Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Acheron

őstag

válasz oriic #16079 üzenetére

Azért az új karaktereket is promotálták kicsit, a záróképen a nemrég kijött Endowment pack operátora (Venerated skin) áll Price jobbján, balra a második pedig Iskra készül ugráshoz. A Price ballján álló karaktert hirtelen nem tudom hova tenni :F
    (#16080) GhostPetya: Melyik kép? Jah, hogy a becsatolt, és a betűk mögötti kép miatt... Legyen úgy, a Scrapyard jöhet, ott nagyokat arattam MW2 -ben, szerettem :K
    (#16084) oriic: Hirtelen felindulásból néha megveszek egy -egy packot (Ronin, Camping :B :DDD , Iskra), így már bent van az inventory -ban. Ez mókásnak tűnik, és bár még sosem bújtam női karakter bőrébe, szerintem ezt a feature -t alkalomadtán kipróbálom :K . Ámbár lehet elég a Blueprint fegyót felmarkolni :F
    (#16090) lowzor: Nem mindenkinek ugyanaz az igénye :N . Én is átlépek néhány pályát, pl ezekből a Piccadily -t és a Hovec Sawmill -t én sem nagyon kedvelem, de pl Azhir, Ramazza és St. Petrograd nálam kitűnő vadászmező AR -el vagy marksmannal, az Euphrates Bridge pedig sniper mennyország :D (Óh, ha beraknának egy Barrett -et, sosem engedném el tőbbé, zseniálisan lehetett vele aratni anno MW2 -ben - még közeltávon is)

Új hozzászólás Aktív témák