-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát igen. Nekem is mikor hogy jön ki a lépés. Valamikor 28/10 k/d jön ki egy pályán nekem valamikor meg 3/28 k/d... Akkor sirtunk a rohogestol meg ki hordtam ülve 3 infarktust. Na mindegy. Joyt is felnyomtam 12 érzékenységre de a fordulási sebesseggel nem tudsz mit kezdeni. Csalok és a kempelok külön téma. Csalokra nem tudok mit mondani. A kempelokre meg azt tudom javasolni és ez mindenkire vonatkozzon. Aki egy helyben áll 10 mp ig attól pont levonas. De ez csak TDM vonatkozzon. Veszelyesen sok a kempelo. Menjenek BF ezni. Cod sose arról szólt fekszek egy helyben és nem csinálok semmit. Csávó is a pálya legeslegeslegeslegszeleben egy sniperrel figyelte az egész pályát és a végén volt 6 killje. Na ez aztán megérte. Szánalom
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest