- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én kifejezetten szeretem a közös meccseket,ritkán van szopóág,DE az 80% PC-s,egerestől van,mikor olyanba dob be...SŐT sokszor eleve az ellenfélben átlag felbukkanó 1-2 PC-s az "ismerős",vagy lehet tudni láttatlanban is,hogy fura dolgok várhatók.Nekem ez a tapasztalatom.
Ráadásul kifejezetten jó,hogy a PC-sekkel ellentétben ők sokszor beszélnek,infóznak,baráti társaságok jönnek fel,és sokkal másabb.Főleghogy én X360-on kezdtem annó a codot.Jaés világszinten eljutottam a 73. legjobb riflésig,mindezt sima fun játékkal.Szóval még ilyen 1 lövetű izékével is lehetett akkoris célozni.És az aim assistot sem használtam,mert volt egy mellékhatása,mégpedig hogy mellkasra húzott rá.És már nem is volt elég 1 lövés....plusz az idegesítő valakit becélzol,és átfut előtte vagy mögötte valaki,és át is ugrik a célzás,amit persze a ping miatt elvét az ember,mert az aim assist nem kalkulál ám elélövéssel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest