- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hey73
tag
Hát ha jó másod skillje lenne Immonak akkor persze vedd meg
Mindkettő hpja azonos, de a hóember 10%kal magasabb a támadási ereje és szerintem hbm-nél is szépen takarit de ott valóban immo verhetetlen.
Hóember föleg ha skilljét növelik erőseket üt bossnál, és arénában mig immo az 1 mp stunjaival okoz kellemes meglepetést. Hóember 180 al fut mig immo 195. Tehát pl ninját jobban kiséri immo mint a többi de ha nem ninjával akarsz menni a késöbbiekbe akkor ő futhat előre nekem pl pd-vel Én azt gondolom közel azonos a két hös.
Gondold végig, hogy mennyire illik a csapatodba melyiket mennyire szeretted/szeretnéd aztán dönthetsz
-
Land
veterán
Here Be Monster-t. A challangeket a barlangban.
Druid, TG, Ninja, Succu, Paladin->Druid, TG mindenképp maradjon. Succu Bossra, Arenaba jó lehet, én 80 fölé nem húztam. Pala, Ninja is maradt 80-on. Egyiket sem használom. Ninja Arenaba lehetne jó, de ha szemben jön valaki, akkor hamar felborul.
GR, Immo, Cupid, Pumpkin D., Hóember jobb hősök. Egy részük sok shard, egy részük szerencse kérdése...
Venni Championt tudnál, mely a 3 mp kóma miatt Bossra erősen ajánlott. Továbbá Arenaba is jó ugyancsak a kóma miatt. Én használtam Raidra, HBM-re is. Vannak nála jobb hősök is, de nálam a Ninja, Succ, Pala triót verné HBM-nél, Raidnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gmail
- Óra topik
- Autós topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen TV-t vegyek?
- Opel topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest