Havonta egyszer pedig napi ajandeknak 5000-t.
A sarga okol a Fame, amiert vasarolhatsz 5/5 vagy nagyobb skill upgradehez runet a warehousebol.
Hero rollal, illetve Lost Battlefielden a harcokert kaphatsz. -
e=mc²
őstag
válasz
Csillagkuty #9216 üzenetére
Csak vonulnak Lost Realmban a csapatok
-
e=mc²
őstag
válasz
#86973952 #8905 üzenetére
Shardbol amit erdemes kezdokent az a TG, GR, Immo.
Mivel mar van Vladod, igy Immot nem gondolnam, hogy erdemes lenne. Gr es Tg kozul valassz, ha nagyon akarsz, de szerintem ne vegyel shardert herot. Jonni fognak azok maguktol is, amikor majd gemet rollolsz (de szep szo). A shardot en inkabb a hero skill fejlesztesere forditanam (sacrifice). Vladot es Cupidot elsokent, majd mindenki mast legalabb 5-osre. Tovabb mar csak azokat, akiket tenyleg fogsz is hasznalni. -
e=mc²
őstag
Egyre jobb a loot is...
-
e=mc²
őstag
válasz
Csillagkuty #8447 üzenetére
Ez csak randomban gond. Ha klanban van egy jol bevalt csapat, vagy ha nincs ,de vagytok elegen, akkor ez nem lehet problema.
-
-
e=mc²
őstag
válasz
frantyi #8350 üzenetére
Az nem biztos, hogy ugyanaz tolt be elsonek. Inkabb valami random, ahol altalaban szoktak paran talalni elfeledett gemeket es elporgetik. Olyan accountok, amiket nem rendeltek hozza google fiokhoz, azaz guest-ek.
A switch meg azert kell, hogy tenyleg az tolti-e be. De ugy emlekszem, hogy a guest accot e-mailhez ugy lehet hozzarendelni, hogy "atswitch-elsz" egy olyan google accra, amin meg nem volt cc hozza rendelve.
-
e=mc²
őstag
válasz
Aragornh #8348 üzenetére
Switch-re kattints es valaszd ki az e-mailedet, amit hozzaadtal a telodhoz az account beallitasokban. ha ugyanazt tolti vissza akkor ok. Akkor ugyanezt az accot kell az uj telon is hozzaadnod, mint google fiok, es akkor ha fel is teszed a CC-t akkor switchre ramesz, akarmit ad be, es atvaltasz.
-
e=mc²
őstag
Nem tudom hogy vagytok vele, de szerintem a legutobbi maintenance ota (de lehet, hogy meg elotte is mar) nem jon annyi demon/merchant/treasure.
Nalatok?
-
e=mc²
őstag
válasz
IMIIKE1998 #8023 üzenetére
Ne aggodj. Nekem nincs egyaltalan gem only herom sem, pedig nem ma kezdtem.
Ha ugy gondolod, hogy csalas, akkor ne jatssz ezzel.
-
e=mc²
őstag
Ma delelott maintenance!
-
e=mc²
őstag
Kezd ismet a regi lenni a raid. Egyre tobben elerik az inscribe miatti blue crystal inger szintet, ezaltal tobb lesz a mana a tarolokban
-
e=mc²
őstag
válasz
Shokkolo #7591 üzenetére
En ezt egy ideig csinaltam mesa chestekkel, de mar rettento kenyelmetlen volt arra szanni idot, hogy egymas utan nyitogassam ki, mert csak egyesevel lehet. Es ha meg lag is van, akkor pusztulat a nyitogatas.
Amugy ilyenkor szepen lehetett latni az eloszlasat a zold-kek-lila ladaknak.
-
e=mc²
őstag
Erdekes, hogy csak a Whisky klan hirdetese szurja tobbek figyelmet, a tobbi meg nem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest