- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca17kecske
csendes tag
Nem szoktam leszarni megcsinálom a gw-t, csak az előző klánban a leader állandóan rámírt, hogy csináljam meg (kérésem ellenére), pedig mindig kész volt, így inkább kiléptem onnan. Köszönöm a válaszokat, szerencsére hamar találtam egy jó klánt
Ui: a végzet és a legenda007 is betelt
-
TheHessian
tag
Igen ez így van de a berserket lehet fejleszteni a crestbe viszont 5os a max.
Nekem 8as berserk van a pdn 3revittel. Kb 3 utes és el tolja a skilljet. Viszont sokkal gyorsabb a második etapban. Azaz a 2. Skillt előbb fogja elnyomni.. Ha lerakod az én pdm és egy 5revites ugyan akkor. Akkor az biztos hogy az enyém előbb fogja eltolni a 3. Skilljet mint a revites..
Igazából a lényeg sok helyen hogy a max sebességet mennyi idő alatt érik el. És abban a berserkes verhetetlen.
Lbn és arénában talán jobb az 5revites de mindenhol máshol a berserk nyerő.
-
repeek
tag
Ha valamennyire is hasznos és reprezentatív lesz ez a felmérés, amit nem tartok valószínűnek mivel ha valakinek nincs meg pl egy mino vagy egy molta vagy bármi más hero akkor esetleg tippelhet, hogy jó vagy rossz az adott hős.
De ha mégis ,akkor kinek fog segíteni ? Hova akarod postolni ?
Mert itt kb ha majd elolvassa 1 újonc .
Vagy saját részre készíted ? Nem tudod milyen herot érdemes húznod ?
Szerintem Srike is ezért írja amit ír , mivel nem érti hogy mi a cél. Ezért írta hogy esetleg írd le a heroid ha nem tudod melyiket húzd .#11434 :
Keszo : Megoldható . 2 volt klántársam is behúzta az 550et .
Egyiknek 0 gemes heroja volt . Másiknak csak egy aries .#11429
Én imádom az evo2 200as paladinomat . -
pulffy
őstag
Csak az a gond hogy pl mikor en keztem akkor a pd mino sm volt a nem shardos herok , nem volt nagyon valogatnom... ezert tg druid suc ninja champ azokat huztam fel 4-5-6 skilre, 140-150-160 lvl, mondjuk a pd rogton bejott, aztan szepen keztek potyogni, de most nagyon gyakran jonnek ki uj herok, konnyeb gemhez jutni, tehat konnyeb porgetni is, es igy hamarab johetnek uj herok, de akkor is azt az iletonek kell eldonteni hogy er e valamit a hero, vagy nem, vagy rakerdezni itt a forumban hogy mire hasznalhato , ezert azt a listat ugy is mindenki mashogyan ertelmezi... pl akinrk van evo 2 lvl 200 10/10 skill pala 8/8 as lifr drainel akkot az biztos 8-9 pintot ad neki...
-
The_Shrike
csendes tag
-
The_Shrike
csendes tag
Ott a 11388-as kommented: " Ha minden hero megvan..." Tehát minek változtassak az egyeseimen, ha Succu, TG, Immo stb. semmire, sehol sem használható? Sőt nézzük például a Champot, mostanában szórakozok csak vele Boss3-on. A legnagyobb Lv80-as, 1-es skillel. Perma stun van abban a kb.100 másodpercben míg kivégzem. (Persze a többi hero evo1, evo2. ) Minek húzzam? Bossnál DMG cap van, a skilljénél, ha húzzod csak a sebzést növeli (a coma ideje nem változik)A Boss3nál így meg tökmindegy. Máshol meg semmit nem ér, bár láttam már totemben egy párszor, de nem sokban befolyásolta a csatát. Az értékelhető herokra azt a pontszámot adtam, amit szerintem érdemelnek. Milyen és mennyi játékmódban használhatóak volt a fő szempont. Nyilván az osztályzatok egy sorrendet is jelölnek. Azokra a herokra meg amik csak might növelésre jók, ment az 1-es.
A PDre, Cupidra meg 10-es, mivel nélkülözhetetlenek.
-
The_Shrike
csendes tag
Az lehet én voltam...
Succu 1-es , Champ 1- esekre gondolsz? Mondjuk a champ még csak- csak használható, az is egy helyen csak. Ha az össz herokat nézed, ahogy én, beláthatod shardos herok közül csak a PK, GR, AC jó valamire. A többi Immostól, TGéstől bizony kuka. Hozzáteszem only gemek közül csak Ghoulem, Beast Tamer nincs. Nagy hányaduk Evo1, Evo2. Ennek fényében nyugodtan figyelembe vehetted a szavazataimat.
-
pulffy
őstag
Az en velemnyem hogy pd cup alap(amig nem volt valentina) de mivel ha nincs cupidod, akkor a valentinat nagyon huznod kellene
aztan sk aztan santa aztan warlock aztan ha nem jon addig valami uj akkor ork pixi atl... amugy olyan listat nehez lenne irni
ami meg nagyon op, az az aries , dd , golem...
-
repeek
tag
Anno készítettem egy ilyen videót :
[Castle Clash (77. rész) A NAGY HERO KIBESZÉLŐSHOW ]Ugye az újabb herok nincsenek benne , de talán segít valamit . Bár hozzáteszem ez a videó az én véleményemet tükrözi , szóval teljesen szubjektív .
-
mno
tag
Én és a lelkes tagságunk szintén rendkivül szeretnénk megköszönni ezafasza nevű játékosunknak, a guild warom nyútott kitűnő szereplését. Mindig utolsó oldalom voltál, többször 0 ponttal zártál. Emellett kommunikáció nuku, el sem tudtunk érni sehogy. További sok sikert egy másik klanban.
-
Mike
veterán
Na ebben meg igazad lehet. Oké, én csak arra emlékszem, milyen keservesen kapartam össze a 2200 shardot a TG-mre
egyébként érdekes, mert TG sosem pörgött ki, mai napig egyetlen egy van belőle, amit shardért vettem
(#8917) TheHessian
Challange-ben elhiszem
De HBM-be én nem tennék
akkor inkább csinálom a kevesebbet, mintsem hogy az aktiv hősöknek alig jusson xp
csináltam, csodálkoztam is, hogy miylen iszonyat lassan fejlődnek, aztán kolléga videóit nézegetve felöltlött bennem, hogy mennyi hősöm is van a töornyokban, mennyi xp-t kell hány hős között szétosztani? szóta nincs a toronyban senki, a zöldeket is egy kivételével (frost wich) kidobáltama ki-be pakolgatást meg hagyjuk
annál lélekemelőbb nincs -
törölt tag
Immot használtam korrában egy másik regen, az nagyon bejött. Nem is tudtam, hogy van hasonló, amíg ki nem pörgött a Vlad.
Ezt a shards - skill dolgot köszi, tényleg hasznosabb lehet. Azért gondolkoztam hős vásárláson, mert egy olyan jól jönne, ami kifejezetten egy ellenfélre koncentrál (és talán gyorsan is üt), ha van ilyen. Pl. Dungeon Expert 1 -nek a végén csak a feléig sikerül levinnem a boss életét.
Ezek mellett egyébként ami nagyobb:
- Shaman
- Serpent Queen
- Pain-daMég messze nem jó, de alakul. Meg van amit nem is kellett volna húzni/szintelni, szerintem. Hoztam néhány nem túl logikus döntést az elején.
-
AntAngel
csendes tag
nemtudom de ha telefonomon három email(2gmail, 1 freemail) cím van meg a guest ha switcelni akarok. a gmailok előröl kezdenek és de ha a freemail-omra akkor beadja onnan ahol tartottam. ha gueste switchelek akkor is onnan ahonnan tartottam. és a guest és a freemailos bejelentkezés IGG ID-je azonos.
-
Csillagkuty
tag
Én is észrevettem hasonlót, egészen tegnapig, akkor szinte minden második láda nyitás vagy battle után jött valami. Szerintem ez is random, mint minden más.
Vadmammut: Köszi, hogy ezt leírtad, biztos sokaknak erőt ad.
Szerencsére nekem jött jó pár jó hős az eddigi 5 hónap alatt, de sokaknak még nem esett, vagy csak pár. Előbb utóbb meg mindenkinek jönni fog, reméljük!
-
Rier
csendes tag
Én nem vettem észre változást. Vasárnap kb. 6 bosst nyomtam le. Emellett volt még merchant és treasure is nálam. Viszont tegnap 2 treasure és 1 merchant volt csak. És mind a két napon ugyan annyit nyomtam (alap+stamina card+ egyszer gemért frissítés). Úgyhogy én csak a szokásosat tudom mondani: "random".
Mardel: Ez így szépen néz ki leírva, de a játékban ez nem így valósul meg. Például valaki kiszámolta, hogy 4 PD-vel kevesebb, mint 1 perc alatt le kéne verni a 4-es mesát. Csak kiderült, hogy miért nem sikerül: be van állítva minimum atk speed (200 ms). És ugyanígy be van állítva max atk speed is. Max dmg, stb. Szóval ezzel arra akarok kilyukadni, hogy messze nem úgy működnek ezek a herok, mint ahogy elképzeled.
-
Treavis
csendes tag
Nyugi, szerintem ez az új LR shop be fog tenni a goldnak legalább annyira, mint az insc a manának... Legalábbis ha magamból indulok ki, mert én mindent megvennék belőle, amit goldért lehet. Ettől függetlenül örülök neki, hogy majd használhatom is valamire a goldot, mert mindig maxon vannak a tárolóim.
-
Shokkolo
addikt
a kék-lila ládák nagyrészét nyitogattam már. azért van belőle olyan kevés.
ezek addig gyűlnek amíg meg nem lesz a 9-es skill a PD-mnek (saccra kb 2 hét)
aztán nekiülök és hadszóljon. (végs esetben csinálok gépre egy kattintó scriptet, ami mondjuk 5 másodpercenként belekattint adott helyen az ablakba
mire összedobok valami vacsorát meglesz az -
bokorugró
tag
Ok, de nem ez volt a kérdés :]
Szóval a vlad meg az immo skillje több ellent sebez. A kérés az, hogy több ellent is lassít a slow down vagy csak azt az egyet akit támad direktben az immo/vlad.
Ami furcsa, hogy a slow down-nál nincs odaírva, hogy"Only affects normal attacks, not skills.", ergo mindenkire kellene, hogy hasson. -
Depression
veterán
Nem az zavar, hogy lassú, hanem, hogy nincs értelme játszani. Az arénában beragad az ember kihalt játékosok közé, azaz nincs semmi mozgás, csak kegyetlenül erős ellenfelek. Legalább engem támadnának, de semmi.
A falak szintén kimaxolva, HB nincs. Az meg vicc kategória, hogy ha legyőzök valakit, kapok 4-et.. Komolyan gondolják, hogy 7500 csatát kell ahhoz nyerni, hogy egy szinttel feljebb jusson egy hős? -
e=mc²
őstag
No akkor egy kis statisztika:
1 honap alatt (ket napi reward druid kozotti idoszak) osszegyujtott gemek mennyisege: 5934. 302-rol indultam. 6236 lett most reggelre.
Az alabbi eloszlas szerint sikerult:
Napi gemek (daily reward, essence melle): 990
Napi gemek II (daily login): 150
Napi gemek III (rang miatt - Earl): 960
Talent kartyabol befolyt (5 db): 1500
Questek teljesitesebol (hire hero, consume, donate - 45 db): 1125
Update miatti jovairas (1x): 400
Achievementekert (5 db): 945
Hero Trialbol kapott (6x): 94
Questek azonnali teljesiteseert (23 db): -230
Osszesen: 5934Lathato, hogy a legtobb a telent cardbol jott, nem veletlen, hogy nem esik mostanaban annyi, mint crestek elott.
Masik legtobbet pedig a questekert kaptam. Vagyis minel tobb quest, anal tobb gem. Minel nagyobb a might, annal tobb a quest. Ertse mindenki ugy, ahogy akarja.Fo hosem az alabbiak szerint alakultak egy honap alatt:
160 Immo 6/9, 157 druid 6,5/9, 156 Tg 6/9, 154 Champ 4,5/9, 153 Gr 5/9, 145 Succ 4/9.
Ennyi.
Most meg megvarom a kovetkezo updatet, es akkor roll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest