- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike
veterán
igen, a tied szar
vegyél minden nap 5-t, és nincs vele problémaCsixi, mana
szerintem nagyjából igen
én is mindenkit felnyomtam, aki csak lehetett, még a felesleg hősökön is
most már kék kristály kellene, de abból rengetegúgyhogy tőlem is lehet vinni manát, nagyjából olyan 700k körül
-
masterfghdd
csendes tag
Hali,
nekem van Aries és 4/5 revites...És iszonyat jó lenne LR-ben.... csak!!
4/5revit kevés!!! Toronyfoglalásnál kell az 5/5 akikkel összerak szinte mindnek az van és onnantól kezdve esélyem sincs...
Szóval Aries iszonyat jó hero de csak 5/5reviten hasít és 8/9-en kell lennie h minden hőst üssön, -
-
pcpunisher88
tag
Az en velemenyem szerint legendary hero card annak jo akinek nincs legendje.en more eventnel kaptam 3 mat.2 pala egy druid.nekem orksbane es moltanica nincs igy szemely szerint ertelmetlen a kartya.rollozasnak ha mar kapsz kettot might novelesre kivalo es igy marad egy csomo merit
-
masterfghdd
csendes tag
Eddigi legtöbb shardom quest-ért 82db volt. Ott nagyon összejött minden....
Meritet én el szoktam "barmolni"... Korábban gyüjtögettem én is de 3 érdemtelen legend után(39000merit), úgy döntöttem, hogy ez túl nagy lutri ehhez az árhoz képest... Így most mindig van tarcsi mana, dungeon entry takony, shard, exp book stb...
-
Csixi68
tag
hehehe azért ne felejtsd el, hogy ma elseje van, rövid alvás sok pia után...
első részben igazad van, második részben meg szerintem azért függ, hogy mivel harcolsz questben. Persze ha csak az alap dolgokra gondolsz amit ad és azt írod össze minden nap akkor oké, de ha a csatákban megnyert dolgokat is hozzáadod akkor függ, hogy mivel és kivel harcolsz.
Na meg átgondolva a Might szint sem mindegy...
-
-
Shokkolo
addikt
mennyit tolod egy nap?!
nekem 29k mightal újabban alig 3-4 óra mire összeszedek 2-3 millió manat.
így még csak 1 hősöm 80, mégegy 74 a többi meg 30-50 között random.iszonyatosan eltűntek a manasok körülöttem.
ma reggel 10 percig nyomogattam a "next" gombot, mire beadott valakit 20k mana fölött -
Mike
veterán
hát köszi, persze ésszel fogom csinálni, meg addig veszek 50 gem-ért, amig van értelme
nekem nem jön össze napi 10k, boss-ból most jött 3750, Baronként kapok 1500-at, van a napi ajándék 500
arénában tartom magam a 70/óránál az meg 1680 meg a feladatokból is jön ugye 1-2kna jó, ez már van kb 10k naponta, de napi 15-20k-t biztos nem tudok összeszedni
(pedig jó lenne- belátható időn belül tudnék 140 fölé menni a hősöeimmel)
a pörgetést meg hagyjuk, azzal is el lehet cseszni egy csomó gemet értelmetlenül
hősből CUPID kellene meg VLAD más nem nagyon
de szerintem előbb felfejlesztem ARI és SNZ-t addig tök felesleges új hero
ja, talentet azzal cserélek, vagy a feladatban kapott ajándékból
-
hádzsime
tag
Így is szerencsésnek mondhatom magam, PD , cupid, snow is megvan, druidon kívül (amit shardsbol vettem még régen), AC-t kivéve (még nincs meg) mindegyik pörgetéssel jött, de költöttem is vmennyit a játékra, de azért h Aries, Vlad Dracula, Moltanica meglegyen már biztos nem költök.... már igen visszataszítónak tartom ezt a pénzhajhászást, kezdetekben legalább indirekt módon tették mind ezt, de most direktbe az arcodba nyomják.... nevetséges...
-
Treavis
csendes tag
Szerintem azért szükséges a HB még ott is. Közvetve még shardhoz is juttat (might növelés több shard).
Annyira én nem érzem unbalancenak. Nekem napi 900-1000 shard össze jön úgy, hogy nem nyomom nonstop. Tény hogy már a 9. skill szintnél ez nem tétel, de szerintem nem vészes.
(Srácok nincs kedvetek ezt máshol /mondjuk privátban/ folytatni?)
-
masterfghdd
csendes tag
Valóban igazad van, de ha éppen nem pörög kék vagy lila akkor a zöld is jó rövid távon a látványos might növeléshez. Aztán a szint megtartása mellett szépen folyamatosan le lehet őket cserélni jobbra.
De amúgy egyet értek Veled.Arra azért kiváncsi lennék, hogy azok akiknek 70-80k might-ja van azt hogy a picsolínóban érték el?
Mondjuk - most néztem - összesen 8-an vannak....de azért érdekelne. -
dzsonesz
tag
Elvileg csak sima karbantartás volt androidon.
Feltűnt sajnos.
Ezért is is várok félve minden frissítést.
Viszont az is feltűnt, hogy a berserk 4/5-től látványosan jobb lett mint update előtt volt. Viszont 3/5-ig meg rosszabb mint volt. Ez valószínűleg az atk speed miatti variálás miatt van, amit az optimalizáció jegyében követtek el.
Díjaznám, ha minden update után, lenne egy részletes leírás a változtatásokról, és nem nekünk kéne mindent kitalálni.(#4081) Nova96: Milyen új hősökről van szó?
Én nem olvastam semmilyen hivatalos közleményt erről, vagy csak elkerülte a figyelmemet... -
Land
veterán
Gari nélkül csináltam.
G-nél sok XP és 320 shard/nap. H-nál garrisonnal kevés xp és +40 shard. Nem éri meg nekem. Pláne ha 1x beadja a 40 shardos dungeont, ami ki is egyenlíti H plusz shard bevételét.
Majd ha fixen megy gari nélkül H, átváltok rá.Még meg kell fejtenem mi kell ehhez.
-
Saskakas18
tag
Én is úgy gondoltam, hogy inkább a Champion helyére raknám be HBM-en.
És még egy dolog érdekel, hogy a succubus-t meddig érdemes húzni illetve a skill szintjét?
Mert az nekem 80 lv. és 3/9-es skillel maradt. Tudom, hogy boss-ra és arénában nagyon jó, de HBM-re lehet használni?
-
KohanTroon
tag
Én meg úgy gondolom , hogy ez az update a kezdet , ne felejtsük el , hogy volt valószínű jönnek új hősök , és szerintem azok belefognak illeni ebbe a koncepcióba . Kíváncsian várom a folytatást -remélem nem tévedek és lesz , bár a "gem" vásárlást csak úgy lehet szinten tartani - több játéknak is az lett a veszte , hogy "elfelejtettek" fejleszteni benne ...
-
hey73
tag
Nekem úgy rémlik, hogy azt írták ezeket zárolják ami azt jelenti kb hogy törölni nem tudják de a tulaj se tud belépni. Ha ugyanúgy néznek ki mint 2 hete vagy 3 hónapja akkor ez is történt....
Állítolag a L2 hero triallal is nyertek pd-t mondjuk ha valaki kapott már egy hőst is az is eldicsekedhetne itt.
-
dzsonesz
tag
Valóban szívás a cucc, főleg ha csak pd,cupid, gr, tg stb. jön ellened.
Ami főként problémás, hogy egy csöppet elszámították az ellenfelek hp-ját, sajnos irreálisan sok. Így sajna full garrisonnal is cseszheti az ember.
Csak egy példa.. full paladin csapat L3, az egyik palának 5/5 life steelje volt, és 5400 hpkat gyógyított magán, ami olyan 110-120k hp-nak felel meg. A srác szerint aki így járt, írta, hogy nem tudta leütni azt az egy palát.
Ellenben a jutalom lehet durva. Eltekintve a hb és gem jutalomtól, állítólag van aki pd-t is nyert hero trialban. Remélhetőleg nem kamuzik. -
Shokkolo
addikt
nekem is feltűnt... 30/0 100% -os pusztítás mellett ?!
Igaz én csak a 4-es dungeonből farmolom az első kiemeltet ami 10et ad... de cska azt tudom biztonségosan pusztítani.
Más:
Ahogy fentebb írtam, sikerült pörgetnem végre egy gem only -t, egy snowzilla boldog tulaja lettem.
Minek a helyére tegyem be?TG, Druid, Imo (ezeket szerintem tartanom kellene)
és a másik kettő lehet még:
CH / Pala / Ninja -
smisa
őstag
Á dehogy
ma még nem dobott egy dungeon se nekem pedig végig nyomtam mindet ami kék volt dungeon 1-3-ig
Más:
Ma meglett az 50 dungeon jutalom és pörgetem aminek eredménye meglett az első legend pörgetésből Ninja 1/5 Tenacity-vel
ér ez neki vlamit ?
Illetve egyre több champnél pörgetek Bulwark-t kinél jó, hogy müködik? csak a pillanatig hat vagy végig és nem számít hol a csik?
Illetve Succubus vagy Champ a jobb én Succubust jobbank látom de vároma véleményeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-roller topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Apple MacBook
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest