Új hozzászólás Aktív témák
-
Herczi
senior tag
válasz
Sanchez638 #12142 üzenetére
CD csak két aggro között van, legelőször nincs.
-
Herczi
senior tag
Jaja nincs ebből semmi, jó hogy felhoztad, mert így legalább erősebbé tudod tenni a csapatod.
Amúgy nekem az utóbbi 1-2 hónapban kis túlzással több hős esett, mint az elmúlt 1 évben. Most ami fejből eszembe jut, Lil Nic, Michael, 2 Revenant, 2 Lady Leo, Medusa, Trixie Treat, SK, DD is nem rég lett meg, plusz 2 santa. Játékra nem költök, szal free gemből mind.
Csak hasznukat nem veszem igazából, mert evo nélkül nem érnek semmit. Úgyhogy türelmesen várok, aztán azt húzom fel, amiből majd pörög még.
-
Herczi
senior tag
válasz
-ZeeZee- #12081 üzenetére
Te nem érted.
"" The higher level Talent will only activate when the Crest Talent is the same as the Hero's Talent.""
Ha pl. Wg Crest és Talent van a hősön, akkor a talent csak akkor fog aktíválódni, ha magasabb mint a crest (pl 4-es talent 3-as crest). Az más kérdés, hogy semmi értelme ugyanazt a crestet, meg talentet rátenni.
Közben válaszolt más is. Én amúgy DD-re WG talentet akarok és LD crestet.
-
Herczi
senior tag
válasz
FrankyShogun #11571 üzenetére
Sose vettem még gemet.
-
Herczi
senior tag
Beast Tamert használ valaki? Most esett egy.
-
Herczi
senior tag
Pörgött egy Candy Kane, szokta valaki használni? Cooldown miatt nem tűnik jó választásnak.
Mostanában egy "nagy csomó" legend kipörgött, ami nem volt nekem. Phantom king (2db), Treantaur, Candy Kane. Ariesre hajtottam EVO2 miatt, de nem jött, úgyhogy így 40 ezer shardba fájt.
-
Herczi
senior tag
válasz
TheHessian #11287 üzenetére
Én Warlockra gondolta, szal az lesz. Köszi a megerősítést.
-
Herczi
senior tag
Pörgött még egy 5/5 revit. Kire kéne tenni?
Vlad 5/8 Revive
PD 3/5 Revit
Cupid 5/5 revit
Aries 5/5 Revit
Druid 4/8 Revive
Santa 4/8 Wargod
Warlock 4/8 Revive
DK 5/8 Deadly Strike
Ghoulem 7/8 Tenacity
Ork 5/8 Tenacity
Succubus 4/8 Sprint
TG 3/8 Heavy Blow
Snowzilla 4/8 Wargod
Immo 2/8 Revive
GR 2/8 Berserk
Pala 5/8 Stone Skin
Ninja 4/8 Deady Strike
Atlanticore 4/5 Condemnation
Champ 5/8 Heavy Blow -
Herczi
senior tag
Rátettem Cupidra, kösz.
Totembe kit érdemes tenni? Én AC-re gondoltam, mert az visszaver egy felbuffolt támadást is. Viszont Totemre gondolom nem hatnak a buffok, szóval hiába teszek be mondjuk egy Santat nem sok HP-t fog leszedni, ezekből az új elpusztíthatatlan hősökből.
-
Herczi
senior tag
5/5 Revitalizet kire tennétek?
Vlad 5/8 Revive
PD 3/5 Revit
Cupid 3/8 Berserk
Aries 5/5 Revit
Druid 4/8 Revive
Santa 4/8 Wargod
Warlock 4/8 Revive
DK 5/8 Deadly Strike
Ghoulem 7/8 Tenacity
Ork 5/8 Tenacity
Succubus 4/8 Sprint
TG 3/8 Heavy Blow
Snowzilla 4/8 Wargod
Immo 2/8 Revive
GR 2/8 Berserk
Pala 5/8 Stone Skin
Ninja 4/8 Deady Strike
Atlanticore 4/5 Condemnation
Chamo 5/8 Heavy BlowÉn Cupidra vagy Warlockra gondoltam.
-
Herczi
senior tag
Szerintetek ghoulem-en érdemes fejleszteni az 5/8-as tenacity-t?
-
Herczi
senior tag
HBM T sikerült már valakinek? Hősöm nem hal meg egy se, de a 3. körben az összes épületem elpusztul.
-
Herczi
senior tag
Herok közötti talent csere az lesz majd egyszer végül is? Druidot, meg orkot is 5/5 revittel kaptam, elég nagy pocséklás.
-
Herczi
senior tag
Elpörgettem több mint 8000 gemet. Vagy 6 ezret az 1-1-3-as "technikával" pörgettem, kis szünetekkel, minden dungeon után stb., nem kaptam csak kéket, meg vagy 2 zselét. Utána utolsó bő 2 ezernél meguntam, 450-es pörgetéseket csináltam közvetlen egymás után, úgy lett egy Immo, meg egy Ninja. Meg még eventből kaptam 2000 HB-t. Szóval ismét megérte gyűjteni a gemeket kitudja meddig.
Már megint vagy fél éve nem kaptam új hőst.
-
Herczi
senior tag
válasz
Treavis #7669 üzenetére
Én ezt a Cordi féle dizájnt építettem meg tegnap, hát kalap kaki, a mostani Th18as felállásommal sokkal jobban megy az O-P, csak az óta ki moderálta az IGG azt a postot amiből építettem, úgyhogy 10 fal csak szét van szórva a pályán, mert lövésem sincs hova tegyem. Kíváncsi vagyok TH20-al, hogy fog menni.
-
Herczi
senior tag
TH19 HBM O-ra ki milyen Base Designt használ? Igg forumon nincs engedélyem a csatolmányok megnézésére, szóval nem találok semmit, youtubon megint nem találtam, Caste wikit meg nem frissítették ezer éve.
-
Herczi
senior tag
A Tg mindig a Th-t célozza elsőnek, utána talán az army campeket (ez nem biztos) és a hősöket. Legjobb az a fajta bázis elrendezés, mikor 4 sarokban vannak az épületek, középen hősök. 4 sarok: PD, TG, Cupid, GR (Tg legmesszebb a THtól) és 4 hőssel 40 sec alatt le van gyalulva a pálya.
De ha Tg-re van alapozva a taktika, mindig a TH-t kell elsőnek kiütni.
-
Herczi
senior tag
válasz
KohanTroon #6644 üzenetére
Jó akkor, így mondom nekem totál felesleges volt mindig is. Remélem így már megfelel.
-
Herczi
senior tag
válasz
Mazda6_2.0D #6642 üzenetére
Én találok mindig manát mostanában, 20-40-szer ha végig nyomom, akkor találok általában, ilyen 1 millás emberkéket. 100k-s meg van egy csomó.
-
Herczi
senior tag
válasz
Depression #6640 üzenetére
Zászló végig felesleges, mert később is tele leszel mindig nyersanyaggal. Thunder God meg tök alap hős. Később 6 hősöd lehet egyszerre a pályán, raid sokkal könnyebb távolsági hősökkel. Tg, Santa, Gr és az ellen hősei úgy meghaltak, hogy hozzád se tudtak érni.
-
Herczi
senior tag
Reggel 8kor volt karbantartás, azért javult meg.
-
Herczi
senior tag
válasz
Csixi68 #6020 üzenetére
Itt: [link]
Válaszd ki a tetszőleges hőst és ott lesznek a lap alján az ajánlott talentek, abból tudsz válogatni, kombinálni.
Személyes példa GR megkapta sprintet second talentnek, csak 1-es szint, mert az istennek se pörög ki Sprint IV, de még így is sokat lökött rajta. Többi hősömnek flame guard, tenacity van többnyire, azért 10%-ot löknek azok is a HP-n, az se rossz.
-
Herczi
senior tag
válasz
Saskakas18 #5929 üzenetére
Akkor ez kb esélytelen, felraktam a Linket, de Castle Clash csoporthoz már nem tudtam csatlakozni, mert fullon van mind, na meg amúgy se nézném, szóval 500 ember közül úgyse én venném észre először.
Azért köszi hey73!
-
Herczi
senior tag
válasz
pcpunisher88 #5904 üzenetére
Egyszer fent, egyszer lent.
-
Herczi
senior tag
válasz
pcpunisher88 #5902 üzenetére
Nekem is szarabb a szórás mostanában.
-
Herczi
senior tag
válasz
kopasz0103 #5684 üzenetére
Van olyan aki nem fejleszti a hőseit?
-
Herczi
senior tag
válasz
Padawan333 #5644 üzenetére
Én a questek miatt ütöm meg a kicsiket is, ha sietek és kell 8 sikeres raid, akkor a legegyszerűbbekre megyek rá, nem nézem, miből mennyije van.
-
Herczi
senior tag
Jol gondolom, hogy most minden hero second skillje 1. szintu alapbol es csak a crest rendszerrel lehet feljebb tornazni? Legalabb is a skilleken megjelenz kek szoveg alapjan erre kovetkeztetek.
-
Herczi
senior tag
válasz
TraPista #5290 üzenetére
Ezt a játékot, túlzásokkal persze, de lottohoz tudnám hasonlítani. Valaki egy évbe párszor vesz lottot és aztán nyer, valaki minden héten vesz több szelvényt is és soha sem nyer, az esélye persze mégis nagyobb. Itt ugyanez van, ha nem költesz rá semmit is pöröghetnek ki jó dolgok, viszont ha költesz rá, lehet akkor sem fognak kipörögni az áhított hősök, képességek.
-
Herczi
senior tag
válasz
skorpio6369 #5151 üzenetére
A legtöbb fránya klán fejlődni is akar ám és az bizony sok credit. 9-es szintről 168 000 credit kell a fejlesztéshez, az pedig elég sok, és akkor még ott vannak a zászlók, meg azok fejlesztése is.
-
Herczi
senior tag
válasz
Logeeen #5015 üzenetére
Én csak akkor nyomok H-t, ha megmaradtak a trropjaim valamiért. Szóval garisonokkal, meg troopokkal, szokott sikerülni, de általában csak a hero basek maradnak meg a végire, ezért nem is merem megpróbálni máshogy.
Ja igen, tornyaim maxon, basek 16-osak, és kevesebb mightom van, mint neked egyébként
-
Herczi
senior tag
Na ma kapjuk Draculat, az ajándék 200 gemből ki is pörgetem egyből.
-
Herczi
senior tag
válasz
masterfghdd #4878 üzenetére
Hát végül lecseréltem az immo 1/5 revive-ját 5/5 flame guardra, na kár volt, a kis gyenge reviveval erősebb voltam.
-
Herczi
senior tag
-
Herczi
senior tag
Kipörgettem egy 5/5-ös flame guardot. Szerintetek melyik hősnek lenne érdemes oda adni? (most függetlenül attól, hogy milyen képességük van most jelenleg.) Vagy kuka ez is? Mert tény, hogy nem egy hú de nagy talent, na de mégis csak 5/5.
Gondolom egy nagy Hp-vel rendelkező legendnek kéne kapnia, amit úgymond sokáig ütnek, ezért gondoltam a palára, magába elég értéktelen egy hős, hátha ez feldobná. (bár amúgy se használok plaát, szóval ilyen szempontból mindegy, na meg most 5/5-ös heavy blowja van szegények.) Lehet a végén tényleg dobom ezt is.
-
Herczi
senior tag
Akinek meg nem inge, ne vegye magára.
-
Herczi
senior tag
válasz
Attraction89 #4802 üzenetére
Én grizlyt vagy immot vennék, mert raidet, HBM-et megkönnyítik + az immo stunnol is ami jól jöhet bossnál, ha jól időzíted.
Bár én még tartom a véleményem, hogy amíg nincsen valakinek pumpkinja ne vegyen hőst shardért. Én összeszedtem anno nagy nehezen a shardot immora, aztán ugye pörgettem ugyanúgy gemből a hősöket, mert kellett a pumpkin. Természetesen kétszer is kipörgettem utána az immot, szal a 7000 vagy mennyi shard tulajdonképpen ment a levesbe.
-
Herczi
senior tag
Karbantartás után nektek nem töltődött fel a Multi Dungeon lehetőségek száma? Most nézem, hogy nekem fullom van, pedig tegnap este 1-et hagytam meg, vagy lehet, hogy valami idő hurokba kerültem?
-
Herczi
senior tag
Most torch battlenél ha támadok, ott végig ki kell várni még letelik az idő, vagy kiléphetek, aztán teszi a dolgát a háttérben?
-
Herczi
senior tag
Szerintetek a PD skilljét húzzam fel 8/9-re, vagy a többi legendást mozdítsam el először 4/9-ről? Vagy esetleg a Cupidot húzzam 8/9-re?
-
Herczi
senior tag
Ma kész lesz a Th17, HBM H-hoz milyen towert építsek? legyen még egy Arrow, vagy Magic a repülő egységek ellen vagy esetleg egy Cannon?
-
Herczi
senior tag
válasz
Mazda6_2.0D #3994 üzenetére
Nekem hozzá adja.
össze adtam most az első 5 sebzését: 193 929 563. A Tier2-es bossnak meg 80 000 000 HP-ja van elvileg
-
Herczi
senior tag
Raid ellen mi a legjobb base elrendezés szerintetek? Ha már lehet 3 féle elrendezés, akkor ki is kéne használni.
-
Herczi
senior tag
Nektek a raidelés, hogy megy mostanában? Egyszerűen nem találok olyan embert, akinél lenne gold. 50-60 ezer max átlagban, de sokszor 20-30 ezer van náluk, nagy ritkán 100 ezer, már az is jó, ha kifutja a varázslatok árát.
-
Herczi
senior tag
If a member quits boss fight or all heroes die during a fight, one need to go back to the boss screen. And there will be 15 sec CD to re-enter boss.
Ez azért eléggé szívás annak, aki nem tud bent maradni végig.
-
Herczi
senior tag
LOL, bent tudtam maradni végig, de a többiek közben lenyomták a bosst, szóval 16 millát nem számolt el
-
Herczi
senior tag
Boss fightban mi legyen a csapat?
TG lv 127, 4/9, Flame Guard 2/5
Druid lv 126, 5/9, revive 2/5
Champion lv 125, 4/9, Revive 1/5
Ninja lv 126, 4/9, Heavy Blow 1/5
Pala lv 120 4/9, Heavy Blow 4/5
Immo lv 114 4/9, Sel Destruct 1/5
Pumpkin Duke lv 81 3/9, Heavy Blow 1/5
Cupid lv 107 5/9, Scatter 1/5Én Pumpkin, Cupid, Druid, Champ, Ninja, Pala-ra gondoltam. Ninjanak kéne egy jobb heavy blow, hogy a palától megtudjak szabadulni.
-
Herczi
senior tag
Pörgettem egy Pumkin Dukeot,
meg van a Cupid is, szóval királyság.
-
Herczi
senior tag
Th16-al, Caixa Mod elrendezéssel, 6 hero basel, meg ezekkel a hősökkel megy a G:
TG lv 123, 4/9, Flame Guard 2/5
Druid lv 122, 5/9, revive 2/5
Champion lv 120, 4/9, Revive 1/5
Ninja lv 122, 4/9, Heavy Blow 1/5
Cupid lv 89 4/9, Scatter 1/5
Immo lv 106 4/9, Sel Destruct 1/5Ha jól emlékszem cupid nélkül is ment, 120-as palával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest