- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wans
aktív tag
Szerintem is fölösleges összehasnlítani az egeret meg a controllert. Egérrel még mindig fényévekkel pontosabban meg gyorsabban lehet célózni, mint egy controllerrel. Néha az egyik ps4-es ismerősöm, aki kikapcsolja a crossplayt szokot föltölteni gameplay videókat. Nekem azért azok a videók alapján az a tapasztalatom, hogy sokkal lassabban megy a játékmenet akkor, amikor csak controlleresek játszanak (legalább is átlagos szintű játékosok körében). Azt sem mondom egyébként, hogy nincs olyan controlleres, aki ne lenne jobb nálam, mert találkoztam olyannal, de az az ember nem is volt normális, mert inkább úgy játszott, mint egy gép. Eddig találkoztam kb. 1 ilyennel, de nagy átlagban azért, gyengébb ellenfélnek szoktam érezni őket.
-
Laby
őstag
Azt ne felejtsd el hogyha átvált kontroller-re, akkor kontroller-es ellenfeleket is kap. Akik jellemzően jóval gyengébbek. Az átlag kontrolleres jóval bénább, mint az átlag egérrel játszó.
Így gondolom ennek volt köszönhető a hirtelen szintugrás, sőt talán már az SBMM rendszer miatt is gyengébbeket dobott neki.
Én örök PC-s vagyok, múltkor 1 hónapig próbáltam a kontroller-t, egész jól belejöttem, de hidd el lószart sem ér az aim assist. Első lövéseknél azt hittem, hogy megváltás lesz, aztán minél jobban játszol, annál kevésbé segít (vagy sokan kikapcsolják). Talán arra jó, hogy egy picit segít célon maradni. Szóval szerintem ennél jobb balance-t nem nagyon lehet kihozni ebből.
Amíg nem próbálod, addig azt hiszed hogy ez egy legális aim, de szó sincs erről, próbáld ki PC-n nyugodtan.Másik megközelítésből pedig tedd össze a kezed hogy játszhatunk a konzolosokkal, mert nélkülük az életben nem játszanánk Warzone-t, olyan kevesen lennénk.
-
redhunter
senior tag
Egyszerü,váltani kell kontrollerre és kész.Akkor majd el lehet dönteni hogy mennyire egyszerü is a célzás kontrollerrel.Nem beszélve arról hogy sokakat kifejezetten zavar az aim assist ezért annélkül játszanak.Kicsit már unalmas ez a téma amikor azt hiszik az aim assistról hogy az egyenlő az aimbottal vagyhogy attól gyorsabban hal az enemy.Holott csak annyit csinál hogy célzásnál amikor testközelben ér a célkereszt akkor lassit kicsit,viszont ha közbe v.ki eléd ugrik akkor már b..hatod.
-
oriic
HÁZIGAZDA
A "bajszos" öregről nem véleményezek, ha nem gond, mert warnt kapnék. (Az a szenvedés meg anyázás amiket levág ha valaki végez vele akár itt, akár más játékban, az már a nevetséges kategóriába való
)
Nézd én elhiszem hogy úgy tűnik, a kontrolleresek előnyben vannak, de én továbbra is azt mondom hogy ez csak felfújt dolog. (És én is azzal játszom COD-ot PC-n)
-
prokxy
veterán
Ebben a témában nem tudok nyilatkozni, talán annyit, hogy a konzolosok között sztem több a casual, mint az pc-sek közt. Mondom ezt az ismerősi köröm alapján.
Néztem én is nem 1 stream-et, mintha regular botok ellen mennének sokszor. Öl a csávó BR-ben már 10-et és 1x nem lőttek még rá, meg hátulról kapja az áldást, odafordul és leszedi. Nekem sokszor nemhogy hátrulról, de amikor oldalról lőnek sincs reagálni időm, mert már fexek is.
Van most a 138 killes világrekord, azt is néztem, ami ellenfelek ott voltak, komolyan, be volt azoknál kapcsolva a tv vagy a monitor? Most ennyi láma van az us szervereken és ilyen könnyen ölnek vagy nem értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Építő/felújító topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Tőzsde és gazdaság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Trollok komolyan
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged