- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic V2 - origami
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrankyShogun
csendes tag
válasz
Nova96 #11641 üzenetére
Sajnos telefonról nemtudom szerkeszteni annyira csak más szöveget írni a gépem beadta a talpát. Nem bírok összeszedni 1 flamet expertbe az 550-hez csapatom pd,tg,skull,valentina,druid,phantom king mindegyiknek legálabb van 5/10-es skillje pd-nek 9/10 es megy varázslattal próbálom de nem megy.
Lássátok el légy szí valami tanáccsal.
-
Csixi68
tag
válasz
Nova96 #11130 üzenetére
Én tegnap elpörgettem 3000 gemet, amit kb. 2 hónapja gyűjtöttem, eredmény 1 Vlad amiből van már 2 db.
Még soha nem vettem gemet, de látva az itt kommentelőket, nem is fogok venni.Más:
Sajnos sokan beleesnek abba a csapdába (lásd a törölt kommenteket, ja azt már nem is lehet látni), hogy azt hiszik a vett gemmel előrébb jutnak és esetleg sikerül is egy jó hőst pörgetni, akkor megint vesznek gemet és így sorjában több százezer forintot beleölnek egy halott játékba.
Élvezd a játék örömét és ne azt, hogy minél hamarabb előrébb juss. Gondolkozz, hogy az eddig meglévőkkel hogyan tudsz tovább jutni, fejlődni és majd csak beesik egy-két jó hős is. Akkor megint gondolkozni lehet a jövőbeni fejlődésről.Saját példa: Elkezdtem a játékot, viszonylag hamar bejött Aries, utána semmi, több hónapon keresztül. Így nyugodtan tudtam fejleszteni (igaz akkor még ritkábban jöttek az új hősök). Majd egyszer csak bejött a Vladocska, nagy öröm és új fejlesztési stratégia... 80e Might-nál szinte ugyanúgy voltam mint Repeek, próbáltam nézni a videóit, lépést tartani vele, kérdezgettem és fejlődtem. 90e mightnál elhúzott szépen és ez inspirált, hogy menjek előre én is, pedig fel akartam adni már. Most 105e might felett vagyok, bejött közben először Santa (nagy öröm) majd most nemrégen meg Dread Drake. Igazából nem örültem neki, mert mindig is PD-re vágytam, hogy gyorsabb legyek (azért reménykedek, hogy valamikor a közeljövőben beraknak egy PD-hez hasonló hőst is, amit kipörgetek, már szinte minden hősnél lehet alternatívát találni). Ma már amúgy nem érdekel annyira a dolog, amim van azzal tudok fejlődni és kész. Így is tudom élvezni a játékot, persze nem elvakultan. Ezért van az, hogy soha nem léptem be egyik klánba sem, mert tudom, hogy csak akkor tudok itt lenni amikor az időm engedi és nem tudnám összehozni az esténkénti harcokat stb.
Nem bántom azokat, akik "elvakultan" elkezdtek ezzel a játékkal játszani és kitudja hány accon keresztül nyomják és pumpálják bele a pénzt. Ez mindenkinek a saját dolga.
Itt a fórumon viszont az a dolgunk, hogy beszéljük meg az esetleges újításokat (sajnos nem tudok angolul, a google meg nem mindig a legjobb barátom), problémákat esetleg osszuk meg egy-egy sikeres csata-küldetés végigmenetelét, hogy a kisebb-kezdő játékosoknak is örömet okozzon a gyengébb hősökkel való játék. -
Mike
veterán
válasz
Nova96 #10867 üzenetére
Nova
már nem? fel sem tűnt
régen meghaltak
igaz régen a boss alatt is meghaltakpcpunisher
milyen guild war?aranyos vagy, de még az első 3000-ben sem vagyunk benne
kis klán vagyunk pár taggalegyébként szerintem elfogadnánk
ez csak egy játék
van olyan tagunk akik sokszor hetekig nincs, de ott volt az előző klánban is már, személyesen is ismerem, eszemben nem lenne kirúgni
persze lassan haladunk, biztos sokak szemében totyogósan, boss4-et is pár ember rakta össze, nem 50 -
maigret
csendes tag
válasz
Nova96 #10753 üzenetére
Add nekem! Én tudnám mire rakni!
Ha már itt tartunk... Kellene egy kis segítség. Raidben a következő hatost használom: Aries, Druid, Cupid, Santa, TG, PD. A gondom az, hogy mivel PD attack range 0 ő kapja először az ütéseket és hamar el is halálozik. Eddig egy 1/8 LD volt rajta, de kicseréltem 5/8-as Stone skin-re, de az se segített igazán. Mit lehetne tenni, hogy valaki más kapja be az ütéseket?
-
Nova96
őstag
válasz
Nova96 #10652 üzenetére
TW update :
1. Itt hozzáadták a Guild War-t
2. Adtak hozzá egy újítás amivel a hős szintezést meggyorsítják
3. Új hős Artica , csak eventen kapható.Adjustment
- El lehet adni a hero és troop bomb-t
- LR battle ellenfél?
- Hero altar és hero base UI változatás
- Növelték a küldteéseket (100k might és annál több)
- Dungeon-t növelték 20-ra , de 100 gem-be kerül újratölteni ugyan úgy.
- LR altar formáció hiba jaívtás
- Magyarázatott adtak a WG, HBM, HT és mesa-ról
- Aries skill és silence artifact probléma
- Mostantól az evolvolt hős lesz elől mindig.
- Insane Dungeon küldetés kapják akik 120k migh megvan, vagy annál több (előtte 150k)
- WG high lvl buildings javítás(?)
- Snowstorm le tudja fagyasztani az olyan hősöket is akik eddig immunisak voltak rá (ork)..khm artica miatt.
- Hero nem hal meg miatt, ha raid-nal meghal.
-Nincs több tropp beadás quest.
- DD hiba ajvítás
- To minimize unusual button into a single button (Ezt nem értem.)
- Megváltoztatják Moltanica nevét xxxx -re (US szerveren nevét nem tudjuk.)
-Név változatás a crest combinálásba.
- Kisebb idő az épületeken miután raboltak onnan, bármint is jelentsen.Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.
-
xltt
tag
válasz
Nova96 #10642 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá. De első ránézésre nem vagyok túlságosan lenyűgözve... Pláne, hogy ezzel töltöttek(ha jól számolom) 3 hónapot. Közben nem tűnik semmi másnak csak raid/expedition bizonyos klánon belüli emberek ellen.
Remélem legalább a reward kivételesen jó lesz. Szerencsére úgy tűnik az idő itt nem lesz befolyásoló tényező, mint torchnál.
-
Padawan333
tag
válasz
Nova96 #10562 üzenetére
A Th-nál ha kezdesz a magic towereket fagyaszd mindenképp mert ahogy jönnek a heroid befelé egyből bekapják a stunt.Nekem bal felső sarokból lett meg alsó sarkokból sokkal nehezebb megcsinálni.3 napig szoptam vele és egyszercsak sikerült 87%-ra (sajna nem 100).Skillek nagyon jókor kell hogy bejöjjenek meg akárhova rakod őket mindíg valamelyik mesara akarnak rámenni.
-
xltt
tag
válasz
Nova96 #10562 üzenetére
Én úgy csináltam meg, hogy PD az egyik sarokba GA rá és a közelében lévő magic towereket fagyasztom. Vlad a TH egyik oldalán lévő sarokba, a többi hero meg a TH másik oldalán lévő sarokba. Azért szerencse is kell hozzá, de ha minden jól megy, akkor 50% elérhető. Pláne, ha még meg is támogatod a herokat pár copterrel.
-
mno
tag
válasz
Nova96 #10501 üzenetére
Alig férek én is 150 helyen, pedig zöldből csak slow down, tenacity, sprint van meghagyva, összes többi kuka. Kekből is csak war god, bulwark van folyamatosan gyűjtve, scatterből van 5db lv3as komplett sorom boss4re, de tovább nem gyűjtöm, azért heavy blowot és deadly strikot elrakom, többi kuka. Lila persze összes gyűjtve. Legkevésbé kedvelem a napi átcrestelest boss4re egy setup, LB-re egy setup, egy harmadik meg passziv módban arena és LR altar védelmére.
-
Shokkolo
addikt
válasz
Nova96 #10477 üzenetére
Ne irigyeld... 40k gemet pörgettem el reggel, tragikus eredménnyel:
170 kék
32 zöld
61 kék takony
12 lila takonyIlletve:
- harpy
- vlad
- warlock
- gr
- cupid
- smow
- pd40k gemből 7 legend elég sz@r arány.
a Santa is lucky flippingből jött (kellett a 40khoz még 1k gem, szóval vettem, így forgathattam egyet. Santa is abból lett).Uncover eventen nyithattam 20x... az is nevetséges!
10x HB
3x Merit (> 10 merit / pörgetés, viccnek is rosz)
7x Shard -
Padawan333
tag
válasz
Nova96 #10315 üzenetére
Tölteléknek tűnik nekem...de a dodge POINT az érdekes.Akkor ez nem egy harmadik crestként fog üzemelni hanem mondjuk mint az energy?
Más:kipörgött a DD végre megvan minden hero...erre megint jön egy új😐
LR-be kit raknak be a top-ok?Nekem pd,ari,skull,drake,santa van de lehet valakinek a helyére ki kéne pöckölni a warlockot(santa mondjuk).Nem tom hogy lenne optimális a LR team? -
Nova96
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Ultimate előfizetések
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest