- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
válasz
Szellem. #28185 üzenetére
Szerintem nem túlzás kijelenteni, hogy a játékos bázis legalább 30%-a használja (csak hasraütött érték). Ebben az esetben azért illene kiadniuk egy közleményt meg mellé némi türelmi időt ha tiltani akarják. Én például több okból is használom. Undervolt, Fan tune és optimalizálás. Ezekre pont játék alatt van szükség. Nagyon paradox helyzetnek tűnik ez így.
-
Atish19
őstag
válasz
F.Attila88 #28021 üzenetére
Kapcsold ki a játékon belüli átfedést és futhat tovább
-
Atish19
őstag
válasz
F.Attila88 #28019 üzenetére
Zárj be minden futó alkalmazást. Lehet összeakad valamelyikkel. Nekem például az EVGA X1 OSD ugyan ezt a hibát okozza. Kikapcsolt OSD mellet indul egyből. Ahogy eddig tapasztaltam nincs jóban a játék a fedvényekkel.
-
Atish19
őstag
Pár napja folyamatosan Ázsiaiakkal dobál össze. Azt már had ne mondjam, hogy nem azokkal a fajtákkal akik tisztelik a tiszta játékot ráadásul a pingjük sokszor az egekben. 2 hét karanténomat töltöm így kitűztem célnak egy Damascus-t. Emiatt egész magas lett a szintem. Lehetséges, hogy a magas szint miatt kapom ezeket a semmirekellőket? A Battlenet természetesen Európai régióra van állítva.
-
Atish19
őstag
Sziasztok. Már 2x megcsináltam warzone-ban a summit adler küldetést, de nem hajlandó megadni az event résznél. Van erre valami megoldás? Sima battle royale-ban csinálom. Mit ronthatok el?
-
Atish19
őstag
[Erre] esetleg valaki ötlet?
-
Atish19
őstag
Sziasztok. Hogyan lehet úgy Dropshotolni, hogy nem lép ki scopebol? Folyton így lőnek el. Én ahogy lefekszem egyből kiscopeol....
-
Atish19
őstag
Hiába állítom Amerikára/Ázsiára 50kb/s a max....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Videós, mozgóképes topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- SkyShowtime
- Asztalos klub
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Bittorrent topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest