Új hozzászólás Aktív témák
-
Emerich1976
csendes tag
válasz
Herczi #12087 üzenetére
Akkor téged szeret az igg, én nagyjából egy hónap alatt elnyomtam 20 000 gemet , amit nehezen freeből összespóroltam, és nulla semmi, egy két shardos amúgy más semmi.
Pedig Lil nick izgatja a fantáziám, meg ami még kellene a heartbraker , esetleg anubis, de már nem tudom beszéltem a live supportal, amikor 8000 nehezen gyűjtött gemből csak egy nyavalyás paladin esett azt mondták rng............. király. Szóval ha valakinek van 90 % os trükkje örömmel veszem. Ja és windowson a HUN klánba esetleg aki akar jöhet , aránylag erősek vagyunk boss mesa4 mindig van, lassan lava isle.
-
Treavis
csendes tag
Nem tudom, én csak a corner baset használtam, de sokat buktam, ha felülről jött minden. Úgyhogy inkább visszatértem a sima Caixa-ra és 100%-ban csinálom a P-t. Csak azért ajánlottam őket, mert tényleg minden második raidnél ilyen vagy hasonló baseket látok...Gondoltam akkor annyira használhatatlanok nem lehetnek.
Más: ki hogy látja... Megéri szerintetek ez a jövőheti shardos hero a 20k-t? Nekem elég gyengének tűnik. Legalábbis ár-érték arányban.
-
Treavis
csendes tag
-
e=mc²
őstag
Nem feltetlen ezt tapasztaltam, de a raidek jelentos reszeben igen. Ha a palya masik felere teszed le Tg-t, mint ahol a TH van, akkor szokott mast is apritani, mondjuk a kozepso teruleteken levo gold es mana vaultokat is.
Ha nem erik el a tornyok, akkor elsonek en mindig Tg-t es Gr-t teszem le.
-
Shokkolo
addikt
Én is szeretem azokat raidelni (pedig az én bázisom is olyan
).
4 sarok: TG, SM, GR, AriesMire végeznek középen végigküldöm a tornyokon drakulát... és ki is van takarítve
)
a TG viszont macerás,, néha hiába 7es a skillje, 1 villámot produkál csak. olyankor fel tudnék robbanni, hogy minek kellett ehhez 7esre húzni. ne mvagyok benne biztos h. ez így jó...
A Santa legalább ha durrant, akkor sebződik a terület. Nincs "hoppá", mint a TGnél -
Mazda6_2.0D
tag
A zaszlo miert lenne felesleges? Van amikor 20-40 szer nyomom raidban a next gombot hogy 100k feletti mannat talaljak. Ha meg valami nagyobbat talalsz akkor milyen jol is jon az a +30%
Szoval a zaszlo az nagyon is jo dolog ilyen mannaszegeny idokbenfoleg amikor 3millio mannabol epphogy tudsz 3 crestszintet leptetni.
-
robertinyo70
tag
Sziasztok!
A pörgetés nekem sem hozott eddig nagy sikert.
Legendás hőst akkor pörgettem mikor már meg vettem.
Rengeteg kék hős jött folyamatában.
Bepörögtem.
Vettem 3000 gemet a tegnapi evntek alatt.
Kaptam 2 tojást is mellé,az egyikben Aries volt.
Majd pörgettem még egyet.
Ez után Cupidot és Snowzillát is kétszer.
TG és Champion megy csak úgy grátiszba jött.
Szóval szinte csak lila hősök jöttek.
Nem is merek töbet költeni mert ilyen szerencsém többet úgy sem lesz
Ez viszont megérte. -
Shokkolo
addikt
nekem megvan az összes shardos hős (imo, gr sajnos már megvásárlós volt mert cca. 80k elrollolt gemből nem akart kipörögni
)
ezen felüól a gem onlykból csak a snowzilla van meg.pd, cupid, aries fasorban sincsenek.
ezért sem örülök az újabb és újabb heroknak, mert százalékosan egyre jobban csökken a PD esélye.
és igen, valahol felidegel h. fizettem is és semmi, másoknak meg 5k might környékén free gemből már 3 kiforgott.
nem épp fair -
Treavis
csendes tag
Én úgy vagyok ezzel, hogy azoknak a hősöknek, amiket többnyire használok csak Renit, Revive vagy Berserk az elfogadható, mert a többi talent szerintem semmire sem jó. Vagyis átfogalmazom inkább. Ez a 3 sokkal jobb a többinél. Hogyha kipörgetek egy magasabb szintű talentet , akkor most már (hála az új rendszernek)inkább odaadom egy kevésbe használt hősnek might növelés miatt.
pokersD : Champ bossnál jó, Succ meg arénában. Én anno Champet vettem meg előbb.
-
Herczi
senior tag
-
Mazda6_2.0D
tag
A h-t en csak egyszer probaltam, de h4ig jutottam. Az ornitropperek legyalultak a tornyaimat lazan. 5torony mind lv8 arrow es pikpakk vegeztek vele. Lehet valahogy mashogy kene elrendeznem vagy masik bazis kellene. Bar bo 2 hete probaltam, azota mar hoseim is 120 felettiek, lehet megprobalom majd, de nem sok remenyt fuzok hozza
magic torony szerintem nem sokat er max annyit hogy hatha stunnolja oket, de sebezni nem sok mindent tud. Cannon meg megintcsak folosleges. Ha van valakinek jo otlete vagy bazisa a h challengere akkor ossza mar meg. Lila meg kek garisonok kellenek csak bele azt tudom. Vagy anelkul
a g az megy lazan garison nelkul.
-
-
hey73
tag
Hát érdekes eset nekem champon 2/5 revitalize volt amikor hasonló erősségű höseim voltak ennyivel már kis szerencsével a druid kibirta és a champ skillje is kiváltodott. 3-4 másodperc múlva sajnos még boss skillje újra kiváltodott és akkor már druidot kiütötte. TG 1,5 mp vel ezt ki tudta tolni de annyit még druid nem javult fel. Ezért én cupid hiányában succubust használtam ami csökentette kb 25%-kal a sebzést ami már segitette druidot, hogy életbe maradjon. Nekem úgy rémlik 140+ höseim viselik el, hogy nincsen succ a csapatba.
Én champra probálnék valami jobbat tekerni mint a példám mutatja egy 2/5 revitalize is jó, vagy egy berserk is ami még szintén számít, hogy így legalább eltolodik tg és champ stunja.
Mivel mindig csak egy hősömön volt heavy, így nekem nehéz megmondani mennyire segit.
Amúgy immonak elég nagy a hpja így kisebb szinttel is jól el van
-
hey73
tag
Melyik bosshoz?
Ha jobb talentjeid lennének akkor ha 5 based van pd, druid, cupid, champ es immo viszi be a legtöbb sebzést. De pd-nek akkor is 6/9 skill kellene, de ilyenkor is ki tud alóla egyszer egyszer ütni kb 6-10 mpként tehát ha sikerül bennt maradnod champ skill kiváltásaig és sikerül feljavitani egyszer teljesen, akkor már nem lesz probléma.
Nekem TG és immo közt kb 3 milla különbség van bossnál az utobbi javára.
-
Mazda6_2.0D
tag
Jol gondoltad, bar en a paladin helyere inkabb tg-t raknam ha mar nincs succubusod. Druiddal kezdd a lepakolast. Ha megindul boss druid fele akkor pakold le kozvetlen kozelre a tobbit. Ninjanak tenyleg jobb lenne egy erosebb heavy blow, de paladin tul lassu hogy jo legyen a heavy blow miatt. Pd skiljet huzzad fel es akkir 3 percig bent tudsz maradni. Champnak meg egy berserk talent kellene.
-
Diesel22
csendes tag
Jaja, én is ezen gondolkoztam, a ninja atk speedje miatt az 1/5 heavy blow is nagyon jól jön. Ha felhúzod a cupid skilljét sztem összejön a perma-stun is
Próbáld ki akkor immo nélkül.
Nekem csak 1 dolog ad reményt a cupidra, azt írja a wiki, hogy 172 pörgetés után kb. 50% az esély hogy gem only hőst dobjon.
Azaz néhány hónap múlva 1x elvileg esnie kell egynek...(bár lehet SZ vagy PD is)
Nemtom a gyakorlatban mennyire igaz ez, cáfoljon meg aki nem így tapasztalta. -
Atus85
aktív tag
2-3hete vettünk fel rengeteg embert. 20-22-ről visszaugrottunk 34-re de a rengetegen nem adták be a Shardokat erősségtől függetlenül, és egy csomóan semmit nem adtak be. Azért vagyunk ennyien. De egyöntetűen az volt mindenki véleménye hogy aki nem ad be az ne is Bossozzon velünk. Aki annyira kezdő az kb. azt sem tudná hogy mit kell beadni. 5-6000 Mighttal meg már simán teljesíthető, még kevesebbel is. A másik meg hogy így sem egyszerű vezetni hogy ki mennyit ad be, elmaradások stb. úgy meg mégnehezebb lenne ha nem egyformán kéne.
-
skorpio6369
tag
Tudom, csak nem látom be, hogy egy éélvezni vaalo játékot miért kell egyy adozási robottá leminősiteni...Perze eez nekünk ujabb klánoknak nemm rossz, mert az általatok kirugott nagyobb karakterek majdjönnek hozzánk!
Mi vszinü klánszinten lassabban haladunk, de élvezzük a játékot.
A nagy klánok elindultak egy szisztéma mellett, mi mást követünk...Biztos minkettő jo a maga modján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest