- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcpunisher88
tag
válasz
TheHessian #10905 üzenetére
Köszi.rárakom
-
pcpunisher88
tag
Üdv.kellene egy kis segitsèg. Kaptam 5/5 scattert vègre ès nemtom kire menjen. moltin 4/5 corrode van.hq-n heaven's es dkn 4/5 life. Sk-ra talán deadly kellene de de jó pár videót megnèzve a scatter sem lenne rosz rá habár szinte sk-t csak lb-ben használom.videokból meg nem tudom eldönteni.valaki moltira,valaki harpyra rakja.moltim evo2 lvl200-as ès ő rá talán life lenne jó .Nem akarom kèsöbb megbánni igy jó lenne ha valaki tudna segíteni aki használja is valamelyik heron.előre is köszi
-
pcpunisher88
tag
válasz
vendingo #10821 üzenetére
Cseverèssz velük sokat.nekem klántársam napi szinten beszèl velük.kapott is moltit.meg volt rá pèlda h szoltak neki hogy frissitès után pörgessen mert van egy meglepi ès erre első pörgetèsböl golem.Szoval erröl ennyit h random.Amugy èn is ugy kaptam meg a moltit h 450k gem után reklamáltam molti miatt.erre irták h sajnálják ès tudnak adni 900hb-t.na mondom köszi, de azert vettem gemet ès a következő 10k-bol meg is kaptam.
-
pcpunisher88
tag
Nemtudom hogy szabad-e sajátot feltölteni de csináltam egy gyors videot mino előnyèröl Guild Wars-ra [link]
-
pcpunisher88
tag
válasz
TheHessian #9600 üzenetére
Na igy már èrtem.csak akkor elöször 180on felnyomom ès 1 es szintű lesz ujból ès gondolom akkor ujra tolom 185re ès akkor lehet a 2. Szintüre?
-
pcpunisher88
tag
Evolve-nál akkor jol èrtem akkor hogy az egyik kis vladom ha 160+ ès azt olvasztom be ès nem egy 1 es szintüt akkor elbukom a mightját?
na ès akkor 180+ vagy 185 kell majd hozzá mert mindenhol mást irnak?
-
pcpunisher88
tag
udv.na kis accra kaptam 5/8 bulwarkot.egy èv alatt sosem használtam mèg igy nemtom h mennyire van èrtelme ráraknom vladra.vladon 5/5 corrode van.vagy ork.azon 3/8 as revive vagy dk amin 2/8 bulwark
-
pcpunisher88
tag
válasz
Padawan333 #9401 üzenetére
Nem használják mert èpp mást huznak.èn se használtam pdm mikor 180as volt de attol mèg jó hero.ha figyelmesen nèzed akkor minot ujra használják de jò párnak nincs kint a santa,szoval tök mindegy h èpp mit látsz kint a top 20-nál.amugy meg 1vs1 -be nyugott szivvel berakhatod barmekkora szintű ac ellen.simán leveri, raidbe ugy szintèn be lehet küldeni a bázis közepère revive-vel.
-
pcpunisher88
tag
válasz
TheHessian #9142 üzenetére
Èn már lemondtam róla h nekem meglegyen.destroyer ota nem is veszek gemet
-
pcpunisher88
tag
válasz
skorpio6369 #9135 üzenetére
Ha lejar a 7 nap akkor a következő fordulónál egyböl reggel támadj mert akkor mèg nem mindenkinek a pontja van lenullázva ès mindig a legnagyobb pontu emberkèt támadd.nekem tegnapi 925 lett .ma 2t buktam de igy is 199et össze tudtam szedni.
Más:ma ismèt kaptam egy 5/8 berderket.kire èrdemes. Sm- 4/8 berserk...ork 4/8 revive....champ 3/8 berserk....druid 4/8 life drain...gr 3/8 life drain vagy esetleg frost witch 4/5 flame guard?
-
pcpunisher88
tag
válasz
Csillagkuty #9123 üzenetére
Egyesèvel? Ha heroes altalba bemèsz megnyomod a trial gombot.(bal also) akkor warehouseba rakja a lila taknyot lila gömb formában igy nem egyesèvel kell etetned.vagy nem erre gondoltál?
-
pcpunisher88
tag
válasz
#86973952 #9033 üzenetére
ha kis emberke akar jönni akkor én se mindig fogadom el első nap.probálom nézni hogy mikor van fent hogy irjak neki.amugy én is 104k mightal vagyok de klánomban az átlag az 60k.amugy hun2 .linken találsz sokat pl. a castle clash magyarok 2 -n sokan fent vagyunk a hun2, vegzet2 ,horathius legenda007 meg még a fene tudja h melyik klánból emberek
-
pcpunisher88
tag
Olyan herok amiket használsz hbm-O -tol ès lost bossoknál vagyis santa pixie alap.vlad a pici herok ellen.warlock .nekem szemèly szerint van destroyerem ami nekem nagyon bejött revive-vel.egyik másik klán ismerösömèk sirent is használják gondolom a bossok ellen.aries szintèn van nálunk meg 4 pd.semmi más nincs berakva csak mindenkinek a 6 herobase igy szinte egyszerre támadunk meg mindenkit.10-böl 8* megy a 2
-
pcpunisher88
tag
Ha viszont nem csak a bosst nèzitek hanem pl. A wg-t akkor berserk jobb mivel a 2. 3. Hullám mindig ugy jön h a herok sokszor visszalassulnak igy a berserk hamar felpörög
-
pcpunisher88
tag
Sajnalnam elnyomni vladrol a revive talentet.halhatatlan nem lenne sajna mert destroyer alap kèpessège a life drain ès ha többen támadják azèrt meghal.palan brutál lenne a life drain tb-n
orkot meg sehol nem is használom talán nèha mesan.
-
pcpunisher88
tag
hali.lenne egy nagy kérdésem tapasztaltakohoz.
4/5 life draint kire érdemes rakni.leírok mindenkit hogy mivan hogy egszerübb legyen
pd 5/5 berserk 3-mas reivatlize crest
minotaurt 4/5 revitalize 3mas wargod crest
cupid 4/5 revitalize 3 mas berserk
vlad 5/5 revive 2es wargod
santa 4/5 war god 3mas life drain
sm 4/5 berserk 2es revive
aries 5/5 revitalize 3 mas sprint
druid 3/5 berserk 3mas bulwark
pixie 5/5 enlighten 3mas slow down
destroyer 4/5 enlighten 3mas revive
warlock 4/5 revitalize 2es revive
ork 4/5 revive 2es berserk
tg 5/5 revitalize 2es revive
ac 2/5 revitalize 3mas scorch
siren 5/5 heavy blow 3mas tenacity
imo 3/5 reive 2 es scorch
sucu 4/5 flame guard
champ 3/5 berserk
gr 4/5 berserk
snowzilla 5/5 stone skin
pala 4/5 war godén palán esetleg druidon gondolkmodtam vagy talán még ac.mind a 3mat csak tbn használom.
-
pcpunisher88
tag
válasz
TheHessian #8725 üzenetére
Akkor rosszul emlèkeztem.igazad van
-
pcpunisher88
tag
Nem teljesen èrtem az angolt.igy nem is tudom hogy mi az utolsó
-
-
pcpunisher88
tag
-
pcpunisher88
tag
válasz
Csillagkuty #8129 üzenetére
valakinek kartya valakinek 300gem.ti jobban jartok ha kaptok questbe.
TheHessian: vlad igen alap mesara a falak miatt.vladod huzd 140+ 7/9-ig hogy menjen a hbm J, aztán utána már gyorsan jön az exp és ráérsz majd gondolkodni h kit huzz.
Mike: Én 4 sarkosnál akkor használom snowstormot ha questbe 100% raidet kapok és véletlenül sem akarom h meghalljon egyik herom se, mivel destroyer és vlad néha szivat .raidbe meg átlag 1 millás pályákat kapok igy hamar visszajön az ára.84k-nál eléggé sokszor jön a 180as csapat de az ő heroi alapján probáltam beállitani egy csapatot.nekem cupid santa sm minotaur a 4 sarkosom igy 2. mino skill töltéssel le is szedi az egész pályát igy nincs hová bemenni
.Csak néha santam kilövi előle az épületeket igy ha már bent vagyok a páyán akkor lenyomom.
Towerek miatt hagytam 5 elite 5 ordinaryt mert Trialba pd ac ellen nagyon jó ha sokat kómáznak L12-n.az a 10 db hero meg nem elfér a 60 legend mellett?
-
pcpunisher88
tag
válasz
Skandar81 #8119 üzenetére
aztan mesaból kivetetnéd vele a pd-t?????? a leg első kérdés inkább az h melyik mesat nyomja.2-3? , mert nem mindegy h melyiken megy. az alap az mindig vlad pd cupid,
sm santa alkalmasságát nem is olyan rég leirtuk mesára.4-ben jobb santa.3-ban ha jo helyrol mész vagy tudod hamar utni a falat, akkor santa.mesa2 meg édes mindegy. de az biztos h sm eősebbet üt, santa viszont tarol a pálya elején és lassit ami fontos
raidbe en orcod helyére simán bedobnám sm-et mivel távolsági heroid is vannak,igy a 4 sarkos pályán lazán végig lehet menni.a maradék bent lévő herokat meg pajzsal és snowstormal megnyerheted
Guild bossnal lehetne mondjuk Ork a tank. pd cupid tg champ és ha még nincs perma stunn akkor sucu hogy gyengitse a boss támadási erejét és a 35k-s sebzés miatt.ha majd lazán megy a perma akkor meg pd cupid champ lesz a lényeg.
-
pcpunisher88
tag
Mèg azèrt közel sem.ő az első maxos herom.de rajta legalább minden az aminek kell lennie.
Santara szerintem nem a legjobb az 5/5 berserk cd-je miatt.3/5 sem töltene be lassan nála szerintem.nekem 4/5 wargod van rajta ès neki szerintem az a lènyeg h egy lövèsből taroljon , főleg ha a második lövèsre a kancsal szeme miatt össze-vissza lődöz
-
pcpunisher88
tag
válasz
TheHessian #8083 üzenetére
Mesa2 nel en is sm-et hasznaltam, de mesa4 nèl jobb santa mivel hamar kilövi az oszlopokat ellenben sm mesa4 nel sürün meghal bár ha tul èli akkor a többi bosst szèpen szedi.raidbe meg az a legjobb ha cupid mellett sm ès santa is van használva.
-
pcpunisher88
tag
Kis accomon nekem lemegy a H vladdal.lvl 123 6/9 3/5 life drain.inscribe 80 es 1-es flame guardal.kell mellè egy druid aki 100+os es 5/9 es skillel aki amig komázzák a vladot addig tölti az èletèt ès meg is van oldva.átlagban olyan 80%-ban megy igy a H
IMIKE ha ennyire nem tetszik h nem jön gemes hero akkor vegyèl gemet.hameg nem akarsz költeni rá akkor meg ne nyavajogj álandòan.nekem se jöttek az elejèn.csinálj egy uj accot amit csak gem pörgetèsre használsz frissitèsek után.100% h kapsz rá egy dk-t vagy pixie-t vagy valamilyen gem only herot
-
pcpunisher88
tag
Pixie-t szerintem èrdemes huzni.a top 10nèl soknál bent van a lost bosson ès nagyon is jol használ, ugyan ugy a dk-is.stunnos bosst vele lazán le lehet tolni
Arenat pont pd cupid aries mino santa sm-mel csinálom ès a lènyeg h ariesen legyen 5/5 revitalize ,meg cupidon is legalább 4/5, minomon 4/5.pd 5/5 berserk.santa 4/5 war god.. Igy sikerul eljutni 3000ig
-
pcpunisher88
tag
válasz
Depression #7885 üzenetére
Nyithat.
Lement a stunnos boss is.ork pd cupid aries santa.velem szemben lèvőnek pd cupid dk ork aries
-
pcpunisher88
tag
válasz
Csillagkuty #7859 üzenetére
Bluestarcks nekem is bevalt.a top20at fel is vettem.
Sirent en megvettem de remèlem nem pörög ki hamar
-
pcpunisher88
tag
Lostban tudsz venni.valamikor a lost boss,valamikor a 3 láda nyitás van kristályèrt ès valamikor meg a crest vásárlás.sirent megvettem.nekem tetszik, bár mèg csak 140+os.skillje elöször a troopokra megy utána meg ha jol nèztem akkor bárkire ès viszonylag elèg sokat sebez igy 4/9-en
-
pcpunisher88
tag
válasz
IMIIKE1998 #7792 üzenetére
Senki nem mondta h lèpj le, csak gondolkozz azon amiket irtunk.nem kell megsèrtödni.
-
pcpunisher88
tag
válasz
Shokkolo #7790 üzenetére
igen már lett szolva ez miatt.a másik meg h javarészt magával beszélget.ez itt nem a facebook.nem hinném h bárki azért jön ide h azt nézze ami eszébe jut.
imike: nem bántani akarlak evvel de ha kérdésed van tedd fel.ha valakinek tudsz segíteni akkor segíts de beszélj magadban.
én régen 1-1-3 maztam és a 3masbol szokott legend jönni.utobbi időben csak 1-es, igy kaptam meg santat orkot is az utobbi időben.Amugy nálam valahogy ha 2000ret pürgetek akkor mindig az utolsó 300 gemböl ad legendet
-
pcpunisher88
tag
válasz
IMIIKE1998 #7654 üzenetére
Frissitèseknèl ad gemet, de 600at azèrt ne várj
-
pcpunisher88
tag
válasz
Csillagkuty #7631 üzenetére
Èn csak is azt raknèk rá
-
-
pcpunisher88
tag
Ha O -P farmolásnál jártok rakjatok mindenkire slow down crest.lehetőleg 2. Szintüt igy nem kell succu mivel bosst ugy belassitjátok hogy alig tud bejönni a bázisra igy lazán le lehet ütni h egyet sem üt.nekem igy sima ügy persze kellenek a nagy hp-s herok
-
pcpunisher88
tag
válasz
pula1967 #7569 üzenetére
Èrdemes elolvasni a wikipediat.èn kezdőkènt pd tg champ druid ès succubus imo-val perma stunoltam ugy hogy druidon ès sucun is heavy blow talent volt, ami annyit jelent hogy a bosst folyamatos kómában tartod.most pd cupid minotaur santa champion ork-kal megyek de a lènyeg hogy pd cupid champion bent legyen minnèl nagyobb berserkel ès persze a 6. Hero base sem árt.rengeteg hero variácio van.you tube-on beirod hogy perma stun ès egèsz nap nèzheted
-
pcpunisher88
tag
Amugy egy dolgot en nem vágok.archievment-ben van egy olyan hogy gain1.000.000hb.klán társam 1 ève játszik, neki 600k van,èn fèl ève 68k mightal 510k.erre másik klántársam mondja hogy neki 650k ès van kb 26k-s mightja.na akkor most pontosan mire is adja a hb-t mert ha arena-t is számolja akkor nehogy már neki az 50/h-bol elobb összejöjjön mint nekem a 80-90/h bol? Persze raid dungeon is ott van de normal dungeont is csak nem règ maxolta a srác èn meg mèg tavaj
-
pcpunisher88
tag
válasz
robertinyo70 #7530 üzenetére
Mindenki tud mindent
jobb lenne ha azt irogatnák ki h pl:az 1/5 flame guardot kire rakja,mert attol falra mászok vagy hogy pl:ninjat hol használja ès 10 hozzászolás kell hogy megèrtse hogy pontosan melyikben akarja mivel mindegyik hero mashol jo
-
pcpunisher88
tag
válasz
Csillagkuty #7500 üzenetére
Pala helyère simán mehet raidbe lostba dungeonba es hbmbe.leszedi az ellenfèl skilljèt igy ha tudsz rá dobni minnèl nagyobb revitalizet akkor nagyon hasznos tagja lesz a csapatodnak.ja ès arenaba is jo lesz
-
pcpunisher88
tag
Az még hagyján h hirdetnek de aki belép az hamar távozik.Én klánomban van pár ex whisky-s velem együtt és azt tudom mondani hogy hála istennek hogy kidobtak anno minket
És végre látom az uj hozzászolásokat.Valamiért telón már 2 hete nem frissült le.azt hittem h senki nem fórumozik
-
pcpunisher88
tag
válasz
robekraptor #7217 üzenetére
Megvan határozva h hány millát üthetnek vagy èppen hány milliónál szálljanak be.pl nálunk 50 milla körül szállnak be a nagyok, igy picik leütnek az elejèn 70 millát
-
pcpunisher88
tag
válasz
robekraptor #7187 üzenetére
Nem is a death knightra van kirakva.valahol van ott egy kep rola.de a lenyeg h lesz
-
pcpunisher88
tag
válasz
robekraptor #7182 üzenetére
Lenni lesz mivel wiki-n is fent van.csak kèrdès hogy mikor
-
pcpunisher88
tag
válasz
Atesz1998 #7169 üzenetére
Bossra kell succubus es champion is.ninjat vedd ki .lostba valtozo.ellenfeltol is fugg.pd tg druid alap es a masik 2 snow champ de itt akar szoba is johet valaki helyett pala is.raidbe pd tg druid snow champ es succubus.a lenyeg h ninjat hanyagold.ja es ha bossba nem sokat hasznal mèg a kis szint miatt sucu es champ akkor paladinod kell mèg tanknak egy ideig a csapatba.sorry az èkezetek miatt
-
pcpunisher88
tag
válasz
Depression #7148 üzenetére
Ès mesára is.mielött ismèt megcáfolnál , mesa4 nèl tökèletes ahhoz hogy a towereket ès a boss melletti herokat kiüsse,mielött sm-et szobahoznád annyira gyenge a hpja hogy 10-bol 4x meghal az elejèn.
-
pcpunisher88
tag
válasz
Csillagkuty #7159 üzenetére
Amig boss1 et nyomod ès nincsenek coma-s heroid addig nagyon jo paladin.120-nal feljebb nagyon nem is èrdemes huzni
-
pcpunisher88
tag
válasz
Depression #7148 üzenetére
Ha nem mondod èszre sem vettem volna h nincsenek távoli èpületek bossba.ha kicsit jobban megnèznèd hogy melyik hero mire kèpes akkor èszrevennèd hogy a santa lassitja a boss mozgását ès támadási sebessègèt.Hp-ja dmg is jobb.tg meg csak komázik.De ha ezt nèzed akkor ennyiböl tg-is raidre jo ha nem nèzzük a 1.5mp-s kòmát.amugy is mi a fenenek ennyi kòmás bossra ha mino 2.5 champ meg 3 sec
-
pcpunisher88
tag
válasz
Depression #7140 üzenetére
Èn pd imo druid champ tg sucuval 2 perc alatt csinaltam 50 millat bossban.kiprobáltam pd cupid santa minotaur druid champ es 55mp alatt lett meg az 50.Szoval ha aránylag nagy szinten vagy akkor elèg ha pd cupid ès champion bent van bosson,a másik 2 lènyegtelen
-
pcpunisher88
tag
válasz
robekraptor #7125 üzenetére
Elmèletileg most 19.-èn kellett volna lennie a kinai frissítèsnek de nem jött.
-
pcpunisher88
tag
válasz
Raphouse #7095 üzenetére
Egy csomó gemet??1700 az sok?ne vedd szemèlyeskedèsnek de sokan azt hiszitek h vesztek 1-2 ezer gemet ès hullanak a legendek.nekem első 20.000 gememből sem jött semmi, másnak meg adott belőle 3-4 legendet.valakinek szerencsèje van ès ad valakinek meg nem.ez egy ilyen játèk sajnos
-
pcpunisher88
tag
válasz
Depression #7077 üzenetére
Nem èppen.mi klánon belül mesázunk.a %-os èrtèkeket lassan el lehet felejteni cc-ben mert az csak azèrt van kiirva h valamit mondjanak rá.klánon belül ha mindenki első ládára nyom akkor sem ugyan azt kapja mindenki, szòval ha nyomsz ha nem akkor is azt kapsz amit agèp akar adni.mèg egy pl:règebben eventben volt hogy ingyen lehetett ládát nyitni.Ha te az első ládára nyomtál akkor sem azt nyitotta a gèp.
-
pcpunisher88
tag
válasz
IMIIKE1998 #7034 üzenetére
Ha kinèzel egy klánt irj a leadernek ès tőle megtudhatod h mennyi az adó.vagy tènyleg csinálj sajátot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest