Új hozzászólás Aktív témák
-
Csillagkuty
tag
Hey73: Köszi a tippeket!
Még az elején nekem az expert elég sokszor ad, meg merem kockáztatni, 50%-ban. A 7 shardosat csinálom általában. A sima dungeonban még csak a 4 shardos pályákon vagyok, 4. ablak, de ha többet ad, átállok arra.
Éééés nem hiszitek el, feljövök ide, látom, hogy ki hogy pörget, ááá mondom pörgetek egyet, elhatároztam, hogy én sem gyűjtögetek, ahogy jön pörgetek, kevesebb bosszúság... épp kaptam 195 gemet is, mert 200 támadást megnyertem, és egy Grizzly Reaper lett! Amire épp gyűjtögetek! Akkorát sikítottam, ennél jobban már csak egy PD-nek örültem volna.
DDD Fülig ér a szám!
-
Treavis
csendes tag
Köszönöm a választ! Van PD-m, meg már az alap csapat kivan maxolva inscribe-ot tekintve. Meg az utolsó 2 szintugrásnál se tűnt fel változás, de azért 10k ugrás már sok, ezért gondoltam inkább megkérdezem.
LR meg nem igazán érdekel. A nagyon bika csapat kivételével az összeset le lehet nyomni 10 másodperc alatt PD-vel tankolva. Meg igazából el is ment tőle a kedvem. Silver ládából állandóan kék gold packet kapok, a 4 arany ládámból meg 1-be chest (berserk), a másik 3-ba meg kétszer 5k-s kék kristály meg egyszer lila gold pack...Így lenyomogatom naponta, de nem igazán érdekel.
golhun heroes altarra rámész -> "hire with shards" és amit bead első oldalról veszel valamit.
-
Mike
veterán
(#5603) hey73
na de nem látszik a staton(#5604) frantyi
és nekünk mikor lehet több mint 5? kicsit unfair(#5601) hádzsime
arra mindenképpen jó, hogy egymásnak így pajzsot lehet adni
de most már pajzs problémám nincs
ha kint hagyok 40k aranyat és 10k manat, amiből ugye 25%-ot lehet elvinni, akkor is 10 percen belül van 10 órás pajzsom -
Rier
csendes tag
Már megoldódott. Nem tudom mi baja volt, pedig frissítettem már akkor. Amúgy nem kell venni a mai eventre semmit "spend 2000 gems", csak el kell költeni bármire, lehet free gem is.Mondjuk nem tudom mennyi az esély nyerni... 900 Hb-t kaptam.
atee a piros köveket az új mappon megnyert csatákért kapod.
Na és akkor újabb kérdés: Aki eddig betámadta magát a kiskarijával, hogy shieldet kapjon, annak megy a frissítés óta? Nekem folyamatosan azt írja, hogy online vagyok a másik accommal és nem tudom megtámadni, ez idő alatt meg egy másik játékos lenyomott...
-
Mike
veterán
köszönöm a satisztikát!
hű, hát én sosem leszek ilyen megalomán
hány hős hely lehet összesen?
#Rier
de mivel csak egy hero szerezhető be érte, ami nincs meg (cupid), így inkább nem áldozok rá.
ezt nem értem pontosan. tehát a legend hero kártya olyat ad ami még nincs? és cupid nem kell?
-
Mike
veterán
De te tudod ez csak tanács
hogy tanuljon az ember ha nem a saját hülyeségeiből
azt is aláírom, hogy nem számít a pár lvl ide vagy oda, arénában nagyon jól látszik
hol van még a boss3...
egyelőre fel kéne vinnem a hőseimet 140 fölé
amiről te írsz az még fél év, de ok, akkor nem hajigálom ki a sok palat, drudát
miért neked mennyi legend hősöd van, és azok nagyságrendileg hány csillagosak?
(#5384) Rier
Ari nemtom mire jó, nem rossz, én most mesa-nál használom
meg ha elhullanak az alapbrigádbólmeritből eddig a legértelmesebb a talent kártya, de majd okosok megmondják
meg gondolom a legend kártya sem rossz, csak az 13k abból meg rengeteg talent kártyát lehet venni
-
sodokan
tag
nem régi acc, csak most a tableten akartam játszani, még 1.29 verzió volt rajta, és frissítés után ez a szűz acc jelent meg, elrolloltem a gemeket
pd, gr, tg estek hb ből csak 17k van, de nyilván nem fogom a kék hősöket 80-100ig húzni mint a primer accon
csak sajnálom hogy annyi időt beleöltem és fel kéne adnommeg a másik accomon van egy cupid, meg a 120as hőseim
azt nem tudjátok hogy egy emailhez tartozhat e két acc?
és rolloltam egy fasza 2/5 enlightent pd-nak
-
Mazda6_2.0D
tag
Kár, akkor marad a jol bevalt strategia, hatha biss 2-nél is működik vagy legalabb egy jo eredmenyt el tudok erni vele. Akkor a gr-nek is probalok hevy blow talentet porgetni, vagy a druidnak valamit. Bár a druid a boss1 elleni csapatba nem fér be
de legalabb megtudtam, hogy succu a skillt is csokkenti, igy hatha nem sebez 10+k-t. Bar a druidanak is jo lenne a revive talent, mert az tavolba lo, most a tg az elso emberem mert neki van revive-je. De jo lenne a druidnak is. Meg jo lenne a 6. Altar es akkor mind a ketto beferne a csapatba
-
tuszy
tag
Elvileg az egy bug volt, hogy megáll a bos lassítástól és már javították. Sokan foglalkoztak vele fórumon, meg youtube videókat is készítettek róla, de ha jól emlékszem már a 1.2.3x frissítésnél jelezték, hogy nem működik. Azóta mondjuk nem olvastam erről, de szerintem nem megy
-
IIIZIII
tag
Namost ez, hogy mi éri meg, vagy nem éri meg, ez teljesen szubjektív. Részemről ez az egész teljesen impulzív dolog volt, úgy ahogy az életben sok más féle és fajtájú "fogyasztás" is az.
A szórakozást nem hiszem, hogy van értelme racionális keretek közé tenni. Nyilván ha összeadom a teljes összeget amit eddig ráköltöttem, akkor az fog kijönni, hogy egy játékért cseppet sem racionális ennyi pénzt kiadni. Viszont ha azt nézzük, hogy ezzel mennyi potenciálisan használhatatlan időt töltöttem ki játékélménnyel, akkor már lehet hogy inkább megéri.
Az meg ha valaki hajlamos komoly mértékben ráfüggeni ilyen dolgokra,....na ott már sokkal mélyebb problémák vannak.Hey: szerintem még előre ne féltsd a helyed, az a PD mire 6-7/9 lesz...az se ma lesz. Egy ideig nem is fogom egyáltalán használni bosshoz.
-
IIIZIII
tag
Egyébként meg az IGG cseszte el szerintem azzal, hogy ennyire létkérdéssé tette PD-t...nem kellett volna ennyire durva, mindent ütő hero-t betenni eleve a játékba, és akkor nem lenne háborgás. Mindenki kialakítaná a neki tetsző, saját játékstílusának megfelelő csapatot és annyi. De így..ha nincs meg...kb el vagy vágva mindentől... 6-7 csillagos hősökkel nem tudok D8-at tolni...az azért elég vicces szerintem
180k kell minden körben magicra- hogy egyáltalán 70-80%-ra le tudjak tolni egy akármilyen D8-at. Nagy ritkán megvan a 100%.
-
IIIZIII
tag
Most már nekem is van egy kevés tapasztalatom Immoval..bár még nagyon kis törpe...most 87-es.
Viszont lv60 óta olyan simán megy vele a G, mint korábban az F.
Már csináltam pár kört..nem tudom, hol tarthatok, de nagyjából 30/30 lehet a mérleg, mivel vasárnap este óta van meg. -
IIIZIII
tag
Én 2 napja álltam át G-re...eddig 7/7...bár nem tudom ez mennyire mérvadó...
Azért vállaltam ezt a kis kockázatot, hogy átállok, mivel F már annyira nevetséges, hogy pazarlásnak éreztem a köreimet. De amint bebukok egy G-t visszaállok F-re, amíg meg nem lesz mindenki 7 csillagos.
Szólok ha megtörténik... -
dzsonesz
tag
Megcsapkodja az ellenfelet háromszor a kos-fejű bunkójával, ami 70,80 illetve 100% sebzést okoz 0.5 másodperces intervallumban. Továbbá területre ható sebzést is okoz, illetve a harmadik ütésével, a célpont körüli ellenfeleket hátralöki egy egységnyi távolságra.
Kb ennyit tud a skillje nagy vonalakban.
Pd/Cupidról utoljára azt olvastam, hogy egy event keretében majd lehet növelni esélyét a gem-rolloknál, hogy kijöjjön. Persze ezek mind csak mondhatni fél-információk. Azt ígérték, hogy április utolsó felében lesznek konkrétumok, illetve remélhetőleg az update is hamarosan.
Majd kiderül. -
IIIZIII
tag
Cél..az biztos..nem is kicsi.
Ez a HBM érdekes. Szerintem nekem az AC az egyetlen olyan hősöm ami a 119 szintje alatt csak akkor halt meg HBM-nél amikor az egész wave fail lett.... Persze beleszámolom a revive-ot is...viszont...mióta 6 csillagos lett, szerintem még revive-t sem kellett egyszer sem tolnia..
Szóval akkor neked valószínűleg a csapat többi tagjával annyira nem kompatibilis, hogy az AI valahogy máshogy viselkedik..vagy base design...rossz agrók...vagy nem is tudom.
Raidról nem is beszélve....simán betankol szinte akármit.
Arénába pedig nagyon egyszerű megoldani hogy mindig őt üssék először, ha kell lövök egy shot-ot a startról és megmutatom. Bár igazából felesleges mert a lényeg annyi hogy az AC-t rakod a lehető legelőrébb....a TG-t, druidot, és kb minden mást (kivéve GR és SM) a lehető leghátrébb. És így pont úgy találkozik középen a csapat, hogy az AC kapja az első ütéseket.
Ha pedig az ellenfélnek Ninja-ja is van, vagy assasin...vagy bármi sprint-es...akkor mondanom sem kell, hogy instant win. -
dzsonesz
tag
Kb. egy hónapja hirdette meg az IGG, a hős készítő versenyt.
A nyertes kap egy csomó jutalmat, többek között a készített hősét beteszik a játékba és megkapja ingyen...
Nos ez lezárult nem olyan rég, kiválasztották a legjobb 10et, és feltették szavazásra a facebookra. Aki ott nyer az lesz a végső győztes, és elképzelhető, hogy az új hős az lesz.
A mostani állás szerint, ez a munka vezet torony magasan. -
IIIZIII
tag
Húha..ez az uccsó kis update infó amit írtál egész érdekesen hangzik...
Persze továbbra sem szándékozok már költeni a game-re, de így hátha 30 napos daily reward keretében lehet majd szerezni PD-t...engem igazából csakis az érdekel...Cupid egy cseppet sem.
Ami H-t illeti, én valszeg akkor sem fogom azt tolni ha már 3 hőssel is megy majd a G garrison nélkül, mert egyszerűen akkora a különbség a két szint közt, ami szerintem teljesen irreális...és ha akár 1et is elbukok a napi 8bór..már nem éri meg....legalábbis nekem, mivel az XP nem érdekel.
Az AC meg szerintem egy nagyon alulértékelt hero. Nekem most már lassan az lesz a kedvencem...könynen lehet hogy visszacserélem az Immoról...és esetleg 6.-nak berakom ha addigra nem lesz egy másik új hero. Meg persze ha eljutok odáig, hogy lehessen 6. hero.Ehhez kapcsolódóan, nem tudom ki mennyire tudja, de megvan mi kell majd hozzá. 4 darab 16 os mana és gold vault. Illetve 4 darab 16 os mana, illetve gold mine....szóval egyenlőre nem sok változás lesz a játékban, csak a top néhányszáz játékos számára.
-
tuszy
tag
Fő csapatom: 140 druid 4\9 skill, talent semmirevaló, 139 ninja, skill 5\9, talent 2\5 revitalize, 139 AC skill 3\9, talent 3\5 revitalize, 137 TG skill 5\9, talent 3\5 berserk, 134 SM skill 5\9, talent 3\5 revitalize, 124 champ skill 3\9, talent semmirevaló, 121 PD skill 5\9, talent 3\5 speed, 115 succubus skill 4\9, 125 assassin skill 5\9, talent 2\5 berserk, és pár egyéb
-
Mike
veterán
én akár többet is hajlandó vagyok fizetni, hiszen 1 turnus B-ből is összejön 90 shard, ám legyenek zászlók, és legyen egységes kezdés, ne ad-hoc módon, hogy na ma 7-kor, most 8-kor, amúgy meg 9-kor. Arról nem beszélve, hogy vagy 2 hete lemaradok a boss fightokról, mert vagy elfelejtem, vagy nem is tudok róla hogy van. Tegnap pl. azért maradtam le, mert a játékban nem volt óraátállítás, és most már 7 óra különbség van és nem 6. Legyenek fix időpontok, akár minden nap. És ha van eltérés, akkor írjuk már ki a klán chatre, mert az látszik, hogy jött vmi amikor belépek. Ne ide, hanem a chatre. Szerintem ez nem túl nagy kérés.
Szal szívesen fizetek többet, csak kapjak is érte vmit
-
IIIZIII
tag
PD hiányában AC szerintem Bossnál elengedhetetlen..legalábbis nálam, pláne hogy revive van az enyémen. Így kb 6-8 ütés erejéig tudok bent maradni úgy hogy egy darab stunt lőne bárki is....mert nincs ki lőjön...pláne nem időben és kellő rendszerességgel.
Néhány hibájától eltekintve (valamit valamiért) szerintem az egyik leghasznosabb és leginkább taktikai hero. Ha le is cserélem Immo-ra, legalább lesz belőle egy lv3-as garrison. -
IIIZIII
tag
nem laggoltatja, csak éppenséggel nálam kb 2 sec késéssel hat az a szar. Nem kis bug.... Rárakom a hősre...megjelenik rajta a pajzs, és a következő 1 vagy 2 ütés sebzését még megkapja..és nem egyedi eset, hanem kb 500szor fordult már elő.
Ez csak nekem van???
Nem egyszer buktam már el így a hero-kat.... -
IIIZIII
tag
most rámehetnék arra hogy csakazértis..de nem akarok hülye lenni,
Most egyszerre fejlődik mind a 4 tornyom lv8 felé....jövő hétre meglesznek...plussz addigra bőven meglesznek az ordinary és elite garrisonok is lv2-re, meg a hősök is lépnek 2-3 szintet....akkor már meg kell hogy legyen
-
IIIZIII
tag
Na igen, a hero base range is folyamatosan nő...erre lesz majd megoldás TH17től a def box..vagy a death clover amit már inkább TH19-20nál éri meg használni...de az majd 1000 év múlva, ha még akkor is játszani fogok
Más....végre meglett a 300 láng...az achivement miatt nekiálltam..plusz 600 shard.
Nem tudom van-e aki használja, de ez a snowstorm eszméletlen jó magic...gyakorlatilag egy másik guardian angel, ami még sebez is, hiszem a teljes területet (tornyokat is) lock-olja 6 másodpercre. Így ez, a GA, restoration és a frenzy azért elég nagy boost tud lenni, ha csak arra megy az ember hogy meglegyen az összes dungeon 3 lánggal. Óriási segítség volt minden dungeonba...szerintem nekem a relic hall lesz az első lv20as épületem. -
dzsonesz
tag
Nálam csak 4 hely van, még nem jött az ios update hivatalosan. A jövő hét elejére ígérték, de ahogy elnézem az IGG szerver oldalról updatelte a játékot, viszont az app storban az apple még nem adta ki hivatalosan. Ez lehet a gond forrása, így tele van buggal a játék. Amiket említettem, azon kívül még van egy csomó. Akik meg Láthatatlan hősöket rolloltak, azoknak valószínűleg a cupid volt az, most imádkozhatnak, hogy a hivatalos update után meglegyen.
(#1848) endhy666: HBM= here be monsters, a kék portálból támadó szörnysereg, akiknek a főnökük egy T-rex.
-
xltt
tag
Köszönöm a választ mindkettőtöknek!
hey73 nem hittem volna, hogy ennyi mindentől függ, de akkor írok egy rövid ismertetőt, hogy hogy állok.
Hőseim: 85 TG (Lvl 3-as skill), 76 Champ (Lvl 2-es skill), 80 Ninja (Lvl 2-es skill), 80 Exe (2-es skill), 60 Assasin (2-es skill).
Másodlagosat nem írom le, mert azokkal még nem foglalkoztam és mindegyik kuka.Jelenleg 1250 shardom van és a C HBM-et nyomom 100%-osan (néha beakad valami, de nagyon ritkán). Ebből kifolyólag napi 160 shard bevételem van (dungeon nem számottevő). D-vel próbálkoztam, de a griffekkel nem tudok mit kezdeni és leszedik a tornyaimat (3 arrow 1 cannon Lvl 6-7) és ezután az 5. hullámban már egyből a hőseimet támadják.
Igazából ennyi jut eszembe, ha valamit kihagytam volna, akkor szólj és pótolom.
-
IIIZIII
tag
-
IIIZIII
tag
Na igen, te azért fényévekkel előrébb tartasz mint én, meg itt majdnem mindenki, én is még eléggé újnak számítok a játékban, csak még visz előre a lelkesedés.
Most már amúgy értem a dolgot..mármint a fullos gamereket 40-es hősökkel....ha tényleg ez van mögötte, akkor szerencsém volt, jókor kaptam el őket..párszor már előfordult.
Legutóbb egy ilyenért 5555xp-t kaptam...csak néztem......... -
IIIZIII
tag
Hm....hát ez érdekes taktika...nekem meg sem fordult volna a fejemben. SM-et, Druidot, TG-t én eléggé fő hősnek tartom...és azok voltak a 40-50-esek nem pedig az Ordinary6Elite-ek...és a Garrisonok is üresek voltak. Igazából most sem értem hogy ez miért is jó, de a lényeg, hogy aki csinálja az érti...nem vagyunk egyformák
Ezek szerint ugyanott raidelünk...mire végigpörgetsz 40 bázist az durván 3 perc...a 150k-sakat én ugyanúgy le szoktam tolni, mivel nálam az a szempont hogy mi az amit hero veszteség nélkül, GA+restoration-el (36k gold) le tudok nyomni. Ha meglátok egy ilyet, akkor azonnal le is pörgetem...2 perc, és megyek a következőre..ha 10 ilyet találok, az kb fél óra alatt 1 milla. Sokszor csinálom azt is hogy ha nagyon sok aranya van az ellenfélnek és nagyon erős, akkor nyomok frenzy-t is (összesen 70k gold költség) és olyan oldalról támadok, hogy a lehető legtöbb épületét tudjam leszedni..közbe TG nyom 1-2 skill-t...a legalább 50% megvan, az aranyból megvan amennyi megvan addíg míg az első hősöm el nem kezd haldokolni és logout..irány a következő....lehet ezt pörgetni.
És akárhogy is számolom, így elég rövid idő alatt össze lehet szedni sokat, anélkül hogy a fél életed a telefonon/gépen lógva töltöd...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest