- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
Pontosan én is így látom a helyzetet..
Mondjuk nekem WAW volt az utolsó COD, az még megérte a pénzét, mondjuk számomra az MW3 az csalódás volt, nem volt rossz, de Sokkal jobb volt az 1-2.A másik, tanultam a hibámból, előrendelni nem szabad már sajnos, pár hónap, és javítva lesznek a hibák, azt meg türelmesen ki lehet várni.
-
törölt tag
Én utoljára day1 a cod2 öt vettem meg. Utána Bo4 et de azt nagyon megbantam. Végre most jött ez a cod és ez valami hihetetlen király. Ahogy mondod a hang alapján próbálod kitalalni honnan jön. Fülesbe hallom is csak mire észreveszem már fekszek is. Én az airstrike ot a helikoptert és az ilyen legitamogatasos dolgot is kiszednem. Minek az oda? A sok kempelo eleri a killt amit el kell érte érni és már jön is a helikopter azt kész. Van hogy egymás után 3. Mi értelme akkor? A házból nem tudsz kijonni ahova visszarak. Volt amikor a ház mellé töltött vissza és felettem volt a helikopter és már le is szedett. Na ezt zsinórban 6 szor játszotta el a gép mire más pontra rakott vissza. Ott meg ki jöttem a házból és már feküdtem is mert valaki sniperrel kempelt a másik oldalon. Már ki is léptem. Semmi értelme nem volt annak a pályának.
Nálam one x én frissítés lejott és semmi bug minden hiba nélkül fut.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Wise (ex-TransferWise)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest