Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
A matekozásotok már ott megbukott, hogy ha a csápokat leszeditek, azok szórják a töltényt rendesen. Ergo nem annyi töltényből kell gazdálkodni, amennyivel beléptek hozzá, és mivel a támadási mintázatában szinte mindig vannak csápok, ha ügyesek vagytok, szinte a végtelenségig van töltény.
Másrészt nem árt, ha egy fázisát leszámítva tüzes fegyverrel lövitek, és legyen minél többet slaggelve. Vannak fasza gránátok (Terrának különösen jó szerintem a Bonus Package), amikkel elég szépen lehet húzni az életerejét. Plusz a gyors kill-ek általában valamilyen Bee+Sandhawk/Unkept Harold/Lyuda/Pithfork kombóval születnek.
A csapatba mindenképpen legyen egy Siren, aki egy gombnyomással felállítja a térdelő társat, és érdemes azzal is számolni, hogy a csápokat nem érdemes mindet lelőni, mert jó Second Wind lehetőségek. Egyébként ha 2 fővel mentek, az életereje csak 1,15-szerese lesz a solo harcnak. Nagyon érdemes vinni egy Grog Nozzle-t gyógyulni, valamint azt sem árt tudni, hogy a játékban életerő kapuzás van, ami azt jelenti, hogy ha az életerőd kicsivel az 50% felett van, akkor egy melee támadás nem térdeltethet le.
Univerzális taktika nincs, van egy kis szikla a kijáratnál ami mögé le lehet guggolni, és a csápok támadásainak nagy részét (kivétel asszem a kődobálás) el lehet kerülni. Továbbá ha a másik játékos az aréna peremén közlekedik, akkor nem fogja Terra kilökni az arénából (persze ez veszélyes, mert ha kicsit még hátrébb megy a harc hevében, akkor magától leesik a játékos
), illetve a dobált köveket mozgásal könnyű elkerülni, mert abba a pozícióba fognak érkezni, ahol az eldobás pillanatában állták. Magyarul ha egy irányba mozogsz folyamatosan, akkor nem olyan nehéz megúszni, hogy kő landoljon a fejeden.Szerk: Az Infinity-hez nem lesz könnyű hozzájutni.
Úgy tudom, hogy Doc Mercy csak Pt1-en dobálja nagyobb eséllyel, de ez nem biztos. A Tiny Tina DLC-ben a Golden Golem-nek van még nagyobb esélye, hogy dobja. Amúgy meg a Legendary Loot Midgetek a legjobb forrás szerintem.Az Infinity egy nem rossz pisztoly, de őszintén szólva szerintem ezen a szinten már csak anniy előnye van, hogy végtelen az ammo. Amúgy vannak nála sokkal erősebb fegyverek. De ahogy fentebb írtam, az ammo-val nem lenne szabad, hogy gondotok legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- AMD FX
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Samsung Galaxy Book 3 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Honor Magic 8 Pro, fekete, Global 7100mAh
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), illetve a dobált köveket mozgásal könnyű elkerülni, mert abba a pozícióba fognak érkezni, ahol az eldobás pillanatában állták. Magyarul ha egy irányba mozogsz folyamatosan, akkor nem olyan nehéz megúszni, hogy kő landoljon a fejeden.
Úgy tudom, hogy Doc Mercy csak Pt1-en dobálja nagyobb eséllyel, de ez nem biztos. A Tiny Tina DLC-ben a Golden Golem-nek van még nagyobb esélye, hogy dobja. Amúgy meg a Legendary Loot Midgetek a legjobb forrás szerintem.