Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mobil flották
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 11 - népalma
- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
üzenetére
Még azért a régi CoD 1-2, MW (régi) nem volt annyira gyors, mint a maiak.
Én nagyon sajnálom azt is, hogy csak ott van a minimap a sarokban, pedig nem kéne.
Csak a community kisírta...
Sokkal jobban szeretem, mikor lassan lopakodok és hang alapján kell kitaláljam honnan jönnek. A fejlesztők is ebbe az irányba mentek volna el szerintem, csak az elmúlt 6-7 részen nevelkedett új generációnak ez nem tetszik.
Én sem vagyok az a rusholó játékos, aki csak a W-t nyomja meg a bal egeret.
MW3 (2011) volt az utolsó CoD, amit day1 megvettem, ez sokat elmond. A BO2 meg az utolsó CoD, amit egyáltalán hajlandó voltam akcióban kipróbálni, de 10 óránál kapta is az uninstallt (2012).
Nekem nem tetszett a gyorsabb irány, most én kifejetten örülök, hogy nagyon sokat lassult a játék. Nyílván nem lehet megfelelni mindenkinek.Nagyon remélem, hogy lesz minimap nélküli mód majd valami update-el.
Más: Nekem PC-n hibátlan, nincs crash, órákat le lehet nyomni egyhuzamban. Grafika is maxon, 1800p-re felskálázva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- BestBuy topik
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest