- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nova96
őstag
válasz
Treavis #7671 üzenetére
Én a képessége második felét nem értem, elméletileg valami succubus féle képesség a második fele,de ezt nem tudom.
Én is gondolkozok a vásárlásan, de lehet inkább megvárom míg ki pörög.Cordi-t én is megépítettem én Q-ig át tudom vinni, de N felet alapból néha megvan rá esély hogy bukod , AC...
-
Herczi
senior tag
válasz
Treavis #7669 üzenetére
Én ezt a Cordi féle dizájnt építettem meg tegnap, hát kalap kaki, a mostani Th18as felállásommal sokkal jobban megy az O-P, csak az óta ki moderálta az IGG azt a postot amiből építettem, úgyhogy 10 fal csak szét van szórva a pályán, mert lövésem sincs hova tegyem. Kíváncsi vagyok TH20-al, hogy fog menni.
-
dreta
tag
válasz
Treavis #7331 üzenetére
Sziasztok!
Mivel ma van ládanyitogatós event, ezért pörgettem 2100 gemért. Persze semmit nem kaptam zöld és kék hősökön kívül, még lila trutyit sem. Azért érdekes a szórás, 4000-ből Treavisnek 6 lila hős, nekem 2100-ből 0.
Miki: szerintem 2 megoldás is van a problémádra.
1. Simán átsiklasz felettük.
2. Nem olvasod a fórumot és nem kell többet idegeskedni ilyen apróságokon. (:JA! Nyitottam egy ládát is: 1200 HB. :/
-
Mike
veterán
válasz
Treavis #5738 üzenetére
arra, hero trial, csak nem jutott eszembe
na de lvl4-5-en? olyan szépen végigszaladnak szerintem még 10 sec sem kell és porig romboltak mindent
egyébként a raidet nem értem
most van 26k pontom, jönnek a többiek, 24-28k között, lopogatnak ezt-azt, aztán jön egy 35-40k-s és az meg lesöpör
de nekem nem ad mondjuk 10-15k-s ellenfeleket, vagy nem tudom, látványosan gyengébbeketszerencsére én már alapvetően mindent megépítettem amit akartam, egységeket is felupgradeltem, már amelyiket akartam, a tornyaim is 10-esek, szal már nem nagyon izgat hogy kirabolnak, de elég ideges lennék ha gyűjtögetnem kellene
-
hey73
tag
válasz
Treavis #5738 üzenetére
Ha van PD-d akkor szerintem nem fogsz nagyon problémába ütközni pláne ha inscribek már maxosak de szerintem told fel ha érzed, hogy nehezebb lett akkor leállsz a fejlesztéssel.
De Lost realm is egyre nehezebb lesz így a fejlesztéssel óvatosan.
Probálok az 58-60k határban maradni így eddig 12 db legendást füstöltem el
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
Treavis #5617 üzenetére
Ez a hiszti jogosnak tűnik.
Hiszen alacsonyabb mightnál (a relative alacsonyabb épületszintek miatt) nem termelődik olyan gyorsan a mana --> ergó a rablása is sokkal tovább tart...
Azért azt se felejtsük el h eddig mindenki manába akart belefulladni --> eddig egy támadásból volt kb 1 milla mana bevét most ez átlag 100k-ra esett vissza.. Tehát eddig 1 perc alatt megvolt a quest meg a full raktár most kb 10 perc... az ugye tízszeres növekedés kicsiben ez persze sokkal nagyobb difi...És ez tényleg nem szerencse kérdése!
-
-
Shokkolo
addikt
válasz
Treavis #4928 üzenetére
magyarul összecsptak megint valamit, hátha költ a jónép még egy adag $ -t majd
tuti bekombinálják majd megint gembe.
nagyon elment ez a játék pénzéhesbede most komolyan:
csináltak egy új skin -t, ráhúzták imo viharát csak denevérekkel, és stun helyett hp -t szív mint a GR.
fantörpikus újítás@Saskakas18
szánalmas nulla életed egyetlen öröme h. itt vered magad?!
húzz már végre bőrt a fogadra (mielőtt belekötsz: átvitt értelemben).
szánalmas sértegetésen kívül mást nem nagyon tudsz művelni, és bármennyire is szeretnéd ez sem engem minősít.
Komolyan mondom egy 4-5 éves ovisnak nagyobb értelmi szintje van nálad.
ezennel be is fejeztem, mert látom a fejedben rejlő sötétségre nincs gyógyír.most mindjárt lereagálod valami fantasztikus okossággal ezt a posztot is és dörzsölöd a tenyered h. mennyire sikerült leoltani. egészségedre.
ez legyen életed öröme -
Treavis
csendes tag
válasz
Treavis #4710 üzenetére
Azt nem, tudja valaki, hogy hogyan lehet meghívni valakit erre a multi dungeonra? Tehát egy konkrét személlyel szeretnék játszani. Nem tudom, hogy kell-e valamilyen feltételnek teljesülnie (pl. azonos klán, ö is online legyen, barát listában legyen stb.). Mert láttam la videót, hogy valaki konkrét játékosokkal játszott, de nem tudom, hogy lehetne megvalósítani.
Előre is köszönöm a válaszokat!
(Bocsi a dupláért, de nem tudtam már szerkeszteni.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest