- iPhone topik
- Poco F7
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Befutott a Meizu friss csúcsmodellje
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
Azért az új karaktereket is promotálták kicsit, a záróképen a nemrég kijött Endowment pack operátora (Venerated skin) áll Price jobbján, balra a második pedig Iskra készül ugráshoz. A Price ballján álló karaktert hirtelen nem tudom hova tenni
(#16080) GhostPetya: Melyik kép? Jah, hogy a becsatolt, és a betűk mögötti kép miatt... Legyen úgy, a Scrapyard jöhet, ott nagyokat arattam MW2 -ben, szerettem
(#16084) oriic: Hirtelen felindulásból néha megveszek egy -egy packot (Ronin, Camping, Iskra), így már bent van az inventory -ban. Ez mókásnak tűnik, és bár még sosem bújtam női karakter bőrébe, szerintem ezt a feature -t alkalomadtán kipróbálom
. Ámbár lehet elég a Blueprint fegyót felmarkolni
(#16090) lowzor: Nem mindenkinek ugyanaz az igénye. Én is átlépek néhány pályát, pl ezekből a Piccadily -t és a Hovec Sawmill -t én sem nagyon kedvelem, de pl Azhir, Ramazza és St. Petrograd nálam kitűnő vadászmező AR -el vagy marksmannal, az Euphrates Bridge pedig sniper mennyország
(Óh, ha beraknának egy Barrett -et, sosem engedném el tőbbé, zseniálisan lehetett vele aratni anno MW2 -ben - még közeltávon is)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Óra topik
- Nyomtató topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Home server / házi szerver építése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hardcore café
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest