Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• [Prolixus]

addikt

válasz dioka7 #9661 üzenetére

A matekozásotok már ott megbukott, hogy ha a csápokat leszeditek, azok szórják a töltényt rendesen. Ergo nem annyi töltényből kell gazdálkodni, amennyivel beléptek hozzá, és mivel a támadási mintázatában szinte mindig vannak csápok, ha ügyesek vagytok, szinte a végtelenségig van töltény.

Másrészt nem árt, ha egy fázisát leszámítva tüzes fegyverrel lövitek, és legyen minél többet slaggelve. Vannak fasza gránátok (Terrának különösen jó szerintem a Bonus Package), amikkel elég szépen lehet húzni az életerejét. Plusz a gyors kill-ek általában valamilyen Bee+Sandhawk/Unkept Harold/Lyuda/Pithfork kombóval születnek.

A csapatba mindenképpen legyen egy Siren, aki egy gombnyomással felállítja a térdelő társat, és érdemes azzal is számolni, hogy a csápokat nem érdemes mindet lelőni, mert jó Second Wind lehetőségek. Egyébként ha 2 fővel mentek, az életereje csak 1,15-szerese lesz a solo harcnak. Nagyon érdemes vinni egy Grog Nozzle-t gyógyulni, valamint azt sem árt tudni, hogy a játékban életerő kapuzás van, ami azt jelenti, hogy ha az életerőd kicsivel az 50% felett van, akkor egy melee támadás nem térdeltethet le.

Univerzális taktika nincs, van egy kis szikla a kijáratnál ami mögé le lehet guggolni, és a csápok támadásainak nagy részét (kivétel asszem a kődobálás) el lehet kerülni. Továbbá ha a másik játékos az aréna peremén közlekedik, akkor nem fogja Terra kilökni az arénából (persze ez veszélyes, mert ha kicsit még hátrébb megy a harc hevében, akkor magától leesik a játékos :DDD ), illetve a dobált köveket mozgásal könnyű elkerülni, mert abba a pozícióba fognak érkezni, ahol az eldobás pillanatában állták. Magyarul ha egy irányba mozogsz folyamatosan, akkor nem olyan nehéz megúszni, hogy kő landoljon a fejeden.

Szerk: Az Infinity-hez nem lesz könnyű hozzájutni. :) Úgy tudom, hogy Doc Mercy csak Pt1-en dobálja nagyobb eséllyel, de ez nem biztos. A Tiny Tina DLC-ben a Golden Golem-nek van még nagyobb esélye, hogy dobja. Amúgy meg a Legendary Loot Midgetek a legjobb forrás szerintem.

Az Infinity egy nem rossz pisztoly, de őszintén szólva szerintem ezen a szinten már csak anniy előnye van, hogy végtelen az ammo. Amúgy vannak nála sokkal erősebb fegyverek. De ahogy fentebb írtam, az ammo-val nem lenne szabad, hogy gondotok legyen.

Új hozzászólás Aktív témák