-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
stuka20 #21600 üzenetére
A displayportos hibával nem találkoztam eddig (szintén 1080). Ellenben a mait nem számolva (mert még nem próbáltam) az előzőt nekem is le kellett gyalulnom, mert a Free-Sync kompatibilitást szétvágta. Mióta bejött a FreeSync - Gsync támogatás, azóta működik - a múltkori driverben viszont nem, fórumokon is többen panaszkodtak erre. Gyakorlatilag egy stroboszkópos, élvezhetetlen képet adott a játék, csak a korábbi (452.06) verzióra való visszaállás segített. A mait megpróbálom, de ha ez nem javult, megy vissza az említett verzió.
-
Laby
őstag
válasz
stuka20 #12546 üzenetére
Grat
Fú baszki, én is meg akartam csinálni, de 1-2 hónapja leadtam róla. Assault, SMG, Shotgun, Sniper platina de utána néztem meg, hogy kell a pajzs is, és milyen undorító küldetések vannak rá. Egyszerűen elképzelhetetlennek tartom hogy hetekig csak pajzzsal balfaszkodjak 5-30-as statokkal, és csak idegesítsen az egész. Hogy tudtad le a pajzsos témát?
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
stuka20 #11940 üzenetére
Késsel csak ha késre váltasz,és úgy csinálod,ha túlnyomod,és kivégzel(nekem bugos volt,mert a bal gomb hosszan nyomására is beadta a kivégzést is),azt is számolja,az injured miatt meg ne aggódj,fognak rád lőni/lesz gránát robbanás a közelben,dobd fel a pajzsot,meg a kést,így nem tudnak hátbalőni,tedd be a Hardenedet,hogy ne tudjanak elvakítani/bénítani,tedd be a Stimet equipmentnek,hogy tudj gyógyítani,mehetsz is futkosni.Hamar meglesznek a tripla killek is,normálon csináld,ha ráérzel,menni fog,csak ne mászkálj nyílt terepen.Én 2 nap alatt maxoltam ki a kést nulláról,de mivel pajzsot viszel,azzal is ölheted a kempelőket közben.
-
Roland861010
veterán
-
BandiHUN
veterán
válasz
stuka20 #9619 üzenetére
Köszi,ezt néztem végülis én is,csak másik altopikot,kiderült,amit patcheltek,az a másik meccsre átvitel,ha másodszorra jól olvasom
De végülis ami tutifix,az se rossz,pointman itt+vezérelt streakek,vagy normálisan a 7 kill,aztán wheelson,az nem bánt,ha nincs meg az egész 2 nap alatt,végülis az IFV-t leszámítva minden missziót megcsináltam már,majd a tierekből jöhetnek újak még.Bár skinekkel lennék így... -
BandiHUN
veterán
válasz
stuka20 #9615 üzenetére
Én ezt olvastam,mert megtaláltam redditen a módszert,de novemberi volt a topic,és a decemberi postok is arról szóltak,hogy nem működik.Amire gondoltam,hogy a pointmannal esetleg meg lehet csinálni,behívva wheelsont,chopper gunnert,az működhet így.
Egyébként akkor meglenne boldog-boldogtalannak szerintem az a misszió. -
BandiHUN
veterán
válasz
stuka20 #9609 üzenetére
Azt a bugot én úgy olvastam,már tavaly javították,viszont egy dolog megmaradt,ha életben maradsz,jöhet vezérelt killstreakból is a maradék kill,legalábbis a 4. 10est én wheelsonnal pótoltam ki,vagyis 7 valós kill mellé 3 kellett,és beadta!
Viszont nem jár a Merciless kiírás és pont,van olyan szintes feladat,azt nem csináltam meg vele,oda tényleges valós 10 kill kellett.
Egyébként nem baj,ha kihívósabb,úgy is jó dolog,hisz végülis saját kézzel ölés számít,auto killstreakkal is megy,HA kill chain perk van bent!De irtó feszültség,meg sok halál pl.shipmenten csinálni,tuti valaki megtalál,egy random gránáttal akár.Rust jobb,ott ha jobb a csapat,DOM-ban stabilan lehet az ellen pontjánál szerezni 7 killt.
Mostanában amúgyis jobban megy a játék,megszerettem a normalt.Mega ez meglesz,már úgyis lazulás lesz,jó lenne PH-sokkal többet játszani,szintre is meglett a 130,ma már meglesz a feladatokra is az 50-es csillag,halad ez. -
BandiHUN
veterán
válasz
stuka20 #9440 üzenetére
Hát bár a pénzen múlna...
Akkor nem lenne az,hogy féláron sokszor játszhatatlan/valami ökörség van.Ezt az egy gémet veszem én is minden évben...de ami fájóbb,hogy nincs is konkurencia.Ez a COD,ezt kell venni,mert a többiek mások,szarok,üresek,stb.
Mondjuk engem szerencsére a kilépkedések,fagyások sose érintettek(kopp-kopp),most sincs grafikai bug se,csakhát ekkora pinggel...és nem is játszottak túl sokan,várt egy csomót a kereséssel is,és már induláskor is <91 pinget írt a kereső.Mintha nem lett volna német/osztrák/lengyel szeró. -
BandiHUN
veterán
válasz
stuka20 #9277 üzenetére
Hát legyen boldog,akinek ez kell...énnekem tök jó érzés,mikor hármasával jönnek az új skinek,és még külön nem is koncentrálok valamire.Lehet,hogy sose lesz meg a Damascus,de a fene tudja,használnám-e...elveszne a feladat.Rakétánál pl.nemsokára meglesz a platina,és rakétát valamilyet mindig viszek,mert egyszerűen kell a jó játékhoz,mert lehet pl.engem nem lő a VTOL,de a csapat felét igen,és cumizunk.Vagy pl. ma is tolták az arcunkba a counter-uavot,és lövöldözhettem le állandóan raksival(nem baj,kell is a camohoz
),mert amúgy 1 tár lett volna bárkitől kilőni...
Nincs értelme csalni se.A szint mindig visszamegy 55-re úgyis.Még a fejes se,nekem jóval hamarabb megvan,mint ahány kill kell a fegyóval.Meghát csak tolni kell.Nekem most a SA 87-re minden más összejött,mire meglett a 600 vagy hány kill,csak a kihajolós/ letámasztós és a kieg nélküli van hátra.Mindez péntek óta,0-ról,mind normalon...tök jó érzés.A winem is már 120-al több,mint a lose,az is jó dolog,most 1.25 az arány.
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
stuka20 #9067 üzenetére
Nekem is 1366*768 felbontás,50% render lett,pedig ma nem töltött frissítést(tegnap 3x indult újra egymásután az update,annyiszor kért restartot a gém,de semmi nem ment el),lestem is,mi ez a f0s...de más nem ment el,csak a quick play játékmódokban voltak randomok kiválasztva.
Hogy lehetett ezt így megcsinálni... -
csƵ
addikt
válasz
stuka20 #9060 üzenetére
Miért csalás? Nem értem.
#9063: tényleg. Most esik le. Sokszor amúgy csak úgy veszem észre az ellent, hogy ki van írva a neve. Szerintem eleve nem szabadna kiírnia egyikét sem.
#9061: 12 éve CoD2-ben 20-30 pingjeim voltak 2Mbit-es nettel. Ez így szánalom 2020-ban. Mi értelme így a 144Hz-es monitornak és az 1ms válaszidejű egérnek?
-
Laby
őstag
válasz
stuka20 #8889 üzenetére
Nálam ugyan ez volt. Csak én benyomtam pont az egyetlen 2x XP 30 percemes token-met, mondom most jól odarakom magam had legyen meg minél előbb az új fegyver. Első map vége előtt pár perccel kidobott, ment az összes xp-m a levesbe, és a fél óra dupla xp-m is, mert persze a kretén játék úgy van megcsinálva hogy megy akkor is amikor nem játszol...Amúgy is undorító ez, hogy a lobby-ban várakozással telik az XP token fele.
-
BandiHUN
veterán
válasz
stuka20 #8957 üzenetére
Én a legtöbbször egyedül szoktam,főleg mert csak HC-zom,DOM-KC-HQ,meg az idő is olyan,hogy 9kor már nem nagyon van ismi,nomeg van,hogy 1 órára van csak kedvem,és akkor letolom a napi küldiket és kész.Sajna 41 éves fejjel nem mindig móka az élet,6ig dolgozok sokszor,van,hogy csak nézek ki a fejemből,mi van estére.
Discordot majd ások elő,elvileg még létezhet a regemMeg kell megoldani a BT fülest hozzá,én 2.1-en játszok,nem fülessel,vezetékes headset nincs is 10 éve itthon,mióta elrágta a macska
-
Deck
titán
válasz
stuka20 #8689 üzenetére
Az injured (néha bugos pont mint késnél ott kb minden 20.ra adott be egyet) és a 3as killek nincsenek még meg.
HC, szűk map, thermite ledob majd hagyod, hogy lemenjen az életed és nem fog vissza menni ilyenkor kell ölni. Vagy összejövünk platformtól függetlenül, csinálunk 2 csapatot és ugyanakkor elindítva a keresést egymás ellen megyünk és hagyjuk megcsinálni egymásnak.
A kést élveztem de a pajzs injured és a 3 kill halál nélkül nevetséges.. -
ates2
senior tag
válasz
stuka20 #8519 üzenetére
Aniyah palace,egyedül elmentem E-re enemy respawn szarjához, 20-as killstreak meg befogtam azt a szart,egyedül,erre defcon
mert a többit a maradék 31 player nem volt képes tartani...
Jah és olyan rátartások vannak gecc mikor nézem killcamot,beszarok,még magamat se látom ott,csak hogy a gyerek valamit lő és az én vagyok -
Lionel
csendes tag
válasz
stuka20 #8192 üzenetére
Én is Digi-s vagyok. Miután az összes port átirányítása sem segített, ellenőriztem a külső IP címemet ([link]), ami nem egyezett a nekem kiosztottal. Innen tudtam, hogy NAT mögé kerültem. Kértem, vegyenek ki mögüle. Azóta midig kívülről is elérhető publikus IP-t osztanak ki és megszűnt minden problémám. Persze ettől még adódhat máshol is gond.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
stuka20 #8015 üzenetére
Jah oks , akkor az smg volt a lényeg nem a .357 ... sorry akkor rosszul értettem.
Nekem ez a favorit mikor longshootot csinálok:
Shoot house -on mid , roncstelep A pont felé nézve , C sarok nagy konténer teteje.
Reflex bőven elég , FMJ perk és TAC laser kötelező a többit meg ahogy érzed. -
Pro!Petya
addikt
válasz
stuka20 #8008 üzenetére
Köszi!
Nagyon jó meccseket lehet menni az íjjal, még úgy is h szinte csak egyedül csinálom az objective-t
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.357 Longshotra nagyon jó a sima XRK setup! Én is ezzel vittem végig.
Nem kell nagyon messzi célt vadászni mert itt csökken a "longshot" távja mint pl egy smg esetében! Ez fontos mert ha úgy csinálod mint a többi fegyvernél akkor hajad kihullik a végére.
Értem ezalatt azt a távolságot ami az SMG-nek Longshot-hoz kell, az itt a .357-nél bőven a fele de még lehet kevesebb is. HC-Shoot-on pikk pakk meglehet csinálni -
nyinya
tag
-
-
BandiHUN
veterán
válasz
stuka20 #6357 üzenetére
Kis trükk Shipmentre,ládafelvételhez:ahova gázgránátot dobsz,vagy thermitet,nem fog belespawnolni az ellen,így tudod korlátozni,hogy valamelyik irányból nyugalmad legyen,remek hely a C pont,ott van fedezék,a targoncához dobsz valamit,balra a konténer átjáróba is,és lesz időd felvenni.Egyébként lehet komolyabbat is elérni,nekem sikerült wheelson és VTOL eddig,ládából kaptam nyuggernautot és white phosphorus-t,amik ütősebbek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest