- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
smisa
őstag
válasz
Grendar777 #8943 üzenetére
az csak paraszt vakitás szerintem nme islesz euba
-
smisa
őstag
válasz
sebijani1982 #8689 üzenetére
Titok
bocs nem lehetett kihagyni
-
smisa
őstag
válasz
IMIIKE1998 #7900 üzenetére
hát nekem sok, függ menyi talent refresh tudok beváltani az +300
-
smisa
őstag
Ma ráindultam a 2k küldire erre bejött egy Santa és egy Snowzilla egyik se volt
annyira megörültem hogy elbasztama pörgetést és csak 1950 et költöttem
de sebaj igaz most nem tudom ki legyen a csapatba eddig PD TG Dru Immo GR és Atlantic volt
-
smisa
őstag
tegnap csak 5x kaptam szívrohamot majd küldtem el a pi...ba a fejlesztőket 3k gemből pörgetem kb 8 lilla hős de mindig a takony volt
-
smisa
őstag
válasz
pcpunisher88 #7143 üzenetére
Hát nem tudom hanyas skillek vannak de ehhez minimum 8/9 kell mert nekem 7/9 el ennyi nem jön össze
-
smisa
őstag
Én tegnap előtt megvettem GR-t shardból tegnap a legendary card persze hogy GR-t adott
annoORc is így jött meglett az első rá 2 nappal megint jött egy persze SM cupid snow vlad és társai sehol
-
smisa
őstag
válasz
IMIIKE1998 #6875 üzenetére
a 2 nek semmi köze egymáshoz az eventhez vásárolnod kell nem a meglévőt kell elpörgetni
-
smisa
őstag
Most nézzem az update-t Voice chat
lesz ám duma boss közben
-
smisa
őstag
Köszi srácok épp hogy de meglett a j5 maradt (PD,TG,IMMO,Druida,Ninja,Succ -ból) 3 hero 1 hero base
telipakoltam az összes tornyot 3 heroval és legyárttottam 30 katonát
-
smisa
őstag
válasz
robekraptor #6519 üzenetére
Hát várok javaslatott név ugyan ez a játékban is de SM megint legyalúlt mire J3ig juttotam csak 2 torony és 4 hős maradt ez lenne a bázisom : link
-
smisa
őstag
na mondom pörgetek most párat van 2k gem az alt karin, amin 1 hete már ott van az ORK is (nem igazán vagyok tőle hasra esve) erre 3dikra megint egy ORK
persze a fő karin meg semmi
-
smisa
őstag
válasz
IMIIKE1998 #6341 üzenetére
Immo, nekem anno azt mondták - az alt karinál a guildbe - GR minek ők már csak tudják mind 60k feletti
-
smisa
őstag
Szaisztok vlaki leírná mit tudd ponotsan ez az Ork mert azt mondják vegyek ki driudát melőle mert feleslges
és legyen PD Immo TG ORK és Exe (perma miatt) a csapatoma bossra
-
smisa
őstag
nem kellvenni semmit most pörgetem elsőre egy 150st: shaman 2.ra egy 450s pörgetés: wolf
ORK
wolf
és persze hogy a kis karin
-
smisa
őstag
Pörgetésről annyit hogy nekem az összes pd atlantic immo és társai 23:30-és 0:30 közötti pörgetésből van és mint elnéztem a utolsó pár hozzászólást másnak is esett akkor
-
smisa
őstag
lila kártya persze megint pd-t dob
ok elsőre jól jött de 2.ra is :s
-
smisa
őstag
Tegnap be esett a PD mivel még nem volt nagyon kellett és a lassan már felejtős játék új értelmet kapott.
Ami vicc az, hogy Mesa 2 lilla láda adott lilla hero cardot ami adta Töki Makités ez mind éjfél előtt pár perccel még a szomszéd is halotta
-
smisa
őstag
Ahogy én láttom az időpont nem mindegy mert engem is kb 6 körül szoktak farmolni akár 10-15 ember is gondolom akkor sok ember fel se kell és még teli vannak a raktárak
-
smisa
őstag
válasz
masterfghdd #5557 üzenetére
ebből a négyből simán csinálhatnál egy 2 szintűt és azt betenni mivel 42 szint kell hozzá neked meg 58 as és akkor tudsz tenni mást is még mellé
-
smisa
őstag
válasz
robekraptor #5505 üzenetére
Nálam véletlen folytán kiderült mindnek (4 db) egyformának kell lenni (szint is és képpeség is) és akkor készül egy nagy amit használni tudsz
-
smisa
őstag
4db 10 íjász torony mellé az 5. is az legyen ?
-
smisa
őstag
Most hogy meglett a TH 17 van valakinek valami jó bevált megoldása a bázis átépítésére mert telefonon elég fárasztó pl a 170 fal sorba rakása is már
-
smisa
őstag
remélem mindneki húzza a
Shamant
Mesa-ra és Boss-ra se rossz
Minek ide PD ha Shaman lelassítja az enemyt
-
smisa
őstag
válasz
banderassss #5079 üzenetére
Türelem lehet hogy lesz majd hero trade
-
-
smisa
őstag
Meglett Immo hát finoman fogalmazva Immo után más a világ
pedig csak 110es és 2es skill és egy 2/5 balde talent van rajta
-
smisa
őstag
akkor még 1 vita inidtó kérdés
most összeszedtem a 2k gemet megvegyem a 5. építőtt vagy inkább pörgesek hősöket szinte minden épület lvl15 tornyok lvl 9 ? Semmi extra hősőm sincs max TG
-
smisa
őstag
HELP: az 5. toronyhoz mi kell mert nem találom sehol
-
smisa
őstag
Ezt nem dobta neki a rendszer, hanem ő talált rád én is csnáltam egy időben a kisebbek farmolását mert általában nagy menyiséget halmoznak fel védelem nélkül, neki Te egy könnyű farm vagy.
Más miért nem adja meg a 6. hős bázist van 1 db 16-os gold/mana bánya, tároló is 16-os 1 db van army camp is 16-s mi kell még hozzá? vagy mindegyikből mindnek 16os nak kell lenni?
-
smisa
őstag
Azért gem-t tudtommal azzal is lehet szerezni ha olyan guildba kerülsz ami top100-ban van Ők kapnak napi szinten honort gem-t és shardot is. Van valami csatályuk Torch Battle is naponta ahol a helyezéstől függően ez akár lehet több ezer honor több száz shard és gem is.
Nem tudom hogy ez csak legenda vagy így is van, de biztos van aki ezt megtudja erősíteni.
-
smisa
őstag
válasz
wredchuhuhuh #4397 üzenetére
Használd a szerkesztést mert hamar figyelmesztett egy moderátor nem véletlen találták ki
-
smisa
őstag
válasz
skorpio6369 #4308 üzenetére
Ezért érdemes volt felvinni 100 ra és kidobni aki nem bírta
-
smisa
őstag
Még csak boss 2 volt de idő nincs rá mert kb 5 perc alatt lenyomták a nagyok
Alt karival egy másik guildba vagyok 13an vagyunk a 2 nagy vezér bead heti 2-3k-t. Mi csak fejlődünk ki menyit tud bead én pl heti 100 at szoktam és ott napi 3-4k honort kapok a boss 2-ből mivel a két nagy csak akkor ütt ha látják hogy nem megy le igaz akkor legyúrják akár a 40 millát is elég gyorsan
-
smisa
őstag
válasz
skorpio6369 #4179 üzenetére
nem jelentkezek újra mert max 1500 shardot kaptam a bossból és jó ha voltam 4 nap azaz 6k-t nem ér meg a 300as adó nekem legalább is nem nem értem miért nem azok fizetnek akiknek van miből de mind1 további sok sikert
-
smisa
őstag
csak gratulálni tudok a Hunnia klánnak van facebook oldal van chat de azt hogy tartozok nem sikerült jelezni
kidobni sikerült. Remélem azért azok akik a boosnál rendszeresen elviszik a 4-5k honort azoknak sikerült jelezni ha esetelg hiányuk van
én jó ha voltam heti 3 boss-n nem hiszem hogy én kerültem sokkba amikor még 20 hely van a guildba szép hozzá állás gratula
szarjatok sünt -
smisa
őstag
szóbeszéd van valami bugról boss killnél (többet lehet utni mint szabadna - ennyit tudok róla) hallot valaki vamit?
-
smisa
őstag
Ezt a heroes trial-t hol kellene megtalálnom? vagy van hozzá valami elvárt szint?lol most beléptem újra és megjelent -
smisa
őstag
-
smisa
őstag
Szeritnetek ha valakit lefarmolok 400k-val több körben, ténylegesen 400k- vesz el tőle vagy csak mondjuk 40k-t? van erről vlakinek tapasztalata mert lenne egy ötletem húzzásra
-
smisa
őstag
Á dehogy
ma még nem dobott egy dungeon se nekem pedig végig nyomtam mindet ami kék volt dungeon 1-3-ig
Más:
Ma meglett az 50 dungeon jutalom és pörgetem aminek eredménye meglett az első legend pörgetésből Ninja 1/5 Tenacity-vel
ér ez neki vlamit ?
Illetve egyre több champnél pörgetek Bulwark-t kinél jó, hogy müködik? csak a pillanatig hat vagy végig és nem számít hol a csik?
Illetve Succubus vagy Champ a jobb én Succubust jobbank látom de vároma véleményeket
-
smisa
őstag
válasz
killer1203 #3362 üzenetére
Ezzekel pedig simán menni kénne diamondal a C-nek nekem rosszabb hősokkel lemegy még D is majdnem
-
smisa
őstag
lehet egy teloval két játék acc-t kezelni kilépés vissza lépés vagy valami hasonló megoldással?
-
smisa
őstag
Elmennek a fejelsztők a pi..ba ezzekel a fű alatti módosításokkal eddig gond nélkül ment a C ma meg 3x is fail -.-
-
smisa
őstag
válasz
DarkManus01 #3254 üzenetére
Az ilyen farmokat kiirhatnád erőségre és névre mi is szivesen fosztanánk
-
smisa
őstag
TD után mit javasoltok lassan elérem az 1k shard-t Ninja vagy Champion
-
smisa
őstag
Hát srácok megosztom veletek is a BS-en kezdtem egy új acc-t meglett ma az első 450 gem mondom pörgetek 1-t:
PD 1/5 flame guard
Panda és Exe 1/5 BulwarkLehet hogy csak ezt folytatom így 14 nap után PD vel
-
smisa
őstag
Ha már így témánál vagyunk alábbival érdemes/lehet vlamit csináni hogy menjen a C?
TH13;
Driuda / Pala / EXE lvl70
TG/Panda lvl60
4 Arrow torony lvl 5 -
smisa
őstag
Ma betámadott egy gazdag ki köcsög szerencsérre nem vitt szinte semmit
de MC volt neki
én még nem láttam, nem igazán tünt durvának a TD jobban apritott
-
smisa
őstag
Hát rajtam ez a 600 gem se segít nekem nem jött még semmi gemért max Assasin de az vagy 6x is kezd az a sanda gynúm lenni amig az ember nem költ pénzt addig a pörgetés se hoz semmi normálisat
Van itt oylan aki még nem vásásrolt gem-t viszont sikerült normális champ-t kipörgetnie?
-
smisa
őstag
Én is így szoktam csak nem megyek tovább hanem ezt ismétlem akár 10x is
így szoktam TH fejleszteni múltkor 550k farmoltam egy sráctól igaz Ő kezdte
Amúgy a legjobb farmolni a HBMre felépített táborokat. Mert ezekben a központban vannak a champ.k így nem támadnak és a tornyok is alig érnek el
-
smisa
őstag
sikerült kiváltani TG 3/5 blade shell szerintem jól is jön neki
-
smisa
őstag
válasz
Mazda6_2.0D #2827 üzenetére
akkor jól gondoltam, de csak az első 120 percben belépők ha jól értettem
-
smisa
őstag
Belépéskor kiír valami 300 free gemes akciót valaki letudná írni mi is az pontosan
-
smisa
őstag
én most elkezdtem fosztani ha találok jó célpontott akinek szélén a tároló ami nem üres kifarmolok akár 4-500k-t is persze 50% alatt leállítom így akár 10 kört is inditok
nem is tudom miért nem csináltam eddig most lvl 8 fal körben és 12 bázis lvl3 upgarde ijász tornyokkal
ez kb 4-5 nap alatt
-
smisa
őstag
lassan összejön rendes menyiségű shard melyiket érdemes megvenni a free pala és dudu melé ?
-
smisa
őstag
Megint szar a szerver folyamatos DC nem lehet támadni se mert kiléptet mintha feladnám
Más a revive pontosan mi ? mert nem igazán értem és mikor hat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- sziku69: Szólánc.
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Escape from Tarkov
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest