Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
válasz
robertinyo70 #11835 üzenetére
nem egyezik
de kevesen használják pont ezt az avatart -
Sacrich
csendes újonc
válasz
robertinyo70 #11810 üzenetére
Robertinyo! Ioson játszol vagy androidon? Ha van line-od addolhatsz gyorsabb kommunikáció érdekében ( sacrich_cc ) mondjuk ha androidon játszol akkor sokat nem tudok segíteni de ioson pont alakul a guildünk 3ik lava teamje, be tudnál csatlakozni
Grimfiend meg tényleg eleg jól megáll a lábán mert a skillje healeli magát úgyhogy egyedül is elmegy faszán
Sanchezsa hbmbe J után M-N környékéig sima az út, O-tól megint kezdődik a szopas
-
TheHessian
tag
válasz
robertinyo70 #11077 üzenetére
Ez nem privát lett
-
TheHessian
tag
válasz
robertinyo70 #10996 üzenetére
Magyarba aszem mi vagyunk a leg nagyobbak(végzet) utánunk 4-5el a Legend... De itthon az összefogás nem megy semmiben, mert pont egy játékban jönne össze hogy osszefognak a legnagyobbak
-
TheHessian
tag
válasz
robertinyo70 #10839 üzenetére
Cupidra akkor jó a 4es revit ha masik 4-5heron 5os revit van ^^ egyébként neki se árt az 5/5
-
repeek
tag
válasz
robertinyo70 #10761 üzenetére
Sajnos 4es WG olyan nesze semmi fogd meg jól dolog.
Meg az összes 4/8 kb .
Mivel ugye nem lehet feljebb húzni . -
maigret
csendes tag
válasz
robertinyo70 #10596 üzenetére
Egy Vladnak, SK-nak vagy egy Orks-nak jobban örültem volna. Bezzeg a smurfon 3000-ből kijött a DD.
5 használt hero:
Druid Lv 121 5/10 inc.24 - Flame guard.
Aries Lv 121 6/10 inc.24 - WG.
Santa Lv 101 5/10
PD Lv 114 5/10 inc.21 - Revit.
TG Lv 120 6* 4/10 inc.21 - WG.
4 nap múlva lesz meg a 6. Hero base - azt a helyet szerintem Cupid (Lv 100, 6*, 5/10) fogja megnyerni.
Erősen gondolkodom, hogy TG-ot lecserélem a tegnap kipörgetett DK-ra.Boldog karácsonyt kívánok mindekinek!
-
maigret
csendes tag
válasz
robertinyo70 #10594 üzenetére
Csak egyszerű maintence volt! Egy ok, hogy meglepjenek minket 1000 gems-t és 10000 HB-t.
El is pörgettem 10500 free gem-et, de csak egy Death Knight-ot és azt a nyuszifüles p****t kaptam (meg 3 Gelatinous-t - semmi más legendary)! A komolyabbak még mindig váratnak magukra...
HBM H-hoz milyen szintű hősök kellenek? Esetleg TH Lv16-hoz egy jó base design amivel vihető a HBM H?
-
Padawan333
tag
válasz
robertinyo70 #10345 üzenetére
Köszi a baset másnap sikerült is az S😀.Megpróbáltam a T-t is de wave3-nál lenyomták az épületeket.Lehet magic tower+garrisonnal kéne megpróbálni.
Köszi mégegyszer😀
Én beragadtam insane 1/5-nél vagy 2 hétre.Nagy nehezen lement.Elevickéltem 1/8-ig néha alig sikerült 51%-ra.Nekimentem 1/9 utána 1/10-nek és elsőre 100% lett. -
Padawan333
tag
válasz
Szia.Herokat megkérdezhetem milyenek?Kipróbálom ma ezt a baset köcce😀
-
Chyka
csendes tag
válasz
A Cendy Kane mikor kerül a játékbe ? Tudja valaki .
-
Mardel
őstag
válasz
robertinyo70 #10340 üzenetére
Köszi!
Majdnem mindből van egy másod példány.
Evolve majd később.
-
Padawan333
tag
válasz
robertinyo70 #10266 üzenetére
Mino azért gem only mert Chuck Norris kipörgette free gemből és az Igg kénytelen volt betenni a játékba.
-
Chyka
csendes tag
válasz
robertinyo70 #10266 üzenetére
Zseniális , kösz , hogy megnevettettél .
-
Chyka
csendes tag
válasz
robertinyo70 #10261 üzenetére
Minot pörgetni MIIIIIIIIIcsoda ????
Ahhoz tényleg nagy szerencse kell ..... -
Makra01
csendes tag
válasz
robertinyo70 #10261 üzenetére
Lehet megpróbálom így és a napi könyveket majd beleölöm santába és minoba. A második listát fejlesztni akarm csak most a fő banda sok erőforrást elvesz hb shard xp könyvek. de lehet előre veszem őket. A mino csodaképességét is megszerettem csak sok shard kell oda is.
Megfogadom a tanácsod.Hessian:
A pocsékolás fogalmát úgy akartam érteni, hogy 8/8 kell legyen ahhoz h legyen látszatja(kövi 200as ugrás 4/5 után) és lehet inkább a Vlad 6/8 wargodra kellett volna még gyüjtögetni a fame-t, sajnos nekem brutál lassan jön... kb 1-1,5 hónap 2,5k
Mire 8as lesz sztem megőszülök hacsak nem lesz valami más lehetőség fame szerzésre LB-n és hős pörgetésen kívül.
Nem mondom nem vagyok free gemes játékos, de olyan sokat nem bírok beleölni hogy essen annyi fame. A gemeket költöm épület befejezésekre is. Most hogy megvan az 5m goldraktár lehet nem költök épületbefejezésre nem tudom még. -
Makra01
csendes tag
válasz
robertinyo70 #10257 üzenetére
Facebookon keress rá a castle clashre és like-old később kiírják csak legyen elég like. bár, hogy mennyi kell azt nem néztem de nincs még sok.
-
Nova96
őstag
válasz
robertinyo70 #10251 üzenetére
Leirtam ala direkt mit jelent
Elegendo like utan megmutatjak mi van elso talcan. -
repeek
tag
válasz
robertinyo70 #10161 üzenetére
Nekünk van is itthon ! Csajom azt szed .Valami haj és körömerősítő cucc nem ?
# Micsodiii . 10/10 ex + 8/8 berserk crestben meg 5-os revit és stunlockban figyel az aries
-
Mardel
őstag
válasz
robertinyo70 #10161 üzenetére
Nem tudom mit vársz.
Egy 5/5 revit nagyon ritka és ez ariesel párosulva növeli a nyerési esélyt LR-ben.
És így van, egy másik revites hős kell ellene.
Sonkuk több százezret költött a játékra hogy ne csak új heronk legyen hanem jó talentje is.
Ha nem akarsz költeni rá a te dolgod, de mégis mit szeretnél egy executioner vagy egy shardos legend bármikor legyen ellenfele egy revites ariesnek?
-
Mike
veterán
válasz
robertinyo70 #10158 üzenetére
nekem sincs, egy darab se. most jött a második 5/8 war god, aztán ennyi
champnak alapból és most pörgött egy amit TG-nek adtam
revitből nekem is 2/5 a legmagasabb, ennyi van Arin
baromi nagy mázlim, hogy fél év alatt esett egy skull, kicsit más dimenzióba kerültem mint eddig
pl. vissza tudtam foglalni az altarokat LR-benúgyhogy rájöttem, tök feleslegesen merülök bele olyan vitába, aminek semmi értelme
-
Mike
veterán
válasz
robertinyo70 #10152 üzenetére
pl. skull
ha nem hal meg addig amig ari hatása tart, simán megölibár igazából nem akarok a mindenem 5/5 revites megszállíottak vitájába belekeveredni
tehát nekem 8
sosem lesznek ilyen cuccaim, a közeletekbe sem kerülük, és az átlág számára teljesen mindegy mit mondtok, mert ahol ti vagytok, az egy másik dimenzió -
Mardel
őstag
válasz
Régebbi arenából kiindulva egy pixie vagy bármilyen távolsági hős aminek van legalább egy lvl5-ös scatter talentje. (Arenában ehhez pixienek egy sprint talent is kellett vagy legalább egy lvl3-as sprint crest sor.)
A lényeg hogy ariest támadja előszőr így ő egy ütésnyi hátrányba kerül így a saját 5/5 revites ariesünk tud procolni előbb.
Csak LB-ben nehéz tudni előre hogy hol lesz az ellenfél aries-e nem úgy mint arenában.
-
Mardel
őstag
válasz
robertinyo70 #10154 üzenetére
Dread Drakenek alapból van revit a skilljében.
Nálam pl 5/5 revites aries meleltt van a dread drake pont ilyen helyzetekre, drake stunol majd aries blokkol.
Második csapat meg 5/5 revites SK, 5/5 revites mino, 5/5 revites Pd psyshield crest sorral, 5/5 revites warlock, meg egy bulwarkos spirit mage.
Hát LR, LB, arena ahol az 5/5 revit nagyon jól jön de egyéb más módban pl. wg vagy hbmnél az első hullám után kb. talent nélküli maga a hős.
-
vendingo
veterán
válasz
5/5 dk vagy 5/5 warlock, vagy a kalóz.
-
Mardel
őstag
válasz
robertinyo70 #10133 üzenetére
Köszi!
Így már ment, mondjuk eddig nem használtam troopsokat de most kellettek a kopterek.
-
Padawan333
tag
válasz
robertinyo70 #10126 üzenetére
Köszi majd próbálgatom.Expert 8/10-is olyan volt hogy 2 napig max 20-30% volt amit elértem aztán egyszer bementem ugyanúgy csináltam mindent és csak lestem hogy mino bont mindent és már 87%-nál járok szal ha jokor jön be a skill akkor darálnak.
Csillagkuty: nem csak töltelék lesz az...sebez mint immo vagy vlad,jobban healel mint druid,dmg reducedet ad és nem lehet stunnolni ja és neki van legtöbb hp. -
Csillagkuty
tag
válasz
robertinyo70 #10116 üzenetére
Ugy nez ki csak toltelek lesz.
-
TheHessian
tag
válasz
robertinyo70 #10116 üzenetére
Jó?
-
Csillagkuty
tag
válasz
robertinyo70 #10113 üzenetére
Elég szerencsés tényleg, de érte pont nem voltam oda.
-
Nova96
őstag
válasz
robertinyo70 #9881 üzenetére
Mikenal a pont "oh bazdmegmittettem."
-
Mike
veterán
válasz
robertinyo70 #9881 üzenetére
ez nem úgy megy, hanem kell mana, oké, nyomod, gem? ok, óh bazz mit tettem
én is fizettem már be gemből aranyat/manát questbe, mert nyomtam mint a hülye az ok-t ész nélkül
-
xltt
tag
válasz
robertinyo70 #9850 üzenetére
Amit még tudok javasolni, hogy Ork helyett Druidot vidd a plusz attack miatt, illetve Cup-PD-re minél magasabb Revit crest. Sajnos ezeknél már fontos tényező a szerencse is.
Én ezekkel vittem végig:
Cup, 183, 9/10 4/5 Revit, Revive crest
Pd, Evo 160, 9/10 6/8 Berserk, 3as Revit crest
Druid 185 6/10 4/8 Revive, 4/5 Slow down
Mino 177 9/10 4/5 Revit, 3/5 Wargod crest
Sm 170 7/10 4/8 Bulwark, 3/5 Berserk crest
Santa 172 9/10 5/8 Revive, 3/5 Wargod -
xltt
tag
válasz
robertinyo70 #9845 üzenetére
Remélem segít.
-
Mike
veterán
válasz
robertinyo70 #9845 üzenetére
robertinyo70, TheHessian
Köszi!
erre nem is gondoltam -
Mardel
őstag
válasz
robertinyo70 #9720 üzenetére
Talent 5/8 scatter, 80-as insc., 1-es sprint crest sor.
Skillje még csak 6/10. -
Nova96
őstag
válasz
robertinyo70 #9678 üzenetére
En ork helyet ajanlanam druidot. Es azt a baset ami nekem van.
Aztan ha az megvan a tobbibe segitek -
Nova96
őstag
válasz
robertinyo70 #9672 üzenetére
Nem huzom , csak irigylem
Kerdes : feltoltam meg cupidot ariest .
Megeri pixiet 78db otszas ezres konyvel felhuzni vagy varjak ? -
hádzsime
tag
válasz
robertinyo70 #9354 üzenetére
-
Shokkolo
addikt
válasz
robertinyo70 #9179 üzenetére
én gyűjtögetek...
majd lehet ráérdeklődök a suportnál, hogy lesz-e még 2k event. -
Nova96
őstag
válasz
robertinyo70 #9177 üzenetére
A hőseim amiket használok nagyrészt 7,8,9/10
Így a napi dolgok bele mennek az Ariesbe, aztán a shardok 9*70 shard (HBM) + napi 5 Mesa 4 legalább 200 shard + napi 120 belépés. -> napi 950 +(Dungeon), de napi 1000+ szokott össze jönni.Aztán ez mind megy át, gyűjtögetésbe , mert a jelenlegi hősök így is elég jók.
A kék kristály meg amiatt kezd megmaradni van két százas, a többi 92-95 és, inkább tartogatom egy jobb hősre.
Szerk:
Sirent nem jó annyira, max. mightnak én egy ideig használtam, fel is toltam 6/10-re de nem ér sokat.
8k, 5k, 2x4 és 2k gemek az utóbbi időben és az eredmény tg, champ ,druid,
-
Mike
veterán
válasz
robertinyo70 #8450 üzenetére
ez idáig a legjobb hozzászólás, amit itt láttam
-
Mardel
őstag
válasz
robertinyo70 #8327 üzenetére
Áhh reménytelen az egész.
Sarokban 3 kerítésen belül meg 8 épületet lenulláznak J1-en mire a Vladom meg tudja ölni őket.Nem tudom milyen épület elrendezésed van de sehogyan sem tudom ezzel a Vladdal összehozni, ha telepakolom kerítésen belül épületekkel az se segít, nagyon gyorsan beaprítják mindet...
Vagy eleve kevesebb épület kell sokkal magasabb th szint mint 15, a fal miatt, de amúgy esélytelen.
-
Mardel
őstag
válasz
robertinyo70 #8327 üzenetére
Persze a solot en is ugy ertem hogy melle berakok egy host fejlodni.
De ok akkor majd atrendezem az epuleteket.
-
repeek
tag
válasz
robertinyo70 #8317 üzenetére
Gem / Legendery hero card
-
Rier
csendes tag
válasz
robertinyo70 #8305 üzenetére
Egyből miután pörgettél..
-
Csillagkuty
tag
válasz
robertinyo70 #7797 üzenetére
Akkor még van remény a PD-ra úgy látszik.
Egy ilyen hóembernek én is örülnék. Vagy egy vladnak. A smurf accomon van, nagyon szeretem.Más:
Most van frissítés? Izgi.... A shard már összegyűlt az új hősre, de várok pár napot, míg lesznek róla infók, hogy megéri e. Megbolondulnék, ha megvenném 20ezer shardért és kipörögne utána.A Thunder God-dal is úgy voltam, igaz az 10-ed ekkora összeg, de kicsiként alig bírtam összekaparni rá a shardot.
-
netkoo
senior tag
válasz
robertinyo70 #7740 üzenetére
Van egy Cupdom is ez 2 legendarym van
-
Depression
veterán
válasz
robertinyo70 #7711 üzenetére
Napi 2000 Forintot költesz erre a játékra???
-
Mike
veterán
válasz
robertinyo70 #7630 üzenetére
lehet gemet kapni olyanért, hogy pl. letöltöd az app-ot, megnézel egy videót.
és vajon a cégnek ez a gem, amit odaad neked, mennyibe kerülhet? -
Mazda6_2.0D
tag
válasz
robertinyo70 #7624 üzenetére
A 35000-es korlat bossban es mesaban mindenkire ervenyes igy succura is
Mashol viszont tenyleg nincs korlat es succu sokat sebez, bar szerintem az o sklilljere nincs hatassal pd druid cupid buffjai, igy csak a bossra sebez sokat a tobbi ellensegre lehet vannak jobbak pl.: snowzilla, akik felbuffolva lehet tobbet sebeznek succunal. Bar nem biztos, ez csak szerintem -
Mike
veterán
válasz
robertinyo70 #7624 üzenetére
valaki nem tudja hogy az ilyen free gemekért mennyit kell fizetni? tehát van vmi termékem, amit ha megveszel, akkor kapsz x gemet. Ez vajon az IGG-nél mennyibe kerül? (tudom, kérdezzem meg tőlük)
-
Shokkolo
addikt
válasz
robertinyo70 #7603 üzenetére
nekem a 2000es eventen jött a várva várt PD (vagy a cupid?!
nem emlékszem pontosan
)
-
frantyi
tag
válasz
robertinyo70 #7601 üzenetére
Az enyém 2000-es eventre jött
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
robertinyo70 #7564 üzenetére
Mindenhol a kínaiaknak nyalnak? Könnyebb lenne itt is 80 gemért pörgetni...
-
pcpunisher88
tag
válasz
robertinyo70 #7530 üzenetére
Mindenki tud mindent
jobb lenne ha azt irogatnák ki h pl:az 1/5 flame guardot kire rakja,mert attol falra mászok vagy hogy pl:ninjat hol használja ès 10 hozzászolás kell hogy megèrtse hogy pontosan melyikben akarja mivel mindegyik hero mashol jo
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
robertinyo70 #7530 üzenetére
Én is tapasztaltam ezt
-
repeek
tag
válasz
robertinyo70 #7529 üzenetére
Igen , de sajnos ugye 1/9en 8 secról indul , és azért a 9/9 egy DKban azért az álom kategória .
Meg nem is a debuff shield miatt szar az a cd szerintem , hanem ugye az aoe miatt leginkább .
Vicces látni mikor a kis old school TG mesaban 10x lövi el a skillt míg DK 1x -
repeek
tag
válasz
robertinyo70 #7525 üzenetére
Sajnos gyakorlatilag a DK egy átszabott TG. Persze kicsit feltupírozott alap statokkal.
Oké hogy kapott egy revivet , na meg azt a debuff shieldet de viszont ott a 6 sec CD ami miatt mint bossra mint pedig mesara is elég useless.
Esetleg raidra jo lehet.
Minden esetre tgmet nem hiszem hogy elcserélném egy dkra.
Igen fura hogy 2 elég gyenge herot is bedobott most igg. Mert szerintem pixy is elég tré. -
Mike
veterán
válasz
robertinyo70 #7498 üzenetére
szerintem, hogy berakták off-ba, elég
(#7500) Csillagkuty
Ari arra jó mint GR, az ellenfelek hősei ellen
bárhonnan sebez rajtuk, nem engedi hazsnálni a skilljüket
pluszban még viszonylag magas a HP-ja, és akkorát üt mint PDaz 1/5-ös war god-ot olyannak add, akinek csak 1/5-ös telentje van
pl. Druid Lv116 5/9 Flame Guard 1/5
de inkább Arira tedd a sprint helyéreraidre GR Ari szerintem hasznos, boss ellen ellenben inkább suc és champ
-
Atesz1998
csendes tag
válasz
robertinyo70 #7433 üzenetére
lehet tőle tartani mert a 121-es 5/9 es Pd-m megölte egy 109-es death knight
-
Csillagkuty
tag
válasz
robertinyo70 #7430 üzenetére
Tegnap én is találkoztam eggyel raid közben.
Azért tartottam tőle, nem tudtam milyen erős. Bár csak 90-es volt.
-
Csillagkuty
tag
válasz
robertinyo70 #7425 üzenetére
Ááááá mázlista!
Nagyon tetszetős!(#7386) Atesz1998: Az is szép!
-
robekraptor
tag
válasz
robertinyo70 #7203 üzenetére
persze. pd és hóember van 4 drkula is mostmár 2...
-
Atesz1998
csendes tag
válasz
robertinyo70 #7179 üzenetére
felnyomtam 100-ra, és tényleg jó mert lecseréltem a ninja-ra és így 1 millióval többet sebeztem
melyikre érdemesebb gyűjteni imo-ra vagy Grizzly Reaper-re ?
-
IMIIKE1998
őstag
válasz
robertinyo70 #7078 üzenetére
Nem visszaszámol és a gép ad egyet randomra? :/
-
pcpunisher88
tag
válasz
robertinyo70 #7055 üzenetére
Ugyan az jò hozzá.csak szerencse kell h boss jò helyröl jöjjön.ugyan olyan mint O csak boss erősebb
-
Mike
veterán
válasz
robertinyo70 #6870 üzenetére
rev 2/5
crestből meg azt hiszem a shieldám Vlad ellen nem sokat ér, akkor jobb helyette a dru
és igen, Ari nem engedi ellőni a skill-t, hiába van maxon a lila csík
de ezzel együtt is Vlad brutál erős -
pcpunisher88
tag
válasz
robertinyo70 #6799 üzenetére
Nem nagyon èrtem èn se az angolt sajnos de látom, hogy mások milyen talentet használnak ès az adott játèkmòdba melyik herot rakják be.
-
mad666
csendes tag
válasz
robertinyo70 #6770 üzenetére
Szerintem a PD és a Vlad feljebb húzása szükségszerű, A pd egyértelműen nélkülözhetetlen hős,
A Vlad amit megjelenésekor sokan fikáztak, hogy immo copy a másik nagyon ütős hős, nem csak a rombolása, hanem az élő egységek gyilkolásánál aktiválódó életerő visszatöltése miatt is. Santa is totál jó, meg a SM is, ha a skilljeik magasra vannak húzva. Cupidot, Ariest nem használom, bár biztos jók, ha már erősek, TG-t annak idején kipörgettem (senkit nem vettem shardért) és felhúztam a skilljét 7/9 -re ezért használom, meg természetesen a druidát is, a többi hőst váltogatom aszerint, hogy melyiket fejlesztem éppen.
Raidnél mindegy mit viszek ha az alap négyes (pd,vlad,Tg,druid) megvan akkor bárkit le lehet gyalulni, farmolásnál főként azokat farmolom akik úgy rendezik el az épületeiket, hogy a négy sarokra pakolják az épületeket, santa, Tg, mino, sm kerül 4 sarokra szinte biztos, hogy teljesen lepusztítják a bázist hacsak a santa nem köp a levesbe azzal, hogy nem a bázisra küldi a lövést, hanem arra a sarokra ahol a Tg-m dolgozik, ezáltal a Tg nem tudja aktiválni a villámokat. Az orkon kívűl minden legendem megvan, de kitapasztalni nem egyszerű őket, mert ugye csak hatot vihetek magammal, így a jól beváltakkal csinálok mindent, illetve ha épp az alapok mellé teszek fejleszteni valakit akkor jövök rá, hogy az mennyire hasznos.
Azért azt érdekesnek tartom, hogy a csak pénzért megvehető Mino vagy a mázlival elérhető moltanicánál fontosabb hős a sima gemért pörgethető vlad. Bár erről csak akkor lehetne nyilatkozni ha mindegyik maxra lenne húzva maxos skillekkel. Egyébként mindenkire Revitalize, revive, illetve berserk van rakva, csak a mino 5/5 ös wargod mert azt úgy adta a játék és sajnálnám elcseszni. A Pd-n 5/5 a revitalize, de talán a 4/5 jobb lenne, mert így azonnal ellövi a gyorsítást és sok esetben korainak bizonyul, mert a többiek még nem aktiválódnak eléggé.
Szűken ilyesmik az én személyes tapasztalataim. -
pcpunisher88
tag
válasz
Roviden leirom az en meglatasom.en nem csak 6 herot huzok mivel nem mindegyik jo akarhova.raidbe dungeonba pd cupid minotaur sm( tg vagy aries van neha sm helyett) vlad santa.hbm ugyan ez de ott minotaur helyett druidot rakom.bossba imotep tg champion pd druid sucubbus.itt pl imo champ es sucu eleg 140 korul 5/9 en ha pd legalabb 7/9.es nalam 5/5 berserk.mesara pd cupid vlad sm,5. Nek meg attol fugg 2vagy3.2 be frost witchet neha berakom.igy boss szinte nem is ut.de ezt irtam is.mesa 3 ra sucu jon meg vagy minotaur.mesa4 nel viszont sm helyett inkabb santa es minotaur helyere imotepet elore mivel revives es birja is.expedition miatt is jo ha van 8-9 herod huzva.attolf fugg persze h mekkora mighted van.lostba igen valtozo.adott ellenfel valogatja kit erdemes huzni.en most leptem 15. Szintre igy atlanticore lassan szamomra elengedhetetlen berakva elore pd melle h hamar toltodjon a skillje.en bossosokra gondolok itt druid es sucu heavy blowot raktam igy 6-bol 5 komazik.arenaba szinten nincs druid.pd cupid aries tg(5/5 revitalize miatt)sucubuss minotaur komazas miatt.egyszoval ha megy bossba a perma akkor azok kozul csak azt huzd amit mashol is hasznalsz ezert en sem huzom imotepet150en tul sucubusst max140ig champot meg 140ig toltam.paladint ninja hagyd a fenebe.nalam mindig pd az elso ahogy az elottem szolo is mondta h mesaba nagyobb az esely ha pd van elol.
-
Mike
veterán
válasz
robertinyo70 #6781 üzenetére
PD 148 7/9 Berserk 3/5 Ins 81
Vlad 147 6/9 Revitalize 2/5 Ins 81
alap
Druid 146 6/9 Berserk 1/5 Ins 80
valakinek kell gyógyítania, igaz nem mindigTG 144 6/9 War God 1/5 Ins 80
Aries 142 6/9 Heavy Blow 2/5 Ins 80
Grizzly Reaper 134 5/9 Sprint 3/5 Ins 80
Spirit Mage 140+ 6/9 Berserk 2/5 Ins 80
ezek távoliak, ezekből is pár - amelyiket jobban szeretedCupid 144 5/9 Stone Skin 5/5 Ins 80
is hasznos, de inkább arénában
Succubus 137 4/9 Revitalize 1/5 Ins 80
Champion 120 3/9 Stone Skin 2/5 Ins 44
kell bossraImmortep 137 5/9 Berserk 1/5 Ins 80
Snowzilla 133 4/9 Stone Skin 4/5 Ins 80
Paladin 100 4/9 Flame Guard 3/5 Ins 20
Ninja 100 3/9 Slow Down 4/5 Ins 13
Atlanticore 80 1/9 Enlighten 2/5 Ins 0na ez az én véleményem, de én egy senki vagyok, vannak nálam tapasztaltabbak
-
Treavis
csendes tag
válasz
Természetesen azt a 6 herot fejleszd, akiket a leggyakrabban használsz. Nálam első lenne a druid, a magasabb gyógyításért. Kivéve, ha ismeretlenekkel mesazol. Ebben az esetben a PD legyen a legmagasabb szinten, mert sokkal könnyebb úgy teamet találni a mesahoz, ha a druid helyett a PD jelenik meg a nevünk mellett.
Szerintem egyenlőre felesleges a kisebb szintű, alig használt herokkal foglalkoznod. Előbb nyomd fel az alap csapatot 9*-ra és utána jöhet a többi. Előbb utóbb úgyis mind eléri azt a szintet. Nekem is már 11 9* herom van (igaz a többséget sehol se használom).
-
pcpunisher88
tag
válasz
Èn a helyedbe felnyomnèk mindenkit 180ra.nem is èrtem a kèrdèst.ha pdd a legnagyobb akkor logikusan huzd 160+ra vagy nyulj bele a zsebedbe ès vedd meg minotaurt.megèri.nekem bejött.amugyha ezt tènyleg komolyan kèrdezted èn vennèk egy frost witchet.140+ 7/9 re nyomnám ès mehet mesába.moltanica helyett használom èn is mig nem lesz meg
-
Depression
veterán
válasz
robertinyo70 #6773 üzenetére
Ilyen hősök, és spirit mage-es költés után ez inkább csak dicsekvésnek tekinthető, nem igazi tanácskérésnek. Ha pedig tényleg nem tudod, akkor más se fogja, hisz a te játékstílusodnak megfelelőt kell továbbvinni.
-
Depression
veterán
válasz
Vegyél egy angelt, és vidd fel 180-ra
-
Mike
veterán
válasz
robertinyo70 #6184 üzenetére
nekem az egész nyaram ráment hogy 16-osok legyenek az épületeim
(#6187) tuszy válasza masterfghdd (#6186) üzenetére
tuszykám, az te vagy, én fél óra alatt örülök ha találok, 1-2 kollégát aki pár száz ezer manán ül
200k már nagy szám
ott fenn a Olimposz csúcsaihoz közel elhiszem hogy fél óra alatt összekapsz 4 misit
de a plebs nem -
pcpunisher88
tag
válasz
robertinyo70 #6157 üzenetére
Nekem se frissult.ezek szerint nem csak az enyem szarakodik
-
Mike
veterán
válasz
robertinyo70 #6130 üzenetére
van
-
pcpunisher88
tag
válasz
robertinyo70 #6084 üzenetére
Erre mindenki mast fog mondani
de en vladot nyomnam hbm miatt.hamarabb gyulik a shardod nagyobb szinten
-
Csixi68
tag
válasz
robertinyo70 #6017 üzenetére
Vladnál azt vettem észre, hogy a skill nagyon számít!!! Nekem amikor 80-as volt és 4/9-es nagyon ütött, utána meg felhúztam 120-ra és maradt a 4/9, alig változott valamit.
A másodlagos képességének én Berserk 3/5-öt raktam, így elég jól felgyorsult, kompenzálva, hogy nincs PD-m, így nagyon brutál lett, persze 5/5-nek jobban örülnék. Annak meg még jobban, ha lehetne a másodlagos képességeket cserélni, nem csak kártyákkal, hanem a hőseimmel egymás közt...
Az Expert dungeon-ban nagyon lehet érzékelni a Vlad erősségét... gondolom PD-vel meg isteni... -
robekraptor
tag
válasz
robertinyo70 #6013 üzenetére
nekem pd már van régóta, en cupidra vágytam, meglett kb 3napja, 116os- ra huztam 4/5 volt 60k honor arra hogy ha elérné a 120as-t, erre tegnap jött ő, hát nem hagytam lent
már ő is megy 120 felé, még csak 101 3/9 de brutális
-
Land
veterán
válasz
robertinyo70 #6001 üzenetére
Én semmilyen hőst nem etetek meg. Ebből van a nagy might... Bár aki nem akar nagy mightot, akkor persze etesse meg a legendeket.
-
vendingo
veterán
válasz
robertinyo70 #5997 üzenetére
Én egyszer anno 3000 gemből pörgettem 6-7 legendet, utána 15000-ből egyet se.
-
Csixi68
tag
válasz
Szia!
Írtam fentebb, 900-nál többet egyszerre Ne!!! Azt is úgy hogy 3x1; 1x3 és bármelyiket a kettő közül harmadiknak!
Ha erre nem ad, akkor ne próbálkozz aznap vagy pár órával később esetleg még egyszer... szerintem...Akkor érdemes többet pörgetni, ha van sok-sok...
-
Shokkolo
addikt
válasz
én írtam 1x a supportnak, amikor elgurult a gyógyszerem, hogy mi a f@sz van ?!
Azt a választ kaptam h. teljesen random...(persze...
)
-
Mike
veterán
válasz
robertinyo70 #5878 üzenetére
én eddig az összes hősömet vettem vagy free-ből prögettem
van is egy elmáéletem mikor ad legendet, majd most dec végén kiderül igaz-e(#5898) Padawan333
ja azt én is szeretem, meg azt is amikor adj be x gold/mana-t, tegbnap 650k-t kellett beadnom, ki se lehetett váltani, pedig mennyivel értlemesebbre is el lehetett volna költeni 900 Hb meg egy kék zselé helyett -
mad666
csendes tag
válasz
robertinyo70 #5882 üzenetére
milyen kártya dob legendet?
-
tuszy
tag
válasz
robertinyo70 #5847 üzenetére
Lvl 70 fölött már 550k+/lvl mana kell, de napi kb. 1 óra (reggel fél, este fél) farmolással 7-10 milla manát söprögettem. Szóval lehet farmolgatni, csak kitartás kell, igaz alacsonyabb mighton a smurjaim sem nagyon találnak. Érdemes növelni a mightot, nagyobb eséllyel találsz manát, igaz így is a 100k körüli raidek a jellemzőek
-
Shokkolo
addikt
válasz
robertinyo70 #5841 üzenetére
A kristaly nem para, van mahd 700k -m
De mana?Lehet masra koltebi azt a vackot egyaltalan?
-
konci70
újonc
válasz
robertinyo70 #5823 üzenetére
szia
azt akarom kérdezni, ezt hogyan lehet elérni? -
robekraptor
tag
válasz
robertinyo70 #5812 üzenetére
-
Carobi
újonc
válasz
robertinyo70 #5827 üzenetére
Köszönöm a segitseget, valoban nem lesz konnyu elerni :-)
-
bokorugró
tag
válasz
robertinyo70 #5812 üzenetére
Innét válassz bázist TH17-re, nekem működött vele H (bár ez hős függő is): [link]
-
bokorugró
tag
válasz
robertinyo70 #5813 üzenetére
Én ezek közül a cupid, sm, immo, aries, tg,druid hatost tolnam. Inkabb a tg-t erőltetném a gr helyett, ha csak 5 helyed van.
-
Padawan333
tag
válasz
robertinyo70 #5643 üzenetére
Volt 2 millád?Bakker...ha ezt előbb mondod leraidellek
Viccet félretéve nekem 1.3milla kellett volna de kb. 30ik base után lemondtam róla.Egy helyen volt 100e felett többi említésre se méltó.
Engem 1óra alatt 4en támadtak be 2200gold/600mana ilyeneket vittek.Ezekre miért éri meg ráugrani?
Ja és a vicc hogy nekem jött ~100as
hősökkel és totál bedaráltam mindet a ~130as brigádommal.Látjahogy erősebb vagyok minek jön nekem?Meg alapcsapattal pala,dru,ac ilyenekkel. -
keszo
őstag
válasz
robertinyo70 #5470 üzenetére
B....szus,
Köszönöm -
Rier
csendes tag
válasz
robertinyo70 #5469 üzenetére
Durid. Mindig ő legyen az első.
-
tuszy
tag
válasz
robertinyo70 #5375 üzenetére
A lila hősöket én is megtartanám (ahogy meg is tartottam). A mightot legjobban úgy fogod tudni növelni, és kell is, hogy több questet, több title bonust kapj. Persze még expeditionnál is többet kapsz HBból és meritből, ha magasabb a title!
-
masterfghdd
csendes tag
válasz
robertinyo70 #5375 üzenetére
Ha legendekről van szó akkor én nem etetném meg őket. Might növelésre tökéletesek felhúzni 100-ra. Aztán elférnek enni inni nem kérnek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest