- iPhone topik
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emerich1976
csendes tag
Alább nemigen meg minden nagyon drága, ha jól megnézem kevés pénzért csak szart kapsz, azert 100 dollár nem 3000 forint es nagyrészt csak azt éri meg megvenni, a windowson még mindig engedékenyebbek, androidon borzasztóan p2p. Legalább kivennék a gem rollból a shardos szarokat már azon felül is van annyi gaz hero azzal is el tudják rontani az ember napját.
-
orass9028
csendes újonc
A daily quest-es hb, shard, könyv, stb jutalomra gondolt szerintem/!/ 100 k-nál.
(#11926) csuzda
Igen, ez vitathatatlan, tényleg rendes leírást adott, viszont én játékkezdésnél 1. üzenettől elolvastam a fórumot az akkori végéig kb, illetve angol forrásokat is nézegettem, tehát tudás híján olyan nagy mértékben szerencsére már nem állok. A Harpy-s tanácsnak viszont nagyon örültem..Igazából azért kapta csak ő, mert 4/5, vagy 5/5 revit volt rajta kezdés óta és annak semmi hasznát nem vette, viszont nagyon messze van még az evozás /alapból az, hogy th14-en vagyok és a 2 millió a legvége jelenleg a tárolóknak, hisz 17-re nem lehet th15 előtt húzni/..PD-re egyértelműen berserket tervezek, ezért is vállaltam be, és fogom még legalább 1-szer az 5-ös talentet is, hogy hátha rögtön, de minek is
A might-tal pedig épp ezért nem szeretnék még rohanni, hogy nehogy ez legyen majd a vége..Most 46-ra felhúztam azóta, hogy a max quest-et kapjam mindig, viszont mielőtt elkezdeném növelni, a főhősöket szeretném legalább 180-ig kihúzni /ez még bő 1-1,5 hónap minimum/Egyébként a másodikat mindenképp kipróbálom a felállások közül..Jelenleg, mivel elég kevés rendezett base van azon a might szinten, így PD+Cupid-on kívül mindenkit bedobok az ellenfél hero-i közé a PD buff előtt gyorsítóval+gardiennel és simán darálok ott, de 1 combosabb SK megtud néha fogni még így is..És erre jó lenne esetleg a TG+Ari kombó, hisz PD+Cupid előtt is úgy használtam őket, hogy Vlad, Dru, TG, Ari, HQ.
Köszönöm szépen a segítséget mindkettőtöknek! A lakatos dolgot pedig megcsinálom, bár warehouse-ba szoktam hozni a hősöket, tehát skill húzásnál azonnal váltok item-re, de azért valóban nem egy hasztalan dolog ez sem!Még egy valami azonban..Pet-ek? Kiket a legérdemesebb? Mini Angi+Havoc alap nálam, rajtuk kívül pedig Drakot, Aviart, Celestint használom, mivel ezeket érzem a legjobb skillnek, de itt is szívesen hallanám más véleményét!
(#11927) sanchezsa
Úgy nem bírod ugye beetetni..Vagyis én nem tudok róla, hogy lehetne máshogy 'törölni' egy hőst.
-
orass9028
csendes újonc
Az elejét mindet tudom..Az 550 láng már bőven pipa /expert 6/8-ig az utolsó boss-on kívül mind 3 láng../ szimplán az 5 milló arany hiányzik..Igazából nekem annyi a kérdésem, amit fel is tettem már korábban, hogy milyen 5 hőst használjak a fent lévők közül?..Cupidon a kezdetek óta revit crest van..Szerintem te a boss3-ra gondoltál, ugyanis még boss2-höz sem kell perma, vígan megvan 70 millió dmg hq, dru, vlad, pd, cupid, ari teammel, a maradék 10-et meg beütöm a következő menetre..
A hq-s duplázót viszont köszönöm..Ebbe bele sem gondoltam, hogy első evora is jó lesz majd akár ő amiatt
A might pedig bőven növelhető lenne még, mivel a 63 helyemből 41 van befoglalva /ebből 6-6 zöld-kék, a többi lila/..De 58k-nál magasabbra vinni nem érzem még szükségesnek, az viszont természetesen folyamatosan tervben van, hogy beüssem..Az sk, stb pedig persze, majd jönni fog egyszer
Azért köszönöm megint, viszont most valakitől várnék rendes tanácsot arra is, ami az alap kérdésem volt és még szükségem is lenne rá. Melyik 5 hős? Képek fent..
Jelenleg így használom egyébként..:
Raid, team dungeon-->HQ, Dru, Vlad, PD, Cupid..
Arena, wretched gorge-->HQ, Dru, Vlad, PD, Cupid, Ari../ezzel wretched 1 90%-ban megy soloban/
Lost battlefield, lost realm-->Dru, Vlad, PD, Cupid, Ari /lb-n 620 pont van már most, tehát ezzel is megvagyok elégedve../ -
orass9028
csendes újonc
Itt vannak
Es Vladra nem koltottem pd-re ment el az 5000 fame..
Arinak meg a silence-et termeszetesen lost realmban, arenaban, battlefielden hasznalom, en raidre gondoltam az 5 fot.
Szerk.: Ahh..Szeretem a kephostot..Rosszak az ottani linkek es kicsit korulmenyes lenne telefonon..Majd geprol felteszem oket normalisan delutan.. -
Sacrich
csendes újonc
Mike!
Valamilyen corner base, de mondj egy town hall szintet anélkül nemtudom hány falad van. Minden esetre sarokba minden torony meg esetleg egy vault a hero basekkel falak mögé, többi meg 2-3 felé elosztva kívül
Paatikus
Santa, dungeonbe a legjobb segítség márpedig az adja a legtöbb xp-t és shardot ha elég sokáig eljutsz bennük, Beast Tamer érdekes hero de nem igazán hasznos a skillje, szerintem túl lassú. Persze ha nincs más hasznos hogy két hero egyben de santa fontosabb
Sanchezsa
Pd cupid együtt nagyon király kombó, cupid dmg boostot is ad ami elég hasznos az energy növelés mellé. Tg egyik legjobb shard hero, de mindenképp a pd-cupid párosra koncentrálnék, ha az ő skilljük erős, az egész csapat profitál belőle. Phantom king jó hero mesába/lavaba meg arénába, máshol nemnagyon használom
-
kiezTe90
senior tag
Köszi a választ!
Nekem ez még messze van sajnos a legnagyobb hősöm (drakula talán nemtudom mi a pontos neve) is 140 szintű, és nemtudom feljebb tornázni mert nincs elég csillagom. Valamint azt semtudom, hogyan lehet gyorsabban szerezni... Szóval ez egy ideig nem fog menni. -
FrankyShogun
csendes tag
-
repeek
tag
-
Nova96
őstag
Skill:
1/10 Deals DMG equal to 90% ATK to nearby enemies. Targets take 10% more DMG while Grizzly takes 20% less DMG for 9s. (CD: 12s. Hero always brings Grizzly into battle)
Grizzly skill reduce Hero's DMG taken by 20% and significantly increases his CRIT Rate for 3.5s. (CD: 5s, Grizzly has level 8 Heavy Blow)2/10 Deals DMG equal to 100% ATK to nearby enemies. Targets take 12% more DMG while Grizzly takes 24% less DMG for 9s. (CD: 12s. Hero always brings Grizzly into battle)
Grizzly skill reduce Hero's DMG taken by 25% and significantly increases his CRIT Rate for 3.5s. (CD: 5s, Grizzly has level 8 Heavy Blow)3/10 Deals DMG equal to 110% ATK to nearby enemies. Targets take 14% more DMG while Grizzly takes 28% less DMG for 9s. (CD: 12s. Hero always brings Grizzly into battle)
Grizzly skill reduce Hero's DMG taken by 30% and significantly increases his CRIT Rate for 3.5s. (CD: 5s, Grizzly has level 8 Heavy Blow)4/10 Deals DMG equal to 120% ATK to nearby enemies. Targets take 16% more DMG while Grizzly takes 32% less DMG for 9s. (CD: 12s. Hero always brings Grizzly into battle)
Grizzly skill reduce Hero's DMG taken by 35% and significantly increases his CRIT Rate for 3.5s. (CD: 5s, Grizzly has level 8 Heavy Blow)5/10 Deals DMG equal to 130% ATK to nearby enemies. Targets take 18% more DMG while Grizzly takes 36% less DMG for 9s. (CD: 12s. Hero always brings Grizzly into battle)
Grizzly skill reduce Hero's DMG taken by 40% and significantly increases his CRIT Rate for 3.5s. (CD: 5s, Grizzly has level 8 Heavy Blow)6/10 Deals DMG equal to 140% ATK to nearby enemies. Targets take 20% more DMG while Grizzly takes 40% less DMG for 9s. (CD: 12s. Hero always brings Grizzly into battle)
Grizzly skill reduce Hero's DMG taken by 45% and significantly increases his CRIT Rate for 3.5s. (CD: 5s, Grizzly has level 8 Heavy Blow)7/10 Deals DMG equal to 150% ATK to nearby enemies. Targets take 22% more DMG while Grizzly takes 44% less DMG for 9s. (CD: 12s. Hero always brings Grizzly into battle)
Grizzly skill reduce Hero's DMG taken by 50% and significantly increases his CRIT Rate for 3.5s. (CD: 5s, Grizzly has level 8 Heavy Blow)8/10 Deals DMG equal to 160% ATK to nearby enemies. Targets take 24% more DMG while Grizzly takes 48% less DMG for 9s. (CD: 12s. Hero always brings Grizzly into battle)
Grizzly skill reduce Hero's DMG taken by 55% and significantly increases his CRIT Rate for 3.5s. (CD: 5s, Grizzly has level 8 Heavy Blow)9/10 Deals DMG equal to 170% ATK to nearby enemies. Targets take 26% more DMG while Grizzly takes 52% less DMG for 9s. (CD: 12s. Hero always brings Grizzly into battle)
Grizzly skill reduce Hero's DMG taken by 60% and significantly increases his CRIT Rate for 3.5s. (CD: 5s, Grizzly has level 8 Heavy Blow)10/10 Deals DMG equal to 180% ATK to nearby enemies. Targets take 28% more DMG while Grizzly takes 56% less DMG for 9s. (CD: 12s. Hero always brings Grizzly into battle)
Grizzly skill reduce Hero's DMG taken by 65% and significantly increases his CRIT Rate for 3.5s. (CD: 5s, Grizzly has level 8 Heavy Blow) -
Csillagkuty
tag
Így legalább nem lesz veszekedés, mert mi meg olyan játékosokat várunk, aki aktív, és minden alkalommal megcsinálja a guild warst.
Ez kötelező, viszont adó nincs. Boss 3 minden este 9-kor, wg2, mesa4 boss után. Fb csoport van a tagok részére, segítőkész csapat.
Jelentkezzetek az Egyedul klánba! -
repeek
tag
http://castle-clash.wikia.com/wiki/Phantom_King
Enemy means hero, troop, buildings (excluding walls and traps).
Hero has NO Cooldown.
Hero can autoproc.
Hero comes with Dodge attribute.
Has very low HP but is offset by his Dodge ability.
Skill
Deals 80% damage to one random enemy on battlefield and reduces 15 energy. Has Lv 5 Revitalize & fast Energy recovery.Totem rohadt jó
Nagy fun és nagy segítség . DD/SM/Warlock vagy más hasonló multitarget skilles hero nagyon tudja adni benneBár egy Ice Demon is tud érdekes dolgokat csinálni .
Nagyon jó cucc .
Roppant változatossá tudja tenni a védekezést és a játékot . -
Potirimi
csendes újonc
A mostani klanban ez van, van 3-4-5 mesa4 csapat, ezen kivul meg par pds smurf, el tudjuk vinni a kicsiket, vagy ugy megosztjuk, hogy lehessen. Jelenleg a klanban mindenkinek van csapat, mighttol es heroktol fuggetlenul. De valahol vannak olyanok, hogy a 4 legerossebeket bevagjak, es hogy a tobbivel mi lesz, az mindegy. Egy nagynak konnyebb randomozni, mint egy kicsinek.
-
repeek
tag
Isten hozott a guild waron
Ja és sorsolok pár accot, többek közt 2 pd-set.
[Account Giveaway] -
-vitya-
őstag
"az összevonással egy baj van max, sajnálod az eddig beleőlt shardot, igaz a másik klánban is minden megvan ami eddig is, tehát mégsem ment veszendőbe teljesen. meg lehet csinálni egy új acc-ot, és átadi neki a régi klánt, hogyha az új nem jönne be, akkor még mindig vissza lehet menni a régibe."
- egen. Ezek a gondok. pl. a 6 tagból 5en 30k shard befizetés felett állunk ;-)
fogós ravasz kérdés ez bizony... És ki adja fel a régit? Hozzánk csatlakozik be a másik kis guild, vagy mi őhozzájuk?
Ki szava dönt, h mikor legyen a bossfight? ;-) (nálunk pl. a gyerekek fürdetési idejéhez igazítottuk - így 9kor van boss kill, és kb 20:40 körül indítjuk...)
Az összeolvadó guild-ok eddigi vezetőinek nem mindnek lehet (Vice)Leader funkciója, kinek maradjon?;-)
stb-stb ;-)
-
-vitya-
őstag
Ez szép lett, mintha csak a mi Ars-Poeticánkat fogalmaznád meg...
Személyesen nekem hiányzik az a sok jó Fame, amit nem kapok meg, mert nincs GW a klánban, hiszen a guild valahol az 5 ezredik most... DE! ;-)
- csak barátokból áll, személyesen ismerjük egymást, és így 5-6 emberrel is teljesen jól elvagyunk. Boss3 meg megy simán, ugyebár ;-) Adó sincs. Minek? Ha valamit hirtelen fejleszteni kellene, akkor bedobjuk, és kész ;-)
- nem kell szenvedni, hogy most akkor ki mikor lépett be, mennyire aktív - a guild tagoknak kis gyerekeik vannak (soknak...), ha nem jönnek játszani akár egy hétig is, hát megértjük. Volt más, sokkal fontosabb dolga a való világban.
- egy ideje gondolkodok, hogy felvessem a többieknek, hogy fejlesszünk, vegyünk be más tagokat, de ez igen nehéz kérdés - vajon mennyit kellene beengedni, és milyen minőségű embereket (igen, nem a CCbeli minőségre gondolok!!) ahhoz, hogy megcsípjük a GW-t? nem könnyű kérdés -
vendingo
veterán
SK 170
Dru 170+
Immo 160- cseréltem evo1 ORK-ra elsőre lement 140
Cupid 170+
Santa evo1 140
PD 180Szinte minden hero 7/9, javarészt jó 5/8 talentekkel.
Immo előtt próbáltam aries, tg, DD heroval is, de R4 fölött elvéreztem.
-
Csixi68
tag
Köszi!
Jött egy ilyen talent ezt kire-mire érdemes rakni?
Heaven's Wrath
4/5 Has 15% chance to stun 3 nearby enemies for 2 secs when attacked. Cooldown: 3 secs.
Note: Talent description for lvl 1 and lvl 2 not available.Esetleg rájuk?
DD 2/8 Revive
SB 3/8 War God
Pixie 3/8 Berserk -
Nova96
őstag
Leírtam, hogy mik lesznek az újítások.
Egyik az, hogy Insane Dungeon-t adhat küldetésbe és ez eddig 150k might-tól volt, most majd 120k-tól.
És ott adhat hbm refresh cardot .
Így az új küldetés miatt megérte növelni.porterocka
A Molti-hoz képest kevesebb az élete ,több sebzése. -
Mardel
őstag
-
Csixi68
tag
Rajta vagyok, de ahhoz kell druid 200-a, hogy a Vladot gyorsan tudjam magasabb szintre húzni. Sajnos elkövettem, azt a hibát, hogy 186-nál evoztam a Vladot, TG-t és a Cupidot is, így nem kaptam elég könyvet a magasabb szintekhez.
Igazából a rengeteg Druid, Paladin és egyéb lila hősöket beraktam tornyokba és egy héten keresztül csak az I-t csináltam, így gyorsan felmentek 80-100-as szintre, így könnyen ment a Might. Sajnos kifogytam akkor HBM-ből és leálltam vele, most meg a HBM kell az evohoz, így nem tudom húzni őket és az azóta összegyűlt sok egyes hőst. Azt észrevettem, hogy érdemes 100-ig felhúzni őket, addig nagyon adja a Mightot utána már sokba kerül. Ja és persze a Consume is menjen mindegyiknél legalább 4-ig, a Crest meg minimum 60-ig.
6-6 kék-zöld hőst tartok a többi lila...
Kipróbáltam az R-t, hát az R5-nél még megvolt minden hősöm, de a Centaur az kinyírta mindet, igaz csak fele élete maradt meg. A Q most simán ment, nem is értem hogyan...
-
Csixi68
tag
Q sajnos nem megy, nincs PD-m és az nagyon kéne hozzá.
Igazából a Vlad és Santa-n kívűl nincs erős hősöm, nem pörög semmi sem már hónapok óta. Most 191-es a Druidom, azt húzom, Vlad 180, Cupid 163 és TG 160 EVO-s idáig jutottam. Ezután jön Aries 184 és Santa 174-el. A többiekkel nem foglalkozom egyenlőre... Szerencsére HBM és Shardom van elég azokkal Aries és Santát majd fel tudom Evozni. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Logitech Z5500 7.1 aktív sub 2db hangszóróval
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest