- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hey73
tag
Másnaposok filmből erre rimelő kérdés:
És azt tudtad, hogy a sajt burgerben van sajt?Én úgy tudom és eddig azt tapasztaltam, hogy csak az emailhez kötöttet lehet bármely gépről elérni, első bejelentkezéskor ha semmit nem csinálsz ad egy- a géphez kötött -elölről induló játékot idval együtt. Ezért talán azt kéne megnézned, hogy egyáltalán amin játszol az emailhez vagy géphez van kötve. Bár ha rápróbáltál volna arra amit írtam akkor egyből leesett volna hogy mi van....
A géphez kötötthöz nem tudom, hogy lehet e késöbb gmailhez kötni ezt érdeklöd meg a supporton.
-
Rier
csendes tag
Mind a két acc androidon/ioson van? Mert én akárhányszor váltottam eszközt (tablet, PC, másik teló), ha ugyanazt a mail fiókot állítottam be, akkor ugyanazt folytatta. Tehát nem kaptam másik igg id-t vagy új falut. Csak akkor kapnék újat azonos mailhez, ha az oprendszerek eltérnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Magisk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- További aktív témák...
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS , I5-8265U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest