- Apple iPhone Air - almacsutka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laby
őstag
válasz
nagylaci6417 #2392 üzenetére
Elég frekventált sarok lehetett ha ilyen gyorsan lehetett ott ölni az embereket...Rakétát nem lehet máshogy elérni csak ha ülsz egy sarokba mi? Az a camperek díja? Domination volt a játékmód, amint leírtam egy tetőn voltam és 2 pontot tudtam egyszerre védeni, és 2 épület 3 bejáratát védtem folyamatosan plusz a pontokat. Hívhatod kempelésnek, mindent lehet annak hívni, csak vélhetően fogalmad nincs a játékról és minden játékmódba nyomod a TDM-et. Biztos azt kellett volna, hogy az elfoglalt pontoktól elfutok keresni ellenfeleket hogy elégedett lehess Te is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó új 17pro max 2tb kék színű készülék, 1év Apple Garanciával
- Eladó új iPhone 17Pro 256Gb kék színű nemetországban vasarolt, 1év garanciális készülék
- Be Quiet Dark Rock PRO 4
- MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 5 3600 ( Külön is eladó )
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5 / i7 I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest