Új hozzászólás Aktív témák
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
AntAngel #8464 üzenetére
En minden daemonra ugyanazzal a teammal megyek. Elore ork, mögé pd , jobbra-balra aries pixie es hatul a shaman. Nem talalkoztam meg olyan daemonnal amit ne vertem volna le persze eros segitseggel. Ork birja a kezdeti uteseket amig pd felporgeti a tobbieket. Majd aries blokkol pixi nem nagyon hagyja hogy elsusse a daemon a skilljet csak ritkan de akkor mar aries megint blokkol, shaman meg legyengiti hogy ne tudjon kemenykedni
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
robertinyo70 #7624 üzenetére
A 35000-es korlat bossban es mesaban mindenkire ervenyes igy succura is
Mashol viszont tenyleg nincs korlat es succu sokat sebez, bar szerintem az o sklilljere nincs hatassal pd druid cupid buffjai, igy csak a bossra sebez sokat a tobbi ellensegre lehet vannak jobbak pl.: snowzilla, akik felbuffolva lehet tobbet sebeznek succunal. Bar nem biztos, ez csak szerintem -
-
Mazda6_2.0D
tag
Zola79:
Nem lehet hogy a jegboszid skillje nagyobb perpillanat mint a druidade? -
Mazda6_2.0D
tag
Ott nekem pd a tank,mogotte tg,balra druid,jobbra immo es tg mogott ork. Eddig meg mindent levertem
Majd ha sikerul neki adni egy jo revitalize talentet,akkor lehet kiprobalom ott, ha az elejen el tudja loni a blokkolo skilljet. -
Mazda6_2.0D
tag
válasz
emese23 #6853 üzenetére
Emese23 es mike
Hat en probaltam arit es pixiet is de nem tudom hasznalni, expeditionban tudom csak ariest hasznalni, de bazis felepitestol fugg. En pd,cupid,druid,ork,tg es sm-el pusztitgatok mindenhol. Ezek kozzul eggyikre sem tudom lecserelni mert csak rosszabb lessz
ebbe a csapatba max vlad ferne bele tg vagy sm helyere. Szamomra ezert hasznalhatattlan. Aries jo lenne, de sajna a boss ellen es a hbm o bossa ellen sem mukodik a skillblokkolasa, de ezt nem probaltam meg. Pixi es aries max arenaban lehet jo, de arra meg nincs idom max 2 havonta
Nem azt mondom hogy rosszak, de en nem tudom hol hasznalni oket, az en csapatomba nem fernek bele, nem ugy mintha egy santat vagy vladot kaptam volna, na ok befernenekJa es a laggproblemara remelem talalnak valami megoldast, mert egy hete ez megy, hogy este 7-9 kozott szinte hasznalhatatttlan a jatek. Amikor mesa es bossfight megy
tegnap is egy mesa4es ladikat nem kaptam meg mert nem lett vege miutan leutottuk a bossokat, csak szamolt tovabb. Azt hittem netproblema, de nem wifin es mobilneten is ugyanolyan sz...
Udv.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
Shokkolo #6843 üzenetére
Szia, nekem kiporgott pixie
Hat nem egy nagy durranas, nem tudom hol lehetne hasznalni, igy megy toronyba aries melle, a masik hasznalhatattlan hero melle. A tegnapi snowzillanak viszont orulok, azt lehet hasznalni. Inkabb ma santaboomot vagy vladot kaptam volna, akkor orulnek -
Mazda6_2.0D
tag
A zaszlo miert lenne felesleges? Van amikor 20-40 szer nyomom raidban a next gombot hogy 100k feletti mannat talaljak. Ha meg valami nagyobbat talalsz akkor milyen jol is jon az a +30%
Szoval a zaszlo az nagyon is jo dolog ilyen mannaszegeny idokbenfoleg amikor 3millio mannabol epphogy tudsz 3 crestszintet leptetni.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
skorpio6369 #6598 üzenetére
De ha ok kesobb indulnak es megkapjak a 14300-at akkor is ugyanannyit kapnak a tobbiek. Te most azt kered toluk,hogy a semmiert kapjanak kevesebbet. Szoval nem tudnak fejlodni. Napi 6k hb-val kapnak kevesebbet azert mert te arra kered oket? Ne sajnald tiluk
ha ok megkapjak a 14300 hb pontot ti akkor is ugyanannyit kaptok.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
masterfghdd #6599 üzenetére
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
skorpio6369 #6587 üzenetére
Hali, bocsi hogy megkerdezem, de miert jo hogy leszabajozod a nagyok hb szerzeset? Ha 35k-t sebeznek akkor kapnak 14300at. Miert nem kaphatnak ennyit? Miert csak 8000et? Nalunk van olyan hogy az elso 10 mind 14300 kap, 40-50M kozot sebeznek, a tobbiek is kapnak eleget.
Udv. -
Mazda6_2.0D
tag
válasz
Csixi68 #5972 üzenetére
Szia csixi!
Nekem is megmutatnad a bazisod elrendezeset? A h az mar lassan hero nelkul is megy
, az i hbm az garison nelkul es 25-25-25-25 troopal megy siman, de a j az egyaltalan nem megy
mar szinte minden herom 160+,de neha elso korben ledaralnak, neha j5ig eljutok, de nem tudom megcsinalni. Druid tg sm immo pd cupid, ezekkel nyomom. Mondjuk full garisonnal meg nem probaltam, de nem sokat dobna rajta szerintem
Szia.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
robekraptor #5801 üzenetére
Jaaa, 1-2-es bossnal lehet mukodik igy, nem tudtam mert ezeket nem nyomtam jo par honapja
, en boss3ra gondoltam, azt hittem arrol van szo
oda nelkulozhetettlen a champ a perma stunhoz.
Nincs info arrol hogy lessz e nagyobb boss? 4-5-6??? Mert a 3 az tul konnyu, foleg ezekkel a varazslatokkal meg ilyen eros herokkal(vlad,mino,ork,moltanika). Sajna nekem egyik sincs, de ezek nelkul is lemegy a boss3 kb. 3 perc alatt egyedul
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
robekraptor #5797 üzenetére
Bosshoz champion helyere??? Bosson champion a legfontosabb hero, nelkule szinte lehetettlen a perma stun!!! En immo helyere raknam be.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
skorpio6369 #5697 üzenetére
Mire gondolsz? Megy mesa 1, mesa2 es ma nyomtunk mesa3at is, 4bol 2 sikerult. Este 8 kor van boss3.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
Baulu81 #5688 üzenetére
Szia, ezt honnan veszed? En a renoban vagyok,de ilyen nincs,olyankor szokott ilyen lenni amikor fejlesztes van es nem marad shard,akkor kell berakni mindenkinek annyit amennyit tud, van aki csak 10 et tud van aki 100, az a lenyeg hogy onkentes alapon megy,nem kotelezo. Volt olyan hogy kellett a shard hogy megvegyem imot es akkor nem kellett beadnom shardot,addig mig meg nem lett imo, es nem is kellett bepotolni sem
mindent meg lehet beszelni. Most is van rengeteg shardunk, nemsokara fejlesztes lessz
akkor megint nem lesz 1-2 napig
Zaszlo mesa az szerintem alap minden klanban vagy nem ?mi a bossnal megvarjuk mig a kicsik lenyomjak vagy 40 millioig aztan indulunk, hogy mindenki tudjon rendesen utni es igy is mi nagyok megkapjuk a max hb pontot.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
Mazda6_2.0D #5461 üzenetére
Hali, az 5461 es hozzaszolasomra nem tud senki tippet adni???
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok!
Nekem is kene tipp hbm-re , az i re,mertbszerintem menni kene,de az istennek sem akar sikerulni,i5 kifingat
.
Th18, 5arrow tower lv9-10, 6 herobase lv16.
Hbm team:
Druid lv161 skill5/9 revive.
Tg lv161 skill 5/9 revive
Sm lv 155 skill 6/9 revive
Pd lv158 skill 8/9 berserk
Cupid 156 skill 6/9 revive
Immorteph 154 skill 5/9 berserk.Van meg mas is , csak ezek a legjobbak, gr,ac,pala,succu,ninja,aries,cham.
Azert szerintem ilyen herokkal kene mennie az i hbmnek,a bazisom hasonlo az elottem szoloehoz, csak nekem a 4 sarokra vannak rakva az epuletek. -
Mazda6_2.0D
tag
Szia!
2 fele stun van, az egyik a perma a masik talan a chain vagy micsoda.
Ha kicsereled succut azert nem megy mert succu gyengiti a boss attackjat. A perma stun azt jelenti hogy boss meg sem mozdul es egyet sem tud utni. A chain meg azt jelenti hogy komazod, de neha kiut amit druid visszagyogyit es megint komaba kerul. Arival azert nem megy mert amikor boss kiut meg is oli valamelyiket, mig succu annyit gyengit a bosson, hogy nem tud akkorat utni hogy meghaljon valamelyik hosod. Nekem boss 3 nal pd 7/9 volt es champnak 3/5 berserk(20℅) es nem ment mindig a perma,most 8/9 pd es lazan megy a perma. Masfel perc alatt 80 milliot utok bossra. Az 5/9 es pd meg keves a permahoz, minimum 60, de inkabb 65℅ gyorsitas kell championnak hogy folyamatos legyen a stun. Heavy blowos talentekkel lehet meg segiteni ezen. Meg champnak ha tudsz rakj minnel nagyobb berserket.
Remelem tudtam segiteni, szia.
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok!
A RENO clanba varunk jelentkezoket. Napi 40 shard az ado, zaszlo van folyamatosan es este 8 kor boss3. 65 a ferohely, meg van 7-8 hely : ).
-
Mazda6_2.0D
tag
Szia. Szép nagy sebzés
az a baj ezzel az új boss rendszerrel, hogy tul könnyű a boss3
remelem lesz boss4-5is hogy ujra legyen valami kihivas, vagy kiveszik a varazslatokat. Nálunk 11 perc kb. a boss3 pedig a perma stun meg nem is megy senkinek. Mi lessz ha menni fog 1-2 embernek? Akkor 4-5 perc es bossnak vege is van
-
Mazda6_2.0D
tag
A h-t en csak egyszer probaltam, de h4ig jutottam. Az ornitropperek legyalultak a tornyaimat lazan. 5torony mind lv8 arrow es pikpakk vegeztek vele. Lehet valahogy mashogy kene elrendeznem vagy masik bazis kellene. Bar bo 2 hete probaltam, azota mar hoseim is 120 felettiek, lehet megprobalom majd, de nem sok remenyt fuzok hozza
magic torony szerintem nem sokat er max annyit hogy hatha stunnolja oket, de sebezni nem sok mindent tud. Cannon meg megintcsak folosleges. Ha van valakinek jo otlete vagy bazisa a h challengere akkor ossza mar meg. Lila meg kek garisonok kellenek csak bele azt tudom. Vagy anelkul
a g az megy lazan garison nelkul.
-
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok!
Szerintem nagyon elb@sztak ezt a boss rendszert. Nincs benne kihivas. Eddig az elejen meg ugyeskednem kellett hogy osszejojjenek a heavy blowok hogy bent tudjak maradni, most meg lerakom nyomok pajzsot es megvarom hogy leteljen a 3 perc boss2nel. Eleg unalmas lett
boss3at kell probazni mostmar, hatha ott meg lessz kihivas
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
skorpio6369 #3866 üzenetére
A 6000 csillag az enyem
vagy mar nem?
-
Mazda6_2.0D
tag
Jol gondoltad, bar en a paladin helyere inkabb tg-t raknam ha mar nincs succubusod. Druiddal kezdd a lepakolast. Ha megindul boss druid fele akkor pakold le kozvetlen kozelre a tobbit. Ninjanak tenyleg jobb lenne egy erosebb heavy blow, de paladin tul lassu hogy jo legyen a heavy blow miatt. Pd skiljet huzzad fel es akkir 3 percig bent tudsz maradni. Champnak meg egy berserk talent kellene.
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok.
Tegnap kiprobaltam boss1 ellen a pd-t. Hat durva. Eddig boss1 ellen 4-5 perc alatt 4-5 milliot sikerult sebeznem. Most megy a perma stun es 3 perc alatt 12 millio
alig dobott a csapat teljesitmenyen es meg csak 4/9 es a skillje
. Mellette cupid meg druid is buffol persze, champ es succu van meg a csapatban.
-
Mazda6_2.0D
tag
Ma nyitottam 4 tojast,de nem adott csak gemet. A gemekbol porgettem talenteket a maradekbol meg host. 7-9 porgetes=pumpkin duke
berserk 2/5el
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám ,hogy a boss ellen pár napja nem irja fel az utolsó kor pont számát. Kezd idegesiteni. Ma az utolso 2 koromet nem szamolta el igy kb 1.5milliot nem irt fel. Miert csinalja ezt? Olyan mintha az utolso frissites ota lenne ez. Probaltam mar azt is hogy addig utom mig ki nem irja hogy challenge succesfull, probaltam ugy is hogy elotte kilepek, de valahogy nem szamolja hozza az utolso kort. Nagyon idegesito ez, mert ma is csak 2. Lettem, de ha felirta volna akkor meg elso...
Valakinek ilyesmi problema, vagy valami megoldast nem tudtok? -
Mazda6_2.0D
tag
válasz
skorpio6369 #3540 üzenetére
Boss2-re?
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
KohanTroon #3535 üzenetére
Szia!
Jelenleg th 15lv, a tornyok meg lv8.
Itt egy kep a bazisomrol, de ha vege a hbm-nek akkor a 2 kilogo gold tarolot berakom a cannon tower es a melette levo arrow tower melle, ahol latszik is az ures hely. A cannon tower meletti arrow towert 1el tavolabb kell rakni tolle, mert ha oldalrol tamadnak, akkor nem a towerre mennek, hanem a hero altarra vagy az eppen ott levo hosre.Es 1 kep a hosokrol, hogy a kint levo hosok hanyas levellel rendelkeznek. A skill mindnek 4/9
Ha hatulrol vagy nagyon kozel oldalrol tamadnak akkor el lehet bukni
de a mai egyenleg 7 bol 4 sikerult.
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok!
A 3513as hozzaszolasban levo vudeo alapjan megcsinaltam a bazisom es nagyon joo. F hbm megy mostmar
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
hádzsime #3513 üzenetére
Szia!
3336-os hozzaszolasban van kep az en bazisomrol. Nekem is lv15 a th es az E-t tolom 3 garisonnal csak azert mert fejlodniuk kell, de nelkuluk is menne. Troopokat sem hasznalok. Bar mar egy kicsit valtoztattam rajta, majd kesobb toltok fel neked kepet ha erdekel. Annyi meg hogy lv8as tornyaim vannak es a herok 100koruliek.
-
Mazda6_2.0D
tag
Szia, tudom, be sem ferne a mostani boss csapatba, csak jerdeztem, de ha belelotte volna mindet akkor lehet hogy jobb lett volna mint ninja
visszont bosson kivul dungeon, raid es hbm-ben nagyon joooo. Mar lv60 on is aratott rendesem szoval cupiddal es druiddal meg tg vel egesz jol soprogetnek, ja meg gr is segit nekik
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok!
Spirit mage boss ellen jo? Amikor ellovi a skillt akkor mindegyik labda a bosst talalja el vagy csak 1? -
Mazda6_2.0D
tag
Én 40k-t vásároltam eddig. 30k-bol a cupid meg a grizzly reaper jott, na meg minden hosomnek jo tallent, de a maradék 10k-bol semmi. Max 50k-ig fogok elmenni, hogy meglegyen spiritmage, de tovabb nem. Ha addig beadja pd-t orulok ha nem akkor a napi gemekbol fogok mar csak porgetgetni
most arra varok hogy legyen pd vadászat a tojasnyitogatasban, akkor fogok csak legkozelebb gemet venni.
Land:neked megvan akkor minotaur? És jo a kari?
-
Mazda6_2.0D
tag
Hát az F az kemény
oda kell a THlv17 minimum, meg a 100feletti hosok
F5 mint egy tank, úgy átment a bazisomon
de F5ig nagyjából mindenem megmaradt, 1torony és hős hullott el. Na majd 1 honap mulva
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
DarkManus01 #3367 üzenetére
Ugyye ugye
jobb az e mint a d. Én is azt tolom gond nélkül, de ma raprobalok f-re troopokkal meg 4garisonnal.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
DarkManus01 #3340 üzenetére
Milyenre csináltad? Bár mind a 2 szinte ugyanaz. Ha megy a D konnyen, akkor az E is lehet menni fog. Amikor abbahagytam a C-t a D nekem nagyon nem ment. Kiprobaltam az E-t es az nekem könnyebbnek tűnt, azóta is azt tolom. Probald ki 1-2 alkalommal az E-t lehet neked is az jobban fog menni. És dupla xp-t ad(30-50k).
-
Mazda6_2.0D
tag
Atus jól mondja, a revives druid tobbet er. Én boss ellen azzal tankolok. A ninja megin nagyonjo a heavy tallentel boss ellen. Immot is huzhatod, az hbmen jol jön.
Hozzank is csatlakozhatsz: Hunnia
Heti 30shard az ado es a boss1et nyomjuk meg most. Havonta 1szer boss2-t probakepp. Ha majd könnyen megy akkir valtunk boss2re. -
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok!
Egy legendary hosnek mennyi energia kell, hogy el tudja sütni a skilljet? A cupido miatt kerdezem. Most 20 energiat ad de az nem túl sok
csak tippelek, hogy 60-70 energia utan sutik el a skilleket?
-
Mazda6_2.0D
tag
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok.
Most vagyok gondban, megkaptam cupidot 3/5 heavy blowal. Mi tevo legyek?
boss ellen tudom hasznalni? Lassan ut de stunnol
meg tolti a többi energiáját!!! Mi helytt rakjam be? Most druid gr succu ninja es champ.
Mind jooonem tudok donteni, csak jonne mar a 6. Hero altar
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
Carry0714 #3262 üzenetére
Ilyen nekem is élő szokott "ferdűlni" neha. Én azt figyeltem meg, egyik nap jol ad masik nap meg szinte semmi. De ugyanez van hbm-ben is. Lehet hogy csak nekem tűnik igy, de tenyleg nekem egyik nap 10bol 8-9 hbm sikerül, masnap meg 2-3. Dungeonban vanolyan hogy 5bol4 ad shardot es szinte egesz nap majdnem ilyen arányban ad, van amikor meg egesz nap ad vagy 30-bol 5-szor. Ilyenkor csak kicsiket nyomok, amikor meg ad, akkor a nagyobb dungeonokat tolom. De lehet nem igy működik, csak nekem tűnik igy, hogy egyik nap ad masik nap nem nagyon
Pl. : ma 15 dungeonbol 3szor kaptam, de 4-4 E hbm sikerult. Tegnap a dungeon szorta a shardot, de viszont cserébe az E hbm nem nagyon ment, 50%alatt volt a megnyert hbm-ek aranya. -
Mazda6_2.0D
tag
válasz
KohanTroon #3243 üzenetére
Szia!
Én a D-t joparszor megpróbáltam de egyszer sikerult csak, aztan poenbol megprobaltam az E-t és azóta csak azt tolom. Van olyan nap amikor 8bol 7 sikerül. Van amikor kevesebb
de ha sikerul akkor 20-50k XP-t ad.
-
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
KohanTroon #3236 üzenetére
Szia, szamomra gyenge, igen, mert kicsi a hpja es csak 3 ellenseget tamad a skillje. Persze nekem is benne van a hbmes csapatban, de o az elso aki meghal, altalaban az elso 2 korben elhullik. Nagyon ritka hogy tuleli az E challenget. Tg druid gr es ninja van mellette. Ha meglessz immorteph(kb 1het), akkor erosen kell majd gondolkodnom hogy ninjat vagy championt csereljem e le rá
boss ellen viszont nélkülözhetetlen. Ezert o lessz az elso akit 100lv fölé huzok.
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok!
Kicsit fejlesztettem a boss csapaton. Tg lecserelve druidra. A mostani boss csapatom ilyen:
Druid, ő a tankolo
94lv 3/9skill 2/5revive
Grizzlyreaper, 89lv 3/9skill 5/5 heavy blow
Ninja, 73lv 3/9skill 3/5 heavy blow
Succubus, 78lv 3/9skill 1/5 heavy blow
Champion, 98lv 3/9skill 2/5revitalizeRemelem ezekkel a talentekkel 4-6 masodpercrol feljebb fog menni egy kicsita bentmaradasi ido
Bárcsak már meglenne immorteph es akkor ramehetnek a skillek növelésére. -
Mazda6_2.0D
tag
válasz
Logeeen #3208 üzenetére
Jaja, csodálkoztam is, tegnapelott nem voltal es elso lettem, tegnap megláttalak, na mondom ugrott a 3000hb pont max 2. Vagy 3. Lehetek
tegnap volt vagy 2 korom amikor osszejott a stun ketszer is champtol es vagy 10 masodpercig bent voltam, thunder is stunnolt meg a ninja elso utesre a 3/5os hevy blowjaval. Az a két hosszú bentmaradas 3-400k-t ért köronkent. Vasarnap a boss2-t lenyomjuk szerinted? Ha jo lessz minden akkor vagy 18-20milliot fogok tudni sebezni, de ha nem jo lessz akkor szinte semmit. Ha a skillje leoli az embereim, akkor nem fogom a gemeket beletolni foloslegesen
csak most azt nem tudom hogy addigra a ninjat huzzam 80lv fölé vagy a thundert lv100 fölé?
-
Mazda6_2.0D
tag
Kár, akkor marad a jol bevalt strategia, hatha biss 2-nél is működik vagy legalabb egy jo eredmenyt el tudok erni vele. Akkor a gr-nek is probalok hevy blow talentet porgetni, vagy a druidnak valamit. Bár a druid a boss1 elleni csapatba nem fér be
de legalabb megtudtam, hogy succu a skillt is csokkenti, igy hatha nem sebez 10+k-t. Bar a druidanak is jo lenne a revive talent, mert az tavolba lo, most a tg az elso emberem mert neki van revive-je. De jo lenne a druidnak is. Meg jo lenne a 6. Altar es akkor mind a ketto beferne a csapatba
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok!
Vasárnap a klánunk a boss 2 ellen fog menni, sokat tudok sebezni,az elso 3-ban altalaban benne vagyok, de viszonylag gyenge 1-2 legendem. A kérdésem az lenne, hogy a scatter talent az jo? Gondoltam felrakom a gr-re es hatha nem hagyná hogy feltöltödjon a boss skilje, mert elvileg 10k felett sebez, es a ninja meg a succu meg gyenguszkaszerintetek ez mukodne?
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
dzsonesz #3173 üzenetére
Szia, most jelenleg igy nez ki a bazisom, egy kicsit megnoveltem mind a 4 iranyba 1 egységgel a falakat. Es most megint lazán megy az E. Igy a ranged troopok nem tudnak beloni, a madarak mire leszedik az epuleteket és elernek a toronyhoz, addigra meg vannak tizedelve, es ha már a tornyokhoz érnek akkor a hosok is elérik. A benti epuletek ezert jók mert nem egybol a hosoket vagy a tornyokat tamadjak hanem a tobbivel szoszolnek igy a towerek tudnak apritani. Most eddig 4szer toltam E-t és volt amikor mind a 4tornyom és az 5 hosom is megmaradt.
Koszonom a privatban elkuldott infókat, kiprobalom, ha megint elakadok, vagy valamiert megint nem menne az E. -
Mazda6_2.0D
tag
válasz
dzsonesz #3170 üzenetére
Igen az, de most atalakitottam a belso elrendezest. Kicsit kozelebb raktam a tornyokat egymashoz, az aranytarolok helyere. Azert van magic mert a repulo ellenseg ellen jok. A madarak gyalulnak le mindig. , azert van bent annyi minden, mert ha bejonnek azzal kezdik es addig a hosok apritjak oket. Most kiprobalom ezt, ha nem megy akkor atrendezem ugy ahogy irtad es kiprobalom.
A saját bazisodrol tudnal képet mutatni. Koszi.
-
Mazda6_2.0D
tag
Hat ilyen nincs. Valami ma valtozott a jatekban. Ma 10bol 1 E challenge sikerult, tegnap 1 nemsikerult ennyibol. Ma a boss sorra olte az embereimet. Ossze-vissza utot. Általában 1 max 2 host kell ujraelesztenem mig vege nincs, ma 10-et. A hevy blow talent egyszer sem sult el. Ilyenkor mi van??? Nem vagyok a bossban béna meg kezdo sem, de ennyi host elvesziteni... Tg-t rakom elsonek, mire az meghal addigra champ bestunnolja, tg ujraeled es meg o is rastunnol. A mai napig ez igy mukodott, de ma boss megoli tg-t majd a ninjamat es ekkor stunnol csak champ. Volt olyan is hogy tg utan a champot is megolte akinek 2/5os revitalize talentje van. Pedig frissites nem is jott. Hat ma elment a kedvem ettol a jatektol rendesen. Vagy 200shard minusz. Most mehetek vissza a c challengere. Pedig tegnaprol mára még a hoseim is erosebbek lettek. A mightnek nincs koze az erosseghez? Mert ugye az is megnott, par epulet kesz lett. Plussz a hosok fejlodese.
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok, nem tudom mi történt, de tegnam minden E challenge sikerult ma meg egy sem, ez miert van???
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok!
Tudja valaki mi kell a perma stunhoz? Milyen hosokkel lehet elérni? Pd es cupid nelkul ossze lehet hozni? -
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok!
Most olvasom hogy a d nehezebb mint e. Na gondoltam kiprobalom és ténylegaz e lazan lement, mig a d nél szinte 5-4szer elbuktam. E-nél a vegere meg minden hosom es tornyom megvolt. Most mar csak garisonok nelkul kene kiprobalni meg griffek nelkul. A 30 shard jobban esik mint a 20
Amugy a bazisom ilyen:A hoseim pedig: tg lv100, druid lv90, champ lv95, gr lv83, pala lv80 es succu lv70. Mind 3/9es skillel.
A tornyok mind lv9, th lv15 de lehet 16 nem tudomgarisonok nélkül nem kene mennie az e nek? Most immorteph-re gyujtok, az hbm-re jól fog jönni.
-
Mazda6_2.0D
tag
Az lehetséges hogy hozzanyultak a dungeonok dropjahoz? Eddig 5bol 1-3szor kaptam, mostanaban jó ha10-15bol kapok1-2-t. Ma pl. Most jarok a 13.nál a dungeon 3 második kék tornyosat tolom, es meg egyet se kaptam?????? Ez most akkor hogy van?
-
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok, el se hiszem a tegbapi porgetesem eredmenyet
kaptam egy grizzlyreapert
1het es meglessz immortep is
alakul a csapatom. Mar csak 1-2 gems only hero kellene.
-
Mazda6_2.0D
tag
válasz
skorpio6369 #2958 üzenetére
Szia!
Te melyik clanba vagy benne? Tesommal clant keresunk, fentebb irtam milyen clant es mennyi a mightunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest