Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
válasz
üzenetére
Kanczy meg is valaszolta, de feltennék nehany kerdest, szerinted normalis az hogy a megjelenes utan 1 honappal ilyen problemak meruljenek fel egy tripla A (ár)kategorias termek eseteben? Hogy szetfagy a jatek? Hogy szaggat a menu? Hogy minden alkalommal ujra letolti a shadereket? (Ami egy ssd-n is also hangon 20 perc kb)
Itt nem apro hibakrol van szo (az belefer, csak az nem hibazik, aki nem dolgozik), hanem arrol, hogy a hajo, amit vettel, barmikor elsullyedhet. -
Kanczy
veterán
válasz
üzenetére
Tudom, hogy nem engem kérdeztél, de szerintem onnantól, hogy a tervezett funkciók rendesen működnek, nincsenek benne gamebreaking bugok, és rendesen van optimalizálva. Ezek nem véleményes, hanem ténykérdések. Ha ezek megvannak, szerintem akkor lehet egy programot / játékot 1.0-nak hívni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- .LnB: Az új király! The Witcher 3-ról, a magam módján.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- VirtualBox
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő