- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjung44
tag
válasz
Tsebacsi
üzenetére
rá kell érezni hogy mikor kell és mikor nem szabad használni. közelre nem szoktam szorakozni vele mert könnyü rajta stockolni termitet vagy semtexet és akkor vége a dalnak. csalok ellen nagyon jo, sniperek ellen ha messziröl sarokba szoritanak, nyugodtan lehet vele nézelödni ami sok hasznos infohoz juttathatt meg akkor is sokat segithet ha csak a hátadon van és a semmiböl elkezdenek rád löni. amugy nekem sem passzolt bele a stilusomba, csak nemrég kezdtem el használni. soloban nagyon op tud lenni bizonyos szitukban, csalokat is lehet vele szivatni. volt amikor az idiota ellötte az összes löszerét és simán kinyirhattam
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- John Wick a Temuról, azaz bemutatkozott a BLACKWOOD
- Lightyear - befektetési app
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- Milyen SSD-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Macbook Air 13" M1 2020 A2337 16GB
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest