Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
wredchuhuhuh #4522 üzenetére
És ezek a könyvek nem voltak mindig a játékban.
-
kovsol
titán
válasz
robertinyo70 #4459 üzenetére
town hall level 18
Azért fontos a TH szintje, mert ez határozza meg, hogy mennyi épületedet/falad van. [link] -
kovsol
titán
válasz
wredchuhuhuh #4449 üzenetére
-
kovsol
titán
válasz
Shokkolo #4362 üzenetére
Nekem is csak a Snowzilla van meg. Én a HBM csapatomba beraktak. Máshova nem igazán használom. Most level 101 és 4-es a skillje.
Én mondjuk még csak F -t farmolom, mert elég gyengusok a hőseim. Még csak az ilyen level 100-110 körül járnak és egyedül a druidnak van 5-ös skillje, a többinek még csak 4-es. -
kovsol
titán
HBM és hősre milyen hős összeállítást lenne érdemes használnom?
amik vannak:
Druid
Pala
TG
Champion
Succubus
Snowzilla
Ninja -
kovsol
titán
válasz
järgenGuRu #4037 üzenetére
-
kovsol
titán
Nekem amúgy tetszik ez az új boss harc. Én még elég harmatgyenge szinten vagyok, és kb 2 milla dmg -t tudok kitolni még így a buffokkal is csak. Eddig mindig csak az alap 1000 pontot kaptam meg, most meg pl ma is kaptam 1480 -t.
-
kovsol
titán
válasz
killerhagyma #3913 üzenetére
Tálentek
Stone Skin 5/5 Reduces damage taken by 25%. (A bekapott sebzést csökkenti 25%-al) -
kovsol
titán
Beszart a telefonom, gondoltam majd facebookon beállítom az accountomat, de persze nem találtam ilyen lehetőséget.
-
kovsol
titán
válasz
Carry0714 #3229 üzenetére
Nekem a B simán megy már. C-t épp most próbáltam és az is lement végre.
Egyelőre még csak 3 tornyom van. Kettő level 4 meg egy level 3. De már készül a TH következő szintje, még két nap és megvan a negyedik töröny így.
Hero base 3db level 12 1db level 13
Level 8/7 fal.Hősöknek mindnek elég fos talentje van sajnos:
TG level 78 3/9skill és 2/5 self destruct
Paladin level 73 2/9skill és 2/5 heavy blow
Succubus level 71 2/9skill és 1/5 Stone Skin
Druida level 60 2/9skill és 1/5 heavy blow
Executioner level 60 2/9skill és 2/5 heavy blowExecutioner helyett kellene majd beszereznem valami másik hőst, meg talán sikerül végre pörgetnem értelmesebb talenteket is.
-
kovsol
titán
-
kovsol
titán
Én nagyon az elején járok még csak, de nem is régóta játszom. Most a B-t farmolom. Holnap fogom megkapni a free druidát, remélem segít majd abban, hogy a C is lemenjen.
-
kovsol
titán
Én a legelején vettem 230gemet. Azt is csak azért, mert akkor adott még plusz gemet az első vásárlásra, meg a 230gemért is. Én eddig legend hős közül a TG -t és a Succubust pörgettem, de az elite hősök közül már az összeset beadta. Megjegyzem még csak 26 napja játszok a játékkal, így várom a 30. napon adott Druid rewardot még.
-
kovsol
titán
Ma reggel forgattam 150-ért egy Succubust. Én ennek is örülök azért.
-
kovsol
titán
válasz
dzsonesz #2497 üzenetére
Pár napja játszok csak, de már van egy Legend hősöm, meg négy Elite, level 40 lesz nemsokára mind. Meg van két Ordinary höősöm is amit most nem használok, azok level 20.
És 2066 a Mightom. Amennyiben ez a felső sarokban lévő ököl melletti számot jelenti.
Army Camp -t próbálom húzni amennyire lehet. Most 3db-t enged lerakni azok level 5-ön vannak, és hármasra fejlesztve az egységek. Szerintem a szintemhez képest elég ütős kis seregem van. -
kovsol
titán
válasz
dzsonesz #2495 üzenetére
"Amíg nincsenek legendás hőseid, addig próbáld meg alacsonyan tartani a might-od, a könnyebb gold/mana-szerzés érdekében."
Miért könnyebb kevesebb might-al gold/manát szerezni?
Én rendszeresen fosztogatok másik játékosokat, így annyi van belőlük, hogy nem tudom költeni a nyersanyagot annyi van. Három munkással építkezem közben. Igaz én még nagyon az elején vagyok a dolognak. -
kovsol
titán
Nemrég kezdtem a játékot és lenne pár kérdésem a hősökkel kapcsolatban.
Ezek a feláldozható kis trutyi szerű lények mire jók pontosan? Slime Crystal Ooze és a Gelitinous.
A hősök között látom van különböző ritkaságú: Ordinary, Elite és Legend. Nagy a különbség köztük erősségben?
Nekem eddig négy hősöm van csak:
-Thunder God
-Executioner
-Ice Demon
-Frost Witch
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest