Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsonesz
tag
válasz
IIIZIII #3158 üzenetére
Egyrészt remélem, hogy ez is csak kamu, másrészt a buff stack kivételét nem hinném, hogy meg merik lépni. Szerintem, ha tervbe lett volna, már meglépték volna. Csak gondold el, hogy milyen felháborodás lenne, és milyen visszaesés gem-vásárlásban.
Ha amit linkeltem igaz lesz, akkor ez egy ésszerű nerf lenne ellensúlyozva a buff stack-et. Belegondolva sokkal kisebb kárt okoznának vele. -
dzsonesz
tag
válasz
IIIZIII #3057 üzenetére
Ez se egy vérbeli játékos. Ilyen magas szintű épültek, és ilyen alacsony szintű hősök.
lvl 62 paladin lol. Nem volt talán olyan nehéz dolgod letarolni az egészet.
Egyébként szép zsákmány, grat!Szerk: Máskor érdemes bekészíteni a zászlót is, ilyen nagy mennyiségű cuccnál már szépet dobna.
-
Land
veterán
válasz
IIIZIII #2755 üzenetére
De itt nem csak a Cupidról van szó, hanem hogy annyi pénzből semmi értelmeset nem kaptam. Minden játékban ahol fizetni kell valamiért kapsz is érte cserébe dolgokat. Nem azt fizeted meg, hogy legyen 5% esélyed arra, ami épp kellene. Pláne nem 0.xx % esélyed...
Beletolsz mondjuk 50. ezer Ft-ot és nem pörög ki semmi. Nem tudom ezt az IGG-nél hogy gondolták és csodálkozom, hogy akik ennek többszörösét belenyomták és nincs meg ez vagy az, amit szerettek volna, még nem hagyták abba.
És van pofájuk csinálni egy Cupid Egg napot úgy, hogy 13 tojásból nem adja meg. Ennyire már a játék is lehetne fair, hogy a 10. tojásra ha rábökök Cupid van benne. Arról nem beszélve, hogy van, akinek első tojásra kijött persze vagy free gemből.
1600*10= 16.000. Nekem ne mondja senki, hogy ennyiért hiú ábránd azt a röpködő gyereket elvárni. -
sodokan
tag
válasz
IIIZIII #2694 üzenetére
itt olvasom miket írtok...
szerintem ez egy imba játék, és pénznyelő
én a LoL-lal játszom, mindent megvehetsz farmolással (de ugyanúgy megveheted pénzért is) KIVÉVE a hősöknek skineket amikkel játszol, és ebben az a szép, hogy a skin-től csak menőbb leszel, erősebb nem, és érdekes a LoL is létezik, és szerintem tele vannak lóvéval a fejlesztők, és én abba tettem eddig a legtöbb zsetont, és egy cseppet sem bánom, ellenben a p2win játékokat nem kedvelem, főleg így hogy hiába költesz, az se biztos mert random -
skorpio6369
tag
válasz
IIIZIII #2695 üzenetére
Hali!
A játékba kell pénzt fektetni!
A server fenttartása, folyamatos fejlsztés, stb mind ppénzbe kerül!Azhogy te itt ingyen játszol, azért lehetséges, mert mások pénzt ölnek bele!
Ez minden játékra igaz!
Nincs " ingyen ebéd"!Az meg logikus, hogy aki pénzt tesz be, az kap bizonyos előnyöket a játékokba!
Én nemtettem ebe pénzt, de attol még értem a pénz betolásának okát!Még 1 példa!
A kereskedelmi tv-k egy okbolalakulnak, hogy a reklámokat rád erőszakolják, mert ebből van a pénz...A reklámok köötti film csak másodlagos! -
hey73
tag
válasz
IIIZIII #2585 üzenetére
Hát ez nem igaz nekem van olyan D8 amibe bemegyek PD nélkül és meg van simán az 50%+ de ehhez 130+ hös kell legalább 3. Én druid, tg champ és immoval simán bemegyek a 36 shardosba.
De ahogy dobja a shardot több mint vicc tegnap 9-18 ig 28 ból 9 ből nyertem utánna még kb 8 mentem be és 1-2 kaptam. Na de a mai nap 11:0 az állás. Poenból irom is ezért a napközbeni adatok tuti jó
-
dzsonesz
tag
válasz
IIIZIII #2545 üzenetére
Az a baj vele egyébként, hogy mindenki lebecsüli a többi gem-only hőshöz viszonytva és így nem is foglalkoznak vele. Pedig tanúsíthatom, hogy érdemes, csak húzni kell a skilljét. Lvl 5-6 skillnél már iszonyúakat sebez. Főleg ha van mellé egy PD, akkor durva igazán.
Konkrétan rajta kívűl nem láttam még másik hőst, aki képes kiosztani 8*30k+ sebzést 4 másodperc alatt.
Ebből kiindulva én nagyon nem becsülném őt alá... -
tuszy
tag
válasz
IIIZIII #2541 üzenetére
Én champ helyett raktam be Immot HBMre, és dungeonba is ő megy champ helyett. Teljesen jól nyomja, 98as most skillje még csak 3/9, bár nem igazán tervezem 4nél tovább húzni. Hóembert én csak bossra tudom elképzelni mint hasznos hőst, de szerintem Immonak sokkal jobban lehet használni game szinten.Azt is mérlegelni kell, hogy mennyi hőst akar az ember fejleszteni mert HS, és HB is sok kell.
-
nubyy
aktív tag
válasz
IIIZIII #2451 üzenetére
HBM G es H miatt gondolkozok, h Immo helyett inkabb Ninja a bossra. G igy is megy siman, H viszont eselytelen. Bossnal meg lassan kene majd T2 proba (bar elotte fel kell huzni 3ra a guildet ill. 6. hero), es oda Ninja jo lenne 6. heronak. Ill. akkor azt az 5k shardot beletolom PD skillbe.
-
hey73
tag
válasz
IIIZIII #2455 üzenetére
Hát akkor elkeseritelek
PD és Cupido gem only marad, tehát a napi gyöngyökből valóban pörgethetsz
AC-ra rendre csak én értékelem le ha van egy jó másod skillje ami kb csak a magas revitalize akkor egy brutális vaddisznó bossban ill. arenaban különben túl nagy a szerencsefaktor, hogy jól üssék, hogy tükrözni tudjon szerintem a 6000 shard érte magas talán feléért vagy tg-nél kicsit több a reális érte. Mert kb ennyit is tud a csapatért tenni. Nekem pl hbm-nél rendre röhögve megették
Csináltam egy röpke számítást arra, hogy nekem mennyi kell a 16 szintekhez 1 tároló pont 16 ezenkivül még 5 épület 15 egy 14 a többi meg jól le van maradva így 3 építövel röpke 100 nap alatt meg is leszek vele mivel most gyöngy sincsen ezért nem is lesz 4. ill az már nem dob annyit rajtam, a tornyaim így is 2 db 10 3 db 9. Egy épület felrántása 0 ról 16 ra majdnem 22 nap tehát ha valaki most kezdi és tornyokat nem húzza és vesz egy 3. építőt akkor csak 17,5 nappal van lemaradva hozzám képest. Az a lényeg, hogy legyen cél az ember elött
-
hey73
tag
válasz
IIIZIII #2453 üzenetére
Hát én rápróbáltam H-t, hogy immo 100+ lett mondhatnám azt is hogy sima ügy volt
Simán letarolt a 3. körbe már senki se élt...
Hát az biztos, hogy 40:1 H ra nem jó mert simán neki álltak oldalt falat bontani de az is biztos, hogy oda már garrisonok is kellenének legalábbis amig a höseim nem ugorják meg a 140+.
Amúgy én raiden (dungeonban is), hbm és bossnál jobb immo de arenába inkább ac-t viszem. Ez a visszatükrözéses dolga miatt egyszerűen mindent visz csak ne lenne ilyen lassú ütő ami miatt a képessége lassan váltodik ki.
Az újítás esetében nem kapják meg akik költöttek pénzt, pd.-t vagy cupidot hanem lesz egy új mega hero.
A megvett korábbi gyöngyök is számitani fognak, tehát nem 0-ról inditják a dolgot. -
hey73
tag
válasz
IIIZIII #2155 üzenetére
A legegyszerűbb taktika bossnál egy revive-s hös....
Amúgy csak árnyalni akartam a képet a saját tapasztalatommal.
Amúgy valaki járkál rendre 8 dungeonba ? mostanába ucsóra oda megyek de hiába a 100% leverés, shardot nem ad, melyiket érdemes csinákolni?
Mike majd meglátjuk, még alszunk rá kettőt
-
Szabolcs4
csendes tag
-
-
hey73
tag
válasz
IIIZIII #2066 üzenetére
IIIZIII miután Kohan leírta, hogy egy feltört progin keresztül kapta be a vírust, így az hogy valakinek van e smurf accountja avval mi az összefüggés, ez kb olyan, hogy ne legyen az embernek több email cime. Mivel általában mindenkinek több van ez azért eléggé védett is, a smurf accountok létezése sem ezen játék találmánya ezért ezen biztonsági rések már eléggé ki vannak gyomlálva. Szerintem a neten való általános nézegetés több problémát okoz mint az accountok váltogatása.
Bluestack megint egy másik téma...
-
nubyy
aktív tag
válasz
IIIZIII #2018 üzenetére
Nem is kell megbontani, AC helyere tokeletes lenne.
Mike: Nekem van Succ. HBM, Arena, Boss meg Raid, megy mindenhol. Arenaba kb. kotelezo. Bossnal jol jon a debuff. HBM meg Raid az olyan vegyes, ha skillje betalal akkor az faj de ha epuletet v. sima troopot ut akkor haszontalan. Inkabb csak azert hasznalom oda is, mert Arenaba meg Bossra kell es igy huzom ezt mint 5. herot. Ha lenne GR v. Immortep akkor vszeg csak Boss es Arena menne vele. Masik 2nel is csak azert cserelnem, mert nem AOE a skillje, mas gondom nincs vele.
TG pedig alap hero. -
Mike
veterán
válasz
IIIZIII #2018 üzenetére
nem tudom mitől volt ekkora mázlim, de a PD-t szinte az elején az első pörgetésekkel megkaptam
néztem is ez mi, miért nem mondjuk panda
mert a pandát akkor még bazi erősnek láttam, és nekem nem volt.
most azt látom, főleg arénában tapasztaltak alapján, hogy az elit hősök is felejtősekegyébként meg akinek van GR-e meg TG-je az ne sírjon
-
nubyy
aktív tag
válasz
IIIZIII #2005 üzenetére
Gem only kozul egy PD nagyon sokat tud dobni rajta, legalabb egy az nem art megprobalni, ha meg nincs meg.
Nalam Druid tankol Boss meg Raid soran, siman bir annyit mint a Palam hiaba van majd 10k-val kevesebb hp-ja.
Ez az Immortep meg od@basz azzal a hp-val. 7*-nal mar 25396 hp -
dzsonesz
tag
válasz
IIIZIII #2003 üzenetére
Az AC nem az a kimondott damage dealer hős, persze nem vitatom, hogy rendben van, ha felveszi a pajzsot, de csak akkor hatékony ha sokan agróznak rá. A sima hbm győzelem szerintem azon múlik, hogy a kisebb troopok hamar kihaljanak, hogy a hősök csak az ellenséges hősőket üssék, minnél hamarabb.
Nos erre kínál megoldást az új hős. Én gondolkodás nélkül cserélném le az AC-t. Továbbá az új hősnek is rengeteg a hpja, szal' jól fogja bírni az ütéseket is. -
Shokkolo
addikt
válasz
IIIZIII #2003 üzenetére
hogy a *******-ba szedsz ki annyit 2 hét alatt?!
sírva tudnék fakadni... eddig cca 20k gemet forgattam el herora, és semmi értelem.
ennyi gemből lett egy tg, egy druid és egy scucc... szánalmas.
a ch -m shardból van, a pala meg tegnap lett eg a daily rew -vel.az h. lesz mondjuk egy cupid és egy pumpkin -om már-már kezdem feladni, de azért legalább ezt a vackot szeretném. de a farmolás tetü lassan megy.
Pl a D még ok, de az E-n kihalok.
Mekkora tornyaitok // heroitok vannak h. E-F -et farmolni tudtok? -
dzsonesz
tag
válasz
IIIZIII #1978 üzenetére
Nem szartad el, mert szerveroldalról frissítették a játékot. Ez annyit tesz, hogy ha kijött volna az új hős, akkor ott lett volna az csak egy üres"képet" látnál név nélkül. Amint frissítesz, ott lenne képpel. Cupidnál is így volt ios-en.
(#1979) Land : Az gyors volt, grat hozzá!
Egyébként szerencsés gem roll, vagy beáldoztál 7500 shardot? -
hey73
tag
válasz
IIIZIII #1869 üzenetére
Szerintem nem az AI, hanem a hösök ill a seregek is egyre fejlettebbnek ezért a támadási kör nagyságuk is nagyobb és ez okoz egyre több gondot. Így a támadás körben bekerülő első vagy ha több egyszerre akkor legközelebbit fogják támadni ha az ippeg egy kifutó hős akkor azt. Pl ezért jó hogy szamuráj mindenkit bevisz a vár belsejébe.
Én már bő egy hete 40:1 tolom és azért sajnos van olyan ív, ívek ha 4 v 5* ugyanarról jönnek akkor bukta van de ez mindegyiknél benne van szerintem. Aztán persze lehet, hogy az AC lassú az ütésnél és ez is probléma
-
nubyy
aktív tag
válasz
IIIZIII #1869 üzenetére
Durva ez a 40:1. Atpakoltam en is megnezni. Elsonek E garrison nelkul. Mind az 5 wave ugyanonnan jott es 1 towert buktam csak. F-nel, szinten garrison nelkul Wave 2-5 ugyanonnan es ott is csak 1 tower. Ha mas iranybol jonnek akkor meg kb. alig serul a tower. 11 nap es megvan a TH17, egy HBM G-re kivancsi leszek 5 towerrel. Ahogy neztem F Wave5-nel mikor stackel a PD kb. megszunik letezni minden. Durva lesz a 6/9 ill a 7/9
Koszi a tippet rola. -
dzsonesz
tag
válasz
IIIZIII #1865 üzenetére
Arra figyelj, hogy ha valamelyik hősöd átugorja a falat, amikor betámad valakit, abban a pillanatban ahogy átugorja rögtön rámásznak a szörnyek (kentaurok miatt én is szívtam diamond bázisnál sokszor). Picit alakíts a bázison, pl. teszteld le a 40:1-es bázist, szerintem jobban műkszik mint a diamond.
-
-
hey73
tag
válasz
IIIZIII #1795 üzenetére
Engem érdekelnek a videók de a tabletemen elég körülményes átrakni egy sort nem csinálnád, hogy a lenti sorban a Link gombot használnád Így kell ezt
Mert a munkahelyi gépen nem enged youtubot bár a mhelyi (végülis lopott wifin) és tableten meg meg tudnám nézni
A nap jó hire a Castle clash youtubera feliratkozva a szerencsések egyikekeén nyertem 500 gem -t
-
hey73
tag
válasz
IIIZIII #1759 üzenetére
Nem írtam érthetően tehát nekem is rendre előfordul, hogy 21 óra körül beütnek amivel nem lenne baj, de a guild bosst 21:15 kor kezdjük így fordult elő, hogy később kezdtem neki mint a többiek. Avval, hogy leveszed azokat a hösöket akikkel harcolni mész akkor amikor belépsz egyből tudsz játszani elkerülve azt a problémát, ha beütnek nem kell gyöngyöt költeni vagy várnod a gyógyulásukra.
Jobban belegondolva kicsit régebbi - játék elkezdésének eleji beidegződés, hogy nem szeretek csatát veszteni raidbe mivel az elején nem volt legendásom, a klánom se ment bossra, napi díj sem volt mostani formában így végképp nagyon hb szükében voltam ezt még avval tetézni, hogy napi 40-50 csatát bukjak, ha lett volna 4.-5. építőm.... Végképp behaltam volna.
Igaz én emellett nagyon keményen toltam/tolom a dungeonokat és ott is néha belehal a hösöm és a varázslatok is viszik az aranyat rendesen.Belegondolva, hogy most bukni napi 20 csatát se okozna nagy problémát. Bár ettől függetlenül már nincs igazán mire megvenni egy építőt... A TH 17 és a 4. torony 9 szintű lesz pár nap múlva az igazán fontosak már elég magasan vannak a többi meg úgyis csak dekoráció
-
Mike
veterán
válasz
IIIZIII #1768 üzenetére
az mennyi? 50k HUF?
félreértés ne essék, nem akarok a zsebedben turkálni, meg mindenki arra szórja a pénzét amire akarja, csak nekem ez a szám brutálisan hangzikalapvetően én is dungeon-t és arénát csinálom napi 3-5x, de raidelni szinte semmit, simán szarrá vernek ugyanis a védekezők, hősöstül, griffestül, mindenestül, csak nézek
nálam emiatt a raid abból áll, hogy az íjjászaimmal szétlövöm a bányákat meg az odébb kirakatott épületeket
a diamond elrendezés is tetszik, széleken le lehet csipegetni a dolgokat, a központban meg csak üdüljenek a hősök -
hey73
tag
válasz
IIIZIII #1757 üzenetére
Inkább, hogy elrakja a fő höseit mert ha belép jétszani szeretne, de ha a sok aranya miatt letarolják akkor várnia kellene.
Nem tom te hol raidelsz de én a kb 40 végignézett várba egy helyen volt 300 k arany a többiben 100-150k.
Nekem időm nem lenne, hogy ennyi aranyat összeszedjek...
-
nubyy
aktív tag
válasz
IIIZIII #1751 üzenetére
Nincs cupid es SM sem, igy azok kilove. GR foleg Raid es HBM, gyors atk speed miatt gondoltam Bossra is. Bar Raidnel igy sincs gond eddig, azt leszamitva, h alig van gold. Feltolom meg 17-re a TH-t es megnezem ugy a HBM-et. Ha 5 tower-el garrison nelkul birja az F-et akkor marad Ninja a Bossra. V. hagyom a fenebe es tolom feljebb a PD skilljet
7k shard azt majdnem 141k skill xp.
-
nubyy
aktív tag
válasz
IIIZIII #1718 üzenetére
En mondjuk egy Heavy Blowal beraknam Bossra is. Gondolkoztam Ninja v. ez. Ninja nagyobb dmg bossra, de GR meg jo lenne HBM meg Raid is. Atk speedje a legnagyobb a jatekban, ezert egy Heavy Blowal Bosst tudna stunolni eleg gyakran. Meg ha a skillje gyengebb is, lehet jobban megeri ha tovabb tud bentmaradni v.ki. Nekem pl. most egy 90-es Assassin van heavy blow-al a 115-os TG (4/5 Revit) helyett, mert annyival tovabb bent tudok igy maradni, h tobb lesz a dmg gyengebb hero ellenere is. Am. pont az Assassin helyere nezek v.mi mast ami gyorsan ut, GR pedig meg ranged is, duplan jo.
hey73: Druidot nem vennek, elso honapban meg ki lehet birni a Angel-el es akkor marad shard inkabb TG-re.
-
dzsonesz
tag
-
hey73
tag
válasz
IIIZIII #1615 üzenetére
Ja vettél egy SM-t akkor nagyban árnyékolja az állításodat, hogy evvel együtt kaptál még röpke 110 K HB-t t
Amúgy az 1507 számú hozzászolásodban pont 3 hös volt szint lépés elött (+1 meg nem messze tőle) amikre röpke 3-4 hét várakozást jelentett volna. Mondjuk ha SM-t beindítod akkor szerintem hamar eljutsz a HB inséges időszakra.
Amúgy AC-t nem vetem el de bossnál használhatatlan és pont +25% hb növelő van rajta így raiden, HBM-nél kiszolgálja a feladatát de egy szint léptetésnél nem érzem, hogy HB arányos többletet hozna szemben egy champ, PD, TG-vel szemben a druidot már nem is mondom. I és J meg messze van jó nekem E is. F is inkább nem jön össze, mint összejönne a kevesebb de biztos jobb. Pl lehet, hogy azon a videón arat az AC de annyira lassan üt, hogy van amikor E-ben legyalulják szerencsétlent bár 6/9 skillel lehet, hogy nem lenne gond ez se de ilyen se lesz neki egyhamar PD miatt.
Azt hittem az 5 dungeon problémát okoz de félreértettem szavaid specc nekem abba hullik mindig valaki míg a 4 hiába mennek szét a jó helyre lerakott varázslatok és sereg támogatásokkal simán megmenthetők. De nincs Gr-m se SM-m csak tg szed távolról.
Más: Amúgy én úgy érzem HBM-nél és a játékba az változott, hogy a hösök érzékelik ha támadják és az épület helyett az ellent ütik persze amíg nem éri el az épületet addig továbbra is csak rohan oda nem zavarja ha ütik.
-
nubyy
aktív tag
válasz
IIIZIII #1608 üzenetére
HB nem lesz eleg. En minden nap olom a bosst 3k honorert, 90-100 HB arenabol orankent es meg igy is varni fognak 120-nal sztem es dailyben is ad vmennyit. 6 hero 120-nal az 300k HB, most van 85k.
Pumpkin pedig kb. a legfontosabb hero akarmit is csinalsz a jatekban, probald megszerezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest