Hirdetés
- A Dreame megmutatta, hogy valójában mekkora - porszívótól az autóig - CES
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
[Prolixus]
üzenetére
szerintem ugyanarról beszélünk

master gee körül van egy csomó bug, szerintem az össze lett csapva. én arra tippelek, hogy nem szándékos a safe terület - aztán az lehet, hogy a visszajelzések hatására nem is javították ki.
dexinek a magasságából adódik, hogy ha bármilyen struktúrába be tudsz menni előle, akkor zöld gömbjeit nem tudja használni. (feltéve, ha elég messze tudsz megállni, és nem ér el a splash - a lodge-ban bent pl. úgy eltalál, mint a szél, és mivel ugye több jön késleltetéssel, a health gating sem ment meg)(#9680) BomiBoogie: innetől indításkor meg fogja kérdezni a játék, hogy milyen OP szinten szeretnél közlekedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest