Új hozzászólás Aktív témák
-
tuszy
tag
Valaki tud abban segíteni, hogy hogyan tudnám visszatenni a korábbi verziót? 1.2.66
Friend listre felvennék pár TOP playert
-
tuszy
tag
válasz
Csixi68 #7327 üzenetére
Persze, hogy van felesleges mana, hiszen inscribet már mindenki feltolta, amennyire tudta, és mivel 80 fölött, már rohadt sok kristály kell, így míg összegyűlik, addig nincs mire költeni a manát (magasabb szinten persze).
Én gyűjtöm már régóta, most 2,7M kristályom van, de várok valami jó hero rollt, de természetesen nem adja..., -
tuszy
tag
Update vége!
-
tuszy
tag
Kíváncsi vagyok IGG-nek mikor jut eszébe, hogy 500-800k-t 3k taknyokból összerakni rohadtul macerás..., Legalább 10k-s taknyot betehetnének már, vagy még nagyobbat.. Vagy az én taktikám szar, hogy a teljes mennyiségű shardot összeszedem, és nem 3 ezresével veszek és fejlesztek...
-
tuszy
tag
válasz
vendingo #7191 üzenetére
Sajnállak, hogy nem örülsz Aries-nek, én nagyon örülnék neki...
Szerintem egy jó skillel, min. 4/5 revitalize nagyon hasznos lehet LR-ben, de majd kjavítanak, akiknek van, ha esetleg nincs igazamEgyébként új shardos hőst én is várom, remélem tényleg lesz is. Már 69k shardot gyűjtöttem, mondjuk nem pont ezért, inkább mert rollból semmi jó hőst nem kapok.
Ma rolloltam 2k gem-ért event miatt, és ládából 10 (!) meritet kaptam. Szánalom ez az IGG, inkább tegyenek be olyat, hogy nem nyertem, ne alázzanak 10 merittel...!
-
-
tuszy
tag
28% shard drop (ha jól emlékszem) ezt teszi
Van, hogy 10ből 0, van, hogy 10ből 8.
Storm3:
Nekem a free gemeket nagyon szar %-ban szokta megadni, már hónapok óta meg sem nézem, hogy milyen free gemes topjoy szarok vannak, mert 100ból 3 adta meg.... (mindegy, hogy bluestacken vagy telón...)
-
tuszy
tag
válasz
DomanVilii #6646 üzenetére
Azért "szivatnak" jvel, mert eddig az volt a legmagasabb szint, kvázi a legnehezebb. Én azt nem értem inkább, hogy n-ig miért kellett könnyebbet csinálni, mint mondjuk a H volt előtte
-
tuszy
tag
válasz
Shokkolo #6543 üzenetére
Miért pazarolsz spellt és figyelmet rá?
Bal sarokba ledobálod őket, spell nélkül végigszaladnak, igaz nem 5mp alatt, hanem átlag 23 mp.
Igaz gold van gondolom szarásig, de így még figyelmet sem kell fordítani rá, mert minden gond nélkül végigszántanak.
Még Vladom sincs, SM, Druid, Tg, PD, Cupid, GR a dungeon csapatom. (Igaz PD 9/9 a többi 7es) -
tuszy
tag
válasz
pcpunisher88 #6278 üzenetére
Szerintem might növelő herora tegyed, mert fő heronak egyáltalán nem hasznos.
-
tuszy
tag
válasz
masterfghdd #6186 üzenetére
Hőst rollolsz gemért? Ha igen, akkor nem igazán értem. Legendary cardért csak legendaryt kaphatsz, viszont gemért bármit (rendszerint elite, ordinary) így melyik a nagyobb lutri?
Exp tome questből is gyorsan gyűlik, manát meg miért nem farmolsz??? Kb. 30 perc játékkal feltöltök 3,8 millát -
tuszy
tag
válasz
Csixi68 #6165 üzenetére
Az időtől csak a jutalom mértéke függ, az nem, hogy mit kapsz. Ha 1 percen belül megcsinálod a teljes questet, akkor is kaphatsz bármit, nincs olyan, hogy bizonyos időkereten belül mindig ugyanazt adja.
Merits:
Véleményem szerint meritből csak legendary hero cardot, talent refresh cardot és szükséges crestet érdemes venni. Persze, ha minedn hősöd megvan, ami kell, akkor shard pack III. és quest refresh card. Minden más felesleges elherdálása a meritnek
-
tuszy
tag
-
tuszy
tag
válasz
Padawan333 #6133 üzenetére
34db ha jól számoltam
-
tuszy
tag
válasz
Padawan333 #6133 üzenetére
Azt pontosan nem tudom hány db jöhetett, de lvl 250
-
tuszy
tag
Boldog karácsonyt CC-sek
-
tuszy
tag
válasz
pcpunisher88 #6040 üzenetére
-
tuszy
tag
válasz
Mazda6_2.0D #5974 üzenetére
-
tuszy
tag
válasz
Padawan333 #5950 üzenetére
Nekem az tűnt fel, hogy rohadtul random, csak emberek próbálnak rendszert megfigyelni
Nincs mit gondolkodni ezen, random=vagy bejön, vagy nem
Manipulálni csak a %os esélyen tudnak nem a 30.án vagy este 11kor nagyobb esélyen
Emlékszem még lineage-ben ment az elméletgyártás, hogy ha Temple-ben, vagy Ant nestben plusszozod fegyót, akkor nagyobb az esélye, de az is csak random volt, lehet, hogy pont ott, akkor adta be
(Aki játszott vele érti, aki nem az nem)
-
tuszy
tag
válasz
pcpunisher88 #5955 üzenetére
Hiába megy perma stun, dungeon boss az mesa féle, azaz nem hat rá stun, vagy ha nincs igazam, akkor meg hőseidre hat magic tower stun ezért nem megy. Próbáld úgy csinálni, hogy végére maradjon boss, és akkor nem is kell leverni. Nekem eddig ez így bevállt és nem kell pöcsölni vele. Túl sok a magic tower és szinte mindig van hősőd coma-ba. Szóval kerüd a bosst
-
tuszy
tag
válasz
robekraptor #5920 üzenetére
5 pd 7/9 legaláb és gondold el hogy beaprít egy raidet
Ha csak a hero trial PD hullámra gondolok
-
tuszy
tag
IGG bekaphatja...
Sign in and win eventen most, hogy 100 GEM-et lehet kapni, 4 accon 2 nap alatt 3x kaptam, amikor hőst lehetne szerezni, akkor 100bol 1x sem...., látszik, hogy mennyire manipulálják az esélyeket...
-
tuszy
tag
válasz
robertinyo70 #5847 üzenetére
Lvl 70 fölött már 550k+/lvl mana kell, de napi kb. 1 óra (reggel fél, este fél) farmolással 7-10 milla manát söprögettem. Szóval lehet farmolgatni, csak kitartás kell, igaz alacsonyabb mighton a smurjaim sem nagyon találnak. Érdemes növelni a mightot, nagyobb eséllyel találsz manát, igaz így is a 100k körüli raidek a jellemzőek
-
tuszy
tag
Inscribe lvl 80
-
tuszy
tag
válasz
Shokkolo #5843 üzenetére
Crystalt másra költeni nem lehet (még, talán később rájönnek, hogy nem ártana)
Amúgy mana van, csak türelem, elszántság és idő kellNekem már 12 hősöm lvl80as (így fogyogat napi 80-100k crystal), a többi már csak töltelék, might növelő hős, arra egyelőre nem költök, inkább gyűjtögetek, hátha bedob valami új hőst gem roll...
-
tuszy
tag
more eventsnél van egy event (link fanpage event). menjetek, like-oljátok, gem reward lesz
-
tuszy
tag
válasz
robertinyo70 #5375 üzenetére
A lila hősöket én is megtartanám (ahogy meg is tartottam). A mightot legjobban úgy fogod tudni növelni, és kell is, hogy több questet, több title bonust kapj. Persze még expeditionnál is többet kapsz HBból és meritből, ha magasabb a title!
-
tuszy
tag
Azért én óva intenélek a gemet HBra trade-től, mert nagyon nem éri meg. Ha csak a rang, boss és expedition-ból szerezhető napi gem mennyiséget nézem, még ha csak boss 1et is csinálod napont összejön min. 10-15k és magas rankot nem feltételezek. Nekem pl csak ebből a 3ból összejön ~28k HB.
A napi 2 questből is min. 2k de ennél inkább több. A riad, Hero trial, dungeon és aréna HB már csak kiegészítés, bár ha arénát egyáltalán nem csinálod akkor is az óránkénti min. 50ből is 1200 jön naponta.
Ha ezeket mind össze adom, akkor napi 15-20k HB nagyon simán össze kell, hogy jöjjön még 30k might szinten is, nekem 57k might-al ez napi szinten kb. 30-35k.Szóval ne pazarold a gemet HBra, az értékesebb annál, és inkább pörgess herot, ha valami hiányzik, vagy talentet cserélj (bár erre lehetőség szerint meritből vehető talent refresh cardot használj, és akkor bekasszírozhatod azt a 300 gemet is)
-
tuszy
tag
válasz
laca17kecske #4936 üzenetére
Rank 80, hbm H 8x45=360, napi kb 40-50 dungeon ~30% sikerrel=480-600 és nem számolom ami esetleg questből vagy a 200 shard amit meritért lehet venni. Így 920-1040 naponta
-
tuszy
tag
válasz
banderassss #4934 üzenetére
Én egyik smurfommal közösen csinálom storm mesa 1et, nekem bőven elég, bár ahhoz azért sokat kell játszani (vagy költeni)
Treavis:
Shard nekem is 1k körül jön naponta, hb meg 30k... 1 hőshöz kell ~420k hb 0ról 9 starra, shardból meg ~86k kell 9\9hez. Hb 14 nap, shard 86 nap. Hb mindenből jön, shard pár dologból. Nem beszélve garrison hősökről, ahol skill lvl sokkal többet számít mint a hero szint. Ez nem unbalance?
-
tuszy
tag
válasz
masterfghdd #4878 üzenetére
Revit valóban jó arénába, de eljön az idő, amikor nem fog kelleni HB (jelenleg van kb. 300k HB-m, 9 db hősöm 9 Star, és nem nagyon fejlődnek többiek...), akkor viszont Storm Mesa miatt jobb lesz más jellegű skill, mert revit már szinte csak arénába jó sehova máshova.
HB szerzés helyett fontosabb lenne shard, viszont az kicsit nehezebben gyűlik, pedig sokkal több kell belőle. Kicsit unbalance a game.
-
tuszy
tag
Torch battle-hoz milyen feltételek kellenek a top 3000be tatozáson kívül? 1100 körűl vagyok, de nem enged belépni, viszont forumon sem ír semmi egyéb feltételt?!
-
tuszy
tag
válasz
masterfghdd #4685 üzenetére
-
tuszy
tag
válasz
masterfghdd #4610 üzenetére
A fene sem tudja, de ha azt mondom, hogy kb. 1 éve napi 3-4 órát, akkor biztosan nem túlzok
-
tuszy
tag
válasz
masterfghdd #4602 üzenetére
Egyetértek, ez nem csapatjáték egy idő után, főleg a fejlesztések miatt. Jelenleg 4 accom van, abból hármat felhúztam HB C,F és G szintre, azokkal farmolok, és bőven megvan a napi 600 shard boss 3hoz, amit meg fővel leverek.
Természetesen sok idő eljutni eddig (ha nem lóvét fektetsz bele), de jelenleg kb. annyit foglalkozok velük, hogy HBMeket naponta megcsinálom, meg beleütök velük bossba a 2k HBért azt kész. -
tuszy
tag
Osztom a véleményt, miszerint nics értelme 5. építőnek. Nekem is 4 van, felesleges kidobás 2000 gem az 5.-re. Egyszerűen nincs szükség rá, hiába 10 nap egy építés 18ról 19re. Ha lvl 18 már minden főbb épület (hero base, tárolók, TH) és lvl 10 minden torony, akkor a többi már csak azért épül, hogy költsd a manát, goldot.
Ne pazarolj 2000 gemet rá! -
tuszy
tag
válasz
masterfghdd #4555 üzenetére
"könnyű" elérni annyi mightot, ha egy valag pénzt ölsz a játékba, vagy hacker vagy. Sok pénz=sok hero pörgetés + sok bonus bizonyos költés mennyiség felett. A szar hősöket consume-olod, és csak a legendarykat tartod meg. azt 120ra könnyen felhúzod, ha van lóvé, ha mást nem legalább skill lvlre, HB meg nem gond magas szinten. Szóval csak tele kell pakolni a raktárt lila hősökkel. Nekem csak 11 töltelék lila hősöm van főkön kívül, a többi kék, úgy hogy már maxolva van a hero altar befogadó képessége és így van 46k mightom. Ha azt a kb. 30 lvl 80as kéket lilára cserélném, máris dobna rajtam kb. 5-6k mightot. ha még fel is tolnám mondjuk 120ig, és a skilleket a meglévő 3ról mondjuk legalább 4re, de akár 5re... Simán megy a 60-70k might.
Én már ott tartok, hogy 4 hősöm maradt a fők közül, akiket 160 fölé kell húznom (már van 6 160+os), és onnantól már csak a töltelék hősökre fogok költeni. Ez jelenlegi ütemben kb. 30-40 nap, utána már csak might növelésre megy a HB.
-
tuszy
tag
válasz
Bazsa14 #4542 üzenetére
Csak kíváncsiságból összeszámoltam, napi kb. 30k hb jön össze jelenleg. Az Xp könyveket el lehet HBra is tradelni ha estleg sok hero eri el a kövi lépcsőt is nincs elég. Nem mellesleg a might növelés mind quest szám, napi bonus, arena bonus, quest jutalom szempontjából is nagyon ajánlott szerintem, viszont zöld herokkal nem pazarolnám az időt, szigorúan kék, de lehetőség szerint lila hősökkel!
-
tuszy
tag
Uh, mi van a szerverrel? játékba nem tudok belépni, de még a forum sem jelentkezik?!?!
-
tuszy
tag
Ez valamiféle szivatás, hogy aki kis accot kezd és eléri TH 12. szintet, akkor már meg van 6. hero base? Nekem smurfom 5326 mighton van, vaultok 3asok, campok 2esek, de ha építésre megyek 11es THnál, akkor jelzi, hogy következő szinten megkapom 6. hero base-t? Ez valami rohadt nagy bug, vagy rohadtul beszivattak mindenkit, hogy tolja a lóvét, hogy felhúzzon mindent 16ra???....
-
tuszy
tag
válasz
skorpio6369 #4195 üzenetére
12 millát úgy értem, hogy kb 5-600k/round, szóval ezért időigényes. Main accal ma volt eddig a legjobb, 90 milla 3 perc alatt
-
tuszy
tag
válasz
Bazsa14 #4156 üzenetére
Nekem szintén PD 7/9 (talent elhanyagolható) és Champ 3/5 berserk, Cupid pedig 7/9 de még így sem megy perma stun, bár lehet, hogy Immo stunja zavar be, de még nem próbáltam másfajta hőst Immó helyett. Szólj, hogy mik a tapasztalatok, ha müxik, akkor kiveszem Immót boss teamből
-
tuszy
tag
válasz
killer1203 #4107 üzenetére
Már írták előttem is, hogy a neten keringős TW szerveren elvileg fellelhető hősökre a közeljövőben nem igen kell számítani. Szerintem vedd meg Immot!
-
tuszy
tag
Úgy tűnik nincs új frissítés, mert se fórumon, se play áruházban nincs letölthető frissítés. Lehet megint elbasztak valamit.
Am az másnak is feltűnt, hogy a hősk HPja Nagyon le lett csökkentve boss eventen? Ha a boss sebzését nézem és ahogy eltűnik a HP, úgy kb. 20-30%al kevesebb a HPjük, mint amennyinek lenni kellene.
-
tuszy
tag
válasz
CastleKrisz #4014 üzenetére
Ez biztosan nem így van, de még a rendszerre nem sikerült rájönnöm. Might érték szerint sincs sorrendben, és megszerzési sorrend szerint sem.
-
tuszy
tag
válasz
feltamadas28 #3923 üzenetére
Írták forumon hogy technikai hiba miatt senki nem kapta meg, de következő updatenél 300at kapunk +ba
-
tuszy
tag
Hmmm, én nem kaptam meg a beígért 200 gemet egyik accon sem...
-
tuszy
tag
válasz
Mazda6_2.0D #3915 üzenetére
Igen a boss könnyebb lesz, de ahogy nézem aki keveset sebez az kevesebb hbt fog kapni mint eddig.de gyakorlatban majd kiderül. Aki viszont 50%nál többet sebez az viszont pl boss2 nél valamivel többet kap mint most az 1. helyért.
-
tuszy
tag
Update vége! Go Clashers
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Mobil flották
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Napelem
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Sorozatok
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest