- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
omfgk
veterán
Nem hivatalos infó szerint 49GB lesz a patch mérete PC-n...
https://gaminglyf.com/news/2020-06-10-call-of-duty-modern-warfare-season-4-to-launch-tomorrow/
-
dombi81
senior tag
Azon kívül nincs is más probléma, de az fps csökkenés betudható szerintem annak is, hogy driveresen butítja le az Nvidia a korábbi szériás vga-kat. Hozzáteszem, még 90 fps környékén is szépen fut a játék, hogy valami dicséretet is említsünk, volt olyan COD, ahol a "90" édeskevésnek bizonyult.
-
SZKEBE75
senior tag
Nem is akartam címezni,sem veszekedni.
De a játékok egy nagy lényegüket vesztették el,a játékos közösséget teljesen hazavágták.
A dedikált szervereken valóban lehettek túlkapások,de egy komolyabb klán szerverén ritkán,mert bannolni csak egy páran tudtak.A szerverekről nagyon hiányzik az adminok jelenléte,mert rendet kell tartani a fejekben.
-
KaitouP
nagyúr
De az a vicces hogy annak idején, a bérelhető dedikált szerverek idején is ugyan ez ment pubon, csak ott lehetett kiskirálykodni, és akinek kicsit se tetszett az arca, a stílusa, a játéka, azt minden ok és következmény nélkül kirakták. Itt nincs lehetőség önbíráskodásra, nyilván ez piszkálja a csőrét egyes játékosoknak.
-
-
-
KaitouP
nagyúr
Zavarni engem sem különösebben, mert nem veszek tudomást az ilyen amatőr töltelékoldalakról. Megvannak a bejáratott oldalaim, mint például ha külföldit kell említeni akkor VG247, Wccftech, vagy Call of Duty specifikusan a CharlieINTEL, nagyon nagy ritkán a külföldi IGN, hazaiak közül meg a PCGuru, Index (tech és gaming részben egyre ügyesebbek, bár van még mit csiszolni), és így ennyi. Ja, meg van valami Gamepod izé is, azt is figyelem néha.
Számomra a Leet és társai ott buknak el, hogy nem pontos az infó = nem hiteles a tájékoztatás. Olvasóként meg egy újságtól, médiától, legyen az online vagy offline, a hiteles tájékoztatást várom el, és ha ilyen oldalt üzemeltetnék, vagy részt vehetnék egy ilyen site munkájában, akkor magamtól is ez lenne az elvárás, avagy hogy hiteles tájékoztatást nyújtsak. Ha ez nincs meg, akkor nem számít hogy milyen az oldal design vagy akármi, nálam elbukott a dolog.
-
BandiHUN
veterán
Én szépen le is csontoztam rövidcső-most még csak skeleton stock van,most húzogatom,valami pakkban kaptam egy variánst,azzal álltam neki önmagát unlockolni a füsttel
A dolog hátránya,hogy már nem lehet megkapni a fegyvert,mint régebben,ha inkább megvennéd valami variánsát,hanem csak AZT a fegyót kapod meg,loadout és skin állítási lehetőség nélkül...Igazi lehúzásszagúnak látom.46-os lett,mire letudtam a 15 meccset,ezt is szépen megváltoztatták,mert nem lehet 2x,3x annyi killel unlockolni egy körben többször,hanem tényleg ki kellett várnom 15 kört,és rendesen a qvaanyám volt a füstért...
Nem tudom,az Obsidian is ilyen lett-e,mert akkor kábé semmire nem lesz meg az RPG-n kívül,mert ott minden körben többször letudtam a mennyiséget,így lett meg a 150 "kör",2 nap alatt.
Viszont másik változás,hogy immár a plusz fegyók,mint pl.most a Grau és ez is,látszólag megkapták a Platinát,mutatja is,jó zavaróan,és eltüntethetetlenül zöld pöttyel,míg meg nincs a gold,viszont ez azt jelenti,hogy már megint csak az alapok kellenek a platinákhoz.Shotiknál még a VLK-t ki kellett maxolnom,mert 1 nappal rá lettem kész,mint ahogy megjelent
Thermallal egyébként jó a Brunnen,de én levettem a kis tárat,kellett plusz hely kiegnek,alapból sem sokkal nehezebb,viszont többet dob pl.most egy compensator,mert lényegében a mounted és a hipfire,ilyenek elkészültek,jöhet a longshot meg a többi.Pajzsra akarok ráállni+sniper,legyenek meg a kiegek,stb a pár maradékon is.Pajzsra még el is sikkadt a szemem afölött,hogy a Double time nem csak több futást ad,hanem +30% crouch sebességet is
Na megpislantom,hátha jobban menne a pajzs.Sajna mióta csak 5v5 a Shipment,és a spawn is összevissza,nehéz lesz ilyen triplakillt vagy hasonlót elérni,fegyóval hasalva is megcsinálnak hátulról a semmiből 2-3 kill után.Fingom sincs,hogy kéne.Pedig már nagyon kéne az a rohadt Damascus
-
KaitouP
nagyúr
Várjuk meg, bár ez a "szivárogtatás" 99,99% hogy a végleges állapotát tükrözi. Majd meglátjuk, hogy mit tud, csak ha a fegyferfétisembe a forma, az eszköz külseje nem tetszik, akkor lehet akármilyen jó, nem vagyok hajlandó használni - bár vlsz ez csak az én hülyeségem.
Valóban vannak amúgy érdekességek a tag Twitterjén:
Viccen kívül, érdemes ránézni. A tuningolt Vector sem igazán jön be, olyan mint valami ropi, főleg a fegyver testének a vége felé, a tus előtt.
-
BandiHUN
veterán
Én kifejezetten szeretem a közös meccseket,ritkán van szopóág,DE az 80% PC-s,egerestől van,mikor olyanba dob be...SŐT sokszor eleve az ellenfélben átlag felbukkanó 1-2 PC-s az "ismerős",vagy lehet tudni láttatlanban is,hogy fura dolgok várhatók.Nekem ez a tapasztalatom.
Ráadásul kifejezetten jó,hogy a PC-sekkel ellentétben ők sokszor beszélnek,infóznak,baráti társaságok jönnek fel,és sokkal másabb.Főleghogy én X360-on kezdtem annó a codot.Jaés világszinten eljutottam a 73. legjobb riflésig,mindezt sima fun játékkal.Szóval még ilyen 1 lövetű izékével is lehetett akkoris célozni.És az aim assistot sem használtam,mert volt egy mellékhatása,mégpedig hogy mellkasra húzott rá.És már nem is volt elég 1 lövés....plusz az idegesítő valakit becélzol,és átfut előtte vagy mögötte valaki,és át is ugrik a célzás,amit persze a ping miatt elvét az ember,mert az aim assist nem kalkulál ám elélövéssel... -
용 Bob
senior tag
Tegnap streamelt MrDisrispect és miután nem ment neki MKB-val, kb. 4-5 kill után ment a levesbe és váltott kontrollerrel. Egyből jött a 12-20 kill streak. Elég látványos volt, mindez 40k néző előtt és több körön át.
Az assist dololgról még nem is tudtam, amikor több visszajátszásnál észrevettem, hogy gyakran úgy lőnek le, hogy nem zoomol emberünk, vagy szemben a fejesemmel, testre kapok lövedéket, mégis hamarabb halok. Mindez a gulágban, nem páncél különbséggel.
Legyen nekik rásegítés, mert egy pöcökkel valóban nehezebb célozni, mint egérrel, de legyen azért kibalanszolva a dolog. Nem véletlen, hogy a legtöbb top játékos kontrollerrel tolja. k3 pl.
-
prokxy
veterán
Mekkora jó már!
Deagle effect -
Acheron
őstag
Azért az új karaktereket is promotálták kicsit, a záróképen a nemrég kijött Endowment pack operátora (Venerated skin) áll Price jobbján, balra a második pedig Iskra készül ugráshoz. A Price ballján álló karaktert hirtelen nem tudom hova tenni
(#16080) GhostPetya: Melyik kép? Jah, hogy a becsatolt, és a betűk mögötti kép miatt... Legyen úgy, a Scrapyard jöhet, ott nagyokat arattam MW2 -ben, szerettem
(#16084) oriic: Hirtelen felindulásból néha megveszek egy -egy packot (Ronin, Camping, Iskra), így már bent van az inventory -ban. Ez mókásnak tűnik, és bár még sosem bújtam női karakter bőrébe, szerintem ezt a feature -t alkalomadtán kipróbálom
. Ámbár lehet elég a Blueprint fegyót felmarkolni
(#16090) lowzor: Nem mindenkinek ugyanaz az igénye. Én is átlépek néhány pályát, pl ezekből a Piccadily -t és a Hovec Sawmill -t én sem nagyon kedvelem, de pl Azhir, Ramazza és St. Petrograd nálam kitűnő vadászmező AR -el vagy marksmannal, az Euphrates Bridge pedig sniper mennyország
(Óh, ha beraknának egy Barrett -et, sosem engedném el tőbbé, zseniálisan lehetett vele aratni anno MW2 -ben - még közeltávon is)
-
prokxy
veterán
Jaja,nagyon bejött, kösz Srácok!
Mondjuk ha lenne global chat, akkor simán meg lehetne osztani a blueprintet, ha vki ezt beírja.
Infó a népnek: mindegy ki veszi fel, az egész sq megkapja a tervrajzot. ;)
btw. izgi volt, mert pont hallgattam az orosz számokat, és írom be, mondom nektek, h mennyi, stb és nulla válasz tőletek. Mondom kifagytam vagy mivan, majd látom, hogy a 8-as volt a szám, az a num8 meg nálam a voice mute.
-
Laraxior
titán
...és az a számsor megmarad a következőre is?
Egyébként érdekes mert (a megint szénnéváltoztatott) BR-en mentem, és ott egyből találtam ilyen telefont. Plunderben meg sehol, pedig ott többet futkározok.
Mármint az érdekel, ha megvan a számsor akkor jó lesz a következő menetnél is, vagy csak egy körre számít? -
Laraxior
titán
-
malystryx
senior tag
Óóóó de vártam már a Vector-t,
mindjárt lesem is a videót, nem tudom még mi kerül bele, de van még pár fegyver ami jöhetne, egy ACR, TAR-21, M16A4 nem szükséges mert van egy burst-ös Famas, esetleg egy UMP ami hirtelen eszembe jutott, persze van még biztosan más is. De ha KAr98 van, akkor Tommy is jöhetne.
-
KaitouP
nagyúr
Kíváncsi leszek egyébként, hogy ezt a free to play részt, melyet a továbbiakban is egy "összekötő kapocsnak" szeretnék betudni a különböző részek között, mennyire fogják bővíteni. Apex-ben már van két map jóideje, az alapmap is átesett egy nagyobb változáson, a ma kezdődő új szezonnal szintén változik, tehát van változatosság, ez elvárható lenne a Warzone-tól is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- TUF F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest