- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
hey73
tag
Nekem PD-s is megy ill. az elso soros 2 champ + tg is
PD, SM szupercsapat elleni első sor pd, tg, cupid
második sor üres, dr, vladpd, tg berserk 4 és 3 a többin revive van de ez nem játszik
a második viszont viccesebb ugyanezek a sorok csak vlad helyett egy 5/5 revitalize champ van de van olyan hogy olykor bukom ha a champeknek sikerül a skilljuke többször is ellőniük.
A kulcs az alaposan felturbozott vlad és tg akiket pd, druid, cupid tol
Amúgy van ötlete valakinek, hogy mikor dobja a pd-s csapatot bár mostanában csak és kizárolag zöld ládát kapok tőle
-
hey73
tag
Néztem a wikian, hogy cupid 9/9 skillel 55 % a buff és az energia feltöltés. Ha valaki esetleg ott tart az megerősítené ezt az infot.
-
hey73
tag
válasz
Shokkolo #6624 üzenetére
Ez érdekes mert PD ami délelött 11 órakor jött az összes többi mint vlad, hóember, cupid és aries mindegyike késő este ugrott be. Sőt nekem késő este jönnek a jó talentek is ha questből forgatok. Szóval szerintem a szabály az, hogy mincs
Elméletileg ork és santa is kiugorhat cardból.
Vendingo én is csak kicsire vágyok, pontosan csak 5 kicsi számra vágyok amivel meg van a 4 hónapja összegyülő lottó nyeremény
-
hey73
tag
válasz
Csillagkuty #6548 üzenetére
Hát expert dungeon felejtős egyszerűen nem éri meg, sokkal fejlettebb szinten sem. Kb pd, druid, ork santa, vlad csapattal megéri bemenni. Szerintem mindenki a sima 8 dungeonokba jár.
Csak a kék tornyosokat éri meg tolni mert azok 10-15% jobban adnak shardot. Kivéve persze ha fejlesztéshez vagy a kövi kék toronyra hajtasz különben a simákat ne csináld.
Szerintem inscribet told fel minél magasabbra. Lost realmba a battle altarokból minnél több minél hosszabban legyen nálad.
-
hey73
tag
Lett valami változás a frissitéssel???
-
hey73
tag
Hát a hibák
1, AC a lehető legrosszabb választás hbmre lassan és kicsit üt így az épületeket röhögve letakaritják és őt is simán agyon csapják. Persze jó poén, ha bekaplcsol a pajzs amikor őt ütik de azért a 100ból 1 esetért nem érdemes berakni. Ha a ninja inscribeja 80 akkor az maradhat.
2, a fenti részen a varázstorony és a csapatfejlesztő közötti épületeket rakd az csapat táborok mögé.
3, be kell rakni kis katonákat kb 30 db guardiant (örzőt)
táboronként.
-
hey73
tag
válasz
IMIIKE1998 #6503 üzenetére
Ha nincsen vagy nagyon lassan gyülik a shard akkor a helyedben championt vennék, ami bosshoz szerintem nagyon kell. Ezt mindenképpen. Aztán majd a többi is jöhet.
Bár gondolom a fő bajod az is, hogy ninja előre fut meghalni így succubust is érdemes lesz megvenni vagy kuporgatsz egy jó darabot és immora hajtasz.
-
hey73
tag
Bossra? 1 v 2 v 3???
Hát championt én is beszereznék a helyedbe Exet alaposan fel kell a skilljét tolni mig champ alapból ad 3 mp stunt.
Druid a támadási alapértékének bő 2 szeresét gyógyítja (ez tehát pd, cupid v önmaga nem növelheti) és a többiek támadási erejét növeli
Orc amennyit sebez tehát (druid, pd támadás növelője hat rá) annak a felét gyógyítja, stun és félelem miatt nem áll le ill lelasitja a haladását aki a hátósugarába van a sebzéssel együtt.
Tehát boss 1 és 2 re én bennt hagynám mindkettőt pláne ha druid egy revive miatt a tank egymást ippeg erősiti.
A helyedbe a csapatom pd druid ork champ tg de lehet tg helyett immo is. Bár szerintem a tg kiszámítható stunja miatt jobb ha sikerül elcsusztatni champ és tg stunját végképp nyerő dolog ebben revitalize vagy berserk segit sokat vagy a lerakás.
Bár lehet, hogy succ segit neked bennt maradni mert a sebzés csökkentése pont segit.
Ezeket probálgasd és rá fogsz érezni melyik a tuti.
-
hey73
tag
secret kódok mára LINK-en tették közre:
ACM3NXVJ
MQ3TR5M5 -
hey73
tag
válasz
Treavis #5738 üzenetére
Ha van PD-d akkor szerintem nem fogsz nagyon problémába ütközni pláne ha inscribek már maxosak de szerintem told fel ha érzed, hogy nehezebb lett akkor leállsz a fejlesztéssel.
De Lost realm is egyre nehezebb lesz így a fejlesztéssel óvatosan.
Probálok az 58-60k határban maradni így eddig 12 db legendást füstöltem el
-
hey73
tag
Másnaposok filmből erre rimelő kérdés:
És azt tudtad, hogy a sajt burgerben van sajt?Én úgy tudom és eddig azt tapasztaltam, hogy csak az emailhez kötöttet lehet bármely gépről elérni, első bejelentkezéskor ha semmit nem csinálsz ad egy- a géphez kötött -elölről induló játékot idval együtt. Ezért talán azt kéne megnézned, hogy egyáltalán amin játszol az emailhez vagy géphez van kötve. Bár ha rápróbáltál volna arra amit írtam akkor egyből leesett volna hogy mi van....
A géphez kötötthöz nem tudom, hogy lehet e késöbb gmailhez kötni ezt érdeklöd meg a supporton.
-
hey73
tag
válasz
Mazda6_2.0D #5487 üzenetére
Nekem vlad van sm helyén és bár nekem megy de minden hösöm 160+ és a tornyok is tele vannak fejlödő hösökkel (2 hely szabad csak)
Bár csak akkor megy biztosan ha a legelső troopból 30-32 db-t legyártok telepenként és így inditom el a hbm-t. Mert így rendre ők kapják meg az sm rakétáit.
-
hey73
tag
válasz
vendingo #5483 üzenetére
Hát a gem only hösök jóval brutálisabbak mint a shardért vehetők. Gem only inkább a türelmetlenebb és nem az ingyen gyöngyökből pörgetőket ösztönzi vásárlásra.
Pl Immo és Vlad közötti különbség kb annyi mint egy yorkshire terrier és egy pitbull terrier között. Az elsőnél mindkettő legendás, másiknál mindkettő terrier....
Egy 144 Vlad ha betudja inditani a skilljét akkor egymaga lenyomja I5-t!!!
Bár azért én is az izmibb shardért megvehetőekért drukolok
-
hey73
tag
válasz
robekraptor #5452 üzenetére
volt régebben, talán fél vagy 3/4 éve egy videó ami ide is be volt linkelve a lényege az volt, hogy a csókának nem volt stun os karija de 3 olyan ami ez a lassitó volt amik miatt szó szerint megállt egy helyben a boss ahogy a druid felé ment.
Mivel druidra mozdult rá, ezért csak felé ment volna de egy helybe tolta mint Michael Jackson fénykorában mivel druid távolsági ezért ő is tudta ütni közbe a többiek is röhögve ütögették, a boss meg küzdött mint disznó a jégen. -
hey73
tag
válasz
robekraptor #5445 üzenetére
Hányas boss?
Meg is áll a boss egy helyben?
-
hey73
tag
válasz
robekraptor #5399 üzenetére
Bár a talentjeidet nem irtad le de a lényeg az, hogy suc az ellenfél támadási erejét veszi le. Ráadásul nincs cupidod így a skilljével is tutira leszed 35k-t szembe champ kb 7-20 k val szembe ha ehhez még hozzájön, hogy succon berserk van még nagyobb lesz a különbség
-
hey73
tag
Miattad megstatisztikázom magam
57 hős 4 elite ebből 3 db 80 1 db 132 db
4 ordinary ebből 1 db 92 2 db 80 1 db 60Legendásból: 6 db 160+
5 db 140+
3 db 140
4 db 120+
8 db 120
22 db 100
1 db 809 druid
7 pala
7 champ
8 sucmindegyik hösöm minimum 3/9
De egy jó ideje napi 35 - 40 k hb-ból gazdálkodok
-
hey73
tag
Ha begyorsulnak az események azaz kapsz pár jó talentet és simán birod boss3-t akkor hamar felesleg lesz hb-ból akkor meg pont xp hiányod lesz. Hidd el pont a a nagy lépeseknél lesz szükséged a sok kis legendásra. A megfigyelésem az, hogy bizonyos szinttől édes mindegy, hogy két szinttel feljebb vagy vagy sem akkor is kb ugyanolyan erősségű játékosok várnak
Ráadásul ha nem fejleszted őket akkor a mightodba se zavarnak bele max a helyekre kell költened de ez hosszútávon szintén nem zavaró tétel. Legendás se napi szinten esik be, hogy hely vásárlásra kelljen költened a napit.
De te tudod ez csak tanács
-
hey73
tag
Hát nekem van 58k mightom és valóban amig a főcsapat nem elég tápos addig nem érdemes a legendásokat akár csak 20szintig is feltolni.
De azért magasabb might több hb bevételt jelent a napiból és a kapható feladatok is több lesz amibe így már nagyobb eséllyel lesz olyan amiért gyöngyöt vagy talent cserét kaphatsz illetve a díj is magasabb hb ill több xp könyv.
Tehát én azért örizgetném a felesleges legendásokat és örizgetném azokat késöbbre.
-
hey73
tag
válasz
masterfghdd #5356 üzenetére
A supportnál rá kérdeztem kb 3 hónappal ezelött erre a slown downra, és a válaszuk szerint ez egy bug volt amit kijavitottak.
-
hey73
tag
Mert nem igazán jó a kérdés felvetés a részedről ezért nem is lehet jó választ rá adni
PD alap aminek skilljét az egekig kell tolni de 5/9 az alap
Druid és TG szintén alap ezeknek is 5/9 skill szerintem kell
aztán mi kellhet?
bosshoz: egy succubus és egy champion párossal és a fentiekkel már egyedül is bossozhatsz (egyest tuti) kb 3/9 skill is elég
hbm: immo mindenképpen ajánlott nagy tüzerő kis területen csodálatosan takarit
raid: immo és GR az elöbbi eltakarit az utobbi pedig ha nincs a pályan kis seregek akkor a hösöket szedi le távolról TG-vel együtt
Arena: szerintem édes mind1, hogy mi van neked, mert 90 hb/óra felé nem fogsz jutni
AC jó lehet bossnál ill. ha pont jókor jóidőben ráugranak de különben nem domborit akkorát mint amennyibe kerül.
Én a helyedbe champet vennék és pd skilljét tolnám 7/9 ig majd immot is lehet venni. De el fogsz jutni odáig, hogy gr-t is megveszed én is vettem már 2 db-t
-
hey73
tag
Az a baj ac-val hogy veszett lassan üt így simán kinyiffan, mert nem tudja a skilljét aktiválni, és az életereje se olyan sok.
Én a helyedbe champot vennék a 3 mp komája jobban jön bosshoz.
Amúgy úgy látom előbb vagy utóbb mindenki eljut oda, hogy mindegyik hőst megveszi shardért.
Amúgy gr egy érdekes dolog mivel lassú de mivel repül ezért a falak nem fogják vissza így a többiekkel sokszor együtt tud haladni , én mostanába rendre elküldöm dungeonokba és raidre amúgy is cupiddal együtt bandázik.
GR és TG együtt szerintem különösen jó expedition játék részhez, ha az embernek nincs sm je.
-
hey73
tag
válasz
Mazda6_2.0D #3972 üzenetére
Nekem 4/5 berserk Champpal és 7/9 skilles PD-vel nincsen. Kb 10 másodpercenként kiüt alóla pedig PD-n egy 3/5 heavy van és még TG is bennt van neki csak 3/5 berserke van.
-
hey73
tag
Én 30k mightnál vagyok és hétvégén én is vért izzadtam amig összegyült az arany ráadásul két épületet is inditanom kellett. Valójában az történik, hogy mindenki veszi a zászlókat ill. az új szobrot és így átmenetileg arany hiány van... legalábbis remélem
-
hey73
tag
Hát érdekes eset nekem champon 2/5 revitalize volt amikor hasonló erősségű höseim voltak ennyivel már kis szerencsével a druid kibirta és a champ skillje is kiváltodott. 3-4 másodperc múlva sajnos még boss skillje újra kiváltodott és akkor már druidot kiütötte. TG 1,5 mp vel ezt ki tudta tolni de annyit még druid nem javult fel. Ezért én cupid hiányában succubust használtam ami csökentette kb 25%-kal a sebzést ami már segitette druidot, hogy életbe maradjon. Nekem úgy rémlik 140+ höseim viselik el, hogy nincsen succ a csapatba.
Én champra probálnék valami jobbat tekerni mint a példám mutatja egy 2/5 revitalize is jó, vagy egy berserk is ami még szintén számít, hogy így legalább eltolodik tg és champ stunja.
Mivel mindig csak egy hősömön volt heavy, így nekem nehéz megmondani mennyire segit.
Amúgy immonak elég nagy a hpja így kisebb szinttel is jól el van
-
hey73
tag
Melyik bosshoz?
Ha jobb talentjeid lennének akkor ha 5 based van pd, druid, cupid, champ es immo viszi be a legtöbb sebzést. De pd-nek akkor is 6/9 skill kellene, de ilyenkor is ki tud alóla egyszer egyszer ütni kb 6-10 mpként tehát ha sikerül bennt maradnod champ skill kiváltásaig és sikerül feljavitani egyszer teljesen, akkor már nem lesz probléma.
Nekem TG és immo közt kb 3 milla különbség van bossnál az utobbi javára.
-
hey73
tag
Hát nem írtad, hogy hero basek mennyik mert azért érdemes lenne 10-11 re legalább felrántani. Az se írod le miért bukod a hbm-eket mert falat bontanak vagy a hőseid ugrálnak ki . Az utóbbin nem csodálkoznék minek a bejárathoz épület, nekem szinte mindig hős bukta... Amúgy ebben a fórumba 3451 hozzászolásban Land berakott egy linket a bázisokról ami tényleg jó. De a felépítést pontról pontra érdemes követni és nem úgy nagyjából nézzen ki úgy...
Azt se értem, hogy C-ből kapsz 20-t akkor amig tg meg nem lesz miért nem zsákolod be inkább azt. Az is napi szinten hozna 160 shardot.
Ezenkivül a napi questekbe van lehetőség talent cserére ami után megkapnál 300 gyöngyöt azaz ingyen lenne ha lenne rá zséd de nincs
-
hey73
tag
Nekem a feladatos részbe 7-t kell teljesíteni amibe már rendre beérkezik napi szinten egy talent pörgetés. De tegnapelött se kaptam a két alkalomból, se a tegnapi első két sorozatból. Így amúgy is éjjeli bagolyként kivártam a 0:15-t amibe be is érkezett az ingyenes talent pörgetés így champ kapott is egy 5/5 revitalizet
Csinákoltam a feladatokat, be is fejeztem, gondoltam ha ennyire mákos vagyok akkor lehet, hogy egy hőst is kéne pörgetni. Próba cserko ott, cupido itt
ÁÁÁ mondom azért egy slown down azért gyenge rajta pörgettem 2* talentet rá kapott egy 5/5 revivet evvel még el lesz egy darabig
A lelkesedésem az egekbe hátha még nem egyenes a malac farka így tökfej talentjét is megprögettem 2/5 revitalizet lecseréltem 1/5 berserkre ami lehet nem a legjobb ötlet. Malacka tehát kifújt de nem baj
De lényeg kb 1650 gyöngyből többet, értelmesebbet kaptam mint december óta összesen szerintem kb 20 -30.000 gyöngyből (tökfejet akkor kaptam és cupid a 3. legendás hösöm pörgetésből). Szóval szép éjjel volt
-
-
hey73
tag
válasz
Logeeen #3763 üzenetére
Ez azért succubusnál nem igaz mert bossnál is jól jön, és szerintem pont az arenában kihagyható.
Bossnál mivel leveszi a sebzést a skilljét sokat segithet, hogy tovább bennt maradhass.
Arénában a szemtől szembe csatákba nem jó, míg az elkerülős módszer esetén hatásos is lehet ...
-
hey73
tag
Nekem úgy rémlik, hogy azt írták ezeket zárolják ami azt jelenti kb hogy törölni nem tudják de a tulaj se tud belépni. Ha ugyanúgy néznek ki mint 2 hete vagy 3 hónapja akkor ez is történt....
Állítolag a L2 hero triallal is nyertek pd-t mondjuk ha valaki kapott már egy hőst is az is eldicsekedhetne itt.
-
hey73
tag
válasz
sodokan #3628 üzenetére
Gondolom ez egy régebbi accod amin ennek köszönhetően van egy csomó hb, tehát a gyors fejlődés megoldott, pláne ha druid is van rajta így hamar kiderül számodra hogy melyik accot érdemes vinni..
Ha belépsz vele is egy klánba az is gyorsítja a HB gyüjtést. Amúgy shard miatt megéri mindkettőt futatni persze különböző intenzitással.
-
hey73
tag
válasz
Broky007 #3592 üzenetére
Hát én championt javaslom és paladint valahogy hanyagolnám persze ha olyan talentja van akkor nem.
Jelenlegi boss teamem Druid - PD - Tg- Champ - Succ és ebbe nem fér be immo. Ugyanakkor raidbe succ helyén immo jön.
Talenteknél valójában a többi hösöd és azok talentjeinek az összhangja számit...
-
hey73
tag
válasz
Mazda6_2.0D #3590 üzenetére
Ha sokan ütitek egyszerre és gyorsan végeztek vele (3 perc alatt) akkor ez rendre előfordul. Sőt volt olyan vicces is, hogy a többiek írták hogy vége nekem még mindig engedte, hogy belépjek és üssem ezt már persze nem adta hozzá.
Amúgy a 3 perc alatti boss leverés esetén már nem is ütöttük 3 percig mert akkor szinte az egész elveszett ezért rendre 1-2 perc után megszakítottuk.
-
hey73
tag
Korábban írta valaki, hogy elolvasta az egész forumot egy óra alatt meg volt vele és csomó hasznos dolgot tudott meg belőle. Azt hiszem azt is leírta, hogy ennek köszönhetően nem kell egy csomó kérdést feltennie mert megtalálta rá a választ....
Nem tudom lehet, hogy hülyesség volt a részéről...
-
hey73
tag
válasz
Saskakas18 #3204 üzenetére
Feltétlenül számolj be a tapasztalatodról
Átmenetileg jó az 1/5 heavy blow 5/5 még jobb lenne. Berserk 5/5 nél meg kitagadunk a családodból is
de pl egy 5/5 speed talenthez képest csodás
-
hey73
tag
válasz
Mazda6_2.0D #3192 üzenetére
Az a gáz evvel hogy hiába szedsz le pl 5/5 scatterrel 25 -t ha az üttések vagy ütés fogadása +15 jelent tehát ha 5 hössel támadsz egyből lesz 50 rajta, boss üt egyet 65 áll szóval újabb körbe vagy eggyel később biztos kiváltodik a skillje. Lerakni meg hogy pont ne váltodjon ki szerintem lehetetlen
Más: Ma lenyomtam a H hbm -t garrison nélkül
Bár félre nyomtam és ezért inditottam el
-
hey73
tag
válasz
Saskakas18 #3191 üzenetére
pedig jó lehet az keres vissza itt a forumon van egy link youtube-s videóra ahol stun nélkül intézik el bosst.
Lényege az volt:
Úgy kell lerakni egy távtámadót cupid v. druid hogy felé induljon és amikor rámozdul odarakni pd-t aminek ha atalentja aktiválodik belassitja, másodikra meg is állítja egymás utáni kiváltodására Mivel nem éri el mindig a druid felé megy te meg nyugodtan üthetted és még a druid is eléri a video mutatja mennyire keményÉn tesztelgetném a helyedbe mert ez lehet többet ér én pl örülnék ha kapnék vmely hösömre forgatáskor
-
hey73
tag
Hát ez az igazi csuka fogta róka
Mert 100 shardért gyorsabban fejlődnél aminek köszönhetően magasabb HBM es dungeonokből jövő shardokból a befektetés megtérülne 1-3 hetes távon. Míg a shard most van nálad amiből most fejlődhetsz.....
Amúgy Hunnia klán 30 shard heti díja van, keresd meg itt Bécit vagy Skorpiót.
-
hey73
tag
Hát attól függ melyiknek milyen a talentja lehet az újat megéri felfejleszteni. Ha nem kell garrisonba se mert hbm is meg van kényelmesen nélküle mightod meg nem akarod növelni mert a raid igy is nehéz akkor pihentesd. Aztán ha eljön az idő fejleszd én is pár nap alatt fejlesztettem kb 3000 mightot az elfekvő legendásokból
-
hey73
tag
válasz
-ZeeZee- #2904 üzenetére
Szerintem amikor az elsőt bebukod így akkor hagyd a francba és probáld meg 2 óra múlva.
Nekem rendre le szokott akkor menni probléma nélkül.Antangel nekem akkor van ilyen problémám amikor kevés helyem van a gépem.
Klán dolgokhoz annyit ha valakinek nem jó a boss időpont annyira sem, hogy egyet üssön rajta akkor teljesen értelmetlen még egy shardot is fizetnie de tagnak se érdemes ott lennie, mert foglalja a helyet míg más esetleg csatlakozna de nem tud emiatt. Kell keresni mindenkinek egy számára optimális klánt ahol jó időben ütik bosst, a klánnak más értelme szerintem nincsen. Persze mint jó csett és online tanácsadáson kivül de ez inkább érzelmi mint technikai rész.
Azt gondolom lllZlll-vel szemben hogy pl egy 5-6k mightos embernek is megéri 100 shardot fizetnie ha ezért napi 1000 hb-t kapjon, ha nem vásárol gyöngyöt akkor azért elég gyorsan kerül hb szükébe, mivel gyorsabban fejlödhet a magasabb hbm es dungeonból gyorsan visszajön az elköltött shard.Beadás nyilvántartása aki fő accountról adja be, hogy hétfőn első belépésnél beadja.
-
hey73
tag
válasz
Mazda6_2.0D #2898 üzenetére
a talentek közül bármelyiket lehet/kaphatod nem csak a felsoroltakat de azok amik a legjobban támogatják a képességét. Lenti felsorolást, mint ajánlat rakták oda.
Én nem AC-re hajtanék a helyedben hanem immora hbmnél, raidnél és bossnál sokkal többet segit, míg AC ararenában fog jobban teljesíteni.
-
hey73
tag
válasz
Thorus22 #2855 üzenetére
Te használod a kék barlangba a HBM játékrészt abból azért napi szinten összejön simán 80 úgy hogy még csak max 3 napja játszol.
dungeonokba ha elég aktív vagy azért ott is lehet összeszedni nem keveset és úgye csak a tornyosokat csinálod amik jobban is adnak
Azért olyan összefüggések mellett ne menj el, hogy a boss hb-t ad amiből gyorsabban fejleszthetted hőseidet ami miatt mind magasabb szintű hbm és dungeon köröket tudsz megcsinálni.
Nekem csak hbmből napi szinten 320 bejön és én nem öltem pénzt a játékba.
-
hey73
tag
Az alábbi tagjainkat kérném, hogy keressen meg privátba mert a heti tagdíj befizetése nekem nem stimmel.
atesz1987
Frostmaster
Logeeen
M1x1
Papilos
Pflegheim
Pipoo9 -
hey73
tag
válasz
KohanTroon #2722 üzenetére
Erössége abban van, hogy a teljes csapatot tolja a skillje pl 6/9 skillel már a +35% sebzés és támadás gyorsulással megduplázza az ugyanannyi idő alatt történő sebzést
-
hey73
tag
válasz
Szabolcs4 #2692 üzenetére
Ez a nézet azért elég fals.
Akkor minek vesznek az emberek másfajta autót, ruhát, mobilt, játékot, könyvet stb úgyis az enyészeté lesz
De hogy a te példádnál maradva miért veszel pizzát amikor egy vékonyan kennt teljes kiörlésű kenyér retekkel, répával olcsóbb is egészségesebb is. Látod neked is meg vannak a preferenciáid, így másoknak is meg lehet.
Spec én se veszek gyöngyöt de engem a szerencse faktor, az alacsony nyerési esély része riaszt el. Ha a játékban lehetne fejleszteni anélkül, hogy szerencsén múlna akkor számomra is érdekes lenne
-
hey73
tag
Végzet klánosok jó páran nem fizetétek be a múlt heti shardot akik múlt héten kérdezték rendbe vannak továbbra is.
Amennyiben az a problémád, hogy bossnál úgy sem tudsz részt venni mert rossz az időpont stb... Mi ezt megértjük, de a te fejlödésed érdekében lehet, hogy érdemes lenne keresni egy olyan klánt ahol neked is jó az időpont. Ha az élet úgy hozza, hogy jó az időpont akkor szeretettel visszavárunk.
Ez a játék nem a klánok egymás elleni harcáról szól!!!
Kis accról is be lehet fizetni a heti beadandót
-
hey73
tag
válasz
kisvakond88 #2647 üzenetére
melyiknek mi a talentja vagy 2. skillje?
De amúgy druid kell és az nagyon -
hey73
tag
válasz
IIIZIII #2585 üzenetére
Hát ez nem igaz nekem van olyan D8 amibe bemegyek PD nélkül és meg van simán az 50%+ de ehhez 130+ hös kell legalább 3. Én druid, tg champ és immoval simán bemegyek a 36 shardosba.
De ahogy dobja a shardot több mint vicc tegnap 9-18 ig 28 ból 9 ből nyertem utánna még kb 8 mentem be és 1-2 kaptam. Na de a mai nap 11:0 az állás. Poenból irom is ezért a napközbeni adatok tuti jó
-
hey73
tag
válasz
dzsonesz #2560 üzenetére
Hát én csak azért várom mert akkor adnak pár száz gyöngyöt ingyé
De hát elég sokan háborognak és ráadásul PD sok játékosnak meg van így azoknak alapból már nincs is mire hajtaniuk. Mivel szerintem már a taiwanin megbukott ezért már ide be se tették amit duplán fájlalok mert amikor meg kiveszik a játékból akkor is kapnánk gyöngyöt.
Amúgy pl shardokból is lehetett volna tojást venni max napi 3-t és az adja ezeket vagy a felét azt mondom jó van de így szánalom... 10 % esély meg azért még mindig nagyon lutri
-
hey73
tag
Hát ha jó másod skillje lenne Immonak akkor persze vedd meg
Mindkettő hpja azonos, de a hóember 10%kal magasabb a támadási ereje és szerintem hbm-nél is szépen takarit de ott valóban immo verhetetlen.
Hóember föleg ha skilljét növelik erőseket üt bossnál, és arénában mig immo az 1 mp stunjaival okoz kellemes meglepetést. Hóember 180 al fut mig immo 195. Tehát pl ninját jobban kiséri immo mint a többi de ha nem ninjával akarsz menni a késöbbiekbe akkor ő futhat előre nekem pl pd-vel Én azt gondolom közel azonos a két hös.
Gondold végig, hogy mennyire illik a csapatodba melyiket mennyire szeretted/szeretnéd aztán dönthetsz
-
hey73
tag
Kicsit össze-/le-/fel-/kiakadt a gépem és lehet, hogy kiraktam valakit a klánból ha megtörtént akkor elnézést visszavárjuk és bocs a bénázásom miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest