Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- HMD Watch X1, Watch P1 és DUB széria: új viselhető kütyük a HMD-től
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
A matekozásotok már ott megbukott, hogy ha a csápokat leszeditek, azok szórják a töltényt rendesen. Ergo nem annyi töltényből kell gazdálkodni, amennyivel beléptek hozzá, és mivel a támadási mintázatában szinte mindig vannak csápok, ha ügyesek vagytok, szinte a végtelenségig van töltény.
Másrészt nem árt, ha egy fázisát leszámítva tüzes fegyverrel lövitek, és legyen minél többet slaggelve. Vannak fasza gránátok (Terrának különösen jó szerintem a Bonus Package), amikkel elég szépen lehet húzni az életerejét. Plusz a gyors kill-ek általában valamilyen Bee+Sandhawk/Unkept Harold/Lyuda/Pithfork kombóval születnek.
A csapatba mindenképpen legyen egy Siren, aki egy gombnyomással felállítja a térdelő társat, és érdemes azzal is számolni, hogy a csápokat nem érdemes mindet lelőni, mert jó Second Wind lehetőségek. Egyébként ha 2 fővel mentek, az életereje csak 1,15-szerese lesz a solo harcnak. Nagyon érdemes vinni egy Grog Nozzle-t gyógyulni, valamint azt sem árt tudni, hogy a játékban életerő kapuzás van, ami azt jelenti, hogy ha az életerőd kicsivel az 50% felett van, akkor egy melee támadás nem térdeltethet le.
Univerzális taktika nincs, van egy kis szikla a kijáratnál ami mögé le lehet guggolni, és a csápok támadásainak nagy részét (kivétel asszem a kődobálás) el lehet kerülni. Továbbá ha a másik játékos az aréna peremén közlekedik, akkor nem fogja Terra kilökni az arénából (persze ez veszélyes, mert ha kicsit még hátrébb megy a harc hevében, akkor magától leesik a játékos
), illetve a dobált köveket mozgásal könnyű elkerülni, mert abba a pozícióba fognak érkezni, ahol az eldobás pillanatában állták. Magyarul ha egy irányba mozogsz folyamatosan, akkor nem olyan nehéz megúszni, hogy kő landoljon a fejeden.Szerk: Az Infinity-hez nem lesz könnyű hozzájutni.
Úgy tudom, hogy Doc Mercy csak Pt1-en dobálja nagyobb eséllyel, de ez nem biztos. A Tiny Tina DLC-ben a Golden Golem-nek van még nagyobb esélye, hogy dobja. Amúgy meg a Legendary Loot Midgetek a legjobb forrás szerintem.Az Infinity egy nem rossz pisztoly, de őszintén szólva szerintem ezen a szinten már csak anniy előnye van, hogy végtelen az ammo. Amúgy vannak nála sokkal erősebb fegyverek. De ahogy fentebb írtam, az ammo-val nem lenne szabad, hogy gondotok legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- VGA kibeszélő offtopik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), illetve a dobált köveket mozgásal könnyű elkerülni, mert abba a pozícióba fognak érkezni, ahol az eldobás pillanatában állták. Magyarul ha egy irányba mozogsz folyamatosan, akkor nem olyan nehéz megúszni, hogy kő landoljon a fejeden.
Úgy tudom, hogy Doc Mercy csak Pt1-en dobálja nagyobb eséllyel, de ez nem biztos. A Tiny Tina DLC-ben a Golden Golem-nek van még nagyobb esélye, hogy dobja. Amúgy meg a Legendary Loot Midgetek a legjobb forrás szerintem.